15+ Bedste begivenhedskalender WordPress Plugins 2020

Begivenhedskalender WordPress Plugins

Hvis din organisation kører begivenheder – endda et lille antal – er det vigtigt, at dine besøgende på dit websted let kan finde dem. Hvis en liste over dine kommende begivenheder er vanskelig at søge og få adgang til, kunne du desuden se en sparsom valgdeltagelse på dagen.


En af grundene til, at vi elsker WordPress, er det store antal tilgængelige plugins – og der er et utal af plugins til begivenhedskalendere på markedet for at gøre det nemt og hurtigt at vise og administrere dine begivenhedsfortegnelser.

I dette indlæg giver vi dig vores valg af de ti bedste begivenhedskalender WordPress-plugins – når vi er færdig, ved du nøjagtigt, hvilken der passer til dine behov.

Der er tydeligvis mange kalenderplugins tilgængelige, så vi var nødt til at holde listen håndterbar. Følgende plugins repræsenterer vores top ti, i ingen særlig rækkefølge.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Begivenhedskalenderen

Begivenhedskalenderen WordPress Plugin

En af de mest populære begivenhedskalender-plugins derude, Events Calendar fra Modern Tribe har over 400.000 aktive installationer og en 4,7-stjernet tilfredshedsvurdering. Dette gratis plugin hjælper dig med let at oprette og administrere begivenheder med WordPress, plus der er en pakke med premium-tilføjelser tilbyder yderligere funktionalitet. Plus, som titlen antyder, er det fuldt ud kompatibelt med Total WordPress-temaet (tjek det vores på vores bæredygtig demo).

Begivenhedskalenderen er let at bruge og meget tilpasses og indeholder funktioner som Google Maps-integration, begivenhedssøgning og ‘mikroformater’ for at tage din begivenhedskalender til det næste niveau.

2. Registrering og reservation af WordPress-begivenhedskalender

WP-arrangementskalender

Info & DownloadSe demoen

Hvis du promoverer en begivenhed, vil du sandsynligvis gerne fortælle verden om det via dit websted. Til dette kan jeg varmt anbefale plugin til WordPress Events Calendar.

Plugin giver dig mulighed for at oprette smukke, stilfulde begivenhedskort. Føj disse kort til ethvert indlæg eller side ved at indsætte en kort kode eller ved hjælp af en dedikeret widget. Du kan også tilføje et stort fremhævet billede øverst på dit begivenhedskort, plus du kan vise alle begivenheds vigtigste oplysninger såvel som interaktive funktioner som et Google-kort og nedtællingsur. Der er desuden muligheder for at tilpasse farveskemaet med et valg af ubegrænsede farver.

WP-begivenhedskalender Skærmbillede af begivenhedskort

Ud over dette er WordPress Events Calendar et effektivt styringsværktøj til dine begivenheder. Besøgende kan registrere sig for at deltage i dit arrangement, og du kan konfigurere en brugerdefineret registreringsformular til kun at samle de oplysninger, du har brug for. Du kan også sælge billetter til dit arrangement, hvor gæster kan betale via PayPal. Du kan oprette forskellige billetpriser (f.eks. Standard- og VIP-priser), og du kan også oprette tidsfølsomme kuponkoder.

Hvis du kører flere begivenheder, understøtter plugin en kalendervisning, der giver et praktisk, visuelt overblik over, hvor og hvornår dine begivenheder finder sted. Du kan tilføje tilbagevendende begivenheder automatisk til kalenderen, plus du kan farvekodehændelser i de samme kategorier. For at hjælpe besøgende kan kalenderen også filtreres.

Hvis du vil have verden til at vide om din begivenhed, og du vil sælge masser af billetter, tjek WordPress Begivenhedskalender.

3. Event Manager

Arrangement Manager plugin

Events Manager-pluginet er faktisk et fuldt udstyret plugin for begivenhedsregistrering, men tilbyder også en stærk begivenhedskalender som en af ​​dens mange funktioner.

Dette gratis plugin er bygget til at være fleksibelt og pålideligt og giver dig mulighed for at kategorisere dine begivenheder, tilføje brugerdefinerede attributter (såsom en påklædningskode) og nemt kontrollere alle detaljer om, hvordan begivenheder vises på dit websted. Med funktionsregistrering og billetfunktion inkluderet i den gratis version er dette plugin værd at overveje, hvis du har brug for mere end en kalender.

