12 bedste WordPress-temaer for affiliate marketing til 2020

10+ Bedste affiliate marketing WordPress-temaer

At tjene penge online med affiliate marketing er en af ​​de nemmeste måder at forbedre din indtjening. I disse dage er affiliate marketing blevet en tendens for næsten alle internetmarkedsførere. Som tilknyttet marketingmedarbejder kan du promovere ved at linke til tilknytning af tjenester eller produkter. Så tjener du en tilknyttet provision for hvert salg eller bly, du genererer. For at gøre dette sker skal du først og fremmest have et veludviklet websteddesign for at engagere dine besøgende. Derfor anbefaler vi at bruge et af de bedste tilknyttede marketing WordPress-temaer. Bedre design øger konverteringerne, så det samme skal være tilfældet med tilknyttede temaer, ikke?


På markedet har jeg set, at der er så mange kvalitetstemaer, der tager affiliate marketing som en sekundær prioritet. Det kan være vanskeligt at fremvise tilknyttede produkter, hvis dit tema ikke er designet til affiliate marketing. Når jeg husker det, vil jeg i denne artikel dele nogle af de bedste tilknyttede marketing WordPress-temaer (efter min mening) for at skyrockete din succes.

Der er et anstændigt antal kvalitetstemaer, der er udviklet og designet udelukkende til affiliate marketing. Forhåbentlig kan denne artikel hjælpe dig med at vælge et kvalificeret tilknyttet tema ved at fjerne enhver forvirring omkring sagen. De temaer, jeg har nævnt her, er alle top-notch og opretholder mangfoldighed, der kan lette kravene til forskellige nicher. Så lad os komme i gang!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Genesis temaramme

Genesis WordPress Theme Framework

Info & DownloadSe demoen

Genesis-ramme udviklet af StudioPress er et af de mest populære “temaer” på markedet. Det er virkelig en WordPress-ramme snarere end et tema. Dette er et intuitivt og mest tilgængeligt WordPress-tema, der giver dig mulighed for at transformere fra nybegynder til ekspert. Ved hjælp af dette tema kan du nemt oprette et professionelt websted til at køre din affiliate marketing inden for den kortest mulige tid.

Med masser af temaindstillinger i Genesis får du friheden til at håndtere enhver komponent på dit websted fra en kolonne til tre kolonnes indholdslayouts. Derudover kan du få et sober, elegant farveskema, indbyggede SEO-værktøjer, fuldt tilpasselig sidebjælke, tilpasselige menuer, ambidextrous sidebar. Du vil endda have indekseringsteknikker til søgemaskinerne for at øge din placering af dit websted i søgeresultatet.

2. Kupon (daglige tilbud og kuponer)

Info & DownloadSe demoen

Dette er et kuponbaseret tema for de tilknyttede marketingfolk og bloggere. Temaet er specielt bygget til de daglige tilbud og kuponwebsteder. Kupon indeholder en brugervenlig grænseflade, der gør det lettere for brugeren at betjene temaet let. Du behøver ikke at installere nogen tredjeparts plugin, mens du bruger dette tema. Desuden er det en dybdegående tilpasningsfacilitet, der tilbyder en nem, hurtig og uden dikkedarer.

Kupon kan bruges af de tilknyttede marketingfolk til det generøse antal funktioner. Du kan nemt tilpasse overskrifter, sidefødder, sidebjælker. Du kan integrere temaet med flere platforme. For eksempel kan du integrere temaet med WooCommerce- og WC-leverandører. Bortset fra dette, hvis en tilknyttet marketingmedarbejder har brug for en solid ramme for at demonstrere flere og varierede kataloger for alle tilknyttede partnere, kan Kupon være den bedste mulighed. Temaet inkluderer WooCommerce PDF-værdibevægsintegration med en dynamisk søgning og filtermulighed.

