15 bedste formular til hotelbooking WordPress-plugins

Bedste hotelbookingsformular WordPress-plugins

Det er altid tid til en ferie. Hvem er ikke klar til at tage et par uger fri til at slappe af, besøge familie eller bare gå på eventyr? Dine hotel- og gæstfrihedsbaserede virksomheder skal være klar til at acceptere reservationer uanset årstid. Hvilket betyder, at det nu er det perfekte tidspunkt for en ny opdatering af dit websted.


Et hotelwebsted skal gøre det let for gæsterne at se ejendommen, tjekke ud på værelserne, se en liste over bekvemmeligheder og vigtigst af alt booke et værelse. Hele pointen med at have et websted til din hotel- eller gæstfrihedsbaserede virksomhed er at sikre reservationer, og for at gøre det har du brug for en brugervenlig reservationsformular. Hvis du ikke allerede bruger et af de bedste hotel WordPress-temaer, eller hvis du elsker dit nuværende WordPress-tema, kan du nemt tilføje en reservationsformular til dit WordPress-websted med et reservationsformular-plugin. Vi har fundet på nettet, og nedenfor er vores anbefaling om den bedste gratis og premium bookingformular WordPress-plugins. god fornøjelse!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. MotoPress Hotel Booking & Ejendom Udlejning

MotoPress Hotel Booking Plugin

Info & DownloadSe demoen

MotoPress Hotel Booking plugin er det ultimative WordPress reservationssystem for udlejningsejere. Hvis du lejer en hvilken som helst logivirksomhed, er et hotel, et lille B&B eller en ferieudlejning, kan du bruge plugin til at oprette en liste over ubegrænsede ejendomme med alle faciliteter, tjenester, fotos osv. Derudover kan du oprette en reel- formular til søgning på tidssøgning, der kører en automatisk lagerstyring. Plugin giver mulighed for at bekræfte dine bookinger enten ved en betaling (PayPal, 2Checkout, Braintree, Stripe, Beanstream / Bambora osv.) Eller manuelt (via e-mail).

En anden stor ting, du kan automatisk synkronisere dine huslejer, der er anført på forskellige OTA’er, med dine direkte webstedsbestillinger, så du undgår let overbooking. Hvad der virkelig er vigtigt for at holde styr på alle udgifter, pluginet leveres med et komplet system med skatter, afgifter, en betalingshistorik for hver reservation osv. Systemet med at indstille priserne er også fleksibelt – rabatter, sæsonpriser, priser, forskellige tilpassede reservationsregler og mere. Du kan også prøve et gratis version, men det kommer med færre muligheder.

2. VikBooking Hotel Booking Engine & PMS

VikBooking Hotel Booking Engine

Med VikBooking-pluginet kan du opsætte et pålideligt reservationssystem til dit hotel på ingen tid overhovedet. Den gratis version af plugin inkluderer indbyggede muligheder for rumtyper, tilpassede priser, tilgængelighedskalender, belægning, sprog- og oversættelsesfunktioner, brugerrolle tilladelser (så ikke bare nogen kan få adgang til dit reservationssystem) og 8 brugervenlige kortkoder. Og hvis du opgraderer til VikBooking Pro, du er i stand til at administrere dine bookinger med tilføjede begrænsninger (minimum ophold, ankomsttid osv.), Sæsonbetingede priser, over 60 betalingsgateway-muligheder, SMS-underretninger og registrering (check ind / ud) -funktioner. Pro tilbyder også nyttige grafer, statistikker og PMS-rapporter for at se, hvordan det går med din virksomhed.

3. Bookingkalender & form

Booking kalender plugin

Bookingkalender er sandsynligvis den mest populære gratis bookingkalenderplugin, der findes på WordPress.com. For et gratis plugin er det fyldt med gode funktioner, du er sikker på at finde nyttige. Opret et vilkårligt antal kalendere, der kan indeholde felter med tilpassede reservationsformularer. På denne måde kan gæsterne vælge deres ophold vha. Dagene i kalenderen, udfylde formularfelterne og indsende deres reservation. Efter indsendelse af formularen vil din gæst og dit websted Administrator modtage en bekræftelses-e-mail, og administratøren kan derefter acceptere eller afvise reservationen (og administrere alle andre reservationsforespørgsler) fra det brugervenlige admin bookingpanel.

