15+ Bedste fast ejendom WordPress-temaer

I årenes løb er WordPress gået fra at være en enkel blogplatform til et komplet Content Management System (CMS), der er i stand til at køre selv nogle af de mest komplekse websteder. Masser af websteder bruger WordPress på grund af dets evne til nemt at administrere indhold, SEO fordele og på grund af evnen giver det næsten enhver at oprette et forbløffende websted uden at skulle betale mange penge til en webudvikler.


En af de trends, jeg har bemærket for nylig, er folk, der bruger WordPress til at oprette et ejendoms-websted, hvor de kan vise frem ejendomsfortegnelser. Ejendomsbranchen blomstrer, og mange drager fordel af at tjene nogle ekstra penge ved at annoncere ejendomsfortegnelser. Og ejendomsmæglere opretter nu deres egne websteder for at vise deres ejendomme til deres kunder på en meget mere professionel måde.

For agenter kan oprettelse af et websted virkelig hjælpe dig med at vokse din virksomhed såvel som at nå et bredere publikum ved at vise egenskaber online, som folk kan se / finde over hele kloden. Og hvilken bedre måde at opbygge et websted end med WordPress.

Nedenfor kan du finde nogle af de bedste WordPress-temaer til fast ejendom til let og hurtigt at oprette dit websted for ejendom. Bemærk, at de fleste af disse alle er premium WordPress-temaer, så du bliver nødt til at betale for dem, men prisen på et premium-tema sammenlignet med at betale $ 1.000 til en webudvikler er en rigtig god handel!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. HomePress

HomePress WordPress Theme

HomePress WordPress-temaet er en fantastisk mulighed for at bygge din ejendomswebsted. HomePress, der er perfekt til firmaer og solo-agenter, tilbyder avancerede funktioner til at udvide din forretning. En indbygget realkreditlommeregner, avanceret søgning (med autofuldfør og ubegrænset søgefelter), evnen til at gemme og sammenligne fortegnelse plus en 360 virtuel tourindstilling er nyttige for potentielle huskøbere. Og sidestatistikker viser dig, hvilke egenskaber der får mest trafik.

Plus at komme i gang med HomePress er let. Vælg mellem 10+ præ-stylede demoer, og tilpass derefter udseendet på dit websted ved hjælp af temaindstillingen. Da HomePress bruger Elementor-sidebyggeren, er det også super nemt at tilpasse nogen af ​​dine hovedsider ved hjælp af frontend-sidebyggeren. HomePress inkluderer endda uListing-skabelonbyggeren til at oprette tilpassede ejendomssider Tilføj funktioner, placering, pris, virtuelle ture og mere. Og med uListing kan du også acceptere betalinger (via PayPal eller Stripe) for at liste indsendelser, så andre agenter kan markedsføre deres ejendomme via dit websted. Men det er ikke alt – andre bemærkelsesværdige temafunktioner inkluderer flersproget support, geolocation, gemte søgninger, muligheden for at tegne på kort, IDX-integration og mere.

2. WP Pro Real Estate 7

WP Pro Real Estate 7

Real Estate 7 er et lydhørt tema er perfekt til at fremvise dine fortegnelser og gennemføre salget! Tilføj dine fortegnelser med alle de oplysninger, du har brug for, og lad brugere gennemse ved hjælp af den kraftfulde avancerede lister-søgning. Åh, og du kan også have lejeboliger (ligesom AirBnB) også, da temaet leveres med en reservationskalender for at få disse enheder fyldt for maksimal indkomst. Andre fantastiske funktioner inkluderer Visual Composer til drag & drop-sidebygning, dsIDXpress-plugins-support til nem IDX-lister, understøttelse af underfortegnelser (til lejligheder eller timeshare) og tonsvis mere. Vi har listet flere nøglefunktioner, men check ud til demo-ejendommen 7 for at se selv.

3. AgentPress

AgentPress WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

AgentPress er et dejligt og minimalt WordPress-tema for fast ejendom fra StudioPress. Dette tema er et underordnet tema for Genesis Framework, hvilket betyder, at du bliver nødt til at købe Genesis for at bruge AgentPress. Men med alle de letanvendelige funktioner er det en stor investering for din ejendomssektor! Temaet inkluderer smarte lister, så det er nemt at tilføje ejendomsbilleder, kort, beskrivelser, funktioner og priser. Plus den avancerede søgning gør det hurtigt og nemt for kunder at gennemse dine fortegnelser og finde det hjem, de har været på udkig efter.