3. Simpli Pro (WooCommerce / Shop)

Simpli Pro WordPress-tema

Simpli Pro er et premium WooCommerce og Blogging tema for de kvindelige iværksættere. Selvom temaet blev designet og bygget med et feminint præg, kan det bruges til næsten ethvert websted. Bare finpudse farver og skrifttyper. Du bruger også temaet til blogging og e-handelswebsted. Som tilknyttet marketingmedarbejder kan du oprette blogsider til promovering af produkterne, eller du kan også oprette WooCommerce for at sælge andre produkter på dit websted. Et af de vigtigste aspekter ved brug Simpli Pro er dens alsidige anvendelse på alle områder. Temaet kan bruge kvindelige iværksættere, bloggere, sundhedscoach, politikere og endda motiverende talere.

Der er en overflod af funktioner og funktionaliteter ved dette tema. Dens praktiske tilpasningsfacilitet gør tingene mere brugervenlige. Det vigtigste aspekt ved dette tema er dets indbyggede integration af King Composer sidebygger og WP flydende form plugin, der giver enhver bruger kontrol over hele websitet uden at skrive en minimal kode. De fleste af dine målgrupper vil muligvis besøge dit websted og tænke, at dit websted ville se det samme ud på alle enheder, og Simpli Pro-tema får dette til at ske for dig ved at gøre dit websted mobilvenligt.

4. I alt

Samlet responsivt WordPress-tema til flere formål

Info & DownloadSe demoen

Total er et smart, bøjeligt og responsivt premium multifunktions-tema. Temaet giver dens webmaster en let igangværende oplevelse af websidebygning med et brugervenligt interface. Temaet er det bedst egnede til en lang række websteder og formål. Som et eksempel kan du bruge temaet til firmablogs, forretningswebsteder, professionel portefølje og kommercielle onlinebutikker.

Ved hjælp af Total kan du integrere WooCommerce med dit websted, der giver dig mulighed for at oprette ethvert markedsbaseret websted, hvor du kan starte en online forretning og sælge næsten alt på det. Bortset fra WooCommerce-integrationen tilbyder temaet et indbygget revolutionskydeplugin til slideshows. Desuden giver Total sine brugere dusinvis af elementer, kortkoder og en masse funktioner. Der er 40 forskellige elementer-animationer med det tema, der gør det mere interaktivt. Du får også flere pagineringsindstillinger og flere headerindstillinger.

5. MagPlus

MagPlus Blog & Magazine WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

MagPlus er et moderne, dynamisk og GDPR-kompatibelt magasin WordPress-tema. Temaet er udviklet af et elite webudviklerteam ved navn “Theme Bubble”. Det siges, at de, inden de oprettede temaet, brugte mere end et og et halvt år på at forstå markedet og andre relevante spørgsmål om temaet. MagPlus leveres med mere end 40 indbyggede tilpassede skabeloner til sine brugere.

Ved hjælp af MagPlus Theme kan du oprette enhver form for websted uanset hvilken niche du har valgt. For en tilknyttet marketingmedarbejder kan dette være en god mulighed for at arbejde med temaet. Når man tænker på brugerperspektivet, tilbyder temaet sine brugere 25+ tilpassede layouts. Der er snesevis af tilpassede stilarter, som du kan bruge til indholdet. Derudover kommer MagPlus også med 20+ udelukkende bygget tilpassede widgets til at bringe dit websted til det næste niveau.

6. Marketing

Marketing Pro SEO WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Marketing Pro er et smart WordPress-tema til affiliate marketing, digital marketing og online sælgende forretning. Dette tema giver 7 indbyggede demoer med fremragende avancerede funktioner. Det præsenterer også 9 forudbyggede skabeloner med et importfunktion med et enkelt klik. Alt hvad du kan få uden at kende kodningskendskab. Brug anden demoversion, som du finder fra den officielle installation.

Desuden bruger temaet Visual Composer som en sidebygger. Plus det inkluderer det populære Slider Revolution-plugin, der skal startes. Desuden understøtter temaet WPML til oversættelse og Google-skrifttyper til typografi. Desuden foretages butikker og enhver penge-relateret udveksling gennem WooCommerce-modulet. Ved hjælp af det forskellige design af temaet får du muligheden for at spille med seks forskellige overskrifter, ubegrænset af sidebjælker og 30+ indre sider. Marketing Pro er utrolig for tilknyttede marketingfolk, der er ivrige efter at begynde med forskellige nicher.