4. HBook Hotel Booking

HBook Hotel Booking Plugin

Info & DownloadSe demoen

HBook er en fantastisk mulighed for din gæstfrihed eller hotelwebsted. Dette kraftfulde plugin gør det nemt for dine gæster at booke værelser fra dit WordPress-websted. De fulde lydhøre reservationskalendere og reservationsformularer, du bygger med HBook. Bare installer plugin og start med at oprette avancerede kalendere og formularer med tilgængelige værelser, vilkår og betingelser, prisfiltre, værelsesfiltre, tilføjelser til rekreative faciliteter, kuponkoder, minimum / maksimum opholdskrav, tilpassede betingede og sæsonbetonede priser, reservationsindskud, rengøringsgebyr , og meget mere.

5. Præcise reservationssystem

Pinpoint Booking System Plugin

Hvis du ikke er sikker på, at du lige er klar til Booking System PRO endnu, kan du altid starte vores med den gratis version. Selvom det ikke inkluderer så mange funktioner som premiumversionen, inkluderer det gratis WordPress-plugin for reservationssystemet en kalender fra slut-reservation, hvor gæster kan vælge deres datoer, tilføje en kuponkode eller rabat og gennemføre betaling via PayPal. Dette er en fantastisk måde at tilføje en reservationskalender til dit websted i dag og derefter opgradere til PRO-versionen på et senere tidspunkt.

6. Booki-reservationsformular

booki-wordpress-plugin

Info & DownloadSe demoen

Booki er en dejlig premium-reservationsformular og WordPress-plugin-kalender. Dette avancerede reservationssystem tilpasser sig brugerens tidszone, så de kan se, hvad der er tilgængeligt i realtid. Fra en gæstes perspektiv gør Booki det nemt at vælge en rejsedato, se tilgængelige lister og foretage betalinger via PayPal efter modtagelse af en faktura. Plugin inkluderer også 24 farvetemaer, avanceret administrationsstatistik (samlede bookinger, optjent beløb, givne rabatter osv.). Plus plugin er oversættelsesklar, så du kan ændre det til ethvert sprog, du har brug for ved hjælp af den inkluderede .po-fil!

7. WP Simple Booking Kalender

WP Simple Booking Kalender

WP Simple Booking-kalender er lige, hvad det lyder – en dejlig og enkel reservationskalender til din WordPress-installation. Administrer dit værelseudlejning og reservationer ved at oprette så mange reservationskalendere, som du har brug for. Du kan endda tildele brugere til hver kalender, så hvis du kun ønsker, at en bestemt medarbejder skal have adgang til kundeanmodninger, kan du indstille det med bare et par klik. Og hvis du nogensinde har brug for flere funktioner, er der en premium-version af det plugin, som du nemt kan opgradere til.

8. WP Booking-kalender

wp-booking-kalender-wordpress-plugin

Info & DownloadSe demoen

Den præmie WP-bookingkalender gør det nemt at oprette reservationskalendere til din hotelvirksomhed, anden type gæstfrihed. Hver dag viser antallet af åbne værelser eller tidsvinduer, så brugerne kan se med et øjeblik, om de ønskede datoer er tilgængelige. Med muligheder for ubegrænsede kalendere, ubegrænsede tidsvinduer, ubegrænsede reservationer til rådighed, reservationsformular captcha og mere WP-bookingkalender er en fantastisk mulighed for dit websted.

9. WP-reservationssystem

WP Booking System Plugin

WP-reservationssystemets gratis WordPress-plugin er en fantastisk måde at tilføje en simpel reservationskalender eller formular til dit gæstfrihedswebsted. Plugin giver gæsterne mulighed for at foretage reservationer dagligt og inkluderer let at forstå farvekodning til tilgængelige og reserverede dage. Og når en bruger har udfyldt en reservationsforespørgsel, modtager du en reservationsmeddelelse direkte på dit WordPress-betjeningspanel, hvor du hurtigt kan organisere og administrere alle dine reservationer.

10. Bookly WordPress-reservation og planlægning

Bookly Pro Booking-plugin

Info & DownloadSe demoen

Bookly er en alt-i-en-booking-løsning, der fører kunderne helt igennem bookingprocessen helt til betaling. Bookingsformularerne er enkle og stilfulde og lette for en besøgende at forstå. Du kan medtage et ubegrænset antal tjenester og ansatte for en besøgende at vælge imellem, herunder en “kategori” for at hjælpe dem med at finde, hvad de leder efter. Besøgende vil også blive bedt om at give et overblik over deres tilgængelighed (tidspunkter, ugedage og datointerval), som plugin’en bruger til at få vist en liste over passende tidsvinduer.

