15+ Bedste CV WordPress-temaer 2020

Bedste CV WordPress-temaer

Med så meget information på Internettet er det fuldstændig fornuftigt at have dit personlige CV også. Men hvordan opretter du hurtigt et CV i tide til den store samtale i morgen? Let – bare tag et af de bedste genoptag WordPress-temaer, der er anført nedenfor og en enkel hostingplan. Du kan have et CV, en online CV eller et websted med virtuel visitkortstil op på kort tid.


Vigtige CV-oplysninger

For at fremskynde tingene er det en god ide at have dine vigtige CV-oplysninger klar, inden du begynder at opbygge dit websted. Sørg for, at din indtastede CV allerede er ved hånden eller i det mindste en håndskrevet oversigt over de oplysninger, du vil medtage i dit online CV. Dette kan omfatte:

  • En hurtig sammenfatning af en eller to sætninger om dine objektive og / eller professionelle mål
  • Højdepunkter med dine centrale færdigheder og evner
  • Uddannelse, især grader eller certificeringer (Sørg for at medtage datoer)
  • Arbejdserfaring med beskrivelser af ansvar og resultater
  • Arbejdseksempler, der kan indeholde projektbeskrivelser, fotografier, videoer, lydklip, links link til websteder eller blogartikler, du har bidraget til osv..
  • Eventuelle priser eller anerkendelser (hvis du var på en Forbes-liste eller modtog et vigtigt tilskud, inkluder det her)

Få også dine kontaktoplysninger planlagt. I nogle brancher kan det være en god idé at inkludere din adresse eller telefonnummer, men typisk er sociale medier links og en e-mail-adresse, der skal bruges i en kontaktformular, tilstrækkelig.

Valg af hosting

Når dine oplysninger er klar, foreslår vi også, at du køber en hostingplan, inden du vælger dit tema. Vi har skrevet om den bedste WordPress-hosting før, men for at holde tingene hurtige og super enkle til dit online CV foreslår vi, at du vælger en vært, der også tilbyder et domænenavn med din plan. Dette gør opsætningen hurtigere, da du ikke behøver at angive dit domænenavn fra en tredjepartsregistrator.

Vi anbefaler Bluehost til splinternye bloggere eller folk, der bygger et simpelt websted, der ikke får masser af trafik. Da du opretter et online CV (sandsynligvis med et af de bedste cv-WordPress-temaer, vi er afrundet nedenfor), tilbyder Bluehost’s delte hostingplan mere end nok strøm og funktioner. Bluehost tilbyder et-klik WordPress-installation, et gratis domænenavn (for det første år), gratis SSL-support og mere, der starter på kun $ 2,95 / mo.

Få Bluehost for $ 2,95 / mo

Når din hosting er valgt og dine CV-oplysninger klar til at gå, er det tid til at vælge det bedste WordPress-tema til dit websted! Vi har samlet nogle af de bedste tilgængelige WordPress-temaer til rådighed for at give dig et godt valg. Afhængig af dine behov

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Graphix – Totalt tema

Grafik Online CV I alt WordPress Theme Design

Info & DownloadSe demoen

Graphix er en ren og professionel premium WordPress-tema-demo oprettet med vores Total WordPress-tema. Denne demonstration viser, hvordan du kan oprette en online CV eller CV for at dele med arbejdsgivere for at lande dit næste job!

Temaet Total er klar med en kraftig front-end drag and drop side builder, premium skydere og brugerdefinerede posttyper til at oprette din egen brugerdefinerede webside. Bare kig på Total-temets Graphix-demo for at se, hvordan du kan opbygge din egen online CV (du kan importere Graphix eller et hvilket som helst af de andre 40+ demoer med bare et par klik). I Graphix har vi brugt ikonbokse, tilpassede knapper, færdighedsbjælker, parallaxbaggrunde, brugerdefinerede Google-skrifttyper, et billedgalleri og et stylet kontaktformular 7-afsnit. Bare importer vores Graphix-eksempeldata, udfyld din egen arbejdshistorie (plus nogle fotos af dig selv) og tilføj et downloadlink til en pdf- eller doc-version af dit CV (du ved, for de gamle skoletyper).

