15+ Bedste brugerdefinerede login-side-plugins til WordPress

En brugerdefineret login-side i WordPress er en af ​​de mest effektive måder at opbygge dit brand på. Hvis du ønsker, at din virksomhed skal have succes, bliver du nødt til at arbejde på en brandværdi. Hvis du leder efter en god læsning, så tjek Forbes ‘artikel om vigtigheden af ​​at opbygge et brand. Lad os nu overveje nogle eksempler i WordPress-branchen.


  • StudioPress er forbundet med navnet “Genesis” eller “Genesis Framework”. Alle ved hvad StudioPress repræsenterer – hjemsted for branchens førende Genesis Framework til WordPress. Smukke, bunnsolide temaer med nøglefærdigt design kombineret med ubarmhjertig støtte.
  • Når du Google “bedste gratis WordPress-temaer”, Finder du, at WPExplorer er øverst.

Alt dette sikkert skete ikke på en dag. Det tog flere år af hårdt arbejde for at komme, hvor disse virksomheder og websteder er i dag. Ikke desto mindre måtte branding foretage en masse med det.

Login-siden til WordPress ser normalt den samme ud på alle sider. De fleste steder bruger bare det uændrede wp-login.php script, der har samme design. En brugerdefineret login-side er det første trin i branding af dit WordPress-sted.

Mange WordPress-brugere bruger muligvis $ 50 på deres temaer kombineret med 100 timers arbejdstimer, men kun et par af dem tager sig tid til at give deres login-side et unikt look (medmindre du er en af ​​de heldige, der har købt Total – som inkluderer brugerdefinerede login-sideindstillinger for at oprette din egen unikke side som den i det viste billede til dette indlæg). Du kan ændre wp-login.php-scriptet, men det kræver kodningsevner og en betydelig mængde tid. Medmindre du selvfølgelig er en bunnsolid udvikler som AJ. I den forbindelse har vi listet nogle af de bedste WordPress-plugins, der hjælper dig med at opbygge en kickass-login-side – inden for få minutter.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Skræddersyet login Premium WordPress Plugin

ithemes Skræddersyet login WordPress Plugin

Skræddersyet login hjælper dig med let at oprette en tilpasset WordPress login-side. Det leveres med en Style Manager, hvor du kan uploade et tilpasset baggrundsbillede og style forskellige aspekter af loginformularen. Du kan også tilføje et headerbillede fra dit WordPress Media Library. Skræddersyet login opretter to widget-områder på din WordPress login-side, hvor du kan placere standard eller tilpassede widgets. Skræddersyet login er tilgængeligt i iThemes Plugin Suite.

2. Tilpasset login-temaside Premium WordPress-plugin

WordPress tilpasset login-temaside

Udviklet af azzaroco, dette plugin leveres med sit eget sæt tilpassede login-skabeloner til login! Ja det er rigtigt. Ud over at være fuldt lydhøre og fantastiske animationseffekter, kan du hoppe starte dit design med et sæt forudbyggede skabeloner. Plugin er kompatibelt med WordPress Multisite, WooCommerce og BuddyPress.

3. Brugerdefineret login & adgang Premium WordPress-plugin

Brugerdefineret login Adgang til WordPress Plugin

Designet af Elite Themeforest-forfatter PressApps, dette plugin gør mere end bare en brugerdefineret login-side. Matematik spørgsmål forma grundlæggende anti-spam modul. Du kan blokere bestemte sider, indlæg, posttyper og taksonomier som kategorier og tags for ikke-loggede brugere.

Denne plugin opdeler komponenter til moduler – Log på, Tilmeld og Glemt kodeord formularer (moduler) kan placeres på samme side. Selvom det ikke anbefales, er det bestemt rart at vide, at du kan! Du kan også begrænse adgang til WordPress-dashboard for abonnenter og omdirigere brugere ved login og logout.

