13 Bedste WordPress Push-meddelelses-plugins 2020

Bedste WordPress Push-meddelelsesplugins

Alle ejere af websteder ønsker at oprette en følge af entusiaster, der regelmæssigt vender tilbage for at læse indhold, interagere med deres samfund og købe produkter. Der er mange måder at tilskynde besøgende til at vende tilbage til dit websted. Fra at oprette en spændende e-mail-kampagne og opretholde en høj tilstedeværelse på sociale medier, til at køre kampagner og konkurrencer, for blot at nævne nogle få. For nylig har der imidlertid været en stigning i WordPress-push-meddelelses-plugins til forbindelse med målgrupper.


I denne artikel skal vi se på, hvad nøjagtige push-meddelelser er, og om de kan bruges til at øge antallet af tilbagevendende besøgende til dit websted. Vi vil også dele nogle af de bedste WordPress push-meddelelser-plugins, og hvad vi skal kigge efter, når du vælger en.

Hvad er WordPress Push Notification Plugins?

WordPress Push-meddelelses-plugins

En push-anmeldelse er en automatisk meddelelse sendt til tidligere besøgende på webstedet (som selvfølgelig har tilmeldt sig), når de ikke er på dit websted. Normalt spørger en pop-up en besøgende, om de er glade for at modtage underretninger i fremtiden. Hvis de accepterer, kan webstedet “skubbe” underretninger til denne persons browser eller enhed (computer, telefon osv.) For webstedsopdateringer, nye artikler, produkter, særlige tilbud og mere.

Der er åbenlyse fordele ved at bruge push-meddelelser, men der kan også være nogle alvorlige ulemper, hvis de ikke bruges korrekt.

Fordele:

 • Push-meddelelser skaber trafik til dit websted ved at tilskynde besøgende til at vende tilbage.
 • Fordi folk har valgt at modtage dem, ved du, at de allerede har interesse i din niche.
 • Dette kan igen hjælpe dit websted med at konvertere mod dets mål, hvad enten det drejer sig om at opbygge et samfund af entusiaster eller generere salg.

Ulemper:

 • Folk skal vælge at acceptere meddelelserne i første omgang.
 • Antallet af push-meddelelser, du sender, kan gøre en forskel mellem at vinde tilbagevendende besøgende og at miste dine følgere. For mange underretninger, og du risikerer at irritere dit publikum. For få, og de glemmer muligvis dit websted.

Når du vælger et plugin til tilføjelse af push-meddelelser til WordPress, skal du overveje understøttede enheder, tilpasningsformular- og meddelelsestilpasninger, mængde push-meddelelser, du kan sende, kontrol over de sendte meddelelser, og hvis der gives analytics.

Med dette i tankerne, lad os tage et kig på nogle af de bedste WordPress push-meddelelsesplugins.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. OneSignal

OneSignal gratis web-push-meddelelses-plugin

OneSignal er et gratis WordPress-plugin, der kan give ubegrænset desktop push-meddelelser. Det understøtter i øjeblikket browsere Chrome, Firefox og Safari. Denne populære funktionsrige plugin tilpasningsindstillinger for tilvalg af formularer samt indstillinger for timing og visning af placering. Det giver dig også mulighed for at A / B teste dine meddelelser for at se, hvilke der har en bedre konverteringsfrekvens. Sammen med automatiske push-meddelelser, der sendes hver gang du offentliggør et nyt indlæg, kan du sende påmindelser til folk, der ikke har besøgt dit websted på et stykke tid. Meddelelser kan planlægges leveret i fremtiden, baseret på tidligere gange læsere har besøgt dit websted eller deres tidszone.