Det er især let at oprette et CV eller cv-stilwebsite takket være Total’s inkluderede funktionsmoduler til kolonner, ikonbokse, skillelinjer, diagrammer, porteføljer, knapper og kontaktformular. Desuden kan du bruge funktioner til rækker i fuld bredde eller på fuld skærm, baggrundsbilleder, parallax, videoer og lokal rulle til at oprette et unikt CV online. Og Total kan gøre så meget mere end det, du ser i Graphix-demoen. Temaet inkluderer en komplet portefølje, personale og udtalelser tilpassede indlægstyper og tilpasselig blog (med murlayout, gitter, små og store billedindstillinger), tonsvis af widgets, brugerdefinerede sidebyggerelementer og mere. Jeg kunne fortsætte og fortsætte, men det ville være meget hurtigere, hvis du bare klikker på knappen ovenfor for at lære mere om temaet.

2. Mig

Mig Creative Portfolio & Genoptag WordPress Theme

Me Creative Portfolio-temaet er et fedt og moderne WordPress-tema til genoptagesstil, der gør stort indtryk. Det er en god start for enhver fotograf, freelancer, kunstner eller anden kreativ at designe deres eget online CV.

Me-temaet leveres også med Visual Composer-sidebyggeren, en fantastisk portefølje, indbyggede blogsider (komplet med brugerdefinerede postformater og widgets), avanceret typografi og brugerdefinerede skrifttyper, fluid responsivt layout og mere. Brug blot demoindholdet til at komme i gang, eller bygg dine egne sider fra bunden for at vise dine bedste tidligere værker.

3. Jab (vCard)

Jab Advanced Personal Resume vCard WordPress Theme

Hvis du leder efter et af de bedste cd’er i WordPress-temaer for at oprette dit eget vcard eller CV på én side, er Jab en fremragende mulighed. Dette premium-tema har et let design med kraftfulde muligheder og iøjnefaldende animationer, der hjælper dig med at lande det fantastiske nye job. Alt hvad du skal gøre er at tilføje dine oplysninger.

Temaet inkluderer overgange af rulle- eller diasektioner, tre unikke navigationstyper (panel, lodret eller vandret), avanceret isotopfiltrering, animerede gradienter, SVG-pointer, support til brugerdefinerede skemaer, ajax casestudier, baggrundssideshows, parallaxeffekter og mere. Brug de værktøjer, som Jab leverer til at fremhæve dine bedste funktioner og succeser med at skille sig ud fra andre ansøgere.

4. ShiftCV

ShiftCV Blog, CV, Portfolio WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

ShiftCV er nethinden, fuldt responsiv og RTL klar, så du nemt kan vise dit talent og opbygge dit online CV i dag. Temaet inkluderer lette indstillinger som et lys og mørkt farveskema, tilpassede færdigheds widgets, en indbygget QR-kodevidget (for at oprette et hurtigt link til din bio) og support til en komplet blog, hvor du kan dele din viden inden for dit fagområde.

Med ShiftCV er det nemt at føje din relevante oplevelse, færdigheder, prøvearbejde og mere til en online CV. Temaet inkluderer en fantastisk sideskabelon til tilføjelse af dit CV, komplet med din beskæftigelseshistorie, uddannelse, færdigheder, en filtrerbar lightbox-portefølje af dit arbejde, klientudtalelser og en kontaktformular (for alle de jobtilbud du modtager). Der er desuden en Print side-skabelon, der opretter en udskrivbar form af dit online CV, som potentielle arbejdsgivere kan udskrive til senere henvisning.