Når besøgende er tilfreds med tidsvinduet, kan de forlade deres relevante detaljer og endda foretage betaling ved hjælp af Bookly – at tage en betaling er en fantastisk måde at reducere no-shows. Du kan integrere Bookly med tre betalingsprocessorer: PayPal, Stripe og Authorize.net. Efter betaling, bekræftes de besøgende, og de modtager deres e-mail-bekræftelse.

Imidlertid er plugin ikke kun nyttigt for dine besøgende, det har også en masse back-end-funktionalitet du kan bruge. For eksempel kan du integrere Bookly med Google Kalender for at give en visuel kalendervisning for hver medarbejder for at se, hvornår deres aftaler er planlagt. Bookly giver dig også fuld kontrol over, hvornår medarbejderne er tilgængelige for at undgå forvirring og forstyrrelser: Du kan planlægge skifttider, pauser og ferier i deres kalender. Et godt plugin, der kan tilføje en masse værdi til en servicebaseret virksomhed.

11. Tyngdekraftsformer

tyngdekraft-forms-wordpress-plugin

Info & DownloadSe demoen

Gravity Forms er en af ​​de mest anbefalede formbygning af WordPress-plugins på markedet, og det er ikke underligt hvorfor. Med gode muligheder for avancerede formularer, betinget logik, radioknapper, dropdown-valg og mere, ville det være et stykke kage at oprette din helt egen forespørgsel om forespørgsel om reservationer. Og hvis du får premium-tilføjelser til kuponer, Strip og / eller PayPal, kan du endda få gæster til at behandle betalinger via din reservationsformular.

12. WooCommerce-hotelbooking

WooCommerce Hotel Booking Plugin

Info & DownloadSe demoen

WooCommerce Hotel Booking-plugin er, hvad det lyder – en måde at bruge WooCommerce til at acceptere og administrere bookinger fra dit websted. Med plugin installeret kan du bruge WooCommerce til at tilføje værelser, tilgængelighed, administrere indtjekning / ud-processen, tilføje upsells (som morgenmad, spa-behandlinger eller andre faciliteter) og acceptere betalinger. Dette plugin er også WPML-kompatibelt til let oversættelse og fungerer med alle betalingsportaler, du har tilføjet til din WooCommerce-butik.

13. Reservation af flere leverandører

Multi-Vendor Booking Reservation System

Info & DownloadSe demoen

Opret din egen online bookingwebsite som Hotels.com eller Booking.com med Webkul Multi-Vendor Booking-plugin (bemærk: dette plugin krævede, at Webkul Marketplace-plugin fungerer). Med dette WooCommerce-udvidelsesplugin installeret kan du oprette en markedsplads for andre tredjepartshoteller, Airbnbs, lejeboliger, campingpladser og mere for at tilføje deres værelser. Og ved hjælp af et medlemskabsplugin kan du opkræve disse tredjepart et månedligt gebyr eller en procentdel baseret på reservationer foretaget via dit websted.

14. Quform

quform-wordpress-plugin

Info & DownloadSe demoen

Quform er en populær valgmulighed for builder af premium-formularer, der inkluderer en reservationsformularskabelon. Dette gør det nemt for dig at blot aktivere plugin, vælge skabelonen og finpasse formen for at imødekomme dine behov. Selvfølgelig kan du også opbygge en brugerdefineret form fra bunden til at omfatte ethvert informationsfelt, du har brug for.

15. Kontaktformular 7

Kontaktformular 7 Plugin

Selvom en mere kompleks reservationskalender muligvis kan være nyttig for nogle virksomheder i hotel- og gæstfrihedsbranchen, kan andre muligvis kun kræve en reservationsformular. Hvis du leder efter en dejlig og enkel mulighed for opbygning af gratis formularer, bliver det ikke bedre end Kontaktformular 7. Med lidt hjælp fra dokumentationen kan du tilføje tilpassede felter. Tilføj muligheder for gæster til at vælge en værelsestype, ejendomslokale, tidsperiode og mere. Den udfyldte formular kan derefter sendes direkte til din indbakke (eller til en anden) for at blive gennemgået og indtastet i dit reservationssystem.


Vi har angivet vores topvalg for de bedste reservationsformular-plugins til WordPress, men vi vil gerne vide, hvad du synes. Bruger du nogen af ​​de nævnte plugins? Eller vil du anbefale en anden reservationsformular WordPress-plugin? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map