15 Bedste Helpdesk WordPress-temaer til din virksomhed

Enhver virksomhed afhænger af sine kunder uden undtagelser. Så spørgsmålet bliver, hvilken type kunder vil hjælpe din virksomhed blomstre? Svaret er ganske enkelt. Dit kundegrundlag kan opdeles i to brede kategorier.


 • Dem, der vil købe dit produkt kun én gang under en forfremmelse
 • Dem, der vil tilmelde dig og fortsat være dine faste kunder

De fleste markedsføringsindsatser (som WordPress-temabutikker) er tilbøjelige til at få en kunde til at købe et tema eller tilmelde sig medlemskabspakken – normalt ved hjælp af attraktive stedsegrønne “kun engang” salgssteder. Og de får helt sikkert arbejdet gjort. Med den rette markedsføringshøjde er marketingfolk i stand til at opnå fremragende konverteringsfrekvens.

Din marketingindsats skal være lige så fokuseret på at holde dine stamgæster glade.

Hvorfor? Fordi, hvis dine kunder er glade for at handle med dig, vil de helt sikkert vende tilbage for at købe mere af dit produkt. I slutningen af ​​dagen, jo gladere du som kunde er, desto større er sandsynligheden for, at han fortsætter med at købe dit produkt og henvise dig til hans cirkler.

Du får den klassiske ”mund til mund” henvisning, der udvider din forbrugerbase og fremdrager din virksomhed til det næste niveau.

Det er den slags forhold, du vil opbygge med dine kunder.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Hvorfor har vi brug for kundesupport?

Depositphotos_32817757

Hemmeligheden bag en vellykket online forretning er at levere det, som offentligheden kræver. Dit produkt skal tale for sig selv og levere stor værdi til dine kunder. Men selv når dit produkt er designet på den mest brugervenlige måde som menneskeligt muligt, er der mennesker, der søger hjælp. Og du som tjenesteudbyder, skal yde støtte.

Lad os se på et velkendt eksempel. Antag, at du designer et sofistikeret WordPress-tema med mange nyttige funktioner. Selv hvis du har en fantastisk dokumentation hjulpet med videotutorials, bliver du nødt til at yde rettidig kundesupport.

Folk forventer svar, når de betaler for et produkt. Hvis de ikke er i stand til at køre det $ 60-tema, de lige har købt (selv om fejlen er deres egen), vil de efterlade negative anmeldelser.

Overvej et alternativ. Hvis du er i stand til at hjælpe denne forvirrede klient til hans tilfredshed, er chancerne for, at han med glæde vil anbefale dig til sine cirkler.

Deres produkt er virkelig godt, men deres kundesupport er endnu bedre!

Det er den gyldne linje, du skal sigte mod.

Kundesupportkanaler

Smil-humørikon

Da vi handler om kundesupport, har jeg taget mig friheden til at opsummere nogle af de mest populære former for kundesupport, som du ser på Internettet i dag. Hvis du nogensinde har købt et onlineprodukt eller -tjeneste (som et domæne eller en hostingtjeneste), vil du helt sikkert have fundet en af ​​disse. Hvis du vil springe over dette afsnit, skal du hoppe til Temaliste.

1. Telefonisk kundesupport

 • Telefonisk kundesupport tilbyder personlig assistance i realtid, der skaber et fremragende kundeforhold
 • På bagsiden kan det være temmelig dyrt, da det kræver 24 × 7 dedikeret supportpersonale til international virksomhed spredt over forskellige tidszoner
 • Eksempel: De fleste hostingfirmaer som HostGator og BlueHost tilbyder gratis telefonsupport

2. Live chat

 • Den næste bedste ting ved telefonisk kundesupport, live chat giver lignende personlig assistance til dine kunder i realtid.
 • Det er dog lettere at vedligeholde og er bredt tilgængeligt.
 • Virksomheder med et lavere budget kan anvende denne model.

3. Support via e-mail

 • Den største fordel ved kundesupport i forhold til e-mail er, at kunden ikke har nogen overhead for at skulle håndtere helpdesk-software. Du kan simpelthen svare fra din e-mail-app uden at skulle logge ind på en specialiseret helpdesk-software.
 • Men på flip side er det ganske uorganiseret, da din indbakke består af flere meddelelser fra forskellige kilder.

