12+ Bedste WordPress Job Board Plugins til 2020

10 Bedste WordPress Job Board Plugins

Hvis du søger at tilføje et jobkort til dit WordPress-websted eller oprette dit eget jobwebsted, skal du bruge et effektivt jobbræt WordPress-plugin. Men med mange muligheder at vælge imellem, kan det være vanskeligt at vide, hvilket plugin der er bedst egnet til dit websted.


I denne artikel skal vi se på de bedste WordPress-jobkort-plugins, der i øjeblikket findes i 2020. Selvom alle de nævnte plugins er gode muligheder, skal du, når du vælger et plugin, altid basere din beslutning på dit eget websteds behov, ikke på andres råd. . For at hjælpe dig med at finde det bedste WordPress-jobkort-plugin, vil vi se på nogle af funktionerne og funktionerne ved hver mulighed, så du kan finde den bedst egnede til dit projekt.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

Info & DownloadSe demoen

WP Job Manager fra Automattic er et fantastisk freemium job board plugin. For dem, der tilføjer et jobkort til deres WordPress-websted for første gang, eller for dem, der ikke leder efter et plugin med avancerede funktioner, skal det gratis kernemodul, som WP Job Manager leverer, let imødekomme dine behov. Hvis du imidlertid leder efter ekstra funktionalitet, kan premium-tilføjelser købes for at understøtte det gratis kernemodul.

Kortkodebaseret WP Job Manager kan arbejde med ethvert tema og er meget enkel at komme i gang (se bare vores fulde WP Job Manager Guide). Du kan angive job, der viser virksomhedsoplysninger, udløbsdatoer og mere. Opret en formular til indsendelse af job, hvor arbejdsgivere selv kan angive job og få vist en forhåndsvisning af fortegnelsen, før den går live, er også mulig. Eller brug arbejdsgiverdashboardet, hvor indloggede brugere kan administrere deres egne jobfortegnelser.

Populære tilføjelser inkluderer Applikationer, hvor du kan tilføje ansøgningsformularer til job. Og WC betalte lister, så du kan tjene penge på dit websted. Som du kan se, er WP Job Manager et alsidigt plugin, der imødekommer forskellige behov overalt.

2. Ansøg online

Anvend online-plugin

Apply Online er et gratis og effektivt WordPress-jobkort-plugin. Hurtig til opsætning og let at bruge. Apply Online er bare løsningen for dig, hvis du ønsker at tilføje en jobside til dit WordPress-websted. Dette plugin kan også bruges til at tilføje et reklametavle eller en registreringsside for et kursus eller en klasse. Når den er offentliggjort, kan du med det samme begynde at modtage job- eller registreringsansøgninger fra dit websted.

Apply Online’s intuitive interface giver dig mulighed for at tilføje, kategorisere og administrere jobannoncer fra dit WordPress-dashboard. Du kan derefter tilføje beskrivelser og andre jobrelaterede funktioner til reklamer og derefter modtage en e-mail, når en ansøgning modtages.

En meget fleksibel og ligetil plugin, Apply Online er en fantastisk mulighed, hvis du leder efter et gratis jobkort-plugin, der fungerer lige ud af kassen.

3. Simple Job Board

Simple Job Board

Simply Job Board er et letvægtigt plugin, der er gratis at downloade fra WordPress-arkivet. Dette brugervenlige WordPress-plugin giver dig mulighed for hurtigt at tilføje et jobkort til din webside eller blog.

Tilføj flere joboversigter, og vis dem med ansøgningsformularer på en hvilken som helst side på dit websted ved blot at bruge enkle kortkoder. Tilføjelser kan også købes for at hjælpe dig med at opgradere plugins-funktionaliteten, hvis nødvendigt. Simply Job Board er et effektivt low-key plugin, der kan udvides, når dit websted vokser, og er et godt valg for dem, der har et budget.

4. Job og eksperter fra WPMU DEV

wpmu Dev Jobs & Experts Plugin

Info & DownloadSe demoen

Job og eksperter fra WPMU DEV betragter sig selv som det ultimative inden for jobkort WordPress-plugins. Dette avancerede, avancerede plugin giver dig mulighed for at oprette et jobkort på dit websted, der opfylder dine nøjagtige specifikationer. Oprindeligt oprettet af WPMU DEV til brug på deres eget websted. Dette plugin sigter mod at matche medarbejdere med arbejdsgivere, hvor webstedsejere kan tage en mere hands-off tilgang.

Job kan udskrives i frontenden af ​​dit WordPress-websted. Du kan beskrive din position, dele dit budget, vedhæfte de nødvendige filer og meget mere. Profiler kan også oprettes i frontend. Her har folk mulighed for at tilføje en gravatar, bio, sociale links, kontaktinfo og eksempler på arbejde. Et privat messaging-system giver derefter professionelle og arbejdsgivere mulighed for at oprette forbindelse.

Dette funktionsrige plugin giver dig mulighed for at oprette en moderne og vellykket jobbrætteside på dit websted eller et fuldt udstyret ansættelseswebsted med WordPress. Værd at tjekke, Jobs og Eksperter kan købes som en del af WPMU DEV-medlemskab.

5. WP Job Board

WP Job Board

Det har aldrig været lettere at køre et jobbræt inde i WordPress takket være WP Job Board. Et andet premium plugin, WP Job Board, er en ideel løsning for rekrutteringsbureauer, iværksættere, webudviklere og bloggere.

Brugbar med ethvert WordPress-tema, WP Job Board har en træk-og-slip-editor, som vil hjælpe dig hurtigt og nemt med at få dit jobboard oprettet. Gratis tilføjelser leveres med dette plugin for at øge funktionaliteten, og det kan integreres med tredjeparts tjenester som Paypal og Stripe for at hjælpe med at tjene penge på dit websted.