4. Tidlig alt-i-én-begivenhedskalender

Rettidig alt-i-en-begivenhedskalender

Dernæst næste er det smukke Alt-i-en-arrangementskalender-plugin fra Timely. der har været nogle problemer i fortiden vedrørende dens importfunktion, men dets smukke design kan muligvis gøre det værd at tjekke selv.

Farvekodede begivenhedskategorier, kalendervisninger såsom dagsorden og plakatbræt og en inline kalender-temaditor er kun nogle af de funktioner, som dette plugin giver, så din begivenhedskalender skiller sig ud.

5. Min kalender

Min kalender gratis WordPress-plugin

Det tilgængelige og meget tilpassede My Calendar-plugin har over 30.000 aktive installationer. Dette gratis plugin er let at bruge, men fleksibelt nok til designere og udviklere, der har brug for en brugerdefineret kalender.

Min kalender tilbyder også deling af begivenheder på tværs af et netværk af sider, tilladelser og adgangskontroller og en kortkodesgenerator til tilpassede visninger. Redigerbar CSS- og JavaScript-adfærd er med til at gøre dette plugin til en solid mulighed for en fleksibel kalenderløsning.

6. EventOn

EventOn Kalender-plugin

Smukt funktionelt design er et kendetegn ved kalenderpluginet EventOn.

Info & DownloadSe demoen

EventOn er en lydhør begivenhedskalender WordPress Plugin tilgængelig på CodeCanyon. Føj brugerdefinerede kalendere til ethvert indlæg, side eller widget klar område. Dette plugin leveres med et komplet udvalg af funktioner sammen med et smukt design.

For mange organisationer er begivenheder en vigtig måde at markedsføre og vokse din virksomhed på. En god måde at annoncere dine begivenheder på er at inkludere en fuld begivenhedskalender på dit websted. Med EventOn er det nemt at oprette og tilføje begivenheder til enkle eller detaljerede kalendere. EventOn har så mange muligheder, du kan oprette næsten enhver kalender, du kan forestille dig.

Begivenheder selv inkluderer support til enkelt eller flere dage, fremhævede billeder og muligheder for gentagelse af begivenheder. Du kan også oprette begivenheder uden slutdato eller tid – hvilket er fantastisk, når du kører et løbende dagligt program eller fundraiser. Når du har tilføjet begivenheder til dine kalender (r), kan dine læsere øjeblikkeligt downloade dem til deres Google Kalender eller iCalendar via ICS-fil, så de ikke glemmer!

Andre fantastiske funktioner inkluderer support til Eventbrite og Paypal (hvis du gerne vil sælge billetter, debitere for begivenheder eller indsamle donationer), brugerdefinerede begivenhedsfarver, brugerdefinerede taksonomier og nemme indsætningsmuligheder. Brug simpelthen kalenderwidget eller drage fordel af den indbyggede kalender-kortkodesgenerator. Oprettelse og tilføjelse af begivenhedskalendere til dit websted har aldrig været lettere. Se på flere plugin-funktioner nedenfor.

7. WordPress Pro Begivenhedskalender

WordPress Pro Begivenhedskalender

Info & DownloadSe demoen

WordPress Pro-begivenhedskalender er et andet komplet premium-plugin, der tilbyder et smukt design. Med masser af lette indstillinger er dette plugin et godt valg blandt premium events kalender plugins.

Dette plugin kan fuldt ud tilpasses gennem brugervenlige indstillinger, så du kan oprette en unik kalender, der imødekommer dine behov. Bruger-indsendte begivenheder, Google Maps-integration og en kortkodesgenerator er nogle yderligere funktioner, som du kan trække på for at oprette en unik begivenhedskalender.

8. Kalender det!

Kalender det! plugin

Info & DownloadSe demoen

Kalendere det! plugin sigter mod at give dig en fleksibel og funktionsrig løsning til at oprette din begivenhedskalender. Denne fantastiske kalender er fuld af kraftfulde funktioner, der gør det nemt for dig at administrere din tidsplan og dele den med alle dine læsere.