2. Gravitec.net

Gravitec.net - Web Push-underretninger

Send hurtige og effektive web push-meddelelser til dine læsere med Gravitec.net. Dette gratis plugin giver dig mulighed for at underrette læserne om dit nye indhold eller tilbud ved hjælp af Chrome, Firefox, Safari, Opera eller Yandex. Der er desuden avancerede funktioner til abonnementsopfordringer, automatiseret anmeldelse baseret på RSS-feed, drypkampagner for at introducere nye abonnenter på dit websted og en unik push digest af dine populære nyheder. Og da Gravitec.net fungerer godt på enhver desktop eller mobilenhed, kan du være sikker på, at dine læsere ser dine push-meddelelser.

Du skal tilmelde dig en Gravitec.net planlægger at bruge deres plugin. Men heldig for dig tilbyder Gravitec.net en generøs gratis plan for en bruger med op til 30.000 abonnenter (wow!). Dette inkluderer ubegrænsede underretninger og Gravitec.net’s fulde pakke med funktioner og integrationer. Men for ubegrænsede abonnenter og brugere, hvid mærkning, udviklervenlig RESTful API og prioriteret support kan du opgradere til en forretningsplan. Fra kun $ 4 er det en værd at betale.

3. WonderPush

WonderPush - Web Push-underretninger

En anden god mulighed for dit websted er WonderPush-meddelelser om web-push. Når plugin er installeret, vil abonnenter, der har tilmeldt sig, vide, så snart du offentliggør et nyt indlæg. Da plugin er kompatibelt med Chrome, Edge, Opera og Firefox, skal du ikke have nogen problemer med at nå størstedelen af ​​dit publikum med et klik på en knap.

Det, der gør dette plugin-fremtrædende, er de fantastiske indbyggede funktioner. Ønsker du at nå ud til en bestemt demografisk? Med WonderPush har du muligheden for at begrænse et push baseret på sprog, tags eller begivenheder. Du kan også bruge WonderPush til at gendanne forladte vogne. Send bare et tryk for at minde abonnenter om, at de efterlod noget fantastisk i deres vogne. Og med WonderPushs betjeningspanel kan du administrere alle dine kampagner, segmenter, personale med adgang og realtidsanalyse til dine underretninger.

Og til sidst er det vigtigt at bemærke, at WonderPush er en premiumtjeneste (starter ved 1E pr. Måned). Men de tilbyder en 14-dages gratis prøveversion, og de er GDPR-kompatible (hvilket betyder, at dine data og dine kunders information er sikkert og korrekt formået at overholde disse regler). Så hvorfor ikke prøve det og se din trafik (og muligvis indtægter) vokse!

4. Smart underretninger (Premium)

Smart underretninger Premium WordPress-plugin

Info & DownloadSe demoen

Smart Notifications er en push-anmeldelse, nyhedsbrev, Facebook Messenger og abonnentanalytik-plugin, alt sammen rullet til et. Dette gør kommunikationen med dit publikum lettere end nogensinde. Brug smarte underretninger til alt, hvad abonnenten og publikum har, herunder (men ikke begrænset til): indlægsmeddelelser, kommende begivenheder, BuddyPress-sociale interaktioner, bbPress-emner, PeepSo-aktivitet, WooCommerce-salg eller ordrer og mere.

Mens mange plugins kun tilbyder en måde at kommunikere med dit publikum på, gør Smart Notifications det let at koordinere din marketingindsats. Synkroniser nemt et nyhedsbrev, push-meddelelser og Facebook Messenger-alarm. På denne måde kan du nå mange flere abonnenter end hvis du brugte en enkelt kanal. Dette plugin er også kompatibelt med WordPress multisite, WPML-oversættelser, er RTL klar og inkluderer emoji support.

5. SendPulse

SendPulse gratis web-push WordPress-plugin

SendPulse er et gratis push-meddelelses-plugin til WordPress. Dette nyttige plugin giver dig mulighed for at skubbe øjeblikkelige meddelelser (push-meddelelser) til dine abonnenter. Fortæl dine læsere, hvornår et nyt blogindlæg er oppe, hvis en vare i din butik er til salg, eller hvis en live chat begynder. SendPulse er en fantastisk mulighed for at øge engagementet og holde besøgende tilbage.

Bemærkelsesværdige funktioner inkluderer kompatibilitet på tværs af browsere, offline-meddelelser, tilpassbare segmenter, personlig besked, A / B-split-test til WordPress, bulk-meddelelser og mere. SendPulse indeholder også realtidsstatistikker. På denne måde kan du se, hvilke af dine push-meddelelser der konverteres baseret på en række faktorer. Plus SendPulse er helt gratis. Dette inkluderer op til 2.500 abonnenter og 15.000 meddelelser pr. Måned. For flere abonnenter eller ubegrænset e-mails skal du opgradere.

6. Push-meddelelser til WordPress Lite

Push-meddelelser til WordPress Lite

Push-meddelelser til WordPress (Lite), oprettet af Delite Studio, sender push-meddelelser til iOS-, Android- og Fire OS-enheder. Disse underretninger sendes direkte fra dit websted i realtid, hver gang du offentliggør et nyt indlæg. Dette temmelig grundlæggende WordPress-plugin er en fantastisk gratis mulighed for små personlige blogs eller for dem, der lige er startet i en verden med push-meddelelser. Bemærk – disse meddelelser er begrænset til 1000 pr. Platform for hver anmeldelse.

Den præmieversion af Push Notifications til WordPress fra Delite tilbyder ubegrænsede underretninger og understøtter også Safari, Chrome og Firefox browser-meddelelser. Det giver en dybdegående analyse, så du kan se, hvordan dit websted fungerer, og hvilke underretninger, der konverterer brugere til returnerende besøgende. En anden imponerende funktion er, at brugerne selv kan vælge, hvilken type underretninger de modtager ved at vælge, hvilke kategorier af indlæg de vil høre om. Dette kan hjælpe med at forhindre, at brugere bliver trætte af for store underretninger, hvilket reducerer risikoen for, at du mister abonnenter.

7. Fire Push (Premium)

Fire Push-besked-plugin

Info & DownloadSe demoen

Det premium Fire Push-plugin er et fantastisk værktøj til at tilføje HTML5-web-push-meddelelser til dit WordPress-sted. Annoncer, når et indlæg offentliggøres eller opdateres med et klik på en knap! Plugin inkluderer lette indstillinger til at tilpasse ikonet, titlen, webstedslinket og teksten, du tilføjer til dine meddelelser. Derudover har du muligheden for at sende push-meddelelser live (når brugere er på dit websted) og i baggrunden (når brugerne blot gennemser internettet). Fire Push understøtter også WooCommerce, så du kan sende anmeldelse, når nye produkter frigives, priserne nedsættes eller endda når et produkt er på lager.

8. PushAssist

PushAssist-meddelelsesplugin

Det gratis PushAssist-plugin er en fantastisk måde at tilføje PushAssist-underretninger til dit WordPress-drevne websted. Du skal tilmelde dig en gratis konto, men efter denne installation er det en leg. PushAssist inkluderer også muligheder for HTTP / S, GCM-nøgler, planlagte kampagner, automatiske meddelelser om indlæg og muligheden for at tilføje dit eget logo, titel, besked og link til dine meddelelser. Du kan endda tilføje UTM-parametre for bedre at spore dine push-meddelelsesresultater i Google Analytics!

9. Beamer

Beamer underretning plugin

Beamer er en gratis nyhedsfeed og push-anmeldelse WordPress-plugin, som du kan bruge til at administrere dine webstedsmeddelelser alt fra ét sted. Med Beamer kan du koordinere planlagte indlæg og underretninger, aktivere automatiske meddelelser til nye indlæg, tilføje segmentering (baseret på opførsel, placering eller demografi) og endda oprette en Beamer Newsfeed til dit websted (komplet med tilpasset farve, placering og meddelelsestyper). Det bedste af alt – det tager kun 5 minutter at få Beamer opsætning på dit websted.

10. LetsPush (Premium)

LetsPush-meddelelsesplugin

Info & DownloadSe demoen

Hvis du driver en butik eller et socialt sted med WordPress, vil du kigge på LetsPush. Dette plugin tilføjer push-meddelelser ikke kun til dine WordPress-indlæg, men også til dine WooCommerce-produkter og BuddyPress-alarmer. På denne måde kan du skubbe ud for meddelelser om nye indlæg, sæsonbestemt salg, forladte vogne, nye veneforespørgsler, private beskeder og mere. Bedst af alt, fordi dette er et premium stand alone-plugin, der ikke er nogen ekstra konto, abonnement, tredjeparts SDK eller noget andet at bruge LetsPush. Bare installer plugin og kom i gang!

11. Notifikation af iZooto Web Push

iZooto Push Notification Plugin

Med iZooto kan du vokse og engagere dit publikum med Push Notifications. Installér plugin’en enkelt og opret forbindelse til din iZooto-konto. Derefter kan du begynde at oprette push-meddelelser lige fra dit WordPress-instrumentbord. Opret automatiserede underretninger via iZotoos Zapier-integration, tilføj ikoner og emojier, planlæg dine meddelelser eller skub dem ud i henhold til tidszone, tilføj målgruppesegmentering og mere. Plus iZooto inkluderer endda muligheder for at målrette efter placering eller enhed, hvilket gør det enormt nyttigt for lokale virksomheder.

12. Abonnenter

Abonnenter Push Notification Plugin

Abonnenter er en enkel og gratis push-anmeldelse WordPress-plugin. Som andre gratis indstillinger på denne liste kræves en gratis abonnent.com-konto for at bruge plugin, men når installationen er installeret, kan du sende Chrome, Firefox, Opera, IE (kun desktop) og Safari (kun desktop) web push-meddelelser til dine besøgende. Lad dit publikum vide, at der er et nyt indlæg, når et flash-salg foregår, hvis du holder et arrangement med mere. Live pushs understøttes, og abonnenter er endda GDPR klar.

13. Roost Web Push gratis WordPress-plugin

Roost Web Push gratis WordPress-plugin

Roost er en premium service, der understøtter Chrome til desktop og android, Firefox og Safari. Hurtig og nem installation, push-meddelelser kan sendes inden for få minutter efter installationen af ​​plugin. Meddelelser kan sendes hver gang et indlæg offentliggøres, til valgte grupper eller på en-til-en-basis.

Underretninger kan også sendes med en artikels titel, brugerdefineret overskrift eller ledsaget af et billede. Disse funktioner giver dig kontrol over, hvad hver følger ser, og giver dig mulighed for at tilpasse deres oplevelse. På denne måde modtager hver abonnent meddelelser, der er relevante og interessante for dem.

Den største tegning af Roost er Klokken funktion. Dette er et underretningscenter, der er tilgængeligt for hver abonnent, der lader dem se de vigtigste nylige meddelelser og webstedsindhold. Besøgende kan også dele underretninger på sociale medier og kontrollere antallet og typen af ​​meddelelser, de modtager. At give dit publikum autonomi over deres push-meddelelser kan hjælpe med at øge engagementet på webstedet og sociale medier, mens det også tilskynder tilbagevendende besøgende.

Afsluttende tanker

Når man ser på de bedste WordPress push-meddelelses-plugins, afhænger den rigtige mulighed af behovene på dit websted. Alle er værdige og spændende udsigter, men hvis du prøver push-meddelelser for første gang, kan det være klogere at starte med et af de gratis plugins. En større virksomhed med et stort efterfølgende vil sandsynligvis vælge en af ​​premium-mulighederne fra begyndelsen. Disse indstillinger tilbyder typisk flere funktioner og fleksibilitet såvel som en-til-en-support.

Uanset hvilket plugin du vælger, skal du overvåge dine push-meddelelser nøje og spore konverteringerne. Sørg for, at meddelelserne gør en positiv forskel, og vigtigst af alt, at du ikke mister dine tilhængere.

Bruger du push-meddelelser på dit WordPress-websted? Hvilken løsning bruger du, og har du bemærket en stigning i tilbagevendende trafik? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map