12+ Bedste WordPress-prissætningstabel-plugins

Bedste WordPress-prissætningstabel-plugins

Hvis du tilbyder en række produkter eller tjenester, vil du hjælpe dine kunder med at tage den rigtige købsbeslutning. En af de bedste måder at gøre dette på er at præsentere alt hvad du tilbyder i praktiske prisborde. Ved at præsentere dine produkter / tjenester side om side, kan du vise potentielle kunder, hvad der skelner mellem hver mulighed, samt give en pris til sammenligning. Brug af prissætningstabeller på denne måde kan også hjælpe med at skubbe kunder hen imod et højere pris. Det er menneskelig psykologi: hvis du har din mellemklasseindstilling som den “bedste deal” eller “mest populære”, kan det påvirke kunden.


Tilføjelse af en pris- eller produktsammenligningstabel til dit websted gør det lettere for dine besøgende at træffe en beslutning. Men medmindre du er en udvikler, ved du måske ikke, hvordan du viser dine tilbud i en attraktiv prissætningstabel.

Vi har taget tid til at finde de mest populære og (efter vores mening) bedste WordPress-prissætningstabel-plugins på nettet. Vores kollektion inkluderer en blanding af gratis og premium-varer samt en bred vifte af funktioner. Så der er sikker på, at der er et fantastisk prissætningstabel-plugin til dit projekt!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Let prisfastsættelsesborde Gratis WordPress-plugin

Nem prisborde

Let prisfastsættelsestabeller fra Fatcat Apps har vist sig at være meget populære siden udgivelsen. Tabelbyggeren er meget let at forstå, da alle kolonner vises på den samme side, så du kan sammenligne dem, når du tilføjer funktionerne i hvert produkt eller plan. At være i stand til at forhåndsvise tabellen på ethvert tidspunkt er praktisk, da det giver dig mulighed for at få en god idé om, hvordan det ser ud som det bliver bygget uden at afbryde din arbejdsgang.

Du får også adgang til nogle tilpasningsmuligheder til din tabel. Dette dækker fontstørrelser, kantradius og knapper. Og der er en mulighed for at indstille en featured kolonne. De fleste af disse indstillinger er dog grågrå og forbeholdt brugere af premium-versionen af ​​Easy Pricing Tables. Selvom farveindstillinger og designskabeloner i den gratis version muligvis mangler en smule, er dette et solidt valg, der fungerer godt og er let at bruge.

Der er en hel del opsalg for premium-versionen på bagsiden af ​​dette plugin, hvilket muligvis udsætter nogle brugere. Imidlertid fungerer den gratis version som annonceret og giver dig mulighed for nemt at oprette attraktive prissætningstabeller i WordPress.

2. Let prisfastsættelsesborde Premium WordPress-plugin

Nem prissætningstabeller Premium

Dette er premium-versionen af ​​ovennævnte Easy Pricing Tables-plugin. Ud over de gode funktioner i den gratis version giver premium-plugin dig en masse flere tilpasningsmuligheder til finjustering af, hvordan dine borde ser ud, og giver dig også adgang til yderligere fire skabelonskabeloner..

Et andet interessant træk ved premium-versionen af ​​Easy Pricing Tables er, at du kan tilføje et skift til dit bord. Denne skift gør det muligt for den potentielle kunde at skifte tabellen for at se tilbudene til at betale månedligt kontra årligt. Dette gør det nemt at tilbyde rabat til langsigtede kunder og hjælpe med at øge salget.

Andre premium-funktioner inkluderer visning af 10 skabeloner, et fremhævet kolonnebånd, udvidelse af den viste kolonne (altid eller på svevet), kolonnefly, farveindstillinger, Google Analytics-integration, tabelværktøjstip og muligheden for at indsætte ikoner. De ekstra funktioner (sammenlignet med dets gratis modstykke) skal hjælpe dig med at sælge flere produkter eller tilmelde dig flere kunder.