Som nævnt er AgentPress et børnetema for Genesis. Dette betyder, at du får alle de fantastiske funktioner, der er indbygget i Genesis-rammen. Dette inkluderer widget klar sidebjælker og sidefødder, farveindstillinger, support til kommentarer, indbygget annoncesupport og automatisk billedstørrelse. Dette fantastiske fast ejendomstema inkluderer også brugerdefinerede widgets, 4 dejlige farveskind (blå, grøn, guld og rød) for at komme i gang, brugervenlige sideskabeloner, brugerdefinerede headerbilleder og meget mere.

4. Rigtige huse

realhomes-real-estate-wordpress-tema

Brug for et oversætteligt tema til klienter i andre lande? Intet problem – Real Homes er klar til oversættelse og understøtter det fantastiske WPML WordPress-plugin. Derudover kommer dette tema til at være klar til webstedet med avancerede indstillinger for temapaneler, masser af sideskabeloner (lister, gallerier, agenter og mere), brugerdefinerede widgets og muligheden for brugere at tilmelde sig og betale for ejendomsfortegnelser på dit websted (en fantastisk måde at tjene penge på dine internet side!).

5. CitiLights

CitiLights WordPress Theme

CitiLights er et moderne WordPress-tema med fast ejendom, der er perfekt til fremvisningsagenter og deres inventar over dejlige boliger og lejligheder. Dette tema fungerer lige godt til huslejer, hvis det er det, du vil dele med verden. Temaet inkluderer en avanceret søgefunktion, så dine besøgende kan finde det hjem, de leder efter, support til agentprofiler til at introducere dem for fremtidige klienter, visuelt fantastiske ejendomssider (helst med muligheder for billedgallerier, ejendomsfunktioner, Google maps og af naturligvis en beskrivelse) og ID-plugin-integration.

Derudover kan du tjene penge på dit ejendomswebsted ved at opkræve agenters medlemskab eller lister gebyrer. Hvis du bruger tid og penge på at promovere og annoncere dit websted, er dette en fantastisk måde at dele omkostningerne med medagenter på. En anden nydelig funktion er ejendomsmærket “Solgt”, som du kan føje til lister, når de er slukket for markedet. Andre funktioner i CitiLights inkluderer dsIDXpress-plugin-integration, WPML-oversættelseskompatibilitet, ubegrænsede farveindstillinger, support til WordPress Live Customizer, let at bruge temakortkoder og et responsivt layout. Se flere temafunktioner vist nedenfor.

6. Realtr

realtr-templatic-real-estate-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Realtr er en fantastisk mulighed, hvis du vil oprette et websted, hvor agenter kan liste deres egenskaber. Opret og administrer indsendelsespakker og saml betalinger gennem dit fantastiske ejendomswebsted. Plus Realtr inkluderer fuld MLS / IDX support og muligheden for dig (som administrator) til at fremvise valgte egenskaber på din startside. Svar

7. Responsive Real Estate

lydhør-real-esate-premiumpress-real-estate-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Temaet Responsive Real Estate udviklet af PremiumPress er perfekt til ejendomsmæglere, ejendomsadministrationsselskaber, udlejningsbureauer og mere. Plus temaet er fuldt lydhør, så købere kan se dig lister uanset hvor de er. Dette fast ejendomstema inkluderer fulde ejendomsfortegnelser, integration af Google maps og endda indbyggede kontaktformularer. Hjemmesiden er optimeret for at få brugerne til at fokusere på dine fremhævede egenskaber, og den interaktive skyder (med kort) er en fantastisk måde at vise dine hotteste lister på. Et andet godt træk ved dette tema er de 15 børnetemaer at vælge imellem. Du kan vælge et tema for børn, der passer til din virksomhed. Brug derefter adminpanelet til at oprette justeringer til farver, tilpasset logo og billeder med et klik på en knap. Dette er en fantastisk måde at tilpasse temaet med et øjeblik.

8. Hjemland

fædreland-real-estate-wordpress-tema

Dette moderne og minimale WordPress-tema er en god måde for dig at markedsføre dine lister eller huslejer på. Der er 2 temalayouts og 6 hjemmesideskabeloner for at komme i gang, og derfra kan du bruge det kraftige temapanel til at indstille dine indstillinger. Homeland inkluderer også dsIDXPress-support til øjeblikkeligt at trække lister fra dine MLS-konti, og de brugerdefinerede kortkoder gør det nemt at tilpasse dine indlæg og sider.

9. WP Estate

WP Estate WordPress Theme

Oprettelse af et avanceret responsivt websted for fast ejendom kunne ikke være lettere. Bare installer WP Estate og start tilføjelse af dine agenter og egenskaber. Dette tema har næsten alt hvad du har brug for for at få din nye forretning i gang – alt det, der mangler er din ejendomslicens. Temaet inkluderer funktioner som detaljerede ejendomsfortegnelser (med masser af bekvemmeligheder, placering, pris og flere muligheder), agentsider med kontaktoplysninger og en praktisk dandy-pantelommeregner-widget. Der er også en vidunderlig startside Google Map med dine fortegnelser (ved hjælp af søde ejendomsspecifikke kortnåle), som købere kan bruge til at indsnævre deres søgning. Og ejendomssammenligningssiden skabelon for at gøre det let for købere at se lister side om side. Alt dette plus brugerdefinerede widgets, kortkoder, sideskabeloner og mere gør WP Estate til et hjemmekør til dit ejendomswebsted!