Det er dejligt at have en fuld kalender, men det bør ikke tage dig timer at oprette din begivenhedskalender. Med Calendarize It kan du hurtigt oprette og administrere yoru-begivenheder med en let at bruge pege- og klikgrænseflade. Når du tilføjer begivenheder, kan du vælge muligheder for at oprette tilbagevendende begivenheder (dagligt, ugentligt, to-ugentligt, månedligt, årligt osv.) Samt tilføje start / slutdatoer og -tider.

Tilpasning af plugin er også hurtig og nem. Der er muligheder for at ændre farver, skrifttyper og margener ved hjælp af CSS Editor. Og i indstillingerne kan du også tilpasse klokkeslæt og datoindstillinger baseret på hvor du bor. Plus kalender Det er oversattsklar, så du kan gøre det let at læse for alle dine besøgende.

Der er flere indstillinger i plugin. Der er brugerdefinerede widgets til minikalendere og kommende begivenhedskalendere, som du kan føje til et hvilket som helst widget-klart område. Der er support til brugerdefinerede indlægstyper (baseret på hvad dit tema har tilgængeligt), avancerede kalenderfiltre, brugerdefinerede taksonomier og endda kalendere efter bruger. Chackout med listen over massive funktioner nedenfor. Og hvis det ikke er nok for dig, er der også 6 gratis tilføjelser (Visual CSS Editor, Flat UI Calendar Widget, engelsk hjælp, begivenheder i blogroll, tilpassede knapper, ingen lodret rullebjælke) og 11 premium tilføjelser for endnu mere events kalender funktioner.

Dette plugin er også fuldt ud kompatibelt med det populære WP Bakery-sidebygger-plugin, og en gratis visuel CSS-tilføjelse giver dig mulighed for nemt at tilpasse farver, stilarter og skrifttyper i din begivenhedskalender. Du kan også tilpasse layoutet til begivenheder og spillesteder ved hjælp af en indbygget layouteditor.

9. Sukkerbegivenhedskalender

Sukkerbegivenhedskalender

Info & DownloadSe demoen

Den sidste præmieindstilling på vores liste kommer fra Pippins plugins. Sugar Event Calendar er et enkelt og let kalenderplugin med en sød pris på $ 18 for et enkelt sted. Plugin er designet til at undgå kompleksitet ved kun at give det, brugeren har brug for for at oprette deres begivenheder og kalendere.

Med en strømlinet tilgang er dette plugin ikke så fuldt udstyret som de andre indstillinger på denne liste. Hvis du ønsker en ren og pålidelig kalender, der bare fungerer, er dette plugin værd at tjekke ud.

10. Kalender af WD

WD Event Calendar Gratis WordPress Plugin

Calendar by WD (tidligere Spider Event Calendar) er en solid gratis kalender designet til at give en meget konfigurerbar og let at bruge begivenhedskalender.

Farvekodede kategorier og brugerdefineret HTML i begivenhedsbeskrivelser er bare starten på dette plugins lange liste over funktioner. Mere detaljeret tilpasning af din begivenhedskalenders udseende er forbeholdt Pro-versionen. Men det gratis plugin indeholder en bred vifte af funktioner, der hjælper med at matche dine behov.

11. Begivenhedskalender WD

Begivenhedskalender WD Gratis WordPress Plugin

Sidste på vores liste er Event Calendar WD, der har over 30.000 aktive installationer. Let elegance er fokuset i dette gratis plugin, ikke fuld funktionalitet.

Udover grundlæggende begivenhedsfunktionalitet giver den gratis version af Event Calendar WD Google Maps integration og begivenhedssøgning for brugere. Der er en premium-version, men for enkle krav kan den gratis version være ideel.

12. Event Espresso WordPress Event Manager

EventEspresso

Info & DownloadSe demoen

Event Espresso er et premium WordPress Plugin, der blev udviklet til at hjælpe dig med at oprette og styre begivenheder via dit wp admin panel, hvilket gør det lettere at planlægge og koordinere begivenheder, konferencer, klasser, workshops, træninger, bryllupper og meget mere.