4. Ticket Support System

 • Ticket support system er det mest tilgængelige og ofte anvendte kundesupportsystem. Næsten alle hostingfirmaer er afhængige af dette.
 • Hver supportanmodning er tildelt et entydigt billetnummer, som kan prioriteres alt efter, hvor meget det haster, og kategoriseres i henhold til den krævede supportafdeling.

4 måder at uddanne din kunde på

I denne hurtige informationsalder viser det sig, at at informere kunden om dit produkt som den mest lovende måde at tiltrække deres loyalitet på.

Markedsfør dit produkt godt

1. Funktionsside

Dette er en typisk side, der vises i næsten ethvert produkt. Det job er at fremhæve de væsentlige og fremragende funktioner i dit produkt i moderate detaljer. Din funktionsside skal have det mindst mulige antal kopier. Ideelt set bør det være en liste, der fremhæver de bedste funktioner i dit produkt / service.

2. Introduktionsvideo

Afhængigt af den solgte produkttype kan du også oprette en video, der viser produktets funktioner og dets anvendelighed. Dette vil hjælpe din kunde med at forstå produktet i store dybder og vil også fungere som en guide, når og når de bruger det. På grund af det visuelle interaktionsaspekt når det ud til kunden personligt, hvilket igen hjælper din sag.

4. Knowledge Base

Knowledge Base er et bibliotek med artikler og vejledninger om dit produkt. Det giver dine kunder eksplicitte detaljer om dit produkt (er). Dette bliver meget nyttigt, når du har et stort lager med lignende type produkter.

5. FAQ-sektion

Afsnittet med ofte stillede spørgsmål genereres, som navnet antyder, baseret på feedback fra første testere efterfulgt af fremtidige kunder. Dette er en meget effektiv måde at støtte på, da de ofte stillede spørgsmål placeres i henhold til hyppigheden af ​​de stillede spørgsmål.

Behandle:

 • Udviklingen af ​​FAQ-sektionen begynder med feedback fra de oprindelige testere. Dette danner alfa-stadiet i testprocessen.
 • Derefter lanceres produktet til lukket gruppe mennesker, der gør det samme job som de oprindelige testere, men som har nul viden om produktet. Dette danner beta-stadiet i testprocessen.
 • Ved at kombinere disse lanceres produktet endelig for offentligheden.

FAQ-sektionen opdateres med regelmæssige intervaller baseret på kundernes kommentarer og feedback. Dette bliver i stigende grad den mest nyttige og lovende måde at yde hurtig værdifuld support til dine kunder i meget stor skala.

Temalisten (endelig)

For at hjælpe dig lidt mere i din bestræbelse har vi kortlagt følgende 15 moderne, professionelle og effektive Helpdesk, Knowledge Base (KB), ofte stillede spørgsmål og Support WordPress-temaer. Brug af disse temaer hjælper dig med at undgå omkostningerne ved at købe dyre helpdesk-software.

1. Live support

Live support - Helpdesk-responsivt WordPress-tema

Live Support er en live chat helpdesk og understøtter WordPress tema. Med BuddyPress-understøttelse, WPML-kompatibilitet, responsivt design, 4 hjemmesideslayouts og mere er dette tema en fantastisk mulighed for at yde online support til kunder.

2. DeskPress

DeskPress - Ubesværet Helpdesk Support WordPress

Understøtt nemt dine WooCommerce, Easy Digital Downloads eller Envato-kunder med DeskPress-temaet. Brug indbyggede ofte stillede ofte stillede spørgsmål, vidensbase og bbPress-fora for at give top notch support.

3. Ticketrama

Ticketrama - WordPress Helpdesk | Billet | Support

Ticketrama inkluderer et fuldt fungerende billetsystem, der hjælper med at forenkle din kundesupport. Brugere kan logge ind med Facebook eller Twitter, og så kan de indsende billetter, søge i vidensbasen og se de ofte stillede spørgsmål fra deres brugerdashboard..

4. Support Desk

Support Desk - Et responsivt Helpdesk-tema

Support Desk er en anden fantastisk mulighed for at opbygge et supportwebsted. Dette responsive tema fra Helpdesk-typen inkluderer bbPress-support til lette kundeforum, ajax live-søgning, så brugere hurtigt kan finde svar og en FAQ-skabelon til dine mest stillede spørgsmål og svar.

