15+ Bedste Heatmap WordPress Plugins og tjenester

Et varmekort (skrevet som “varmekort”) er en visuel repræsentation af de optagede klik på det synlige område på en webside. Med andre ord et varmekort fremhæver regionerne på et websted, der får det maksimale antal klik.


Heatmaps fortæller dig, hvor dine brugere klikker på

Hvad godt gør et Heatmap?

 • Heatmaps er yderst gavnlige i din content marketing strategi. De hjælper dig med at bestemme de områder på din webside, der får det maksimale antal klik.
 • Antallet af klik er uden tvivl et direkte mål for brugerens opmærksomhed. Således viser varmekort de områder på dit websted, hvor dine brugere faktisk er opmærksomme.
 • Områderne med højere antal klik fremhæves med rødt, og de med lavere antal klik fremhæves med gult, efterfulgt af grønt og blåt – svarende til det faktiske varme (infrarødt) spektrum.

Hvordan fungerer et Heatmap?

Glad for at du spurgte – et varmekort er normalt bygget ved at indlæse en JavaScript-fil i din besøgende’s browser. JavaScript-filen opretter forbindelse til din WordPress-database og registrerer “klik” -dataene for hver enkelt bruger.

For websteder med et stort antal brugere, der kører et varmekort på den samme server, hvor WordPress er installeret, kræver det nu betydeligt højere ressourcer. Dette kan føre til et unødigt pres på serveren, hvilket resulterer i forringet ydelse. I sidste ende har du et langsomt sted – og det vil ingen gerne have.

Netop af denne grund har vi varmekortsporingstjenester. De gør det samme job, men aflæser computeren job fra din server. Hver service har en vis grundlæggende sporing, mens nogle sporer et højere antal parametre – f.eks. Antallet af berøringer til mobile enheder osv.

Dataene registreres i tjenestens database – og ikke på din server. Dette fjerner belastningen fra din server. Endelig er dataene samlet og vises til din fra tjenestens brugeradministrationsdashboard. Ideelt set skal du bruge en ekstern varmekortsporingstjeneste, da resultaterne bliver mere pålidelige og nøjagtige. I dagens indlæg skal vi se på nogle af de bedste heatmap-plugins og -tjenester til WordPress.

Hvis du begynder med indholdsanalyse, foreslår jeg, at du først bruger prøveperioden for tjenesten – lær kendskab til ind og outs og derefter gå videre til det betalte abonnement.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Mouseflow

mouseflow-Heatmap-analytics-wordpress-plugin-tjeneste

Info & download

Mouseflow lægger meget vægt på afspilning og registrerer alle musbevægelser – inklusive klik, rullebegivenheder, tastetryk og forminteraktion. Mouseflow kan endda registrere dine besøgs tastetryk, når du udfylder formularer. Det har separate muligheder for sporing af e-handel og en fin WordPress-plugin. Planerne starter ved $ 10 / måned, og de har også en lille, evigt gratis plan.

2. userTrack

userTrack - WordPress Analytics

Info & downloadSe demonstrationen

userTrack er et selvhost analytics-plugin, der registrerer, hvad besøgende laver på dit websted (sidebesøg, musebevægelser, klik, rulle osv.) og genererer automatisk varmekort og spillbare poster, som du kan se og analysere for at forstå brugeradfærd . Med userTrack får du også adgang til statistikker om dine besøgende som brugt browser, besøgslængde, brugerplacering, besøgte sider. Mere end det kan du se antallet af besøgende, der i øjeblikket gennemser dit websted i realtid plus nogle seje ekstra statistikker.

userTrack er mest nyttigt, når det bruges til at spore besøgende på nyligt oprettede websteder, der stadig opdateres. Ved at analysere de data, som userTrack leverer, kan du tage meningsfulde designændrende beslutninger, der vil føre til højere konverteringsfrekvenser og lavere afvisningsfrekvens.

En anden cool funktion er mærkningssystemet. Opret nemt udløsere til toldhandlinger. Såsom “hvis denne bruger klikker på købsknappen, tilføj [konverteret] -koden ved siden af ​​sin session.” Det betyder, at du med et øjeblik kan se, hvilken af ​​dine besøgende, der har udført en bestemt handling på dit websted. Du kan også filtrere brugeroptagelser baseret på tags, så hvis du vil, kan du kun se optagelser af brugere, der holdt musen over købsknappen, men ikke klikkede på den.

WordPress-plugin-versionen af ​​userTrack indeholder alle funktioner fra den enkeltstående version plus muligheden for at vælge hvilke sider fra dit websted, der automatisk aktiverer sporing. At være selvhostet behøver du ikke betale et månedligt gebyr for at bruge userTrack. Brug det gerne så meget, som du vil, eller så meget som din server kan håndtere. Plugin bruger et smart datatabelsystem, når det sendes, så det ikke bør ændre dit websteds ydelse.

userTrack understøtter også flere domæner. Du kan installere userTrack på en enkelt server / WordPress-site og spore så mange domæner, som du ønsker, ved blot at inkludere et tracker.js-script på de sider, du vil registrere. Ved at gøre dette kan du nu have et panel, hvor du f.eks. Kan se på én gang, hvor mange besøgende der er online på hver af dine websteder.