6. JS Jobs Pro

JS Jobs Pro

JS Jobs er et andet WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at oprette et komplet jobsite. Opret et medlemskabsside, så medarbejdere og arbejdsgivere kan tage ansvaret for deres egne applikationer og lister. Brugere kan registrere og logge ind for at få adgang til dit indhold, eller logge ind via Facebook eller LinkedIn. Det er vigtigt, at JS Jobs Pro understøtter Paypal-integration, så du kan opkræve gebyrer for stillingsfortegnelser eller medlemskab.

7. JobSearch WP Job Board

JobSearch WP Job Board

Info & DownloadSe demoen

For dem, der ønsker at oprette et professionelt websted for jobkort, er JobSearch WP Job Board-plugin et godt valg. Decked med premium-funktioner til social login, e-mail-meddelelser, tilpassede pakker, favoritter, CV manager, nye jobvarsler, brugerdefinerede felter (for arbejdsgivere), sikker tilmelding og meget mere er det en top-til-linjemulighed at starte dit eget jobsite.

Du skal blot installere plugin og begynde at bruge plugin; s-indstillingerne til dit websted. Vil du oprette en brugerdefineret jobkort? Prøv tilføjelsen JobSearch WPBakery sidebygger – som kombinerer det bedste fra begge verdener af JobSearch-funktioner og let træk og slip sidebygning.

8. Job Board Manager

Job Board Manager

Job Board Manager er en anden gratis mulighed for at oprette dit eget jobsite hurtigt og nemt. Dette plugin inkluderer enkle muligheder og kortkoder til at indsætte dit jobarkiv, tilføje en indsendelsesformular, brugerkontoopinfo og mere. Plugin er SEO klar og bygger med gyldig kode, kroge og handlinger, så udviklere kan udvide plugin efter behov.

9. WP Job Hunter

WP Job Hunter

Info & downloadSe demonstrationen

Byg din egen hovedjagtvirksomhed med det premium WP Job Hunter-plugin. Med WP Job Hunter kan du linke til større jobportaler, såsom CareerJet, SimplyHired og mere dem, der gør kommissioner, efterhånden som dine besøgende anvender. Bare installer plugin for at komme i gang.

Nemme indstillinger som et jobkort-widget, integreret Facebook og G + lignende / deling, brugerdefineret søgefelt, smart tag-forstøvning, indbygget besøgendestatistik og superenklet opsætning gør dette plugin til en fantastisk tilføjelse til ethvert jobsite.

10. Job Board af BestWebSoft

Job Board af BestWebSoft

Job Board af BestWebSoft er et grundlæggende, men nyttigt plugin til jobkort. Selvom funktionerne ikke er omfattende, gør dette plugin, hvad det siger på tin, mens det giver en god brugeroplevelse for dine besøgende på webstedet.

Jobbords-plugin giver dig også mulighed for at oprette sider til liste af job og modtagelse af applikationer. Tilføj ubegrænsede job, brug kortkoder til at indsætte en registreringsformular eller jobkort, tilpasse efter placering, aktiver beskæftigelsestyper (freelance, fuld tid, deltid, temp osv.), Vælge valutaer og mere.

11. Indlæg Tabel Pro

Indlæg Tabel Pro

Info & DownloadSe demoen

Du kan opbygge mere end bare tabel med Post Table Pro – inklusive en side med stillingsfortegnelser. Plugin indeholder alle de vigtige funktioner, du har brug for, som liste, søgning, avanceret sortering og filter. Vælg bare din tilpassede posttype, der skal bruges til din tabel, og kom i gang med at tilpasse dine indstillinger. Plus det er kompatibelt med populære form plugins, som Kontaktformular 7 og Gravity Forms, så du kan acceptere jobansøgninger direkte på dit websted.

12. WP Job Åbninger

WP Job Åbninger

Opsæt en joblisteside, hurtig og enkel med WP-jobåbninger. Dette ligefremme plugin inkluderer support til ubegrænset jobspecifikation, liste udløbsdato, widget for nyere job, Ajax-søgning og filtre, brugerdefinerede e-mail-meddelelser og tilbyder et gitter- eller listevisning. Plus det inkluderer en frontend-ansøgningsformular og en brugerdefineret HR-brugerrolle for at gøre jobstyring let.

13. Jobchef og karriere

Jobchef og karriere

Job manager & karriere plugin var designet til at hjælpe med jobfortegnelse og applikationsstyring lige fra dit WordPress dashboard. Plugin fungerer godt med de fleste temaer og arver temaets farver, rammer og stilarter. Plus det inkluderer muligheder som en let at bruge kortkoder, jobsøgning, ansøgningsformular, genoptage upload, tilføje fremhævede job med badges, jobsynlighed baseret på status, backup af data og mere.

Afsluttende tanker om Job Board-plugins

Hvis du søger at oprette et helt websted, der er baseret på reklamejob og matchende kandidater til potentielle arbejdsgivere, kan det godt være bedre at vælge et jobbestyrelsestema.

Jobify er et populært WordPress-jobbrættetema, der er tilgængeligt fra Themeforest. Med masser af tilgængelige skabeloner og alle de jobkortværktøjer, du har brug for, er Jobify WordPress-temaet en fantastisk mulighed, hvis du vil få dit websted til at køre hurtigt og effektivt.

Hvilke af WordPress-jobkort-plugins vil du vælge for at hjælpe dig med at oprette en jobkortpladsside eller -websted? Del dine tanker med os i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map