3. Plugin med ARPrice Lite-fri prisfastsættelse

ARPrice Lite gratis prissætning Tabel Plugin

ARPrice Lite er en fantastisk, gratis mulighed for at tilføje prissætningstabeller til dit websted. Denne lydhøre prissætningstabel inkluderer mange muligheder for at skabe et iøjnefaldende bord. Vælg mellem forudindstillede skabeloner og farveskemaer, ubegrænsede farveindstillinger, fremhævede kolonner og skyggeformater.

Det er nemt at bygge dine borde. Brug bare realtidseditoren til at tilføje dine pakker. Du kan endda trække og slippe kolonner for hurtigt at sortere dem igen. Andre plugin-funktioner inkluderer multisitekompatibilitet, klar til oversættelse og crossbrowser-support. Hvis du opdager, at du vil have mere fra dit plugin, kan du altid opgradere til ARPrice Premium.

4. ARPrice Premium WordPress-prissætningstabel-plugin

ARPrice Premium WordPress prissætningstabel Plugin

Info & DownloadSe demoen

ARPrice Premium er et trin op fra den lignende navngivne Lite-version. Du har stadig alle de samme ARPrice-funktioner (let live editor, stylingindstillinger, featured kolonner osv.) Og derefter nogle.

Når du opgraderer til premium-versionen, har du adgang til de overordnede prisfastsættelsesskabeloner på 300+, integration med populære WordPress-sidebygere (inklusive WPBakery, Divi og Gutenberg) og en unik månedlig / årlig planlægning til at skifte. Med live-editoren kan du tilføje tilpasset tekst, billeder, skrifttyper, svæveeffekter, værktøjstip og skiftepriser. Desuden kan du nemt eksportere / importere til genanvendelse af tabeller, du har bygget (især nyttigt, hvis du bruger plugin på en multisite).

ARPRrice har også indbygget analyse. Med dette kan du se de samlede tabelvisninger og linkklik. Det er en fantastisk måde at se, hvilke tabeller og produkt / serviceplaner, der fungerer bedst.

5. Prissætningstabel af Supsystic Gratis WordPress-plugin

Prissætningstabel af Supsystic Gratis WordPress Plugin

Denne gratis prissætningstabel-plugin er en anden solid (og overkommelig) mulighed. Og det er fyldt med fantastiske funktioner, som du måske troede, at du kun kunne få med et premium-plugin.

Plugin inkluderer en let træk & slip-tabelbuilder med brugervenlige skabeloner til at hjælpe dig med at komme hurtigt i gang. Tilføj ubegrænsede kolonner og rækker (bliv ikke for forkælet), og tilpas dem med farve-, svejse- og knapstylingsindstillinger.

Desuden kan du bruge prissætningstabel-pluginet til at oprette en sammenligningstabel over dine topprodukter. Eller bliv smarte, og brug en sammenligningstabel til at vise tilknyttede produkter (bare tilføj dit tilknyttede link til knappen). Dette specifikke plugin inkluderer også muligheder for at tilføje prisen øverst og nederst i tabellen, skifte baggrundsfarver og bruge forskellige skrifttyper til tabelelementer.

6. Go-priser Responsive tabeller Premium-plugin

Gå til prisfastsættelse Responsive tabeller Premium Plugin

Info & DownloadSe demoen

En af de mest stilfulde og diskutable bedste WordPress-prissætningstabel-plugins derude er Go Pricing. Gå giver dig mulighed for at bygge smukke, lydhøre prissætningstabeller med op til 7 kolonner og et ubegrænset antal rækker. Endnu bedre – det er kompatibelt med topsidebyggere inklusive Elementor, WP Bakery og Beaver.

