15 bedste aftale booking WordPress Plugins

Bedste aftale om booking af WordPress-plugins til planlægning og reservation

Hvis din virksomhed er afhængig af aftaler, har du et WordPress-websted, og du ikke har installeret et booking-plugin endnu, skal du gå videre med det. Specifikt en af ​​disse aftaler, der bestiller WordPress-plugins.


Der er ingen grund til, at så mange virksomheder gør stadig tvinge deres kunder til at ringe til dem på telefonen, kontakte dem via e-mail og vente på et svar, eller værst af alt, fysisk komme ind på deres kontorer for at planlægge en aftale. Implementering af et brugervenligt booking-plugin kan føre til øget salg fra folk, der arbejder i de fleste af dine timer, eller som ikke har lyst til at gennemgå holdetider og vente på, at en receptionist booker via telefon. Og det kan føre til, at flere aftaler afholdes på impuls, især da du kan ramme dem med mulighed for at booke umiddelbart efter, at din webkopi (forhåbentlig) har gjort sit job.

Heldigvis tilbyder WordPress et væld af muligheder for at udføre denne opgave.

Vi har dækket booking-plugins før, men kun når de vedrører niche til hoteller. I dag dækker vi 15 mere og udvider vores synspunkt til også at omfatte aftalebestilling WordPress-plugins beregnet til planlægning næsten hvad som helst!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Amelia Enterprise-niveau aftale booking

Amelia Enterprise-niveau aftale Booking WordPress Plugin

Amelia er et af de mest kraftfulde plugin-programmer til aftalebestilling, du kan vælge til din virksomhed. Denne automatiserede bookingløsning fungerer fortsat døgnet rundt, så du aldrig går glip af en ny kunde. Bare installer, konfigurer dine indstillinger, og du er klar til at rock-n-roll!

Det Amelia booking plugin inkluderer letanvendelige funktioner til at oprette dine egne reservationsformularer til aftale. Kraftige indstillinger inkluderer support til flere ansatte (sammen med muligheden for at tilføje specifikke tjenester, regelmæssige timer og fritid for hver), lokal valuta, serviceudstyr, e-mail-meddelelser, billedgallerier, kuponer, plus farve / skrifttypeindstillinger til front-end design.

Når din formular er klar, er kunderne i stand til at bruge den interaktive aftalekalender (månedligt, ugentligt, dagligt såvel som liste- / tidslinjevisninger) og unik trin-for-trin booking-guide med facetteret filtrering for at finde en aftale tid til en bestemt service med en bestemt medarbejder (eller endda på et nøjagtigt sted). Når det er tid til at betale, kan kunderne bruge Amelia indbyggede betalingsgateways til at reservere deres tid eller vælge en on-site betaling.

Amelia Booking Plugin Services-kortkode

Amelia inkluderer endda en nyttig kortkode til at oprette en serviceside. Enkelt indsæt kortkoden på en ny side, hvilken som helst for at vise dine nuværende tjenester med parametrene til en bestemt tjeneste, en hel kategori eller alle kategorier).

Stadig ikke solgt? Check vores fulde Amelia-aftale om booking-plugin-gennemgang for at se alle funktionerne og mulighederne i aktion!

2. Booknetic

Booknetic - WordPress-aftalebestillings- og planlægningssystem

Med Booknetic kan du nemt opbygge en bedre aftaler og booking-kalender for at vokse din virksomhed. Denne moderne og lydhør aftalekalender inkluderer adskillige funktioner, der sparer dig tid og penge samt gør bookingprocessen problemfri for kunderne. Fra oprettelse af formular til betalingsbehandling kan Booknetic gøre det hele. Uanset om du driver en salon, et fitnesscenter, et juridisk kontor eller anden professionel virksomhed, er Booknetic sikker på at imødekomme dine (og dine kunders) behov.

Når den er installeret, kan du bruge Booknetic at oprette dit eget automatiserede reservationsbookingssystem til dit websted. Men det hele starter med formbyggeren. Ved hjælp af indbyggede indstillinger i liveformularen til overordnet design, farveskema, bookingtrin, servicekategorier på flere niveauer, personale, placeringer og mere, kan du oprette en form, der er perfekt skræddersyet til din virksomhed. Desuden kan du oprette omfattende servicetilbud med ekstra tilføjelser såvel som personalets tilgængelighed.

