14 bedste Gutenberg Plugins, Addons & Extensions

10 bedste Gutenberg Plugins, Addons & Extensions

Gutenberg er en kraftfuld indholdsredaktør, som den er, men tilføjelser udvider, hvad den revolutionerende blokredaktør kan gøre. Med de rigtige Gutenberg-tilføjelser, udvidelser og plugins kan du tænde for redaktøren og kan oprette ekstraordinære indholdslayouts, der driver din forretningsdagsorden.


For det første vil jeg bruge Gutenberg plugins, tilføjelser, og udvidelser omskifteligt i dagens indlæg. Hvorfor? Et WordPress-tilføjelse eller -udvidelse er et plugin, der udvider et andet plugin eller WordPress-kerne. Så en Gutenberg-tilføjelse, udvidelse eller plugin er ethvert WordPress-plugin, der udvider Gutenberg-editoren.

For det andet håber jeg, at du elsker denne samling af Gutenberg-plugins. Kald dem Gutenberg-tilføjelser, extensions, plugins eller hvad som helst; disse værktøjer udvider Gutenberg-redaktøren ud over din fantasi! Med andre ord, din rejse til bedre webindhold blev lige sværere med de Gutenberg-plugins, vi dækker i dag.

Husk, at de fleste Gutenberg-tilføjelser tilbyder lignende blokke. Den reelle forskel er i de muligheder, hvert plugin tilbyder pr. Blok. Derfor er det bedste Gutenberg-plugin en, der giver dig alle de muligheder, du har brug for for at oprette og tilpasse indhold til dit hjerte indhold.

I det følgende afsnit peger vi dig mod 14 af de bedste WordPress-plugins, der fuldstændigt vil ændre, hvordan du interagerer med Gutenberg-editoren. Uanset om du lige er startet eller en erfaren udvikler, følgende Gutenberg-plugins giver dig masser af muligheder for at skabe det indhold, du ønsker.

Lad os forbedre vores Gutenberg-editor med et par tilføjelser uden videre, så du kan oprette indhold som den chef, du er. Glem det krus kaffe, du får tilbudt i næsten alle indlæg; Jeg vil ikke holde dig her længe alligevel. Bare tag en Gutenberg-udvidelse fra følgende liste, kør med den og have det sjovt!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Getwid

getwid Gutenberg blokerer wordpress plugin

Den første position går til Getwid, en smuk Gutenberg blokerer plugin af Motopress, en betroet WordPress-udvikler med over seks års erfaring. Plugin er en fantastisk samling på over 30 indholdsblokke, der giver dig meget kontrol over dit indhold. Det er let at konfigurere og bruge, som du skal være og køre på kort tid.

Getwid udvider Gutenberg-redaktøren markant. Det leveres med et smukt sæt indholdsblokke såsom medie- og tekstskyvere, billedskyvere, sektioner, bannere, billedstapgallerier, prisbokse, brugerdefinerede posttyper, Instagram og MailChimp, blandt andre. Core plugin er gratis at downloade på WordPress.org. Tjek vores Getwid-gennemgang og guide for at lære mere!

2. ZeGuten

ZeGuten Blocks til Gutenberg

Info & DownloadSe demoen

Med ZeGuten er der ikke behov for at gider med en sidebygger, da du bare kan bruge Gutenberg. Denne blok-tilføjelse inkluderer i øjeblikket 11 funktionsrige blokke, som du kan bruge til at tilpasse dit indlæg og sidelayout med Gutenberg. Tilføj interaktive kort, post-sukker, opmærksomhedsfangende bannere, karruseller, informative fremdriftsbjælker og cirkler, billedsammenligning (eller før & efter), lister med ikoner, brugerdefinerede sektioner, indlæg og endda nedtællingstimere (prissætning tager faner og udtalelser kommer snart! ).

Men det er ikke alt. Blokke inkluderer også indstillinger, der kan tilpasses til gradientoverlays, formdelere, parallaxeffekt, animationer, responsive layouts, brugerdefinerede polstringer / marginer (og også søjlehuller) og mere. ZeGuten er også SEO-optimeret, fungerer med enhver ajourført WordPress-installation og er super nem at bruge. Bare installer ZeGuten for at komme i gang med at opbygge dit brugerdefinerede design!

3. Guteblock

Guteblock - Ultimate Gutenberg Blocks Plugin

Gutenberg er fantastisk – men det mangler mange kerneblokke, som bloggere og virksomheder ønsker. Det er her Guteblock kommer ind. Dette gratis plugin udfylder hullet for webstedsejere, der ønsker at tilføje professionelle og tilpasselige blokke til deres websteder.

Guteblock indeholder 12 kreative blokke, alle med indbyggede stilarter, der hjælper med at gøre webdesign let. For eksempel er forfatterprofilen, Drop Cap og Post Grid-blokke perfekte til at designe dine egne tilpassede blogsider. Eller du kan bruge teammedlemmer, attester og CTA (call to action) -blokke til at oprette en fantastisk destinationsside til din virksomhed. Andre tilgængelige blokke inkluderer beholder, separator, afstand / skillelinje, nummerboks, anmeldelse, delingsikoner.

Men det er ikke alt – Guteblock-udvikleren har mere end 15+ nye blokke snart! Så du kan også tilføje trekkspil, knapper, Google maps, ikonlister, prisborde og mere. Der er også en Guteblog tema (af de samme udviklere) designet til at arbejde problemfrit med Guteblock – så hver funktion og stil ser godt ud.

4. Atomblokke

gutenberg-plugins - atomblokke

Uden tvivl har Gutenberg-redaktøren fuldstændigt ændret, hvordan vi opretter indhold. I modsætning til tidligere kan du nu oprette utrolige websteder på få minutter. Og takket være Gutenberg-tilføjelser som Atomic Blocks, har det aldrig været nemmere at opbygge bemærkelsesværdige websteder.

Atomic Blocks-pluginet giver dig en række imponerende side-byggesten, som giver dig mulighed for at oprette det ønskede websted. Plugin tilbyder dig Gutenberg-blokke, såsom nyhedsbreve, sektions- og layoutblok, containere, delingsikoner, call to action (CTA), inline-meddelelser og avancerede kolonner, blandt andre.

5. CoBlocks

coblocks gutenberg blokerer plugin

Gutenberg snebold, og meget af væksten ses gennem tilføjelser, der udvider blokredigeringsprogrammet. En udvidelse som CoBlocks-skibe med imponerende funktioner. Det giver dig mulighed for at få mest muligt ud af Gutenberg-redaktøren uden at prøve hårdt fra din side.

Bragt til dig af GoDaddy, Coblocks tilbyder dig blokke som advarsler, harmonika, forfatterprofiler, klik for at tweet, heltesektioner, logoer og badges, kort, mediekort, tjenester og skilleark. Plugin er utroligt kraftfuld, men alligevel let, hvilket betyder, at du kan bygge et smukt og supersnabbt websted.

6. Ultimate Addons til Gutenberg

ultimative tilføjelser til gutenberg

Når du opretter et websted, har du brug for al den tilpasningskraft, du kan få dine hænder på. Og hvis du er på markedet efter en Gutenberg-udvidelse, der tilbyder en sådan mulighed, vil du elske Ultimate Addons. Brainstorm Force-teamet bag plugin har overgået sig selv, og det er tydeligt.

Ultimate Addons tilbyder dig et stort antal kreative Gutenberg-blokke, så du kan oprette upåklagelig websteder uden at skrive kode. Vi taler om blokke såsom ekstraordinære overskrifter, avancerede kolonner, blokquotes, CTA, Kontaktformular 7 styler, indhold tidslinje, og Google Maps, blandt andre.

BTW, hvis du er interesseret, tilbyder Brainstorm Force dig 20+ forudbyggede gratis startsider bygget ved hjælp af Gutenberg, Ultimate Addons for Gutenberg og Astra-temaet. Oven på Ultimate Addons har du brug for Astra Starter Sites-plugin at få de gratis websteder.

7. Kadence blokke

kadence blokerer gutenberg-plugin

Tidligere havde du enten brug for kodningsevner på gudsniveau eller et robust plugin til sidebygger for at skabe smukke layout. Tingene har ændret sig betydeligt med indgangen til Gutenberg. Redaktøren er magtfuld, ja, men par den med Kadence Blocks-pluginet, og du får en supernova.

Brugerdefinerede Kadence-blokke inkluderer rækkelayouts, avancerede gallerier, overskrifter, knapper, ikoner, afstandsstykker, udtalelser, harmonika, informationsbokse, faner og ikoner, blandt andre. Hver blok leveres med en omfattende liste over indstillinger, der giver dig mulighed for visuelt at oprette enestående indhold.

8. Otter Blocks

otter blokerer gutenberg addons

Otter Blocks bringes til dig af Themeisle, en af ​​de mest velrenommerede WordPress-udviklere på nettet. Plugin er en smuk samling af kreative Gutenberg-blokke og klar til import-skabeloner. For at opnå de bedste resultater kan du tilpasse hver blok eller skabelon omfattende.

Otter Blocks Gutenberg-plugin tilbyder dig en række blokke, herunder sektioner, tjenester, prislister, postnet, Google Maps, vidnesbyrd, Font Awesome-ikoner og delingsknapper, blandt andre. Det er et godt værktøj til at skabe fremragende indhold uden at svække sved.

9. Stabelbar

stabelbart gutenberg-plugin

Og når du tror, ​​du har set det hele, fortsætter Gutenberg-plugins. På scenen har vi Stackable, et flot Gutenberg-plugin fra Gambit Technologies. Plugin tilbyder dig funktionsrige blokke, der hjælper dig med at opbygge din drømmewebsted i et spørgsmål om klik.

