14 bedste glider-plugins til WordPress

De bedste glider-plugins til WordPress

Vi har alle set en skyder af kvalitet, når vi handler online, men hvad er det der får gliderne til at tiltrække? Til at begynde med reagerer en fantastisk skyder og fungerer godt på næsten enhver tablet eller smartphone. Andre must-have-funktioner inkluderer:


  • Glatte animerede effekter
  • Parallaxlag
  • Hurtig upload af billeder
  • Stilfulde skrifttyper og knapper

Nogle af disse funktioner hjælper webstedsejere, mens andre skaber en tiltalende visuel oplevelse for besøgende. Ikke alle disse funktioner er nødvendige på ethvert websted, men de er alle værdige til overvejelse.

Bruger du i øjeblikket en skyder på dit websted? Hvis ikke, er du heldig, fordi vi har samlet en liste over de bedste skyderen plugins til WordPress. Et par få er premium og nogle få er gratis – men hver enkelt af disse har det, der skal til for at besøgende på dit websted kan sige “wow.” Lad os kigge på det.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Nivo Slider

Eksempel på Nivo Slider, der viser et animeret billede, der glider ind i et andet.

Info & DownloadSe demoen

Nivo Slider er et freemium-plugin med næsten al den funktionalitet, du har brug for for at skabe nogle utrolige effekter. Det er gratis, men dets intuitive grænseflade gør det nemt at oprette glider og tilføje dem til dit websted ved hjælp af kortkoder.

Dette plugin har adskillige overgangseffekter på hånden for dig at fremvise dine billeder, så du kan vise fantastiske visuals, der vil fortryde besøgende. Derudover kan du nemt kontrollere, hvilke billeder der skal vises ved at drage fordel af en række glidetyper, og den automatiske billedbeskæringsfunktion sparer dig masser af tid på at redigere dine dias.

Endelig er Nivo Slider med vilje letvægt, hvilket giver minimal indflydelse på dine sideindlæsningstider. Det er en fantastisk mulighed for at tilføje en skyder til dit websted.

2. Slider Revolution

Revolution Slider Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Slider Revolution-pluginet er et af de mest populære glider-plugins på markedet – og med rette det (det er endda et af de to premium-skyderen-plugins, der er inkluderet i Total). Det giver stilfulde skyder i fuld bredde, der er ekstremt lydhøre. Du kan implementere skyderen på ethvert websted, da det ser bemærkelsesværdigt ud på enhver enhed. Plugin leveres også færdigpakket med animationssløjfer, hvilket sikrer, at dine kunder ikke sidder på en frosset skyderen, hvis de holder sig på din startside et stykke tid.

Slider Revolution’s parallaxlag er fantastiske, og skydereditoren for tidslinjevisningen viser en intuitiv oversigt over, hvordan dine billeder vises på skyderen. Udover alt dette giver plugin en træk-og-slip-editor, der sætter begyndere webmastere i stand til at producere professionelle mediasliders. Det er et skyderen plugin, der er fyldt med godbidder, fra flersproget support til fuldskærm YouTube og Vimeo video support.

3. Overgangsskyder

Overgangsskyder

Oprettelse af unikke skydere til dit websted behøver ikke at være svært. Faktisk kræver det ikke engang kodning. Transition-skyderen-plugin er et kraftfuldt plugin, der tilføjer masser af funktioner og muligheder, så du kan oprette dine egne fantastiske glider. Det er også værd at bemærke, at Transition Slider er det første skyderen-plugin af den slags – ved hjælp af WebGL til avancerede effekter, der ikke er muligt med CSS.

Med Transition Slider er det nemt at opbygge avancerede og fuldt responsive skyder til dit websted ved hjælp af live-skyderen layouteditor, HTML5-animationer (24 inklusive roll, wrap, stretch, twirl og zoom), lag autoplay og loop, touch & drag slide-funktion, lagknapper og mere. Der er også 26 smukt designede foruddannede skabeloner inkluderet, som du kan bruge til dine skyder (eller bare bruge dem som udgangspunkt for yderligere at tilpasse). Plus overgangsskyderen er optimeret til din SEO-side på stedet, hvilket kun vises, når skyderen er synlig og bruger doven indlæsning til hurtigere siderhastighed.

4. Theia Post-skyderen

Theia Post-skyderen til WordPress

Føj lysbilledshows til dine flersidesindlæg med Theia Post-skyderen. Denne premium skyder gør det nemt at oprette glider fra dine multipage-indlæg, sider og WooCommerce-produkter. Vælg mellem 200+ glidetemaer, 4 overgangseffekter, tilføj overskrifter og titler til dine dias, og aktiver endda annonceopdatering ved navigation. Du kan endda bruge admin live preview til at se dine skyder, før du offentliggør.