4. Pathway Premium WordPress Plugin

Pathway Brugerdefineret login-side WordPress Plugin

Pathway er det bedst sælgende premium tilpassede WordPress login side plugin i Themeforest med over 500 salg på tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel. Funktioner inkluderer tilpasning af CSS af loginformularen og baggrunden med svæveeffekter. Du kan inkludere et brugerdefineret logo og copyright-tekst ved hjælp af dette plugin. Det leveres med ubegrænsede designmuligheder, så du kan lege rundt, indtil du får dit perfekte design.

5. Branded Login Screen Gratis WordPress Plugin

Branded Login skærm WordPress Plugin

Branded Login Screen er et gratis WordPress brugerdefineret login-side-plugin, der leveres med fuld skærm og responsiv baggrundsbilled support, tilpasset logo upload og en masse andre tilpasningsmuligheder. Du kan placere den faktiske loginformular i venstre, højre eller midten af ​​siden, i alt seks positioner.

6. BM Custom Login Gratis WordPress Plugin

Binær måne Brugerdefineret login WordPress Plugin

BM Custom Login er udviklet af Binary Moon og er en smuk gammel, men alligevel enkel, effektiv og let at konfigurere brugerdefineret login-side-plugin til WordPress. Udvikleren vedligeholder en Flickr-gruppe hvor plugin-brugere deler kreative login-sider bygget ved hjælp af dette plugin (blandt andet).

7. A5 Brugerdefineret login-side Gratis WordPress-plugin

A5 Brugerdefineret login-side WordPress Plugin

Et velkendt tilpasset login-side-plugin til WordPress, A5 Custom Login giver dig mulighed for at tilføje et brugerdefineret logo, ændre baggrundsfarve og andre CSS-effekter af loginformularen. Det er et enkelt ben med bare ben, men får jobbet gjort.

8. WP Custom Login Gratis WordPress Plugin

WP Brugerdefineret login WordPress Plugin

Dette er en død-simpel plugin. Det eneste, det gør, er at tilføje din blogs header- og sidefods-script til login-siden. Dette er beregnet til brugere, der forventer meget lidt (eller bare denne) funktion fra plugin. Ikke desto mindre forbedrer dit websteds interne link, hvilket er godt for SEO, inklusive overskrift og sidefod forbedret.

9. Tilpasset login CSS Gratis WordPress Plugin

brugerdefineret login css

Dette plugin har næsten den nøjagtige funktionalitet som WP Custom Login – dvs. det forbinder din header og footer.php til login-siden sammen med at integrere den tilpassede CSS-kode. Du kan vælge en af ​​disse to plugins.

10. Sexet login Gratis WordPress-plugin

Sexet tilpasset login WordPress Plugin

Dette plugin tager din kedelige login-side og omdanner den til et AJAX- og jQuery-drevet login / registreringsdisko. Funktioner inkluderer SSL-support, reCAPTCHA-verifikation, kontrol af glemte adgangskodeanmodninger, skjul brugeravatar, brugerdefinerede omdirigeringslinks og mere. Plus, loginformularen, der genereres af dette plugin, reagerer fuldt ud!

11. Memphis Brugerdefineret login Gratis WordPress Plugin

Memphis Brugerdefineret login WordPress Plugin

Dette plugin leveres med den sædvanlige pakke – brugerdefinerede CSS-indstillinger, baggrundstilpasning, brugerdefineret logo osv. Dets unikke salgspunkt er dens indbyggede SSL-support, Google Analytics-integration og muligheden for at beskytte din blog med adgangskode.

12. White Label Branding Premium WordPress Plugin

white-label-branding-til-wordpress-wpexplorer

Vi har talt om dette plugin før, og med god grund. White Label Branding er en kraftfuld og nem måde for dig (eller dine klienter) at tilpasse udseendet på dine administrator- og login-sider. Plus plugin leveres med eksklusive farveskins og login-skabeloner, som du kan downloade ved hjælp af din licensnøgle, så du har ingen problemer med at opsætte din brugerdefinerede loginskærm hurtigt.

