14 bedste WordPress Store Locator-plugins

Bedste WordPress Store Locator-plugins

Hvis din virksomhed har flere placeringer, kan WordPress-butiks locator-plugins vise sig at være nyttige tilføjelser til dit websted. Motel-kæder, tankstationer, kæde butikker, skønhedssaloner kan alle drage fordel af at tilføje plugins til butikslokaler. De hjælper brugerne med at finde dine forretningssteder let. Disse plugins er afhængige af Google Maps til visning af placeringer. Derfor vil du også kunne drage fordel af Google Maps-funktioner, såsom de forskellige kortvisninger, geoligering og kørselsvejledning for at nå den nærmeste butik. Hvis du tilfældigvis leverer nogen form for katalogtjenester, kan disse WordPress-butik-locator-plugins hjælpe med at vise den fysiske placering for de listede tjenester.


Lad os dykke lige ind (bemærk – disse er i ingen særlig rækkefølge, bare vores top valg).

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. MapSVG Store Locator

MapSVG Store Locator & World WordPress Map Plugin

Info & DownloadSe demoen

Opret et forbløffende og tilpassbart butikslokeringskort med MapSVG-pluginet. Dette kraftfulde og populære plugin inkluderer tusinder af kortformater, tilpassede containere (til kortmenuer, filter og detaljer) og nemme indstillinger, som du kan aktivere for besøgende på dit websted. Tilføj filtre, så brugerne kan sortere efter adresse, by, butikstype eller ethvert andet brugerdefineret felt. Eller tilføj en mulighed for at søge på afstand, så de kan se, hvilke butikker der er i nærheden!

Vil du tilføje mere til dine kortplaceringer? Med MapSVG Galleri tilføjelse kan du tilføje en popover eller et detaljeringsgalleri. Inkluder miniaturebilleder, billeder og skydeknapper komplet med berøringsvenlig navigation. Det er en fantastisk måde at forbedre dine placeringslister på!

Og hvis du er en udvikler, kan du visse udvide eller tilpasse plugin yderligere ved hjælp af den indbyggede skabelon, CSS og JS-redaktører. Andre bemærkelsesværdige plugin-funktioner inkluderer brugerdefinerede vektorkort, klikbare figurer, oversigt over fortegnelser, automatiske kortmarkører og crossbrowser-kompatibilitet.

2. Mapify Pro

Mapify Pro

Med Mapify kan du oprette lydhøre butikskort (eller alle kort virkelig) ved hjælp af deres avancerede, men alligevel brugervenlige funktioner. Disse inkluderer klemme, zoom og skub funktionalitet, mobil beredskab, placeringsgallerier, tilpassede kortværktøjstip, tilpassbare placeringsfiltre, ubegrænset kortmarkeringsikoner, front-end brugerindlæg, brugerdefinerede billedkort, kortklynger og oversættelsessupport (via WPML). Og disse er ikke engang alle funktionerne!

Men for butiksplacering er måske to af de vigtigste funktioner muligheden for at søge efter radius og efter nærmeste placeringer. Du kan endda linke kortplaceringer til specifikke sider eller tredjepartswebsteder – så hvis du vil linke til din positions Yelp-side, kan du det. Vil du teste Mapify på dit eget sted? Du kan godt prøve det gratis – bare tag en kopi af Mapify Lite for at komme i gang (husk, at det ikke vil have alle funktionerne i Pro-versionen).

3. WP Multi Store Locator Pro

WP Multi Store Locator Pro WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

WP Multi Store Locator Pro er et magtfuldt butik locator plugin, du kan bruge til at markedsføre og give information om dine forskellige butiksplaceringer. Tilføj dine placeringsoplysninger komplet med adresse, webstedslink og rutevejledning. Derefter kan besøgende på dit websted se nærliggende butikker samt søge efter kategori eller tag. Plugin inkluderer tilføjede nyttige funktioner til butikstatistik, tilføj butikadministrator og import / eksportmuligheder.

Bedst af alt, WP Multi Store Locator Pro integrerer fuldt ud med populære sidebygere. Brug bare deres brugerdefinerede blok til Visual Composer, Divi, Elementor og Beaver Builder (med flere sidebygere på vej). Vil du se nærmere på? Tjek livevisning af 5 WP Multi Store Locator Pro-layout.

4. WP Store Locator (gratis)

WP Store Locator Gratis WordPress-plugin

WP Store Locator er et gratis plugin, der tilføjer alle dine placeringer på et kort, som du helt kan tilpasse. Kortet og kørselsvejledningen kan være på det sprog, du foretrækker. Du kan tilføje tilpassede etiketter til hvert sted og hjælpe brugere med at finde placeringerne ved hjælp af flere filtre som radius eller kategori.