Booknetic giver dig også mulighed for at acceptere betalinger eller indbetalinger før en aftale tid. Tillad kunder at vælge mellem PayPal, Strip eller onsite-betaling. Eller brug WooCommerce til problemfrit at integrere din reservationskalender med tilføjede betalingsmuligheder. Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer et detaljeret betjeningspanel til dit og dit personale, muligheden for at eksportere dine kunder og / eller aftaler til at udmærke sig (fantastisk til datastyring eller til at styre personaleplaner) samt oversættelse klar via WPML.

Eksempel på booknetisk aftale om reservation

Men det er ikke alt. Dine kunder vil også elske Booknetic. Den elegante og moderne UX er både attraktiv og intuitiv. Kunder har mulighed for at booke på enhver enhed for let at filtrere efter personale, tjenester eller placering for at finde en aftale tid, der imødekommer deres behov. Og afhængigt af de muligheder, du har aktiveret, kan de også booke én gang, gentagne og endda gruppeaftaler. Indbygget support til SMS- og e-mail-meddelelser plus 2-vejs synkronisering af Google Kalender betyder, at de ikke vil gå glip af det, de har reserveret. Hold din kundekreds glad og din forretning blomstrer.

3. Vik-aftaler

Vik-aftaler

Byg et komplet aftaler og planlægningssystem til din virksomhed med WordPress og Vik Aftaler. Dette kraftfulde WordPress-plugin er fuld af funktioner, der gør styring af din tid hurtig og nem.

Den første er en pålidelig kalender, komplet med online-reservationer. Med Vik har du muligheden for at tilføje tjenester, tidsvinduer, varigheder, begivenhedskapacitet og endda medarbejdernes tilgængelighed (via tid og placering). Og hvis din virksomhed tilbyder særlige priser baseret på tid på dagen, ferie eller sæson, kan du også tilføje det! På denne måde kan klienter nemt booke aftaler, hvad enten det drejer sig om en sømaftale eller skattekonsultation.

Vik-aftaler gør det også nemt at administrere reservationer og kundefakturaer. Du kan endda konfigurere automatiske e-mail- og SMS-meddelelser for at give kunderne besked, når deres reservation er bekræftet, eller for at følge op med påmindelser. Og da flere betalingsportaler understøttes af Vik Appointments Pro, er det let at acceptere betalinger online. At gøre aftalebestillingsprocessen problemfri for dine klienter, fra start til slut!

4. WooCommerce bookinger og aftaler

WooCommerce bookinger og aftaler

Uanset din forretning, WooCommerce bookinger og aftaler af PluginHive er et andet godt valg. Dette fleksible booking-plugin gør det nemt at konfigurere formularer på dit websted til bookinger efter måned, dag, time eller endda minut. Derudover kan du aktivere klienternes mulighed for at vælge flere aftaler i en booking – hvilket er en fantastisk funktion, hvis du lejer ud begivenhedsplads, værelser på en bed and breakfast, en flere-dages konference eller festival osv..

Plugin giver mulighed for flere medarbejdere og individuel prisfastsættelse. På denne måde kan dit team oplade sig efter deres ekspertise, og takket være plugins Dynamic Total Booking Cost-beregning kan kundekredsen se prisindstillingerne, når de booker. Du kan også aktivere booking-tilføjelser til eventuelle ekstra tjenester eller funktioner, du måtte tilbyde (f.eks. Et tilføjelse til aromaterapi, når du får en massage).

Eksempler på WooCommerce-bookinger og aftaler

WooCommerce-bookinger og aftaler-pluginet inkluderer også muligheder for e-mail-meddelelser såvel som aflysninger (hvis du tillader det). Og med den indbyggede Google Kalender-synkronisering er det nemt for dig og dine klienter at tilføje nye aftaler til din tidsplan. Andre plugin-funktioner inkluderer navngiv din pris, filvedhæftede filer, variabel prisfastsættelse (som f.eks. Højere priser i weekender eller helligdage), WPML-kompatibilitet, support på flere sprog, global synkronisering af aktiver mellem din bookingkalender og butik plus tonsvis mere. Tjek hovedwebstedet for plugin for at lære mere.