13. My WordPress Login Logo Gratis WordPress Plugin

Mit WordPress-login-logo-plugin

Dette er den enkleste tilpassede login-side-plugin i WordPress-arkivet. Det tilføjer blot et brugerdefineret logo til din WordPress login-side. Du kan også tilføje tilpassede beskeder og fade-in-effekter til din login-side.

14. Erident Brugerdefineret login og Dashboard Gratis WordPress Plugin

Erident brugerdefineret login og WP-plugin til betjeningspanel

Dette plugin er fyldt med tilpasningsfunktioner, der er tilstrækkelige til at designe dit brands login-side. De sædvanlige indstillinger inkluderer CSS-indstillinger til at ændre baggrunden, uploade et brugerdefineret logo og designe formularen. To unikke funktioner inkluderer jQuery Color Picker, der skifter sidefodtekst på admin-kontrolpanelet.

15. Social login gratis WordPress-plugin

Social login WordPress Plugin

Dette er et af mine foretrukne plugins. Det tilføjer mulighed for at registrere på dit WordPress-sted via 25+ sociale netværk inklusive LinkedIn, GitHub, PayPal, YouTube og Reddit. Det placerer loginindstillingen på registreringssiden, login-siden og i hver kommentarform. Sammen med dit firmalogo pakker dette plugin et seriøst stempel til din online branding-indsats.

16. Cifret tilmelding af mobilnummer og login

Cifrer WordPress mobilnummer tilmelding og login-plugin

Digits er et plugin, der udvider din WordPress-funktionalitet ved at tilføje tilmelding af mobilnumre og login-funktioner til dit websted. I denne moderne tidsalder af teknologi går de fleste brugere væk fra e-mails til mobil- og messaging-apps, de har ikke engang brug for deres e-mail og adgangskode. Men den største ulempe med dette kommer, når brugeren skal tilmelde sig et websted (som en, der er bygget med WordPress), de bliver bedt om deres e-mail-konto. Da de ikke kan huske deres e-mail-oplysninger, har de kun et valg om at forlade tilmeldingen, og dette kan skade webstedsejeren, da de mister kunder på grund af dette problem.

Hvis brugeren i nogle tilfælde føler, at de har brug for at fuldføre registreringen, skal brugeren logge ind på deres e-mail-konto – åbne en e-mail – klik på bekræftelseslinket og så får han / hun adgang til deres konto på webstedet. Og så kommer adgangskoder, selvom brugeren formår at gøre alt dette, er den vigtigste ting at huske kontoadgangskoden til hans / hendes nye konto. Og i denne tidsalder er det meget vanskeligt at huske forskellige adgangskoder til forskellige konti og administrere dem.

Med plug-in-sifret er alle disse problemer taget hånd om. Der er ikke behov for brugere at huske eller holde et notat over lange ”sikre” meningsløse adgangskoder. Brugere kan blot bruge deres mobilnummer og OTP til at tilmelde og logge ind. Dette vil også hjælpe webstedsejere, da samtalerne på deres websted øges.

Digits bruger Facebooks kontosæt til at sende OTP, så der er ingen ekstra omkostninger til at købe SMS. Du skal bare købe plugin en gang og nyde levetiden af ​​gratis opdateringer med ubegrænset OTP SMS.

Konklusion

Opbygning af en brugerdefineret login-side, hvidmærkning af admin-betjeningspanelet og tilpasning af 404-fejlside – er alle en del af opbygningen af ​​dit brand. Engagement i sociale medier og e-mail-marketing spiller en enorm rolle i dette, men vi fokuserer kun på login-siden i denne artikel. Se nogle af disse strålende tilpassede login-sider til inspiration:

1. CopyBlogger Media

copyblogger medias login-side

2. StudioPress

studiopress login

3. WPExplorer

wpexplorer login-side

Det vil naturligvis kræve meget mere arbejde at få et design, der ligner CopyBloggers destinationsside. Men den der bruges her på WPExplorer holder det enkelt og passer regningen helt rigtigt.

Over til dig – hvad er dine tanker om en brugerdefineret login-side? Bruger du allerede en? Lad os vide!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map