Dette tema inkluderer også en dejlig blog, som du kan bruge til at skrive om de seneste nyheder inden for dit felt, dine aktuelle projekter eller andre tanker, du måtte have. Postformatet til standard, galleri, link, video, citat og lyd gør det nemt at tilføje indhold relateret til alt, hvad du skriver om. Temaet leveres også spækket med lys og mørke farveskind, et responsivt layout, brugerdefinerede widgets, RTL-support og endda psd-filer, så du kan planlægge dit layout, inden du dykker ind.

5. Se Min CV CV

Se My CV CV & vCard WordPress Theme

Lav din egen kreative online CV med Se My CV WordPress-temaet. Det er et magtfuldt tema med lette indstillinger til at designe og organisere dine CV-oplysninger, f.eks. Arbejdshistorie, færdigheder og sociale links.

Men Se mit CV er ikke kun et CV-tema, det har også en fantastisk portefølje med et tilpasseligt porteføljeopbygningsværktøj. Brug porteføljepuslespillet til at designe et brugerdefineret gitter med nyttige svævere eller etiketter, tilføj fantastiske animerede glider med de inkluderede premium plugins (Revolution og Layer-skyderne), designe din egen tilpassede kontaktformular og mere. Der er tonsvis, som se mit CV kan gøre.

6. Profession

Profession en side CV Genoptag WordPress Theme

Info & download

At opbygge din curriculum vitae online behøver ikke være vanskeligt, især hvis du bruger et af de bedste tilgængelige WordPress-temaer, der er tilgængelige som CV-temaet Profession One Page. Da det er et af de mest populære premium-CV-temaer på Themeforest, er det kun naturligt, det ville være på vores liste.

Temaet leveres med brugervenlige indstillinger til farveforudindstillinger, blogdesign, vandret layout, der bliver lodret på mobil, tilbud (perfekt til at fremvise anbefalinger), indbygget video og lyd plus en professionel portefølje. Selvom det er meningen, at det skal være en enkelt sides CV, kan du bestemt tilføje flere sider, hvis du vil bruge temas funktioner til at opbygge din portefølje eller til at oprette servicesider.

7. RScard

RSCard CV, CV & vCard WordPress Theme

RScard er et fantastisk genoptagelsestema for materialedesign til WordPress. Fed farver og et rent layout gør det nemt at oprette et professionelt websted, der viser dit arbejde for potentielle arbejdsgivere.

Temaet blev oprettet med ACF Pro-sidebyggeren for at gøre det hurtigt og nemt at oprette brugerdefinerede sidelayout med elementer som et brugerdefineret logo, interesser, sociale links, tidslinje, Instagram-feed, færdigheder med procenter, referencesektion, statistik, klientkarusell, tilgængelighedskalender og mere. Temaet inkluderer også en portefølje til visning af tidligere arbejde og fuld support til WooCommerce. Så hvis du har en tilgængelige produkter eller tjenester, kan du tilføje dem til dit websted til salg.

8. NY

NY Retina klar WordPress Vcard WordPress Theme

Det NYE WordPress Vcard-tema er designet til at gøre kompilering af en online CV til en smertefri proces. Med enkle indbyggede CV-funktioner og et rent design er dette tema en fantastisk mulighed, hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte.

Vis dig selv ved hjælp af det fantastiske NYE vCard genoptagetema. Dette dejlige tema på én side er den perfekte måde at tilføje dit CV og portefølje til på nettet, hvor klienter og arbejdsgivere kan finde det. Når du installerer det NYE WordPress Vcard-tema, finder du et enkelt enkelt sides design med en sides navigation, ubegrænsede farveindstillinger og dedikerede sektioner til om mig, kontaktoplysninger, beskæftigelseshistorie, færdigheder, portefølje osv. Temaet er også lydhør, nethinden og RTL klar.

Brug temaets indbyggede indstillinger til at uploade dit CV, tilføje din arbejdserfaring, liste dine bedste evner og mere. Desuden kan du tilføje prøver af dit afsluttede arbejde ved hjælp af den filtrerbare portefølje, så folk kan se, hvor godt du gør, hvad du gør. NEW inkluderer også en dejlig enkeltsideblog, hvor du kan tilføje dine tanker om medier, nyheder, emner eller livet generelt. Bare husk, at dine arbejdsgivere vil se bloggen – så du sandsynligvis vil have den noget relevant for din branche.