3. Crazyegg

CrazyEgg-Heatmap-analytics-wordpress-plugin-tjeneste

Crazyegg er udviklet af Hiten Shah og Neil Patel og er et godt værktøj til at spore museklik på din webside.

Funktioner:

 1. Klik på data-varmekort
 2. Rullekortsporing
 3. Overlay til antal klik på specifikke elementer
 4. Mulighed for at skelne klik baseret på henvisningskilder (organisk, direkte trafik osv.)
 5. Spor flere domæner inden for en konto

Crazyegg hævder at have op til 88% sporingsnøjagtighed sammenlignet med andre øjesporingstest. De har også en gratis WordPress-plugin for nem integration i din blog. Alle planer er gratis i 30 dage, og priser starter fra $ 9 / måned.

4. Clicky

Clicky-Heatmap-analytics-wordpress-plugin-tjeneste

Info & download

Clicky er en af ​​de største spillere blandt leverandører af heatmap analytics-tjenester med over 695.000 aktive abonnenter. Clicky indsamler heatmap-data på en side-basis såvel som for individuelle brugersessioner.

Andre funktioner inkluderer:

 • Målovervågning med ændringer til specifikke brugeraktiviteter
 • API til aktivering af videosporing ved hjælp af en tredjepartstjeneste
 • Avanceret beregning af afvisningsfrekvens (tjek dette indlæg om, hvordan du reducerer dit WordPress-websteds afvisningsprocent)

Planerne starter ved $ 14.99 / måned for Pro Plus-planen sammen med en prøvekonto på 21 dage gratis med fuld adgang til alle funktioner. Der er selvfølgelig en gratis Clicky WordPress-plugin for hurtigt at integrere tjenesten med dit websted.

5. SessionCam

sessioncam-Heatmap-analytics-wordpress-plugin-tjeneste

SessionCam hjælper dig med at spore handlinger fra en bruger på dit websted, herunder hvor de flyttede deres musemarkør, hvilke formularer de udfyldte (selvom de ikke indsendte dem), og eventuelle fejl, de genererede.

Det har en interessant funktion kaldet Session gentagelse, hvor du kan vælge en bruger fra sporingsrapporterne og se en afspilning af deres rejse på dit websted. Det har også et WordPress-plugin.

Den bedste del – SessionCam tilbyder en gratis plan, der består af alle dens funktioner og registrerer op til 500 sider hver måned. Tilmelding kræver heller ikke et kreditkort. Det er en fantastisk mulighed for nye websteder.

6. Clicktale

ClickTale-Heatmap-analytics-wordpress-plugin-tjeneste

Kliktale er en musesporingssoftware på virksomhedsniveau, der bruges af større mærker med funktioner som sessionafspilning, datarik varmekort, konverteringstragte og formanalyse. Clicktale tilbyder en række produkter, herunder:

 1. Mouse Tracking Suite
 2. Heatmap Suite
 3. Konverteringssuite
 4. ClickTale Touch

Det har en gratis plan, der kan tjene op til 400 sidevisninger om måneden. På den nederste side skal du bede om et pristilbud på højere planer. På den lyse side kan du bruge Clicktale som et fremragende værktøj til at overvåge brugerinteraktion for dit nye produkt eller din blog. Du skal dog opgradere, når du når grænsen på 400 sider.

7. Heatmap.me

heatmap.me-Heatmap-analytics-wordpress-plugin-tjeneste

Dette er en relativt ny service med standard sæt funktioner:

 1. Realtidsanalyse
 2. Asynkron indlæsning – dette påvirker ikke dit websteds indlæsningstid.

I modsætning til visse tjenester vil du imidlertid ikke kunne spore en bruger individuelt. Alle genererede varmekort er anonyme, hvilket sikrer dine besøgende ‘privatliv. Planerne starter ved $ 100 om måneden med et gratis abonnement på en måned, der inkluderer 1 million sidevisninger, et websted og sporing op til 5 sider.

8. Ptengine

ptengine-Heatmap-analytics-wordpress-plugin-tjeneste

Ptengine er en funktionspakke webanalyse- og heatmap-software med 8 diskrete sporingskomponenter. Det er heatmap-komponent understøtter 6 funktioner:

 • Overvågning af flere enheder
 • Klik på Heatmap
 • Opmærksomhed Heatmap
 • Side analyse
 • Rul række kort
 • Heatmaps sammenligning & segmenter

Bortset fra varmekort tilbyder Ptengine:

 • Begivenhedsovervågning
 • Gruppeanalyse
 • Kampagneovervågning
 • Konverteringssporing
 • Realtidsanalyse
 • Flere enheder og overvågning af flere domæner
 • Kraftig filtrering

Der er en gratis plan, der sporer 20.000 sidevisninger om måneden på 1 domæne, planer starter ved $ 39 / mo, der sporer 50.000 sidevisninger på tværs af 20 domæner. Det har også et flot WordPress-plugin til nem integration.