5. KnowHow

KnowHow - et vidensbase WordPress-tema

Et af de mest solgte vidensbaserede WordPress-temaer på nettet, KnowHow er en fantastisk mulighed for at oprette et helpdesk-site på få minutter. Temaet gør det nemt for brugere at finde øjeblikkelige svar gennem ofte stillede spørgsmål og live søgning, plus temaet er oversættelsesklar, så du kan tilføje dokumenter til alle dine kunder.

6. Nu ved

QAEngine-Viden-Base-WordPress-tema

Hvis du vil oprette et massivt spørgsmål og svarstavle, hvor du kan hjælpe kunder (og de kan hjælpe hinanden), er Q&A Engine en fantastisk mulighed. Brugere lægger spørgsmål, søger tidligere posteringer og gennemgår svar for at få hjælp.

7. Hjælper

Hjælper - Knowledge Base / Support WordPress Theme

Helper er en responsiv vidensbase og supportstil WordPress-tema, der er fuldt lydhør, kompatibel med bbPress-fora og inkluderer tilpassede indlægstyper og sideskabeloner, der gør det nemt at opbygge dit supportwebsted.

8. HelpGuru

HelpGuru - En selvbetjeningsvidenbase WordPress-tema

Kunder ønsker at finde hurtige svar på deres spørgsmål online, det er derfor, det er så vigtigt for dig at opbygge en online vidensbase og hjælpecenter. Med HelpGuru skal du bare installere temaet, tilføje dig artikler og lade kunderne vurdere artikler for hjælpsomhed. Plus tema support bbPress til forum support også.

9. Altera

Altera - Knowledge Base WordPress Theme

Hvis du prøver Altera til dit supportwebsted, finder du fantastiske funktioner som ubegrænset layout, tilpassede widgets, live-søgning, RTL-support, integration af social deling, et fuldt responsivt design og mere.

10. Knowledge Press

Knowledge Press | Wiki | FAQ WordPress Theme

KnowledgePress er en selvbetjent vidensbase med bbPress-forumintegration, hvor dine kunder kan hjælpe sig selv. Tilføj din produktdokumentation, opbyg dine ofte stillede spørgsmål, og svar på forumindlæg for bedre support og kundelykke.

11. TechDesk

TechDesk - Responsive Knowledge Base / FAQ-tema

TechDesk er en farverig helpdesk-løsning med et live-søgning, FAQ-system, brugerdefinerede widgets & shortcodes og mere til at hjælpe dig med at hjælpe dine købere. Der er desuden mange muligheder for styling, så du kan tilpasse udseendet på dit websted.

12. iKnowledge

iKnowledge - Knowledge Base / Wiki WordPress Theme

iKnowldege er et rent og moderne vidensbaseret WordPress-tema. Tilføj nyttige artikler, dokumentation og ofte stillede ofte stillede spørgsmål for at guide brugerne om, hvordan du bruger dit produkt eller til at gå hen ad dem ved fejlfinding.

13. Sentrisk

Sentric - Support Forum & Knowledge Base

Sentric er et fantastisk support & vidensbase-tema med fuld understøttelse af bbPress-forums-plugin (plus brugerdefinerede moderator-tags til afventende, løste osv.) Og indbyggede indstillinger til tilføjelse af vidensbase og FAQ-sektioner.

14. Flatbase

Flatbase - et responsivt vidensbase / Wiki-tema

Flatbase er et attraktivt minimal vidensbase eller wiki-tema. Med det kan du oprette din egen online vidensbase for kunder, plus tilføje en hurtig reference FAQ-side for almindelige spørgsmål og et forum for mere involveret support.

15. Base

Base - Premium Knowledge Base / Wiki / FAQ-tema

Base WordPress-temaet er et brugervenligt online kundesupportcenter, hvor du kan tilføje hjælpedokumenter, vejledninger til produktbrug, ofte stillede spørgsmål, wiki-artikler og mere. Det rene layout gør det nemt for kunderne at bruge og forstå.

Konklusion

Nu hvor du har sørget for, at din kunde bliver tilfreds med dit produkt såvel som din kundeservice, kan du endelig læne dig tilbage og slappe af, da du nu har oprettet en loyal kunde.

Hold din kundesupport på top, og du behøver aldrig at bekymre dig om at have utilfredse kunder.

Dette er en af ​​de grundlæggende måder at opbygge en velstående forretning. Vi håber, at vi har været i stand til at hjælpe dig i din søgning med at finde et tema efter din smag, som vil hjælpe dig med at skabe en personlig og attraktiv kundesupport. Lad os vide dine tanker. Godt salg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map