10. DreamVilla

DreamVilla WordPress Theme

DreamVilla er et stilfuldt enkelt ejendomsvindue med premium WordPress-tema, som du kan bruge til at fremhæve dine førende lister eller dit personlige hjem, der er til salg. Dette tema, hvis det er fyldt med funktioner til at fremhæve din ejendoms bedste funktioner. Uanset om du sælger en ø eller en lejlighed i midten af ​​byen, er DreamVilla velegnet til at vise, hvad der er godt ved din ejendom. Temaet har 3 forskellige layout på hjemmesiden at vælge imellem samt et parallaxlayout med en side og et layout på flere sider. Ligegyldigt hvilket layout du vælger, er temaet fuldt responsivt, så potentielle købere kan se dig ejendom, uanset hvor de er.

DreamVilla inkluderer masser af andre gode indbyggede funktioner, som et brugerdefineret “Near By” Google-kort, der viser, hvilke bekvemmeligheder der er i nærheden af ​​dine fortegnelser. Desuden gør de sorterbare gallerier det nemt at tilføje fantastiske fotos af din ejendoms værelser, have, drive up eller endda helikopterplade. Der er meget mere at elske som Google Fonts, Twitter live feed, avancerede temaindstillinger, 1-klik installation og mere. Der er endda PSD-filer inkluderet, som du kan lege med, inden du bygger din drømme-webside med DreamVilla.

11. Bopæl

residence-gorillathemes-real-estate-wordpress-tema

Info & DownloadSe demoen

Ethvert godt ejendomstema kræver en kraftfuld søgefunktion, og Residence leverer. Søg gennem oversigter ved hjælp af de oplysninger, du tilføjer til oversigtsiderne – by, kvarter, pris, type, år bygget, soveværelser og badeværelser. Plus, temaet integreres problemfrit med dsIDXPress-plugin, så klienter kan søge på MLS-IDX efter dine lokale lister. For hver fortegnelse kan du også tilføje Google Maps, fotogallerier og videoture fra YouTube eller Vimeo. En anden mulighed inden for temaet er en finansieringsside. Brugere kan indtaste prisen på et hjem, forskud, rente og låneperiode for at beregne månedlige betalinger. Dette er en fantastisk måde for dine kunder med det samme at måle om de har råd til et hjem eller ej, før de planlægger et tidspunkt med dig for at se det eller give et tilbud.

Bopæl er et fantastisk fast ejendomstema, men det kan hurtigt ændres for at imødekomme dine behov for enhver forretning (bilforhandlere, lystbådehavne, dyrehandler osv.). Temaet giver dig mulighed for at tilføje dine egne etiketter, værdier, valutaer og sprog, hvilket gør det meget alsidigt. Andre funktioner inkluderer en fremhævet skyder, filtrerbare søgeresultater og endnu mere listet nedenfor!

12. EstateEngine

EstateEngine WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

EstateEngine er en smuk ejendomskatalog premium WordPress-tema, som du kan bruge til at fremvise dine egne lister eller til at vise lister tilføjet af brugere. Dejlige ejendomssider, tilpassede lister, nemme muligheder for sidebygning og mere gør dette til et fantastisk tema for enhver ejendomswebsted. For at oprette en side skal du bare bruge den intuitive Visual Composer-editor til at trække og slippe forskellige sideelementer på plads. Tilføj Google maps med ejendomsnåle, avanceret ejendomssøgning og mere. Brug indstillingerne til at tilføje detaljer til firkantede optagelser, værelser, bade, garagepladser eller endda tilføje dine egne!

Temaet er også klar til at tjene penge! I stedet for at tilføje lister på egen hånd, kan du opkræve brugere til at indsende deres egne lister! Du kan endda tilføje abonnementer, så dit websted vil tjene penge, selvom du ikke sælger et hus i denne måned. Andre temafunktioner, du helt sikkert vil elske, inkluderer social integration, så købere kan lide eller dele lister med deres venner, ajax-indlæsning, så brugere ikke behøver at vente eller opdatere for at søgeresultaterne skal indlæses, annonceres for en unik indbygget oversætter, så du kan få dit websted flersproget klar! Se – EstateEngine er måske bare det perfekte tema til din ejendomsvirksomhed!