I dag bruger folk mere end nogensinde internettet til at hjælpe med at planlægge og styre deres begivenheder, fordi det gør det muligt for folk at registrere sig for begivenheden og holde styr på nøglenyheder med meget større lethed. Men at oprette en online begivenhedsadministrator kan være vanskeligt, især for dem uden nogen webudviklingserfaring.

Begivenhed Espresso er et online begivenhedsregistrerings- og styringssystem, der hjælper med at spare din organisation / åbningstider administrativ tid og reducere omkostninger. Gå “papirløs” og tag registreringer på alle tidspunkter af dagen lige fra dit websted! Og siden alt fra den tilpassede e-mail til bekræftelse og påmindelse til betalingsstyringssystemet, vil dette plugin håndtere og holde styr på alt for dig.

13. Arrangementsplan

Begivenhedsplanlægning af plugin

Info & DownloadSe demoen

Begivenhedsplan er en brugervenlig planlægning og premium kalender med WordPress-plugin. Det er en hurtig og nem måde at tilføje tidsplaner til dit WordPress-drevne websted.

Uanset om du kører et motionscenter med daglige fitnessklasser, en skole eller en uddannelsesorganisation med ugentlige klasseskemaer, en samfundsgruppe med månedlige begivenheder eller enhver anden virksomhed, er en begivenhedskalender en praktisk funktion, der kan medtages på dit websted. Og med begivenhedsplan er det super nemt at oprette en tilpasset ugentlig plan!

Der er indbyggede muligheder for farver, 5 tidsplanformer, faner, lister og mere. Derudover er begivenhedsplanerne klar til nethinden, inkluderer ubegrænsede klasser samt avancerede filterindstillinger. Og selvfølgelig er det Visual Composer-kompatibelt, så hvis du bruger et tema som Total, der inkluderer Visual Composer (eller hvis du selv har en kopi af plugin) Begivenhedsplan tilføjer, er det eget super nemt at bruge planmodul, som du kan indsætte ind på en hvilken som helst side.

Andre fantastiske plugin-funktioner inkluderer SEO-optimering, oversættelsessupport, cross-browser-kompatibilitet og masser af online-dokumentation, ofte stillede spørgsmål og mere. Bare tag et kig på demoen for at se, hvad der ellers hændelsesplan kan gøre for dig!

14. ConnectDaily

WordPress Begivenhedskalender plugin - connectDaily

connectDaily er et hændelseskalendersystem, der er kompatibelt med WordPress og Joomla! Det giver en lydhør kalender i fuld størrelse, minikalender, enkel liste over begivenheder, detaljeret liste over begivenheder, iCalendar-eksport og oprettelse af offentlig begivenhed.

Hvad der virkelig adskiller connectDaily er, at det udover at udgive begivenheder også giver ressourcestyring. Ved hjælp af connectDaily kan du tildele ressourcer som værelser, køretøjer, personale og udstyr til din begivenhed. Dette giver dig mulighed for at sikre dig, at ressourcen ikke er dobbeltbooket. Hver ressource kan have sin egen unikke godkendelse. For eksempel på en skole kan lederen af ​​atletik godkende enhver brug af gymnastiksalen.

connectDaily giver også meddelelser om nye begivenheder og påmindelser om planlagte begivenheder. Du kan få påmindelser om begivenheder via e-mail eller SMS-tekst. Du kan oprette så mange påmindelser, som kræves til hver begivenhed.

Det giver også integration med Facebook og Twitter. Ved hjælp af connectDaily kan du oprette en kampagne med indlæg om din kommende begivenhed og automatisk skubbe dem ud til din Facebook-side eller konto.

connectDaily leverer også et komplet sikkerhedssystem. Det giver dig mulighed for at definere forskellige kalendere og kontrollere, hvem der kan poste begivenheder i hver kalender, hvem der kan se hver kalender, og hvem der kan godkende begivenheder i hver kalender.

Vores bedst-i-klasse dataeksport giver dig mulighed for at udtrække data i iCalendar-, JSON-, CSV- og RSS-formater. Det kan også importere begivenheder i iCalendar-, JSON- og RSS-formater. Du kan endda konfigurere det til periodisk at importere data fra eksterne kilder.