9. Varmekort af SumoMe

sumo-me-heatmaps-Heatmap-analytics-wordpress-plugin-tjeneste

Grundlagt af Noah Kagan, SumoMe er en af ​​de få nystartede virksomheder, der giver fantastisk gratis marketingværktøjer (ja, det er et flertal) – det faktisk arbejde. Heat Map-værktøjet fungerer på alle websteder og integreres problemfrit med WordPress med dets gratis allround-plugin. Plugin-funktionen indeholder hele suiten af ​​SumoMe-produkter, der kan føre dit indholdsmarkedsføring til næste niveau.

10. ExtraWatch

extrawatch-Heatmap-analytics-wordpress-plugin-tjeneste

Den gratis version af plugin understøtter heatmap, kliksporing, download monitor og live besøg statistik. Udvikleren yder dog ikke support til den gratis version af plugin. Den betalte version har et par interessante funktioner, men dens alvorlige begrænsende faktor er det faktum, at det er afhængig af dit websteds database for at gemme de indsamlede data.

Uanset hvor godt optimeret opbevaringsmekanismen er, bliver din database til sidst oppustet. Jeg vil foreslå at bruge dette plugin, hvis overhovedet, kun til eksperimentering.

11. Heatmaps og Analytics

seecolution-Heatmap-analytics-wordpress-plugin-tjeneste

Dette plugin integrerer SeeVolution-sporingskoden i alle sider på dit websted. Den faktiske sporing udføres af selve tjenesten.

Funktioner:

 • Klik på varmekort
 • Musbevægelse varmekort
 • Rul varmekort
 • Realtidsanalyse

Planerne starter ved $ 29 / måned på et årligt abonnement, understøtter 300 månedlige besøg, genererer 4 typer varmekort og beholder besøgende poster i 30 dage.

12. Inspektlet

inspectlet-Heatmap-analytics-wordpress-plugin-tjeneste

Inspectlet-pluginet integrerer Inspectlet Analytics til dit WordPress-sted. Tjenesten sporer musens bevægelse, rulle, klik og indtastede oplysninger på dit websted. De tre vigtigste tilbud af Inspectlet Analytics inkluderer – Session Recording, Heatmaps og Form Analytics.

Det er tillid til over 25.000 højprofilerede virksomheder, herunder New York Times, WordPress, Cisco, eBay og SalesForece. De har en gratis plan, der registrerer 100 sessioner til et enkelt websted. Betalte planer starter fra $ 39 / måned med 5000 session poster for et enkelt websted.

13. Lucky Orange

luckyorange-Heatmap-analytics-wordpress-plugin-tjeneste

Info & downloadSe demonstrationen

Endnu en varmekortanalysetjeneste – Lucky Orange leverer live besøgende overvågning og registrering, heatmaps, poll overvågning, formanalyse og salg / support chat. Lucky Orange sport en unik funktion, hvor du kan vælge en bestemt besøgende at chatte med fra admin-dashboardet.

dens Wordpress plugin integrerer hurtigt tjenesten på dit WordPress-sted. Planerne starter ved $ 10 / måned og understøtter tre websteder med tilsammen 50.000 sidevisninger månedligt. De omkodede varmekortdata opbevares i 30 dage. Du får også en prøveperiode på 7 dage uden kreditkort, der kræves under tilmelding.

Flere Heatmap-plugins

Nedenstående plugins er ikke blevet opdateret til den nyeste version af WordPress, så det er bedst at undgå dem. Ikke desto mindre viser jeg dem i håb om, at de en dag vil blive opdateret.

14. Clickheat: Clickheat er et open source-alternativ, udviklet af Labs Media, der giver dig mulighed for at oprette et varmekort fra museklik på dit websted. Hvis du er en udvikler, kan du hurtigt integrere tjenesten på dit WordPress-sted med et par kodelinjer.

15. Heatmap Tracker: Dette er et meget grundlæggende plugin med spor, som dine besøgende har museklik på.

16. Hotspot Analytics: Dette plugin understøtter heatmaps, brugeraktivitet og tilpasset begivenhedssporing.


Heatmap-analyse er en af ​​disse “must-know” ting for enhver indholdsmarkeder og håbefulde iværksættere. Kort sagt, det hjælper dig med at kende din kunde bedre. Ligesom nøgleordsundersøgelse – hvor du lægger dig selv i din kundes sko, giver heatmap-analyse dig den faktiske hårde dokumentation for, hvor din kunde klikker.

Med disse nye oplysninger kan du optimere dine destinationssider, øge dine konverteringer og i sidste ende opbygge en bedre oplevelse for dine besøgende. Kender du til en cool varmekortanalysetjeneste, som vi ikke har vist her? Lad os vide!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map