13. HomeQuest

homequest-themefuse-real-estate-wordpress-tema

Bygget til ejendomsmægler, kataloger og mæglere. HomeQuest har masser af gode ejendomsrelaterede funktioner, så dine fortegnelser skiller sig ud. Et grafisk søgedesign, egenskabsfunktioner, stylede gallerier og hurtige links til “lide”, udskriver eller e-mailer en fortegnelse er kun et par af de fantastiske funktioner. Plus de kraftige muligheder for søgning og filtrering på forhånd gør det super let for brugere at gennemse dine fortegnelser og give et tilbud.

14. Frihold

selveje-real-estate-wordpress-tema

Freehold er let at bruge og tilpasse, hvilket giver dig mere tid til at sælge, sælge, sælge! Det fuldt responsive layout, brugerdefinerede Google maps, ubegrænsede farver, avanceret søgning, indbygget social deling, multiple agent support og egenskabssorteringsfunktioner er bare nogle af de ting, der er inkluderet. Freehold leveres også med videodokumentation og PSD-filer, så du hurtigt kan opsætte og tilpasse dit tema på kort tid.

15. Realia

realia-real-estate-wordpress-tema

Dette topsælgende Themeforest-tema er perfekt til at vise dig ejendomme overalt i din hjemby, kontinentet eller endda kloden. Realia er bygget specielt til websteder med fast ejendom og lejeboliger og har et lydhørt og retina-klar design, masser af farveindstillinger, dsIDXPress-support og superenkelt ejendomsadministrationsfunktioner.

16. HomeQuest (katalogbørn)

HomeQuest ejendomsregister børnetema

Info & DownloadSe demoen

HomeQuest er et magtfuldt ejendomsbarnetema til det mega populære Directory WordPress-tema fra Templatic. Dette underordnede tema tilføjer fantastiske funktioner som avanceret ejendomssøgning, IDX / MLS-kompatibilitet, fantastisk styling og mere. Bemærk: HomeQuest er et tema for børn, og kræver, at du også køber Directory-temaet af Templatic for at det kan fungere. Temaet gør det nemt at vise dine lister og for kunder at kontakte dig. Plus det populære Directory-tema giver alle kernefunktionerne i temaet som en fuld blog, dejlige sideskabeloner, kortkoder, widgets og mere. Men når du tilføjer HomeQuest til Directory-temaet, får det alle dets ejendomsfunktioner.

HomeQuest inkluderer også fast ejendom tilføjelse oprettet af Templatic. Denne tilføjelse inkluderer funktioner som en egenskabs-tilpasset posttype, avanceret ejendomssøgning, AJAX egenskabsfiltre, ejendomssøgningswidget, dsIDXpress-plugin-kompatibilitet og mere. Dette gør det nemt at tilføje og administrere dine fortegnelser. Og da katalogtemaet allerede indeholder en kontaktsideskabelon, er det let for købere at nå ud til dig.

Hvilke funktioner vil du have i et fast ejendomstema:

Når du gennemser de ovenstående temaer, kan du søge efter følgende funktioner, der ville være et godt aktiv for dit ejendomswebsted.

 • Udvalgte egenskaber: Et afsnit med fremhævede ejendomme ville være en fantastisk måde at fremvise nogle af de øverste ejendomme, de ejendomme, du virkelig har brug for at sælge nu, eller du kan sælge disse fremhævede steder til ejendomsmæglere, der ønsker at markedsføre en bestemt ejendom / hus / leje.
 • Property Finder: Sørg for, at temaet har en kraftfuld ejendomssøger, der giver dig mulighed for at søge efter forskellige kriterier, såsom antal soveværelser, placering, pris .. osv. Dette vil gøre dit websted lettere for brugerne og kan hjælpe med at øge dit salg.
 • Google kort: Google Maps-integration er en rigtig god måde at hjælpe besøgende med at vide nøjagtigt, hvor en given ejendom er placeret eller endda se listerne i gadeudsigt.
 • Agentprofiler: Nogle af de ovenstående temaer har muligheden for at oprette agentprofiler, dette er en fantastisk funktion, hvis du vil oprette et ejendomswebsted, hvor agenter kan betale for at vise frem ejendomslister.
 • Kontakt agent: Muligheden for at kontakte agenten fra oversigtssiden gør det virkelig let for folk at komme i kontakt med agenten uden at skulle kigge meget hårdt efter et nummer eller en e-mail-adresse.
 • Flere billeder pr. Liste: Sørg for, at WordPress-temaet understøtter flere billeder pr. Liste, så du kan vise forskellige dele af huset eller ejendommen. Det vil give dine brugere en bedre idé om, hvordan stedet ser ud uden at skulle besøge eller gå til et andet websted for at se ud.

Men lad os vide, hvad du synes! Hvis du har brugt et af de ovenstående temaer, eller har et andet at tilføje, skal du efterlade en kommentar med dine tanker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map