Imponerende blokke, der leveres med Stackable, inkluderer containere, separatorer, postgitter, funktionsgitter, harmonika, billedbokse, funktionsblokke, ikonliste, CTA, overskrifter, kort, video popups, tællere, attester, prisborde, teammedlemmer og så videre.

10. Avanceret Gutenberg

avanceret gutenberg-plugin

Mens de fleste Gutenberg-plugins tilbyder næsten de samme funktioner, men Advanced Gutenberg-plugin går et skridt videre. Oven på over 20 indholdsblokke giver plugin dig mere kontrol over Gutenberg-editoren. Nu kan du aktivere indholdsblokke på hver brugerbasis. Dette betyder, at kun visse brugere kan redigere specifikke indholdsblokke.

Advanced Gutenberg kommer med en række søde og brugervenlige blokke. Du får en kolonnemanager, postskyvere, WooCommerce produktglider, avanceret knapblok, kontaktformularer, avanceret listeblok, trekkspil, udtalelser, faner, overlegen billed- og videoblokke osv..

11. Ultimate blokke

gutenberg plugins ultimative blokke

Vi er stadig ved det. På nummer ni har vi Ultimate Blocks Gutenberg-plugin. Det er en smule lille motor, der garanteres at supercharge din Gutenberg-editor. Det er den bedste Gutenberg-udvidelse til bloggere og marketingfolk takket være en række imponerende funktioner.

Med 18+ indholdsblokke tilbyder Ultimate Blocks dig masser af ammunition til at skabe fremragende websteder, der er ude af denne galakse. Bemærkelsesværdige blokke inkluderer indholdsfilter, gennemgang, faner, indholdsfortegnelse, CTA, indholdskift, stylede bokse & lister, udvideligt indhold og så meget mere.

12. Qodeblock

qodeblock gutenberg plugin

Sidst men ikke mindst har vi Gutenberg Blocks Collection fra Qodeblock. Det er en fantastisk Gutenberg-tilføjelse, der leveres med over 20 indholdsblokke. Plugin tilbyder dig en fantastisk liste over blokke, der giver dig mere kontrol til hurtigt at oprette og starte ethvert websted, du ønsker.

Tilgængelige ure inkluderer avancerede kolonner, harmonika, forfatterprofiler, knapper, CTA’er, containerblok, e-mail-nyhedsbreve, inline-meddelelser, prissætningstabeller, post / sidegitter, sociale medieikoner, og listen fortsætter. Denne samling af Gutenberg-blokke giver dig en masse fleksibilitet til at opbygge dit websted, som du forestiller dig.

13. EditorsKit

Gutenberg Page Building Toolkit - EditorsKit

EditorsKit inkluderer tilføjede blokindstillinger til tekstformater (herunder nofollow / sponsorerede links, fremhævet tekst, teksttransformation, indrykk osv.), Markdown support, synlighedsindstillinger (vis / skjul blokke baseret på enhed, logget ind brugere, ACF eller betinget logik) , estimeret læsetid, kontrollerede lister, responsiv tekstjustering og mere. Men måske er en af ​​de mest nyttige funktioner en blokimport- og eksportindstilling. Med det kan du nemt eksportere og genbruge dine blokke direkte fra editoren.

Og for dem, der er komfortable med kode, tilføjede EditorsKit også flere CSS-klasser som en kodeditor-tilstand (komplet med syntaksmarkering).

14. Gridbuilder WP

Gridbuilder WP

Leder du efter bedre gitre og filtre til brug på dine sider? Giv Gridbuilder WP et forsøg. Dette premium plugin inkluderer nemme muligheder for at opbygge dine egne brugerdefinerede gitter (vælg fra murværk, berettiget, metro eller karrusel) komplet med indstillinger for facetteret søgning. Og plugin er selvfølgelig kompatibel med Gutenberg såvel som ACF til brugerdefinerede felter, Polylang eller WPML-oversættelser, WooCommerce-produkter og mere.


Gutenberg er en stærk indholdsredaktør med en lys fremtid. Det giver dig mulighed for at oprette fantastiske websteder i et spørgsmål om klik. Gutenberg-tilføjelser / plugins / extensions bygger på standard Gutenberg-editoren, hvilket giver dig endnu mere magt til at bøje Gutenberg, uanset hvilken måde du ønsker.

For at vælge det bedste Gutenberg-plugin til dine behov, skal du være villig til at prøve et par muligheder. De fleste Gutenberg-plugins tilbyder de samme indholdsblokke. Dog har hvert Gutenberg-plugin forskellige muligheder for at tilpasse hver enkelt blok, hvilket betyder, hvad der fungerer for mig, der muligvis ikke fungerer for dig.

Vi håber, du finder et fantastisk Gutenberg-plugin til at supercharge dit WordPress-websted. Min favorit indtil videre er Getwid Gutenberg-plugin fra MotoPress. Men hvilket er din foretrukne Gutenberg-plugin? Del dit øverste valg i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map