Dette premium plugin ser godt ud og har masser af tiltalende funktioner. Disse inkluderer et stort udvalg af 250+ tabelskabeloner til promovering og sammenligning af en lang række produkttyper. Ud over masser af tilpasningsmuligheder til yderligere personalisering af dine borde. Du kan vælge at liste en pris for hvert produkt / tjeneste, men du har også muligheden for at skjule prisen, hvilket betyder, at du kan bruge plugin til andre kreative formål. Gode ​​eksempler på dette inkluderer sammenligningstabeller eller opfyld teamtabellerne.

Go-pluginet inkluderer også support til indsættelse af billeder, videoer og lydafspillere i kolonnerne for at gøre det klart for læseren, hvilke produkter der sammenlignes. Andre funktioner inkluderer en farvevælger, værktøjstip til at give besøgende mere information og valgfri responsive layouts. Måske på grund af det faktum, at dette tabelbuilder-plugin har så mange funktioner, var opbygningen af ​​tabellerne det mindst intuitive ud af indstillingerne her. Hvis du dog fortsætter, vil du være i stand til at oprette attraktive, medierrige sammenligningstabeller.

7. Prissætningstabel – Gratis prisliste / tabelplugin

Pris tabel - Gratis prisliste / tabel plugin

Den gratis prissætningstabel for prislister / tabeller er en hurtig og enkel mulighed for at få en pristabel tilføjet til dit websted. Der er 4 indbyggede tabelskabeloner – bare vælg en, og tilføj dine planinfo. Tabellerne er lydhøre og inkluderer lette kolonneindstillinger, headerfarver, knapfarver, featured kolonner.

Og det er nemt at bruge dine borde. Plugin inkluderer et par indstillinger for at føje dine tabeller til indlæg og sider. Den første er at få vist med post-ID, og ​​den anden er med en kort kode.

8. WordPress prissætningstabel Premium plugin

WordPress prissætningstabel Premium plugin

Info & DownloadSe demoen

WordPress-priser inkluderer fantastiske layout til lydhøre kolonner, gitter og borde. Tilføj tilpassede planer komplet med ikoner / billeder, overskrifter (og underoverskrifter), prisfastsættelse, knapper, afsløring (som en “pengene-tilbage-garanti”) og nøglepunkter med værktøjstip (fantastisk til ofte stillede spørgsmål).

Desuden kan du stort set tilpasse dine borde eller gitre, som du ønsker. Vælg farver, rammer, skriftstørrelser, hjørnekantradius og mere. Eller gør tingene lettere for dig selv og drage fordel af foruddefinerede skind og funktionselementer.

9. Plugin med WPDarko-gratis responsive priser

WPDarko gratis responsive priser Tabel Plugin

Hvem elsker ikke et gratis plugin? Responsiv prissætningstabel er en gratis mulighed for at bygge responsive prissætningstabeller til WordPress (chokerende, jeg ved). Dette er en hurtig og enkel plugin, du kan bruge til at oprette prisborde på få minutter. Lette muligheder for planindhold, farve, ikon, knapper og brugerdefineret CSS betød, at du ikke ville bruge timer på at finpusse dit fortællingsdesign. Vælg bare et par indstillinger, så er du god til at gå. Det er værd at bemærke, at der er en PRO-version (med tilføjede skins, værktøjstip og en højdeudligning), men det er helt op til dig, hvis du vil opgradere.

10. Træk & slip prissætningstabel Gratis WordPress-plugin

Træk & slip prissætningstabel Gratis WordPress-plugin

Design en dejlig lille prissætningstabel ved hjælp af Plug & Drop-prisfastsættelsen plugin. Tilføj ubegrænsede kolonner og rækker, træk og slip for at omarrangere, vælg en hvilken som helst Google-skrifttype, tilføj tilpassede bredder og endda brug brugerdefinerede baggrundsbilleder. Men en unik funktion er muligheden for at tilføje Youtube-videoer (eller -billeder) til dine planer samt smarte søjlebånd for at henlede opmærksomheden på tilbud eller “populære” muligheder.