Funktionen Brugerdefinerede felter giver dig mulighed for at definere brugerdefinerede felter til dine begivenheder for at fange yderligere oplysninger. Oplysninger om cateringbehov, konfiguration, marketing, uanset hvad du har brug for, kan indfanges!

15. Stachethemes begivenhedskalender

Stachethemes begivenhedskalender

Info & DownloadSe demoen

Stachethemes-begivenhedskalender er et Premium WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at oprette detaljerede begivenheder til dit WordPress-drevne websted. Tilføj nemt og administrer dine begivenheder via WordPress og vis dem i front-end for dine brugere / besøgende.

Med dette kalenderplugin kan du inkludere alle slags oplysninger om din begivenhed, f.eks. Introduktionsafsnit med detaljerede oplysninger, herunder fotogalleri, begivenhedsplan, gæsteliste, placeringskort og rutevejledning, vejrprognose, merchandise og kommentarsektioner. Du kan også oprette enkelt- eller flerdagshændelser og gentage dem dagligt, ugentligt, månedligt eller årligt samt mulighed for at placere kløften mellem gentagelserne og hvor mange gange begivenheden gentages over tid. En funktion er ikke altid tilgængelig i andre hændelsesplugins.

Stachethemes-begivenhedskalenderplugin har mange flere nyttige funktioner som WooCommerce-integration, hvilket giver dig muligheden for at sælge varer direkte fra kalenderbegivenheden eller importere .ics-filer fra Google samt eksportere dem.

En af plugins nye nyttige funktioner er muligheden for at tillade alle besøgende, også dem uden registrering, at tilføje begivenheder til din kalender fra front-end eller begrænse deres adgang efter kategorier som registrerede brugere, moderatorer, forfattere osv. Dette giver dig mulighed for at oprette brugerindgivne begivenhedskalendere på webstedet. Noget nyttigt for skoler, hold og andre grupper.

16. Responsiv begivenhedsplanlægning for WordPress

Responsiv begivenhedsplanlægning for WordPress

Info & DownloadSe demoen

Er du vært for en offline begivenhed? Jeg gætter på, at du vil have, at ting skal køre så glat som muligt, ikke? En af de bedste måder at opnå dette på er at korrelere deltagernes forventninger med den oplevelse, der tilbydes. Sæt en detaljeret tidsplan sammen, så besøgende vil vide, hvad der sker, hvor og hvornår på alle tidspunkter.

Plugin med responsiv begivenhedsplanlægning opretter nogle af de mest stilfulde begivenhedsplaner, som du finder – og som plugin-navnet antyder, er de også fulde lydhør, så de ser smukke ud på enheder i alle størrelser.

Responsiv begivenhedsplanlægger til WordPress-skærmbillede

Plugin giver dig mulighed for at farvekoordinere dine begivenhedsplaner fuldt ud. Dette sikrer ikke kun, at de ser topmærket ud, men det gør dem også lettere at navigere. Hver tidsplan kan også være så detaljeret, som du ønsker, herunder support til multi-placering og fler-dages begivenheder. Der er plads til alle de vigtige oplysninger for hver tidslukke, herunder: Tid, dato, højttaler, højttalerbillede (med cirkler og firkantede billeder at vælge imellem), beskrivelse, links og sociale medier profiler.

Hver post kan udvides, så besøgende kan se så meget eller så lidt information, som de ønsker. Plugin kan bruges i en række forskellige brancher, herunder musikfestivaler, konferencer, møder og klasser.

Afsluttende tanker om den bedste begivenhedskalender WordPress Plugins

Dine begivenheder kræver deltagere, og at have en smuk og funktionel begivenhedskalender er en måde at sikre, at dine begivenheder er udsolgt.

I dette indlæg har vi præsenteret vores top ti valg. Du skal være i stand til at finde det perfekte begivenhedskalenderplugin blandt dem. Uanset om du har enkle behov eller har brug for en mere avanceret løsning. Med den overflod af plugins, der er til rådighed, er der masser af muligheder for at tage en til en spin. Forhåbentlig kan du vælge en der passer til dine krav.

Har du et plugin til favoritbegivenhedskalender, der ikke er vist ovenfor, eller har du tip og tricks til at arbejde med dem? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map