WP Store Locator hjælper med at vise et vilkårligt antal butikker, og giver dig mulighed for at ændre sproget fra admin-panelet. Arbejde med kortkoder kan du tilføje detaljer såsom åbningstider, adresser, vartegn eller telefonnumre. Ni markørikoner til nethindeklar er tilgængelige, og du kan trække en af ​​dem til det nøjagtige sted på kortet i editoren. Hvis du har en koncentration af butikker i et hvilket som helst område, vil markørklyngefunktion vil vise sig praktisk. Og derudover er premium-tilføjelser tilgængelige til bulkimport, til at indsamle statistikker eller til at tilføje en søgningswidget.

5. Store Locator Plus (gratis)

Store Locator Plus gratis WordPress-plugin

Uanset om du har to butikker eller tusinder af butikker, kan WordPress Store Locator Plus-pluginet oprette en lokalitetssøger på dit websted. Uden for meget involveret konfiguration kan du oprette en side, indtaste dine placeringer og tilføje en kortkode. Mange internationale mærker som Bosche bruger dette plugin til at hjælpe brugere med at finde deres butikker.

Arbejde fra adminpanelet og ved hjælp af tilføjelser kan du tilpasse vha. CSS og HTML. Tilføjelser giver dig mulighed for at tilføje mange flere funktioner til at tilpasse brugeroplevelsen, såsom at slå søgemulighed til eller fra, kategorisere placeringer, oprette SEO-venlige pr. Lokationsider og mere. Det fungerer med tilføjelser fra tredjepart for at tilføje links til sociale medier til alle dine placeringer, føje tilpassede felter til dine placeringer eller for at give brugerne mulighed for at administrere placeringer. Det samarbejder også med Gravity Forms for at oprette formularer og Event Location Manager for at linke begivenheder til dine placeringer. Den gratis plugin understøtter flere lande og sprog.

6. Agile WordPress Store Locator

Agile Store Locator

Info & DownloadSe demoen

For et komplet positionsstyringssystem, der er rig på funktioner, skal du ikke se længere end Agile Store Locator. Det leveres med et komplet backend-styringssystem til styring af temaer, stilarter og markører. Det giver dig mulighed for at importere / eksportere butiksplaceringer, administrere kategorier og vise placeringer på tilpassede kort. Ikke kun kan du tilpasse dit display, et antal klargjorte skabeloner er tilgængelige.

En enkelt butik kan vises i flere kategorier. Desuden kan butikker, der er åbne alene på ethvert tidspunkt, dukke op ved at slå en on / off Time Switch til. Plugin inkluderer mange skabeloner, herunder en trekkspilskabelon med et hierarki af lande, stater, byer og butikker. Hvis antallet af placeringer er enormt, kan markørklyngen, tilpassede filtre og kategorimarkører hjælpe med at indsnævre en søgning. Indholdet af infovinduet kan tilpasses, og enhver butiksplacering, du opretter, kan duplikeres med et enkelt klik. Du kan også spore søgninger, topbutikker og topplaceringer ved hjælp af Analytics søjlediagram. På admin-kontrolpanelet kan du få adgang til alle statistikker vedrørende butikker, søgninger, kategorier og markører.

7. Super Store Finder

Super Store Finder

Info & DownloadSe demoen

Super Store Finder til WordPress kommer med et intuitivt responsivt design og et kraftfuldt WordPress butik locator admin afdeling. Fra denne admin-skærm kan du administrere kortindstillinger, kategorier, tags og underretninger og tilpasse stilarter, farver og etiketter. Det understøtter mange sprog samt Google Map-skærm i fuld bredde.

Super Store Finder inkluderer en flad temalager locator og et pænt butikfilter med sammenfoldeligt panel. Den indbyggede geolocation-funktion giver brugerne mulighed for at finde den nøjagtige placering af din butik og den korteste rute for at nå den. Den zoombare gadeudsigt kan gå en bruger lige til din butiks dørtrin. Du kan uploade smukke billeder eller videoer for at hjælpe seerne med at få et kig ind i din butik. Plugin giver dig mulighed for at bruge brugerdefinerede markører og søgebutikker efter region eller andre filtre. Ved hjælp af CSV-filer er bulkimport af butiksadresser muligt. For at identificere nøjagtige placeringer skal du blot trække og slippe markører. Tilføjelser, der udvider funktionsområdet, er også tilgængelige.

8. Advanced Store Locator

Advanced Store Locator

Info & DownloadSe demoen

Du kan bruge Advanced Store Locator til at vise dine butiksplaceringer på tre måder – på et Google-kort, på en liste eller på begge dele. Ikke kun det, du kan skrive et indlæg om ethvert sted på din WordPress-blog og derefter linke placeringen til dette indlæg ved hjælp af kortkoder. En pæn måde at tiltrække læsere til dit indlæg samt tilbyde oplysninger om denne placering til brugere. Butiksinformation kan også tilbydes i relaterede indlæg. Brugere kan også søge efter en placering efter adresse, bruge en gadevisning til at finde din placering og få rutevejledning til den.

Arbejder du med den indbyggede interface, kan du hurtigt tilføje, redigere eller slette butikker og automatisk geocode adresser. Brug af adresser eller postnumre kan brugere søge efter den butik, der er tættest på dem. På en sikker https-URL kan plugin registrere en brugers placering og vise den nærmeste butik.