11. JetElements Premium Addon til Elementor

JetElements Premium Addon til Elementor

Info & DownloadSe demoen

Dette særlige plugin er langt mere end bare en prisstabel, men hvis du bruger Elementor-sidebyggeren er det værd at undersøge. JetElements inkluderer 50 widgets, der tilføjer flere funktioner til den populære builder. På hvilken der er et funktionstabelt prisbord.

Tilpas dine tabeller vha. Den forreste Elementor-sidebygger. Tilføj dine prisplaner med ikoner, billeder, brugerdefinerede skrifttyper og farver, baggrunde, bånd, knapper, rammer, drop skygger og mere. Alt er fuldt responsivt og let at ændre takket være den intuitive Elementor-builder.

12. Prisborde for WPBakery Page Builder Premium Addon

Prisborde for WPBakery Page Builder Premium Addon

Info & DownloadSe demoen

Brug af WPBakery-sidebyggeren? Intet problem – addon til prisfastsættelsestabeller passer perfekt. Denne tilføjelse indeholder 21 forudindstillede og tilpassede prisfastsættelsestabeller, du kan bruge sammen med sidebyggeren. Vælg farver, ikoner, svæveeffekt, rammer, skygger, gradueringer og meget mere. Denne tilføjelse er en fantastisk mulighed, hvis du allerede har bygget det meste af dit websted, og bare har brug for lidt ekstra til din prisside.

13. uPricing – Prissætningstabel til WordPress

uPricing - Prissætningstabel til WordPress

Info & DownloadSe demoen

uPricing er et premium WordPress-plugin, der giver dig mulighed for nemt at tilføje en slankt prissætningstabel til dit websted. Dette plugin er perfekt til forretningswebsteder, der ønsker at vise prisfastsættelsen for deres produkter eller tjenester. Det ser ikke kun godt ud og er super brugervenligt, men at tilføje en pristabel til dit websted kan også hjælpe med at øge konverteringer.

Andre funktioner inkluderer en slank skyderen frontend og admin, flere temaer og hurtig opsætning. Plus det inkluderer dokumentation og integreres let med populære plugins.

14. CSS3 Responsive WordPress Sammenlign prissætningstabeller

CSS3 Responsive WordPress Sammenlign prissætningstabeller

Info & DownloadSe demoen

CSS3 Web prissætningstabeller Grids til WordPress af Themeforest er fremragende til at oprette prissætningstabeller i ethvert WordPress-tema. Plugin’en har mulighed for at vælge mellem 2 bordformater samt 20 farver med forskellige svæverstatus. Dette kraftfulde plugin er fyldt med prisfastsættelsesmuligheder, herunder søjlehøjde, bredde, polstring, justering, bånd, værktøjstip og meget meget mere. Alle prissætningstabelfunktioner og -indstillinger styres let i administrationspanelet.

Flere funktioner i dette plugin inkluderer: flere tabelformater, 20+ farveversioner, svævere, CSS3-værktøjstip / tip, kolonne- og rækkesortering, kolonnebånd og prøvekonfigurationer. Når du bygger dine borde, kan du tilføje et ubegrænset antal tabeller, kolonner og rækker med tilpassbare bredder, højder og justeringer. Plugin er også kompatibel med flere steder og har en let kort kode til at annonce dine tabeller til ethvert indlæg eller side.

Konklusion

Uanset om du sælger dine egne produkter eller tjenester (eller markedsfører tilknyttede varer) tilføjelse af en pristabel til WordPress har aldrig været lettere. Bare tag fat på de bedste WordPress-prissætningstabel-plugins, der er nævnt ovenfor! Ved at gøre det nemt for dine besøgende at sammenligne planer eller produktindstillinger kan du øge chancerne for, at de tilmelder sig, hvilket øger din webvirksomheds rentabilitet.

Har du spørgsmål til de nævnte plugins? Eller en anden mulighed, som du mener burde være på vores liste over de bedste WordPress-prissætningstabel-plugins? Efterlad en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map