9. Kerge

Kerge CV vCard & Portfolio WordPress Theme

Kerge-temaet er perfekt til alle typer CV, CV’er og online-porteføljer. Temaet indeholder 2 forskellige demoer, som du kan bruge til at komme i gang med enten en mere moderne hjemmeside med et foto eller et mere traditionelt design af CV-stil. Eller du kan bygge dit websted fra bunden – det er op til dig!

Uanset hvordan du kommer i gang, inkluderer Kerge-temaet også indstillinger til træk og slip af sidebygning, brugerdefinerede skrifttyper, ubegrænsede farveskemaer, unikke tidsplaner, tilgængelighedskalender, deling af links, priser, videoer, Instagram og mere. Tjek live demo for at se mere.

10. Mari

Mari Responsive CV CV WordPress Theme

Mari er et super rent og moderne CV WordPress-tema med en unik hvidskærmsramme, der får vores CV-websted til at føles mere som en præsentation. Parret med en dekorativ lysbillede-menu er Mari-temaet meget fantastisk.

Temaet er fuldt lydhør, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvilken enhed din potentielle arbejdsgiver bruger til at slå dine oplysninger op. Plus med sideelementer til at oprette en om mig-side, uploade din CV, opbygge en tidslinje med arbejde eller uddannelseserfaring og muligheden for at opbygge en portefølje der er masser af måder at vise dine færdigheder på.

11. Profil

Profil Personlig portefølje WordPress Theme

Info & download

Profilen er en personlig blog og portefølje WordPress-tema oprettet af organiske temaer. Dette elegante porteføljetema er en fantastisk måde at vise din personlige portefølje af arbejde på.

Profiltemaet leveres med et smukt startsidelayout med et unikt afrundet featured billede af dig – foran og midt. At holde dig midt i læsernes opmærksomhed er dette tema i fokus. Dit Twitter-feed, sociale links, et kort afsnit om dig og et glimt af din portefølje vises alle, så snart du lander på hjemmesiden.

Porteføljesektionen er designet med samme omhu som hjemmesiden. Tilføj porteføljeartikler og opret et dejligt gitter fra dit arbejde. Desuden kan du tilføje fremhævede billeder og videoer, hvilket er godt, hvis nogle af dine projekter bedre forstås gennem film. Og du kan altid bruge kortkoder til yderligere at tilpasse dine porteføljeposter med knapper, alarmer, lightbox-gallerier og mere.

12. Flatoo

Flatoo vCard, CV, Personligt WordPress-tema

Flatoo er et premium vCard- og CV-stil-tema med et fedt, fladt design perfekt til at skabe en kreativ og farverig online CV. Dette lydhør tema inkluderer en nyttig builder til at organisere dit CV for bedst at vise dine talenter.

Med Flatoo kan du oprette et animeret billedgitter, lysbilledshows med fuld bredde, animerede færdighedsdiagrammer, arbejdserfaringens tidslinje, ajax-filtreret portefølje, Google kort med placeringer og en kontaktformular for at komme i kontakt.

13. Mefolio

Mefolio Bedste CV WordPress-temaer

Mefolio-temaet er et imponerende Cv-tema, og er bestemt et af de bedste cv-WordPress-temaer, da det blev nomineret som et Awwwards-sted for dagen. Den ene af en slags vinklet flisens hjemmesidelayout, fed farver, gradueringer, roterende tekst, video baggrunde og flere menuindstillinger.

Dette tema leveres med King Composer-sidebyggeren til let at oprette brugerdefinerede sider, demoinstallation med et enkelt klik for at hjælpe dig med at få et jumpstart, der skaber dit CV, RTL-support og kompatibilitet med WPML-oversættelsesplugin, hvis du vil anvende til job på andre markeder.