7. Themify Ultra

Themify Ultra WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Ultra er et af de mest populære multifunktionelle temaer i jorden skabt af Themify. Dette tema kommer med 60 foruddesignede layouts. Dette fantastiske tema giver dig en indbygget drag & drop side builder. Med de snesevis af indbyggede design, layouts og skabeloner kan du gøre dit websted mere dynamisk i type. For tilknyttede marketingfolk, der ønsker at starte en blog, kan dette tema være den bedste mulighed for dem.

Ved hjælp af Ultra får du en masse fantastiske funktioner som parallax-rulle, animationer, tællere, skyder, Google maps og mange flere. Det giver dig mulighed for at tilpasse dit websted på forskellige måder. Du kan ændre logo, farver, baggrund osv. Fra et panel, der er let at bruge. Den indbyggede sidebygger giver dig også mulighed for at oprette smukke sidelayouter, når du har brug for det.

8. Rehub (prissammenligning)

Rehub prissammenligning og tilknyttet marketingtema

Info & DownloadSe demoen

Rehub er et premium-tema fyldt med adskillige funktioner til affiliate marketing-virksomheder. Der er mange muligheder i Rehub som relateret produktvisningsfunktion, tilføj anmeldelser, sammenligninger, produktudstillingsvindue og mange flere til dit websted. Hvis du tilknytter andre produkter, eller hvis du sælger dine egne produkter, kan dette være de bedste muligheder for dig. Når du uploader dette fantastiske tema, kan du få fuld støtte fra to førende kraftfulde plugins ved navn WooCommerce og Easy Digital Downloads.

Du får også nogle indbyggede tilknyttede plugins, den ene er til at oprette sammenligningstabeller, og den anden er til at administrere dine udgående tilknyttede links. Funktionen af ​​det andet plugin er at spore de klik, dine links modtager, og alt hvad du kan håndtere fra det ene instrumentbræt.

Temaets tilpasningsfacilitet er fantastisk, da du får meget fleksibilitet i at konfigurere temaet i forskellige formater. Det omfatter forskellige layoutsystemer, et online-butiksformat eller et magasinlayoutformat.

Med et ord får du ved hjælp af dette tema et fuldt moderne design med masser af tilknyttede funktioner.

9. SteadyIncome

SteadyIncome WordPress Theme

SteadyIncome er designet og bygget specielt til WordPress-tilknyttede programmer. Temaet er produktet fra MyThemeShop-teamet, der viser, at det ville være et fremragende produkt omkring. Et af de vigtigste aspekter af temaet er dets hurtige indlæsningsydelse, der i sidste ende resulterer i højere konverteringsfrekvenser og forbedret placering i søgemaskinerne.

Desuden får du ved hjælp af SteadyIncome et sæt funktioner, der gør det lettere for dig at tjene penge online gennem tilknyttede programmer. For eksempel kan du få et bygningsværktøj til e-mail-liste, fremhævede produktdisplay, sociale medieikoner med den mobile responsive output. Du kan vælge startsidens layout i henhold til dine krav ved hjælp af det granulære indstillingssystem. Når du køber et af produkterne, efter at du kom til klubben i SteadyIncome, ville du få mere adgang til flere produkter til den lave pris.

10. MoneyFlow

MoneyFlow WordPress Theme

MoneyFlow er et moderne og professionelt blogtema, der kan bruges til affiliate marketing. Dette tema tilbyder en samling avancerede funktioner med sikker monetiseringsfacilitet. Dette tema er også et produkt af MyThemeShop, der giver et sæt layouts at vælge imellem. Plus det rene, brugervenlige design og funktioner kan hjælpe med at forbedre rentabiliteten af ​​dit tilknyttede selskab.