Bekymret for din SEO? Theia er optimeret med unikke dias-webadresser såvel som hensyn til hastighed, ved hjælp af AJAX og forbelastning for at holde dine skydere hurtige.

Vil du oprette karrusler? Tjek karruseltilføjelsen, der bygger på Theias funktionalitet til at tilføje karruseller med miniaturebilleder, 35+ vektorpile, touchnavigation og per-post tilpasninger.

5. Soliloquy

Soliloquy Sliders Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Denne er bestemt præmie. Soliloquy skyderen plugin starter ved $ 19, men prisfastsættelsen kan gå helt op til $ 249, afhængigt af hvor mange sider du planlægger at bruge det til. Hvis du ikke kan stå ved med at arbejde med nogle af de gratis WordPress-skyderen plugins på grund af deres forvirrende grænseflader, giver denne mulighed en underskud. Det er lydhør, og det giver dig styrken til hurtigt at importere og eksportere tidligere oprettede skyder, hvilket skærer ned på brugt tid på overførsel til andre websteder.

Bygningsgrænsefladen er også ekstremt let at bruge, og det ser ud til aldrig at bremse eller forsinke i forreste ende. En af de mere unikke funktioner er den uafhængige skyderen mulighed for at droppe individuelle skyder overalt på dit websted.

6. Slider Pro

Slider Pro Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Slider Pro er et fuldt responsivt og berøringsaktiveret skyderen premium WordPress plugin. Med understøttelse af billeder, video lyd og mere er denne skyderen en god tilføjelse til ethvert tema.

Vil du have et fleksibelt glider-plugin, der har mange gode funktioner og er let at bruge lige ud af kassen? Så vil du have Slider Pro. Dette fantastiske plugin gør det nemt at tilføje tilpassede skydere til ethvert WordPress-tema. Denne berøringsaktiverede og fuldt responsive skyder ser pixel perfekt ud på enhver enhed, telefoner og tablets inkluderet. Plus med support til gallerier, indhold, flickr, dyb linking og mere kan du oprette enhver type skyder, du har brug for.

Slider Pro har også masser af layout- og designindstillinger. Plugin inkluderer understøttelse til glatte overgange, animerede lag, karruseller, uendelige rulleglider, glideskydere på fuld skærm, automatiske højder, sammenblandet portræt- og liggende billeder, doven belastning og meget meget mere. Der er lige så mange gode muligheder!

Andre plugin-funktioner inkluderer nethindestøtte, lightbox, tastaturnavigation, breakpoints og miniaturebilleder. Men det er ikke alt, du kan se flere funktioner nedenfor. Slider Pro er et fantastisk WordPress-plugin, du ikke ønsker at give videre.

7. LayerSlider

Layer Slider Premium Slider Plugin

Info & DownloadSe demoen

Hvordan ser dit websteds første indtryk ud? Et godt førsteindtryk opfordrer besøgende til at blive, men et dårligt betyder, at du kunne miste besøgende, potentielt for evigt. Dette er grunden til, at mange websteder vælger at bruge en meget visuel billedskyder over folden på deres hjemmeside, hvilket også er godt til at dirigere besøgende mod dit bedste eller nyeste indhold – de tilføjer farve og billeder, plus de gør det lettere at navigere på dit websted. Premium LayerSlider-pluginet (som er den anden premium-skyderen, der er pakket med Total), tilbyder ikke kun skyderne. Du er også i stand til at tilføje billedgallerier og lysbilledshows og smede den ideelle multimedieoplevelse.

LayerSlider giver over 200+ 2D- og 3D-overgange, og du kan opbygge dine egne tilpassede overgange med diaseditoren. En kraftfuld træk-og-slip-editor leveres med plugin til at se forhåndsvisning af realtid samt importere, eksportere og flytte komponenter i en tidslinjevisning. LayerSlider giver dig mulighed for at opbygge smukke, lydhøre billedgallerier og indholdsskyvere – du kan også integrere lyd eller video fra YouTube eller Vimeo. Dette er ikke noget nyt, men LayerSliders vigtigste salgsargument er det enorme antal tilgængelige overgangseffekter og skind, som giver dig masser af fleksibilitet, når du bygger den type skyder, du ønsker.

