13 Bedste Fitness & Gym WordPress Plugins

15 Bedste Health, Fitness & Gym WordPress Plugins

Sundhed og fitness er en populær niche, så det er ikke underligt, at der er en overflod af fitnessrelaterede WordPress-temaer og fitness-WordPress-plugins, der giver dig mulighed for at oprette et magtfuldt fitnesswebsted.


Men det kan være tidskrævende at søge på internettet efter de bedste plugins derude, hvorfor vi afrundede de bedste værktøjer og plugins til dit websted. Du finder en række fitness-trackere, BMI-regnemaskiner, opskrifts-plugins samt andre WordPress-plugins, der er designet til at arbejde med alt fra CrossFit-bokse til Yoga-studios.

Plugins på denne liste hjælper dig med at tilføje nyttige funktioner til dit websted og levere ekstra værdi til dine læsere. Uanset om du driver en fitness-blog eller et fitness-websted, er der noget for enhver smag på denne liste.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Premium BMI-regnemaskine

Premium BMI-regnemaskine matchende tema

Vil du tilføje tilpassede farver til din BMI-regnemaskine? Denne premium BMI-lommeregner tilbyder indbyggede muligheder for farver, skrifttyper og stilarter. Derudover er det mobil lydhør og let at indsætte på dit websted via dine widgets.

hr. Lommeregneren indeholder selv felter for højde (i meter eller tommer) og vægt (i kilo eller kg) med automatiseret BMI-score og tolkningsresultater (undervægt, normal, overvægtig eller overvægt).

Hent BMI-regnemaskinen

2. Vægttab Tracker Freemium WordPress Plugin

Vægttab Tracker

Med dette plugin kan dine læsere spore deres fremgang med vægttab. Plugin giver dem mulighed for at indtaste deres kropsmålinger og deres vægt samt sætte mål og målmålinger og vægt. De kan se oplysningerne som et diagram eller en tabel og kan vises ved hjælp af kortkoder og widgets.

På backend kan du eller din gymnastiktræner interagere med deres klienter og hjælpe dem med at nå deres mål. Core plugin er gratis, men du kan også downloade en betalt version for flere funktioner. Bemærk: pluginet er gratis, men tilbyder også en betalt version, der starter på £ 40 / år.

Download vægttabsspor

3. Måltider Planner Pro Opskrifter Gratis plugin

Meal Planner Pro

Hvis du regelmæssigt offentliggør sunde opskrifter på dit websted, giver dette plugin dig mulighed for at dele dem på en visuelt tiltalende måde samt give dine læsere ernæringsmæssig værdi og muligheden for at udskrive dem.

Plugin er fuldt responsiv og leveres med indbygget skemainformation, så dine opskrifter er optimerede til søgemaskiner. Ernæringsoplysninger leveres af ESHA Research, verdens førende inden for ernæring i over 30 år. Andre funktioner inkluderer muligheden for at tilføje links til ingredienser, der kan købes fra tilknyttede websteder, indsætte noter og fotos i instruktioner, automatisk udfylde ingredienser og mere.

Download Meal Planner Pro

4. Gratis Keto Calculator WordPress Plugin

Keto-lommeregner

Keto-diæt er en af ​​de mere populære diæter, og med dette plugin kan du måle dine ernæringsmæssige behov og nå dit ønskede vægttab og ydeevne. Det er enkelt at bruge plugin – alt hvad du skal gøre er at tilføje kortkoden til ethvert indlæg eller side på dit websted.

Du kan indtaste dine oplysninger i enten metriske eller kejserlige enheder, vise resultater ved hjælp af diagrammer og tabeller samt give besøgende både et vægttab og en vægtforøgende diætplan. Du kan også generere tilpassede PDF-rapporter og tilpasse visningen af ​​diagrammer og tabeller.

Download Keto Calculator

5. CF Whiteboard gratis Crossfit-plugin

CF Whiteboard

CF Whiteboard integreres perfekt med Crossfits websted. Plugin tilføjer social træningssporing til dit websted og giver dig og dine læsere mulighed for at spore træning og resultater, sammenligne PR’er og benchmarks på et historisk grundlag, holde styr på deres deltagelse og få et øjeblikkeligt overblik over deres fremskridt, der altid er tilgængelig.

Plugin inkluderer også træning og bevægelser, som sparer dig tid fra at opbygge dem fra bunden. Du kan spore ubegrænsede brugere og søge i deres resultater.

Plugin er gratis at downloade, men husk Crossfit er en betalt tjeneste, der starter ved $ 50 / måned efter den 30-dages prøveperiode.

Download CF Whiteboard

6. Indhold ulåst: Gratis fitness-plugin

Indhold ulåst fitness

Hvis du kæmper for at komme med indhold til dit fitnesswebsted, kan dette plugin hjælpe. Du kan nemt tilføje opskrifter, WOD’er, fitness-tip, yogaposer og meget mere. Plugin giver dig mulighed for at finde og vælge professionelt skrevet og illustreret indhold, der er rettet mod fitnesswebsteder og føje dem til dit websted.

Indholdet er gratis at vise og kommer fra nogle af de bedst sælgende fitnessforfattere.

Download indhold ulåst: Fitness

7. WPGYM – Premium WordPress Gym Management System

WPGYM - WordPress Gym Management System

Hvis du driver et websted med gymnastiksal, giver dette plugin dig alle de værktøjer, du har brug for for at administrere dine medlemmer. Ikke kun kan du se detaljerne om dine medlemmer, f.eks. Deres personlige og vitale statistikker, du kan også indsamle betalinger, sende fakturaer og generere salgsrapporter.