Hvis du er et tilknyttet marketingmedarbejder og blogging er din vigtigste indtægtskilde, er MoneyFlow den perfekte måde at tjene penge på. Det blev oprettet til websteder med masser af indhold, der ofte er lagt i tankerne. Hvis du tjekker ud af demoversionen af ​​temaet, får du et indblik i de funktioner og funktionaliteter, det har at tilbyde. Et af de mest markante træk ved temaet er dets integration med WooCommerce, der giver dig mulighed for at tilføje en hel tilknyttet butik på dit websted. Du kan tilføje tilpassede e-mail-opt-in-formularer, stjerneklassificering af produktanmeldelser og mega-menu til forbedret navigation. Desuden er temaet også SEO-venligt, som vil hjælpe dig med at rangere din side på søgemaskinen.

11. Elektro

El-elektronikbutik WooCommerce-tema

Info & DownloadSe demoen

Er du tilknyttet nogle af de berømte e-handelswebsteder som Amazon, Walmart, Aliexpress, SnapDeal, flipkart osv.? Ønsker du, at dit eget tilknyttede websted havde den samme masse appel som de sider, du er tilknyttet? Velkommen til Electro, elektronikbutik WooCommerce-tema.

Udviklerne af Electro har bygget dette tema specielt til tilknyttede virksomheder og butikkejere, der ser op til Amazon, Walmart, Aliexpress og andre sådanne websteder. Temaet inkluderer en nyttig lodret og vandret mega-menu, produktkarusell, kategorilister, enkeltproduktstilarter, tilbehør og andre funktioner giver dette tema en masse appel.

Elektro integreres også med multi-leverandør plugins som Dokan eller WC Vendors, så du også kan opsætte en multi-vendor butik. Electro er også fuldt kompatibel med Visual Composer sidebygger, Slider Revolution premium WordPress skyderen, YITH WooCommerce Ønskeliste og YITH WooCompare prissammenligning plugin.

12. Smart Passive Income Pro (Genesis Child Theme)

Smart passiv indkomst Pro - Genesis Child Theme

Info & DownloadSe demoen

Og det sidste tema, der tilføjes til listen, er et Genesis-barn-tema. Mens Genesis er fantastisk alene, bliver det kun bedre med et tema for børn. Og hvad bedre for en tilknyttet marketingmedarbejder end et tema designet af en medmarkedsfører?

Smart Passive Income Pro blev skabt og designet af Pat Flynn – ekstraordinært tilknyttet marketingmedarbejder. Dette bundt inkluderer Genesis-rammerne sammen med Pat’s eget specialdesignede tema for børn, der hjælper dig med at oprette et bedre websted for affiliate marketing. Et fedt design og skab indholdsområder gør det til en god start for din blog eller marketingwebsite. Upload dit brugerdefinerede logo, vælg markante farve for at skille sig ud og tilføj endda en WooCommerce-butik.

Afsluttende ord på de bedste affiliate marketing WordPress-temaer

Affiliate marketing er en af ​​de fremtrædende måder at tjene penge online. Men hvis du vil være en succesfuld tilknyttet marketingmedarbejder, skal du bruge de rigtige værktøjer på det rigtige sted. Et WordPress-tema af høj kvalitet er et af de grundlæggende værktøjer til at have et websted for kvalitetsselskaber. Disse mest effektive temaer nævnt ovenfor kan være en god mulighed for at starte din tilknyttede rejse som helhed.

Der er masser af tilknyttede temaer på markedet, og indstillingerne kan være forvirrende. Denne artikel sigter mod at give dig en solid idé om at vælge det rigtige tema til dit næste tilknyttede projekt. Så vælg det bedst egnede WordPress-tema til affiliate marketing til dit formål. Derefter sættes dine marketingplaner i gang så hurtigt som muligt.

Jeg håber, at denne artikel hjalp dig meget med at vælge det rigtige tema til dit websted. Hvis du bruger et hvilket som helst tema, der passer til affiliate marketing, som jeg har savnet på listen, så fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map