9. WordPress Store Locator

WordPress Store Locator

Info & DownloadSe demoen

Med WordPress Store Locator-plugin kan du tilføje så mange filtre, som du vil. Det understøtter livefiltrering og kortkoder på enhver side. Hvis du knytter produktkategorierne til butikskategorierne, kan du aktivere automatisk filtrering på produktsider. Antallet af resultater, der vises på en søgning, de oplysninger, der skal vises, og de relaterede opfordring til handlingsknapper kan alle tilpasses. Du kan også konfigurere standardindstillinger for dine nye butikker for at gøre det lettere at tilføje dem.

Ved hjælp af dette plugin kan du tilføje en butiksplaceringsknap til din WooCommerce-produktside. Locatoren popup derefter i en modal. Info-vinduet kan indstilles til at vise kontaktoplysninger, opfordring til handling, lagre billede eller åbningstider. Med mere end ti mulige layout og 90+ indstillinger er der lidt, du ikke kan gøre for at hjælpe brugerne med at finde din butik.

10. Lokal SEO af Yoast

Yoast Store Locator

Den lokale SEO til WordPress-plugin af Yoast har en WordPress Store Locator-funktionalitet bundet ind i den. Du skal købe en årlig licens for at bruge denne placering finder funktion dog.

Plugin giver brugerne mulighed for at filtrere butikker eller ethvert andet sted efter radius, status eller postnumre. Du kan blot tilføje din butiksadresse til siden ved at klikke på knapper og indtastningsmuligheder. Din arbejdstid kan tilføjes i det samme felt som adressen. Eller ved hjælp af kortkoder kan du indsætte dem separat. Genvejskoderne kan føjes til enhver side eller indlæg eller til selve lokationssiderne. Du har også muligheden for at tilføje en WordPress-butik-locator-widget i ethvert widgetiseret område på dit websted.

11. Avanceret Google Maps

Avanceret Google Maps

Info & DownloadSe demoen

Hvis du kun bruger et begrænset antal placeringer, kan du blot stole på et Google map-plugin, f.eks. Advanced Google Maps Plugin til WordPress. Du kan markere disse placeringer på kortet og hjælpe med rutevejledning. Dette topsælgende kortlægningsplugin specifikt er GDPR-kompatibelt, inkluderer support til flere kortfilter, tilbyder flere ruter (en fantastisk funktion for folk, der hurtigt kan finde og komme til dine butiksplaceringer) og den super nyttige “søg i nærheden” -funktion til at finde din nærmeste placering.

12. VO Store Locator (gratis)

VO Store Locator-plugin

VO Store Locator er et gratis plugin, der indeholder værktøjer til at hjælpe marketingfolk, franchiser og distributører. Det giver dig mulighed for at tilpasse pin-farver pr. Tag-basis for at differentiere placeringer. Indbyggede funktioner som automatisk placering for at finde den butik, der er tættest på dit nuværende landes område, og vej-til-sving-retninger gør det nemt at finde dine lagerpladser. Plus det plugin, der for nylig er opdateret til at arbejde sammen med Visual Composer-træk og -sidebyggeren, så du kan inkludere dine brugerdefinerede kort på ethvert indlæg eller sidelayout.

13. SimpleMap Store Locator (gratis)

SimpleMap Store Locator-plugin

SimpleMap Store Locator er et brugervenligt internationalt butiks locator-plugin, der giver brugerne mulighed for at søge i databasen ved hjælp af postnumre. Det hjælper med at få dine placeringer til at skille sig ud med tilpassede tags. Andre fantastiske funktioner inkluderer ubegrænsede placeringer, tilpassede kortsøgeresultater, nemme indstillingsmuligheder (ingen kode nødvendigt) og en hurtig redigeringsfunktion til realtidskort og databaseopdateringer.

14. Locatoraid (gratis)

Locatoraid Store Locator-plugin

Locatoraid er endnu et WordPress-butiks locator-plugin, der er let, lydhør og inkluderer mange konfigurerbare kortformater. Specifikt kommer plugin med en auto-geocode-funktion, så når du tilføjer placeringer, kan dine kunder med det samme finde dem. Den let at sagsøge kortkode gør indsættelse af dit kort (med defineret søgetekstpladsholder, radius, layout osv.) Til en leg – bare rediger parametrene, når du tilføjer kortkoden til ethvert post-, side- eller widget-tekstområde. Der er desuden tilpassede kortformater for at sikre, at din butikslokaler matcher udseendet på resten af ​​dit websted.

Indpakning af de bedste WordPress Store Locator-plugins

Du har virkelig en række muligheder for at placere dine butikker på et kort for at hjælpe dine kunder. Har du prøvet nogen af ​​dem? Fortæl os, hvilken der arbejdede for dig. Hvis du ønsker det, kan du også blive meget fantasifuld, mens du viser dine placeringer på et kort.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map