5. Book en aftale online PRO

Book en aftale online PRO WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Gør det nemt for din klient at booke aftaler med Book en aftale Online PRO. Dette plugin giver brugerne mulighed for at booke i henhold til teammedlem (eller de kan springe videre uden fortrinsstilling) eller service og derefter vælge en dato og tid. Og fordi plugins kalendere og valg er lydhøre – bookingen er hurtig og nem på enhver enhed. Besøg Book en aftale online PRO demo for at se selv!

Book en aftale online PRO WordPress Plugin

Udover at være ligetil for kunder, er Book a Aftilling Online PRO også en leg at installere på dit WordPress-websted. Brug bare plugins hurtige startfunktioner til at tilføje dit team og dine tilbud. Tilføj så mange medarbejdere, som du ønsker, vælg mellem 2 forskellige arbejdsplaner (timer eller skift), indstil bookingtidsformat, tilføj PayPal-checkout og mere. Desuden kan du aktivere SMS-påmindelser – så dine kunder aldrig vil gå glip af en aftale igen! Andre plugin-muligheder inkluderer jobstillinger, fotos, feriedage, servicekategorier og integration med WPML, Twilio, PayPal, SMSC og Firebase.

6. Aftalebestilling og online planlægning (gratis)

Aftalebestilling og online planlægning Gratis WordPress-plugin

Afspilning Booking & Online Scheduling plugin af vCita er en fantastisk mulighed for at tilføje en aftaleformular til dit WordPress-sted. Plugin er perfekt til booking af begivenheder, klasser, en efter en service og mere.

vCitas plugin tilbyder muligheder for online planlægning, såsom serviceaftaler med en bestemt medarbejder, reservationsbekræftelser og betalingssupport. Men hvad der virkelig adskiller vCita er den indbyggede messaging- og callback-funktionalitet. Plugin synkroniseres med vCita Mobile-appen for straks at underrette dig om nye reservationsforespørgsler eller for at sende aftalepåmindelser. Desuden giver det dig mulighed for at sende beskeder og filer til din klient, før du mødes. Tillader dig at oprette forbindelse til kundekreds og etablere rapport.

cVita Business Management App

Men det er ikke alt, hvad cVita kan gøre for din virksomhed. For flere funktioner skal du opgradere til en vCita Business Management præmieplan. Afhængig af den plan, du vælger, kan dette låse op funktioner til analyse, kuponer, klientesende, e-mail-marketing, personaletilladelser og endda prioriteret support. Planerne starter ved $ 15 / mo for grundlæggende online planlægning eller $ 29 / mo for Essentials – en personlig klientportal, online forretningskalender plus support til fakturering og fakturering. Selvom du bruger den fulde pakke med forretningsstyringsværktøjer, har du brug for en Platinum-plan. Men i betragtning af at vCita er som flere forretningstjenester i én, er det en mere end rimelig investering.

7. Booking og tidsplan for aftale om aftale

Booking Aftalebestilling og planlægning WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Hvis du har set på kraftfulde aftalebestilling WordPress-plugins, har du sandsynligvis fundet Bookly før. Denne populære online booking plugin er optimeret til at hjælpe dig med at booke flere aftaler, uanset hvornår eller hvordan dine kunder får adgang til dit websted.

Bookly er klar til mobil og oversættelse, så dine formularer ser godt ud på ethvert sprog på enhver enhed. Plus, indbygget support til e-mail- og SMS-meddelelser plus integration af Google Kalender, så dine kunder aldrig går glip af en aftale. Ønsker du at oplade ved reservationen? Intet problem – Bookly’s betalingsportalintegrationer inklusive PayPal, Stripe, Authorize.net, Mollie, Payson, PayU Latam, 2checkout, PayUbiz og WooCommerce. Andre funktioner inkluderer farveskemaindstillinger, flexplanlægning, ferier, bookingprocesstrin, 50+ valutaer og mere.

Vil du prøve Bookly, inden du køber? Hent gratis Bookly plugin på WordPress.org for at se, hvor fantastisk aftalebestilling kan være.

8. Kalender for aftalebestilling (gratis)

Aftale Booking Kalender Gratis WordPress Plugin

Hvis du har et enklere behov for booking af aftaler (måske behov, der ikke er værd at betale penge for at opfylde), kan den gratis kalender til aftalebestilling være det bedste valg. Det tilbyder større funktionalitet end mange gratis versioner af sammenlignelige plugins. Funktioner, der følger med dette plugin inkluderer tid, der kan reserveres, e-mail-meddelelser, muligheden for at eksportere til Google Drev, udskrivbare reservationslister, tilpasning af tilgængelighed og antallet af gange, en bruger kan booke, captchas og mere.

For at få adgang til mange af de bedste funktioner skal du dog udskudte til premium-versionen. Hvis du for eksempel opkræver dine kunder for at aftale en aftale, er dette plugin ikke den bedste idé, da den gratis version kun fungerer med PayPal. For at bruge en hvilken som helst anden betalingsgateway bliver du nødt til at gaffle over nogle kontanter.

9. Templatisk aftalebestilling

Templatisk aftale Booking Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Templatic’s tilbud til bookingverdenen er lidt anderledes end de fleste. Det præsenterer ikke bare brugeren en kalender; det tager dem direkte til formen. Kalenderen vises, når en bruger klikker på datoafsnittet. Så dette er mere som den slags opsætning, som dine kunder vil være vant til, hvis de booker en masse flyvninger eller hotelværelser. Denne fortrolighed er en styrke.

Ligesom de fleste aftale, der bestiller WordPress-plugins, vil Templatic Booking WordPress-plugin muliggøre avancerede bookingfunktioner i dit tema, som er perfekt til leje. Og når du har købt plugin, tager det sig af alt for dig uden månedlige eller andre transaktionsgebyrer. Dette er også et af de få plugins, der giver dine kunder mulighed for at betale med en direkte bankoverførsel. (Hvis du dog gerne vil holde fast ved kreditkort, kan du altid aktivere andre gateways, som med ethvert andet plugin.)

Andre funktioner inkluderer en variabel reservationsformular, sæsonpriser og muligheden for at tilbyde kunden andre tjenester med deres booking. Og som en sidebemærkning fungerer plugin godt med mange af Templatic’s WordPress-temaer – specifikt Service Biz, der allerede inkluderer plugin.

10. Aftaler (gratis)

Aftaler Gratis WordPress Plugin af WPMUdev

Aftaler er et af de mere omfattende gratis bookingsplugin, der er tilgængelige for WordPress-websteder. Med plugins funktionsliste har jeg ingen grund til at bestride dette krav. En unik funktion: hvis du har flere ansatte, der håndterer aftaler, kan du give hver af dem deres egen kalender – med en biograf og et billede vedhæftet – så kunderne kan vælge, hvilken af ​​dine medarbejdere de foretrækker at booke med.

Det fungerer også omvendt: klienten kan vælge fra en liste over tjenester, som din virksomhed tilbyder, og hvis hver enkelt er tildelt en anden medarbejder, booker de automatisk hos denne medarbejder. Ikke kun det, det indeholder let integration med Google Kalendere – både for dig og kunden – uden kodning krævet. Og endelig tager det kun tre klik for en kunde at booke en aftale: et for at vælge et tidspunkt, et for at fortsætte til bekræftelsesskærmen og et for at bekræfte. Denne bekvemmelighed kan godt afspejles i dit salg.

Med en liste over over 30 andre funktioner, herunder tilpassede farveetiketter, autofyldning til gentagne kunder, Google Maps-integration og muligheden for at logge ind via sociale medier, bliver jeg nødt til at sige, at dette ser ud som det bedste plugin til aftale-booking derude i øjeblikket. Den pris kan heller ikke slås.

11. Reserveret aftalebestilling

Reserveret - Aftalebestilling Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Booket er en premium aftaler manager med masser af funktioner og muligheder for at oprette en reservationsformular til aftaler til din virksomhed. Accepter gæstebestillinger eller kræv, at brugere tilmelder sig en konto, giver brugerne mulighed for at administrere deres afventede og godkendte aftaler, tilføje brugerdefinerede felter og tidsvinduer, oprette flere kalendere, acceptere betalte bookinger ved hjælp af Booked’s WooCommerce-integration og mere.

Bogen er også let at tilpasse. Vælg mellem ubegrænset farve til valg af valgmuligheder, et responsivt layout, login- og registerform, tilpassbare e-mails osv. Plus de indbyggede kortkoder gør det nemt for din at indsætte kalendere og loginformularer på ethvert indlæg eller side. Der er endda en “Føj til Google Kalender” -mulighed, du kan tilføje for at hjælpe kunder med at huske deres aftaler.

12. Nem aftaler (gratis)

Nem aftaler Gratis WordPress-plugin

Easy Appointments-pluginet er netop det – let. Det er en hurtig og enkel måde at tilføje et aftalesystem til dit WordPress-sted. Plugin understøtter flere tjenester, arbejdstagere, placeringer og en fleksibel tidsplan, så du kan oprette en avanceret tidsplan for aftalemuligheder. Når du indstiller et Easy Aftalings plugin er der også muligheder for at aktivere annoncetilpasning af e-mail-meddelelser til reservationsbekræftelse, aftalestatus og bekræftelse /afbestille.

Når det kommer til form-styling, holder Easy Aftaler det også let! Vælg et 1-2 kolonnelayout, træk og slip formfelter (og endda opret dit eget), tilføj priser eller etiketter, lokaliser datovælgeren med mere. Der er desuden indbygget rapportering, der hjælper dig med at holde styr på formkonverteringer og statistikker.

13. gMødeudnævnelser til gravitationsformer

gAppointitions Gravity Forms Aftaler Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Indtil videre har vi dækket enkeltstående aftalebestillingsprogrammer, men hvad nu hvis du vil have et mere kraftfuldt formularsystem? Kan du lide tyngdekraftsformer? Det er her gAppointments kommer ind. Dette premium plugin tilføjer bookingbestemmelsesfunktioner til det populære Gravity Forms-plugin.

Når du kombinerer gAppoint med Gravity Forms, har du tilføjet support til betalte bookinger, næsten ubegrænset betalingsport, flere bookinger pr. Dato, serviceintervaller, tilpassede tjenester, gentagne aftaler, kalenderlinks til Google og Yahoo, e-mail-meddelelser, automatisk bekræftelse / komplet aftaler og mere. Dette plus nemme stylingindstillinger, oversættelsesmuligheder og enkel frontend-formadministration gør gApointments til et godt valg.

14. Booking Ultra Pro Aftalekalender (gratis)

Booking Ultra Pro Aftaler Kalender Gratis WordPress Plugin

Booking Ultra Pro-pluginet tilbyder fantastiske funktioner til at opbygge en reservationskalender og styre dine aftaler via dit WordPress-websted. Besøgende kan booke en aftale ved hjælp af den lette 4-trins bookingproces for at sikre en tid, så tilføjer plugin reservationen til dit individuelle medarbejders dashboard, så de kan administrere deres egne kommende aftaler.

Vil du have flere funktioner? Det gratis Booking Ultra Pro-plugin tilbyder en premiumopgradering til mobilbetalinger, gruppebestillinger, private noter, Google-kalenderintegration, flexprissætning, flere placeringer og mere

15. WooCommerce-bookinger

WooCommerce Aftale Booking WordPress Plugins

Lav din egen aftaleformular ved hjælp af WooCommerce! Bare installer tilføjelsen WooCommerce-aftalebestilling for at begynde at tage reservationer, sælge billetter, booke aftaler og mere. Bare tilføj dine produkter eller tjenester og brug pluginet til at indtaste bookbare tider og derefter vente på, at kunderne booker tider.

Det er ikke alt. Med denne WooCommerce-tilføjelse kan du have en eller flere personlige bookbare begivenheder, tilbyde specielle priser, vise tilgængelighed efter tidszone, indstille reservationsbekræftelser og påmindelser, tilbyde annulleringer, synkronisere med Google-kalendere og mere. Du kan også stakke med yderligere officielle WooCommerce-tilføjelser til at acceptere indskud, give tredjepartsleverandører mulighed for at tage aftaler, tilbyde bookingudvidelser osv..

Indpakning af den bedste aftale, der bestiller WordPress-plugins

Der er ingen mangel på booking af WordPress-plugins, der giver dig mulighed for at booke en aftale via WordPress. Der er faktisk så mange, at valget let kan være overvældende. Men forhåbentlig forhindrer dette i at have en guide som denne, at det sker. Eventuelle andre plugins, jeg skulle vide om? Noget, du vil fortælle mig om dem, der er nævnt ovenfor, som dine personlige oplevelser? Efterlad en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map