14. GenoptagX

ResumeX - CV til flere formål og en sides portefølje

Info & DownloadSe demoen

ResumeX er et enkelt sider genoptaget premium WordPress-tema fra Themeforest. Dette tema er en fantastisk måde at vise din arbejdserfaring, afsluttede projekter og alt andet om dig eller din virksomhed, som du måske vil dele med potentielle arbejdsgivere eller klienter.

At have et godt CV er nøglen til at komme forbi den første runde af interview, og en imponerende portefølje kan hjælpe dig med at lande et stort job (eller en stor klient). ResumeX gør det nemt at vise dig, ja. Temaet har fantastiske indbyggede funktioner, som du helt sikkert vil behage. Det er udstyret med et imponerende enkeltsides design, som er den perfekte måde at give et hurtigt glimt af din professionelle historie til klienter og chefer. Plus de nemme at bruge temaindstillinger gør det til en leg at trække og slippe indholdssektioner i den ønskede rækkefølge.

Den bedste del af ResumeX er de fantastiske indholdssektioner. Tilføj en om sektion, pdf-downloads (til CV, brochurer eller noget andet), færdighedsbjælker, en oplevelse eller projekt tidslinje, tællere, uddannelse eller certificeringer (eller eventuelle priser, du har modtaget), en filtrerbar portefølje, klientudtalelser, en blog , sociale links og en sød slide-up-kontaktformular. Dette tema har alt hvad du har brug for for at imponere og derefter nogle!

Andre temafunktioner inkluderer et lydhør layout, så folk kan tjekke din profil på enhver enhed, der er praktisk til dem, en lysbilledshow på fuld skærm takket være det kraftige Revolution Slider Plugin, kreative CSS3-animationer og mere.

15. uselvisk

Uselvis en WordPress VCard-tema på én side

Info & DownloadSe demoen

Det uselviske tema er det modsatte af, hvordan navnet lyder, da det hele handler om dig! Opret et fantastisk websted for at vise dine evner til at give arbejdsgivere en grund til at ansætte dig i stedet for din konkurrence. Brug porteføljen til at uploade arbejdseksempler, start og opbyg din egen blog fyldt med tip, tilføj en kontaktformular, der let nås og mere.

Temaet inkluderer enkle muligheder for at tilføje download-knapper, lysbilledshows for baggrundsbilleder, forskellige tekniske færdigheder, prispakker, lister og mere. Temaet understøtter også brugerdefineret CSS til yderligere styling.

16. unRovr (Animeret)

unRovr Animeret vCard & Genoptag WordPress-tema

UnRovr-temaet er et fantastisk WordPress-tema, der indeholder mange eksempler på demo, du kan vælge imellem for at komme i gang. Uanset om du vil oprette en enkel side med dit navn, tagline og genoptage filoverførsel eller et funktionsrige portfolio-websted, er unRovr-temaet et godt valg.

Temaet bruger den kraftfulde Elementor drag & drop builder for at gøre det nemt at tilføje sociale links, lightboxes, ajax portefølje gitter, brugerdefinerede skrifttyper og mere.

Flere af de bedste CV WordPress-temaer

Der har du det – vi delte en hurtig oversigt over vigtige oplysninger, du skulle medtage i dit CV, en solid hostingplan, du kunne bruge, og 15+ temaer at vælge imellem. Forhåbentlig har du fundet et tema for at få dit CV i gang. Med et godt tema og en simpel hostingplan kan du helt sikkert have et online CV op til tiden til dit interview i morgen.

Dette er selvfølgelig bare en kort liste over, hvad vi synes er nogle af de bedste WordPress-temaer, men vi vil meget gerne vide, hvad du har brugt til at opbygge dit online CV. Hvis du har fundet et fantastisk WordPress-tema, vil du gerne anbefale at give en kommentar nedenfor, så vi kan tjekke det ud!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector