13 bedste WooCommerce-betalingsgateway-plugins

Bedste WooCommerce Payment Gateway-plugins

Bestemt har du hørt om WooCommerce før? Det er en af ​​de nemmeste måder at opbygge en online butik med WordPress. WooCommerce giver webstedsejere mulighed for at tilføje produkter, digitale varer og endda abonnementer (afhængigt af de WooCommerce-udvidelser, du har installeret). Men for alle de fantastiske funktioner, WooCommerce inkluderer, er der kun et par indbyggede standardbetalingsmuligheder. Heldig for dig, der er masser af gratis og premium WooCommerce-betalingsgateway-plugins, du kan tilføje for at tilbyde kunderne nye checkout-muligheder.


Uanset om du vil tilføje Stripe, Amazon Pay eller cryptocurrencies, er der et plugin til dig. Selvom dette på ingen måde er en komplet liste over alle indstillinger for betalingsgateway til WooCommerce, har vi forsøgt at dække de fleste større muligheder. Forhåbentlig finder du det rigtige WooCommerce-betalingsgateway-plugin til dine kunder nedenfor!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. WP SmartPay

WP SmartPay

Accepter betalinger ved hjælp af Paddle og den superkomne WP SmartPay-integration. Med WP SmartPay har du styrken med Paddle til din WooCommerce-butik. Dette betyder, at du kan acceptere næsten enhver betalingsmetode – Visa, Discover, Apple Pay, bankoverførsler og mere! Og det gør styring af dine butiksskatter til en leg, da Paddle indsamler og overfører din moms for dig. Du behøver heller ikke oprette dine egne fakturaer – alt håndteres af Paddle og WP SmartPay!

WP SmartPay giver dig også mulighed for at acceptere en gang og tilbagevendende betalinger, designe en problemfri checkoutproces for at øge konverteringer (du kan endda oprette checkout-popups) og tilføje tilpassede kuponkoder for at forbedre din butik. Plus det er optimeret til mobile enheder, understøtter mere end 20 valutaer (og 11+ sprog) og har automatiske opdateringer (så længe din plugin-licens er aktiv).

2. Stripe af WooCommerce

Stripe af WooCommerce

Dette er et fremragende betalingsgateway-plugin for enhver WordPress-webstedsejer, hvis virksomhed er spredt over forskellige lande i verden. Det hjælper dig med at tage betalinger fra kunder i 26 lande, der bruger Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, SEPA, Sofort, iDeal, Giropay, Alipay osv. WooCommerce Stripe har også webbetalinger API support, som tillader kunder at betale virksomhedsejere via mobile betalingskanaler.

3. FONDY Betalingsplatform

FONDY Multifunktionel betalingsgateway

Den gratis FONDY gateway-plugin gør det nemt at acceptere betalinger i 120 lande i hele EU og videre. Bare installer plugin for at tilføje FONDY som en betalingsmulighed i din WooCommerce-butik (Bemærk: du bliver nødt til at tilmelde dig en FONDY-konto for at få din Merchant ID og Secret Key). Derefter kan dine kunder betale med deres valg af Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Swift, direkte debitering, kontant ved levering og mere i mere end 100+ valutaer. Plus med FONDY, kan du endda tilpasse og tilføje branding til din handelsportal for at gøre kasseprocessen sømløs. Hvad er ikke at elske?

4. PayPal-checkout af WooCommerce

PayPal-checkout af WooCommerce

Enhver iværksætter, der bruger WooCommerce til at drive deres WordPress-butik, kan bruge denne funktionsrige tilføjelse til at sælge deres produkter og tjenester i et sikkert miljø. Plus, Paypal er en af ​​de mest anvendte og pålidelige betalingsprocessorer, så kunderne føler sig godt tilpas med at bruge det. Denne tilføjelse har In-Context Checkout, der opfylder alle nødvendige sikkerhedskrav til et websted med e-handel. Det bør heller ikke ændre temaet på dit websted på nogen måde. Husk bare, at In-Context Checkout bruger et modalvindue (på PayPal’s servere). Men kunder vil blive omdirigeret tilbage til dit websted efter kassen.

5. Amazon Pay af WooCommerce

Amazon Pay af WooCommerce

Millioner af mennesker bruger Amazon til at bestille næsten hvad som helst (hej Prime gratis 2-dages levering). Men vidste du, at du kan tilføje Amazon Pay som en check-mulighed for din WooCommerce-butik? Med dette WooCommerce-betalingsgateway-plugin kan du modtage betalinger fra kunder via Amazon. finanser. Kunder kan nemt tjekke ved at logge på deres Amazon-konto. Plugin vil derefter vise en tilpasset “tak” -meddelelse til kunderne, når de gennemfører en transaktion.

6. Square af WooCommerce

Square af WooCommerce

Tag betalinger fra kunder let og hurtigt personligt med Square. Dette plugin er en fantastisk mulighed for WooCommerce-butikkejere, der også opretholder en fysisk butik. Især da plugin giver dig mulighed for at synkronisere din beholdning mellem din online WooCommerce-butik og Square POS. Installation og brug er enkel takket være en ren og brugervenlig grænseflade. Alle kundebetalingsdata håndteres af Square, så du behøver ikke at bekymre dig om det.

7. PayPal til WooCommerce

PayPal til WooCommerce

Vi ved alle, at PayPal er en populær platform blandt forretningsorganisationer til at foretage onlinetransaktioner. Og med dette gratis plugin kan du nyde PayPal-faciliteterne på din hjemmeside. Dette plugin giver dig mulighed for at samle betalinger fra kunder uden månedligt gebyr i USA og Canada. Det letter sømløs PayPal-integration og indbyggede svindelfiltre hjælper med at beskytte din online butik mod svindlere. Plugin inkluderer endda et indbygget token-system, så kunderne kan gemme deres betalingsinfo. Plus plugin-udviklerne tilbyder en GRATIS PayPal Payment Pro-konto til enhver butik med mindst $ 1000 i månedligt salg.

8. WorldPay for WooCommerce

WorldPay for WooCommerce

Accepter kreditkortbetalinger via din WooCommerce-butik med Worldpay. Med denne premium WooCommerce-betalings gateway-plugin-udvidelse kan kunder kasse med ethvert større kreditkort inklusive Visa, Mastercard, Amex, JCB og endda Diners eller betalingskort.

En Worldpay-konto er nødvendig for at bruge dette plugin, da alle betalinger administreres og behandles via deres servere (hvilket er hele grunden til, at du ønsker denne tilføjelse). Når kunderne tjekker, indtaster de betalingsinformation sikkert via Worldpay, og når deres ordre er valideret, bliver de omdirigeret til en bekræftelsesside på dit websted. Installation og opsætning er enkel og hurtig. Du kan nemt sælge premium-produkter eller downloads (såsom musik, video, e-bog, PDF eller andre digitale mediefiler) på dit websted, mens du bruger dette plugin.

9. Mollie-betalinger for WooCommerce

Mollie-betalinger for WooCommerce

WooCommerce Mollie Payments-plugin giver dig mulighed for at integrere mange større betalingsmetoder med WooCommerce. Mollie understøtter større kreditkort, betalingskort, lokale og internationale betalingsmetoder samt “betaling efter levering” -muligheder (23 på det tidspunkt, hvor dette faktisk skrives). Dette gør det til en ekstremt fleksibel mulighed for kunder og et kraftfuldt værktøj for virksomhedsejere.

Der er ingen gebyrer for at bruge Mollie-pluginet med din WooCommerce-butik (kun grundlæggende transaktionsgebyrer, når kunderne tjekker). Bare installer og konfigurer dine indstillinger til at begynde at acceptere betalinger. Plugin fungerer endda med multisite og er WPML-kompatibel. Så hvis du har oprettet lokaliserede versioner af din WooCommerce-butik, vil du være i stand til at bruge Mollie-checkout-indstillinger med hver oversættelse.

10. Braintree til WooCommerce

Braintree til WooCommerce

Dette plugin er et officielt partnerskab med Braintree & PayPal. Med det installeret kan du tilføje muligheder for kunder at betale med kreditkort, PayPal, Google Pay og endda ApplePay. Bedst af alt – dette er helt gratis for dig. Dette unikke WooCommerce-betalingsgateway-plugin er også SAQ A PCI-kompatibelt.

11. WooCommerce USAePay Payment Gateway

WooCommerce USAePay Payment Gateway

Info & DownloadSe demoen

WooCommerce USA-ePay Gateway-udvidelsen tilbyder en fuldstændig integreret ordreoplevelse mellem WooCommerce og US EPay. Med USA ePay kan du acceptere og behandle transaktioner hvor som helst i verden for din WooCommerce-butik. Plus det er en ECI-certificeret, realtime gateway – så du kan oplade kunder og modtage betaling med det samme. Dette premium plugin inkluderer kraftfulde funktioner til betalinger, abonnementer, gemte betalingsmetoder, refusioner og mere. USA ePay understøtter også flere valutaer, så kunderne kan købe produkter i deres lokale valuta.

12. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq Crypto Gateway

Info & DownloadSe demoen

Cryptoniq er en unik og funktionsrig premium WordPress-betalingsgateway-plugin, der giver dig mulighed for at integrere betalingsværktøjer ved hjælp af cryptocurrency. Du skal vide, at dette WordPress-plugin blev oprettet for at foretage betalinger så praktiske som muligt for kunden og sælgeren. Det understøtter i øjeblikket 4 cryptocurrencies – inklusive Bitcoin, Etherum, LiteCoin & Doge. Det bedste af alt er, at Cryptoniq ikke inkluderer tredjeparts tjenester og transaktionsgebyrer.

Dette plugin er meget nyttigt for alle de forretningsorganisationer, der foretager forretningsaftaler med større beløb og udfører transaktioner i cryptocurrencies. Bare husk, at dette er en WooCommerce-udvidelse. Hvis du ikke ønsker at installere og bruge WooCommerce, skal du ikke bekymre dig. Der er stadig en række gode måder, du kan acceptere Bitcoin med WordPress sammen med andre cryptocurrencies.

13. WooCommerce Pesapal Payment Gateway

WooCommerce Pesapal Payment Gateway

Info & DownloadSe demoen

WooCommerce Pesapal betalingsgateway er en anden udvidelse til WooCommerce, der tilbyder flere nye betalingsmuligheder. Med denne WooCommerce-udvidelse kan kunder installere øjeblikkelige betalinger ved hjælp af Pesapal. De fleste brugere siger, at dette er et enkelt WordPress-plugin og meget let at konfigurere. Det er kompatibelt med eWallet: M-Pesa, Airtel Money, mVisa. Dette gør det tilgængeligt for populære afrikanske lande, såsom Kenya, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Rwanda, Tanzania og Malawi.

Endelige tanker om WooCommerce Payment Gateway-plugins

Forskellige betalingsgateway-plugins til WooCommerce giver dig mulighed for at behandle online-transaktioner på dit WordPress-sted. Dette er en fantastisk måde at appellere til et bredere kundegrundlag og øge den samlede indtægt for din butik. Du kan vælge et hvilket som helst plugin fra ovennævnte liste og begynde at acceptere betalinger.

Har du prøvet nogen af ​​ovenstående plugins? Eller er der andre WooCommerce-betalingsgateway-plugins, du vil anbefale? Efterlad bare en kommentar nedenfor – vi vil meget gerne vide, hvordan du behandler betalinger på dit WooCommerce-websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map