Du kan endda generere dynamiske skydere, der opretter forbindelse til dine WordPress-indlæg og sider. Dette giver dig mulighed for at sende folk til dit mest lokkende indhold uden meget arbejde på din ende. Med over 13 skins at vælge imellem er mulighederne for branding af dit websted og få det til at se anderledes ud end de andre, der køber dette plugin, er uendelige.

LayerSlider understøtter også doven indlæsning; senere lysbilleder indlæses kun efterhånden som de er nødvendige, i stedet for at indlæse dem alle på forhånd. Åh, og nævnte jeg, at skyderen er SEO-venlig? Dette giver dig et skridt foran konkurrencen, da ikke alt for mange mennesker ved, hvordan man optimerer deres skydere.

8. Glat glider

Glat glider Gratis WordPress Plugin

Udviklerne af Smooth Slider hævder, at du kan implementere en fantastisk skyder med links til nylige eller fremhævede indlæg inden for kun 50 sekunder. Det er en høj opgave, men det ser ud til at være helt sandt. Grænsefladen er temmelig enkel at bruge, og der er virkelig ikke mange knapper eller indstillinger til at vikle dit hoved rundt. Dette er et andet af de valgfri plug-in-valg, og det reagerer fuldt ud.

Diasshows, du opretter, er søgemaskine optimeret til at bringe nye mennesker til dit websted og Indstillinger panel giver fuld kontrol over, hvordan dine skydere ser ud i forenden. Jeg kan især godt lide, at det gratis plugin kommer med seks overgangseffekter, hvilket er mere end nogle af de mindre tiltrækkende skyderen plugins (vi inkluderede ikke nogen af ​​dem på denne liste).

Nøglen til dette plugin er, at du ikke har brug for nogen kodningskendskab for at få noget til at se professionelt ud. Slides kan placeres eller fjernes med et enkelt klik – bare gå til sliders admin panel. Det er en pæn mulighed, der er værd at tjekke ud.

9. Smart glider 3

Smart glider 3

Smart Slider 3 er et intuitivt plugin, der giver dig mulighed for hurtigt at opbygge lydhør lysbilledshows, såvel som inkluderer videoer fra både YouTube og Vimeo. Dens brugervenlige editor gør det muligt for dig at arbejde med flere lag, oprette lysbilleder gennem et træk-og-slip-interface og få vist indhold live, før du offentliggør det.

Skift let alle de detaljer, der virkelig betyder noget i typografi og stil. Du kan vælge skrifttyper og stilarter til dine lag, navigationer og andre elementer og ændre på tværs af flere dias og lag. Start med en tom WordPress Slider eller vælg blandt en række smukke prøver. 100+ foruddannede dias med superenkelt installation med et enkelt klik. Enkel måde at opbygge alle typer skydere på. Smart Slider 3 bruger et kraftfuldt lag-animationssystem til at give lagene bevægelse og overgange. Mulighederne for, hvad du kan bygge, er uendelige. Det leveres med 40+ indbyggede laganimationer i 3 animationstyper: ind, ud, loop.

Dette plugin inkluderer også et berøringsvenligt design, autoplay-konfigurationer og flere skydekontroller til at ændre stilarter og positioner. Du kan endda generere glider fra eksterne kilder. Føj dynamisk indhold til hvert dias, såsom: WordPress-indlæg og -artikler, Flickr, Instagram, YouTube, Vimeo, WooCommerce og 32 andre. Vi anbefaler bestemt, at du tjekker udviklernes dokumentation for at lære mere om, hvad dette plugin kan gøre.

10. RoyalSlider

RoyalSlider Premium

Info & DownloadSe demoen

RoyalSlider er et premium billedgalleri og indholdsskydeværktøj, der findes i flere formater. WordPress-plugin er en hurtig, lydhør og berøringsaktiveret til mobile enheder. Du kan bruge det til hurtigt at oprette gallerier i høj kvalitet fra dine Instagram-, Flickr- eller 500px-konti.

Denne skyderen tilføjer en stor dimension til ethvert WordPress-tema. Der er så mange skydertyper at vælge imellem, du er sikker på at kunne bruge den til en række forskellige projekter. Og da skyderne alle automatisk cacher i din browser, vil Royal Slider ikke bremse nogen af ​​dine WordPress-websteder (hør!).

Royal Slider er også meget brugervenlig og let at bruge. Der er mange backend-funktioner, der bemander en administrators job lettere. Først og fremmest fungerer det godt med den nyeste version af WordPress og har sit eget administratorområde. Derudover drager det fordel af WP 3.5’s masseupload gennem medieadministratoren, eller du kan linke direkte til din Flickr- eller 500px-konto. Dette gør det superhurtigt at skabe smukke glider med billeder. Du kan derefter tilføje titler, datoer osv. Ved hjælp af Slide Markup Editor og tilføje brugerdefinerede overgangseffekter (som du alle kan se live i eksempelvisningsområdet Live Slider i admin-panelet). For at indsætte dine skydere er det så simpelt som at bruge en kortkode, widget eller PHP-funktion (alt efter hvad der fungerer bedst for dig).