Dashboardet indeholder en integreret kalender, så du nemt kan se vigtige begivenheder og holde styr på forskellige gymnastiksaktiviteter og træningsplaner. Dertil kommer, at du kan oprette ernærings- og måltidsplaner for dine medlemmer, holde oversigt over deres deltagelse med mere.

Hent WordPress Gym Management System

8. Gym Studio Free Membership Management

Gym Studio Medlemskab Ledelse

Hvis du ikke har brug for så mange funktioner som pluginet ovenfor, skal du overveje Gym Studio Membership Management plugin. Plugin tilføjer et par ekstra knapper til din indlægseditor, så du nemt kan indlejre en klassekalender, et tidsplan for login-område og et checkout-medlemskab.

Du kan også administrere klasser, instruktører, medlemmer og medlemskab, og hvert medlem modtager en automatisk genereret QR-kode, som de kan bruge på deres smartphones til at få adgang til medlemsområdet og mere.

Download Gym / Studio Membership Manager

9. MB Spirit til MINDBODY

MB Spirit for Mindbody

Hvis du kører et websted, der er fokuseret på yoga, kommer dette plugin godt med. Det giver dig mulighed for nemt at tilføje dine MINDBODY-oplysninger til dit websted. Du kan oprette et vilkårligt antal widgets til at vise oplysninger, der inkluderer klasseskemaer, begivenheder, workshops, medarbejder- og instruktørdetaljer, sessionstyper med mere.

Oprettede widgets kan tilføjes til indlæg og sider, eller du kan bruge en kortkode til at anvende datafiltre og justere layoutet for individuelle sider.

Download MindBody til WordPress

10. Widget til sundheds- og fitnesscitater

Widget til sundhed og fitness

Vil du tilføje en smule motivation til dit websted? Widgeten Health & Fitness Quotes viser tilfældigt et af 500 citationstegn for at øge moralsk og motivere din fitnessklientel til at fortsætte med at skubbe til. Bare installer og brug widgetten i din sidebar, sidefod eller et hvilket som helst andet widget-klart område.

Download Heath & Fitness citater

11. Premium tidsplan responsivt planlægningsprogram

Tidsplan responsivt planlægning plugin

Planlægning er afgørende, uanset om det er til dine fitness-klasser eller en-til-en-træning. Tidsplanet-plugin er en fantastisk mulighed for at tilføje letlæselige klasseskemaer til dit websted, opbygge og vise tilpassede måltider, skitsere et sportsterapiprogram, planlægge WOD’er og mere. Med masser af tilpassede farver, skrifttyper, widgets og begivenheder er det sikker på at imødekomme dine behov. Plus plugin inkluderer en kortkode og Visual Composer-integration, så du nemt kan indsætte den på enhver side eller indlæg.

Hent tidsplan

12. WooCommerce-grupper, abonnementer og booking

WooCommerce grupper, abonnementer og reservation

Endelig har WooCommerce deres egen omfattende guide til opsætning af en tilpassbar stak specifikt til motionscentre (eller dojos, som de udtrykte det). Ved at bruge en kombination af brugerdefineret WooCommerce-grupper (via et gratis plugin), WooCommerce-abonnementer og WooCommerce Bookings (som vi skal tale om næste) kan du oprette en nem måde for kundekreds at se, købe og forny medlemskab af til dit fitnesscenter. Denne effektive stak pris varierer afhængigt af, hvis du bruger WooCommerces egne premium-indstillinger, eller hvis du bruger gratis udvidelser fra WordPress.org (selvom vi ikke kan garantere, at de gratis indstillinger fungerer så godt).

Se WooCommerce Gym Guide

13. WooCommerce Bookings WordPress Plugin

Tilføj til WooCommerce Bookings

WooCommerce Bookings er en udvidelse til det gratis WooCommerce online butik builder plugin til WordPress. Når tilføjelserne til bookinger er installeret på dit websted sammen med WooCommerce, kan du derefter tilbyde dine besøgende mulighed for at tilmelde dig og booke deres pladser på de reserverbare elementer, du opretter. Dette kan være dine fitness-klasser, sessioner med personlige trænere, træningsgrupper eller andre aktiviteter, du tilbyder, hvor deltagere skal tilmelde sig for at booke deres sted.

Mens WooCommerce-pluginet er bygget til at sælge produkter online, kan du konfigurere dit websted, så ingen penge behøver at skifte hænder for at dine besøgende kan foretage en reservation. Brug af dette e-handelsplugin og tilføjelsen af ​​bookinger kan virke som en langvarig måde at tilføje en gruppe tilmeldingsformular til dit WordPress-websted, men det ser ud til at være den bedste ud af den hylde, der i øjeblikket er tilgængelig.

Få WooCommerce-bookinger

Afslutter

Uanset om du driver et fuldblæst gym, Muay thai-websted eller en simpel fitnessblog, kan du bruge vores liste ovenfor til at finde WordPress-plugins til fitness og fitnesscenter, der vil forbedre dit websted. Dine læsere kan drage fordel af en række af disse, såvel som de kan spore deres egne data og endda udskrive dem og dele dem med deres venner.

For flere nyttige plugins og temaer tjek vores roundup af WordPress-temaer til motionscentre. Eller hvis vi gik glip af dit foretrukne plugin (eller et, som du har udviklet), del et link i kommentarfeltet nedenfor. Vi ville meget gerne kigge efter!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map