11. Responsive Slider af MotoPress

Responsive SLider af MotoPress

Responsive Slider fra MotoPress er en brugervenlig måde at opbygge smukke dias og implementere animerede effekter. Det har en træk-og-slip-grænseflade, så du aldrig behøver at røre ved nogen kode. I stedet kan du bruge det til hurtigt at opbygge søgemaskineoptimerede lysbilledshows, der fungerer på enhver enhed.

Dette plugin tilbyder tre hovedtyper af glider: Brugerdefinerede skydere, indlægsskyvere og WooCommerce-skyder (til e-handelswebsteder). Hvis du vil lære mere om dens brede vifte af funktioner, kan du se på udviklerens dokumentation eller demonstrere det for dig selv. Og sørg for at tjekke det premium MotoPress Slideshow-plugin til flere funktioner.

12. MetaSlider

MetaSlider

MetaSlider tilbyder en enkel grænseflade, der giver dig mulighed for at oprette en SEO-optimeret slideshow på få sekunder. Du kan nemt trække og slippe billeder fra dit WordPress-mediebibliotek for at oprette et galleri og derefter tilføje billedtekster, links og SEO-data – alt fra den samme side.

Ud over at være lydhør og nem at bruge, indeholder MetaSlider også flere konfigurationsindstillinger til hastighed og animationseffekter. Hvis du er en udvikler, er du måske især interesseret i at vide, at dette plugin er kompatibelt med Multisite, og tilbyder et omfattende API, du kan arbejde med.

13. Master glider

Master glider

Master glider-gratis plugin tilbyder en omfattende liste over funktioner. Ud over at være SEO-venlig, har det en let at bruge interface, reagerer på enhver enhed og giver dig mulighed for at oprette smukke lysbilledshows med dens drag-and-drop-skyderen. Dette er en af ​​de mest robuste skyderen plugins, du kan finde gratis.

Derudover inkluderer premium-versionen alle de gratis funktioner (som er adskillige) og et par ekstra, som en WooCommerce-produktglider med avancerede filtreringsmuligheder, HD-videobakgrundsbilleder til dias og dyb linking til hjælp med din SEO. Det inkluderer også forhåndsvisning af realtid, så du ved straks, om det fungerer med dit indhold, før du offentliggør.

14. Master Slider Pro

Master Slider - Touch Layer Slider WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Master Slider Pro er en fuldt responsiv touch-skyderen WordPress-plugin. Dette kraftfulde plugin indeholder indstillinger til berøringsnavigation, indholdsrige lag, nyttige hotspots, tonsvis af effekter og meget mere.

Master Slider Pro er den næste store skyderen WordPress-plugin, der kommer ud af CodeCanyon. Det er fuld af alle de fantastiske funktioner, du kunne forvente af en WordPress-skyderkvalitet, der inkluderer responsiv support, indhold og billedlag, video support, laganimationer, diasovergange og mere. Men oven på alt dette er der unikke muligheder for diashotspots med værktøjstip, snap til justering og endda smart forindlæsning af billeder.

Dette plugin inkluderer også support og integration til mange af de andre populære WordPress-plugins på markedet. Master Slider Pro integreres med Visual Composer Plugin, Flickr Plugin, Members Plugin og mere. Plus plugin er flersproget klar, så uanset hvilket sprog dit websted bruger, vil dine Master Sliders alle være lette for dine læsere at forstå.

Master Slider Pro leveres også med 25 eksempler på skyder, så du får dit websted klar. Derudover er det blevet testet på tværs af browsere for at sikre, at dine skydere ser perfekte ud på alle større browsere.

Konklusion

Den ideelle skyderen viser, hvad din virksomhed gør, og det griber brugerens opmærksomhed for at skubbe dem hen imod dit vigtigste indhold. Du kan linke til dine top blogindlæg eller endda sende folk til sæsonbestemte tilbud i din online butik.

Uanset hvad du bruger din skyder til, skal du kigge på de bedste WordPress-skyder, som vi har nævnt her, og overveje at implementere en på dit eget sted. Er et af disse plugins din personlige favorit? Gik jeg glip af dit yndlingsplugin? Jeg vil gerne høre fra dig i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector