12+ Bedste Elementor-tilføjelser til WordPress 2020

Bedste Elementor-tilføjelser til at opbygge WordPress-websteder

Lige siden introduktionen i 2016, Elementor har overtaget WordPress-branchen fuldstændigt. Dens 1 million aktive brugere taler lydstyrken for sig selv. Hvis du ikke er bekendt med det, så lad os give dig en kort beskrivelse af det.


Elementor er WordPress Page Builder-plugin, der giver brugerne en unik oplevelse af webdesign. Enhver kan bare trække og slippe seje elementer og oprette et fantastisk websted på kun få minutter. Ingen kodningskendskab kræves længere!

Derudover giver Elementor Page Builder klargjorte skabeloner, som brugerne kan anvende med det samme på webstedet og komme i gang. Det giver dig friheden til at tilpasse alle funktioner med dens stylingevne. Derfor er du i stand til at vise din kreativitet og komme med dine egne unikke ideer.

Takket være Elementor behøver du ikke bekymre dig om at ansætte udviklere længere, da du kan gøre det selv uden forudgående programmeringserfaring eller viden.

Hvorfor du måske ønsker at bruge Elementor-tilføjelser?

Det er aldrig let at tilfredsstille alles krav fuldt ud. Så selvom Elementor tilbyder 80+ fantastiske elementer, er det meget muligt, at du måske vil have noget endnu mere avanceret og unikt. Dette er nøjagtigt hvorfor tredjepartsudviklere har besluttet at udvide Elementor-funktionaliteterne og udvikle deres egne Elementor Addons.

Lige nu er der 131 Elementor-tilføjelser tilgængelige på markedet. Så du har bestemt masser af muligheder at vælge imellem og begynde at bruge den rigtige udvidelse til dit websted.

Disse tilføjelser giver dig muligheden for at styrke dit webstedsdesign med dets fantastiske funktioner og layout. Desuden kan du oprette en speciel vibe ved hjælp af Elementor-udvidelserne.

Ved udgangen af ​​denne artikel vil du ikke længere være i tvivl om, hvor du kommer i gang med Elementor-udvidelserne. Fordi vi vil diskutere de bedste tilføjelser, du har brug for at se på for at forbedre din sideopbygningsoplevelse med lethed.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Elementor Pro

Elementor Pro

Inden du leder efter en alternativ løsning, skal du bestemt give Elementor Pro et skud. På trods af at den gratis version tilbyder 29 grundlæggende elementer, vil premiumprisen berige antallet, selv i stor skala. For eksempel tilbyder det mere avancerede widgets såsom Posts, WooCommerce, Forms, Social Media og mange flere.

Elementor Pro tilbyder Theme Builder fleksibilitet, så du også nemt kan designe dine temaer. Denne enestående funktion giver dig mulighed for at foretage ændringer i din Header, Footer, WooCommerce, Blogs og alle de andre dynamiske sider, som ikke er muligt gennem den grundlæggende version.

Desuden kan du med det samme opbygge en destinationsside ved hjælp af dens enorme samling af færdige skabeloner. Du kan derefter personalisere det efter din præference ganske let. Dertil kommer, at hvis du skal kode, kan du endda tilføje brugerdefineret CSS fra Elementor-instrumentbrættet. Som et resultat kan du kontrollere alle de ændringer, du har foretaget i realtid.

For at spare din tid leveres Elementor Pro med funktionen ‘Global Widget’. Gem blot en skabelon, og du kan bruge denne på en hvilken som helst af dine fremtidige sider gennem ‘Træk & slip’ -funktionen.

Grundlæggende skal du bruge dens Premium-version for at udnytte det absolut bedste fra Elementor Page Builder.

2. Plus-tilføjelserne

Plus-tilføjelserne til Elementor

Når det kommer til Elementor-tilføjelser finder du sandsynligvis ikke en med flere muligheder end The Plus. Pakket med over 8.000+ tilpasninger er det en alt-i-en udvidelse til den populære sidebygger.

Dette plugin er en nem måde at opbygge og tilpasse dit Elementor-drevne sted hurtigt. Plus Addons inkluderer over 300 UI-blokke for virkelig at fremskynde oprettelsesprocessen. Og de er virkelig af næsten alt. Tilføj hurtigt ikonboksgitter, prissætningstabeller, heltesektioner, funktionslister, kortsektioner, formularer og mere. Disse blokke er designet og stylet til dig, så du kan blot tilføje dit indhold. Eller os de indbyggede muligheder for yderligere at tilpasse farver, baggrunde, ikoner og mere.

Er du nysgerrig efter, hvad der ellers er inkluderet? 50+ unikke widgets (tabeller, diagrammer, infoboks, nedtælling, overskrifter, animeret tekst, flipbox, tidslinje, parallax, Google maps, faner osv.), En kraftig lister-builder, SEO og oversættelsesklar kode (brug POT-filen til oversæt) – og det er bare toppen af ​​isbjerget. Plugin inkluderer også top notch support, og du kan endda købe en udvidet licens, hvis du er en udvikler, der vil bruge The Plus på alle dine klientsider (og hvorfor ville du ikke det?).

Som en bonus er der også en Plus Addons Lite du kan gribe gratis fra WordPress.org. Tænk på det som en prøve for premium-versionen. Med 20+ widgets og 4 brugerdefinerede indlægstyper er det en god måde at teste Plus Addons inden du opgraderer.

3. Master Addons til Elementor

Master Addons til Elementor

Med Master Addons for Elementor kan du designe moderne layouts til dit websted. Dette gratis plugin tilføjer mere end 30+ nye blokke, som du kan bygge med. Og hvis du vil have endnu mere, er der en premium-version med yderligere blokke,

Brug Master Addons-animerede overskrifter, nyhedstikker, billedgallerier og blog til at opbygge dit eget trendy nyheds- eller magasinstil-site. Kombiner teammedlemmerne (inklusive en glider), statuslinjer og tidslinje for at vise dit medarbejders evner eller præstationer. Eller brug billedhumre, hotspots, flipkasser, værktøjstips og kreative links til at designe en online portefølje til dit arbejde. Der er også blokke til dobbelt overskrifter, faner, infoboks, opfordring til handling, kreative knapper, skiftelog, åbningstider, indholdsfortegnelse og prisborde.

Plus Master Addons tilføjer tilpassede formelementer til kompatible plugins såsom Contact Form 7, Ninja Forms, WP Forms, Caldera Forms og weForms. Og Master Addons tilføjer også udvidelser til partikler, animeret gradient eller skyderbaggrunde til Elementorsektioner. Alle Master Addons-blokke leveres med indstillinger, der kan tilpasses, så du kan designe dit websted præcist, hvordan du vil have det. Og som en bonus inkluderer udvikleren endda 11 temaer, du kan bruge til at style dit websted!

4. Dynamisk indhold til Elementor

Dynamisk indhold til Elementor

Spar tid, når du designer dit websted med Elementor og strømline din arbejdsgang med dynamisk indhold. Hvordan? Dynamic Content-tilføjelsen til Elementor inkluderer 58 widgets, 20 udvidelser, indstillinger på 4 sider og mere. Med disse nye funktioner kan du tilføje en klistret overskrift, interaktiv cursor tracker, iøjnefaldende animeret webstedstekst, formstrin (til Elementor Pro-formularer), udskrive til pdf-knapper og endda nye side-rulleffekter (inklusive snap til sektion og inerti-rulle). Dette er gode måder at oprette et interaktivt sted, der konverterer. Men det er bare en lille smule af, hvad Dynamic Content for Elementor kan gøre!

Der er masser af nye designmuligheder (som parallax, tilt og tilpassbare transformationer), SVG-former, et hurtigt skabelonsystem til brugerdefinerede posttyper (opret og gem dine egne skabeloner), integration med ACF (plus brugerdefinerede indstillinger for felter, ACF gallerier og skydere, repeater-felter, kort og relationer), kopiering og indsæt på tværs af websteder, dynamisk synlighed og mere. Men der er endda flere widgets i værkerne! Devs’erne arbejder hårdt på PayPal-integration, formunderskrifter, en off canvas-menu og andre unikke muligheder.

5. Væsentlige tilføjelser til Elementor

Væsentlige tilføjelser til Elementor

Hvis du taler om tredjepartsudvidelser efter Elementor Pro, skal du kontrollere Væsentlige tilføjelser til Elementor først. Det har for nylig opnået milepælen i at være den første Elementor Addon til at nå 100K + aktive installationer. Derudover har Essential Addons også det største antal aktive brugere blandt alle tredjepartsudvidelser på markedet.

Essential Addons tilbyder både gratis og premium version, som du kan bruge til at designe attraktive websteder med lethed. Fra den gratis version kan du bruge 30+ fremragende elementer som Form Stylers, Post, Social Media og mange flere. Det opfylder alle de grundlæggende behov, brugerne har, så du kan trække på et fantastisk udseende sted.

Bortset fra dette er væsentlige tilføjelser til Elementor meget let og bremser ikke dit websted på grund af dets ‘Modular Control’-funktion til at aktivere eller deaktivere elementer til enhver tid.

For at få dine hænder på mere avancerede og ekstraordinære funktioner, kan du også prøve Essential Addons Pro. Det fantastiske er, at du får adgang til overordnede 59+ fantastiske elementer med dette plugin. Du vil være i stand til at fremvise din kreativitet og gøre dit websted til at kæbe med sine premium widgets som Off-Canvas, Lightbox & Modal, avancerede Post & Gallery widgets, Parallax-effekter, Form Stylers og mange andre.

Derudover tilbyder Premium-versionen af ​​Essential Addons 100+ klarblokke. Du kan nemt importere disse skabeloner på dine sider og begynde at tilpasse & få det ønskede resultat på et øjeblik.

6. Crocoblock – JetPlugins Elementor-udvidelse

Crocoblock Elementor-udvidelse

Crocoblock indeholder alle JetPlugins som en pakke og tilbyder en fantastisk samling af foruddannede skabeloner. Desuden giver Crocoblock bundt dig mulighed for at tilføje design af højeste kvalitet til dit websted. Du kan tilpasse dit websted med dets elementer som Post, WooCommerce, Popup & mere.

Da Crocoblock imidlertid inkluderer JetWidgets som separate plugins, kan du prøve det på en localhost først. Jo mere plugin du bruger, jo større chance er der for konflikter – så sørg for at tjekke, før du installerer på dit live site.

7. JetElements Addon til Elementor

JetElements Addon til Elementor

JetElements er et premium-plugin, der leveres med 40+ fantastiske elementer. Det giver dig fleksibiliteten til let at bruge alle elementerne med tilpasningsmuligheder på dit websted.

Du kan designe fantastiske blog- og billedlayouter ved hjælp af Post & Galleri-elementer af høj kvalitet. Desuden tilbyder JetElements en dejlig samling af foruddannede skabeloner. Du kan med det samme bruge dem på dine websteder for at få et førsteklasses layout på dit websted.

8. Ultimate Addons til Elementor

Ultimate Addons til Elementor

Ultimate Addons for Elementor er en anden højt rangeret Elementor-udvidelse, som du ikke kan gå glip af. Det giver 21+ widgets, som leveres med avancerede og unikke funktioner.

Du kan bruge dens modulære kontrol til at holde dit websted hurtigt. Desuden tilbyder Ultimate Addons WooCommerce & Post-widgets til pænt at vise alle dine produkter / indhold på din hjemmeside.

På trods af sine imponerende widgets er antallet af widgets, Ultimate Addons tilbyder, ret begrænset. Da den ikke har nogen gratis version til dig at prøve, skal du købe premiumversionen for at få liveoplevelsen.

9. JetBlocks Addon til Elementor

JetBlocks Addon til Elementor

JetBlocks er meget smal og specifik. Dette bundt indeholder elementer, der hjælper dig med at opbygge smukke overskrifter og sidefødder.

Du kan spørge, hvad er behovet for en dedikeret tilføjelse, der indeholder elementer til at forskønne overskriften og sidefoden? Nå, behovet opstår fra det faktum, at hvert forretningswebsted betjener meget specifikke kunder og tilhører visse nichemarkeder.

Men så igen som en virksomhed, der er bekymret for din online tilstedeværelse, bør du stille dig selv dette spørgsmål, skulle jeg købe et addon, der har meget snævert anvendelighed eller køber et addon, der kombinerer forskellige typer elementer, hvilket giver mig fleksibilitet til at bruge det til forskellige formål, der kan synes ubetydelige nu?

10. Elementpakke

Elementpakke til Elementor

Info & DownloadSe demoen

Elementor Pack er et andet cool addon-bibliotek til Elementor, der er nok elementer i pakken til at opbygge fantastiske top-notch-elementer. Det har en smuk samling af både top-notch og mest almindeligt anvendte widgets til webstedsopbygning. Selvom indsamlingen af ​​elementer giver denne addon en fair kant, er dens ulempe, at den ikke har en gratis version.

11. Elementor PowerPack

Elementor PowerPack

PowerPack indeholder en masse kreative elementer. Der er i alt 42 elementer i dette bundt, som er meget moderat i forhold til hvad andre bundter tilbyder. PowerPack for Elementor-bundtet har dog heller ikke en gratis version, der kan være en stor afvisning, hvis du leder efter gratis muligheder.

12. JetTricks Addon til Elementor

JetTricks Addon til Elementor

Navnet JetTricks giver retfærdige tip til, hvad dette bundt inkluderer. JetTricks har nogle elementer, der er iøjnefaldende og vil appellere til dine læsere.

Her er hvad du burde spørge dig selv, kan det kun være animationer, der øger din trafik? Hvis ja, er du interesseret i at købe en addon, der kun inkluderer sådanne elementer eller gå til dem, der er alsidige og indeholder elementer til hver eneste af dine behov? Hvis animation er mere vigtig for dig, kan du beslutte at gå med denne addon. Dog har den heller ikke en gratis version.

13. Envato Elements-gratis skabelonsæt

Envato Elements Gratis skabelonsæt

Info & downloadSe demonstrationen

Envato Elements inkluderer adskillige skabelonsæt. Et Template Kit er en samling af smukke skabeloner, der er specielt designet til at hjælpe dig med at oprette et websted til en bestemt nicheindustri ved hjælp af en sidebygger, som i dette tilfælde er Elementor.

Selvom denne addon endnu ikke har dedikerede elementer til Gutenberg, arbejder teamet bag denne addon på det.

14. Alt i én-widgets til Elementor

Alt i én-widgets til Elementor

Info & DownloadSe demoen

All In One Widgets hjælper dig med at tilføje Expand Grid, Image Hotspot med Tooltip, Flip Box, Card Slider, Before & After, iHover, Timeline, Float Block osv. I Elementor Page Builder. I alt er der otte elementer i bundtet. Holdet, der arbejder bag dette addon, er håbefuldt, at de vil tilføje flere widgets til bundtet i fremtiden. Desværre er der ingen gratis version til denne tilføjelse.

Indpakning af de bedste Elementor-tilføjelser

Så har du besluttet, hvilken addon du skal bruge til dit næste projekt? Må ikke føle dig dårlig, hvis du stadig er forvirret over, hvilken du skal vælge. Selvfølgelig er du dedikeret til dit arbejde, det er derfor, du læser denne blog, alt sammen med det formål at finde den ideelle Elementor-tilføjelse til dine behov. Men husk, at der er en håndfuld gode tilføjelser til Elementor derude. Så hvilken skal du vælge?

Her er et hurtigt trick til dig. I dagens verden er alt forbruger-centreret. Og dette gælder også WordPress-plugins. Hver kunde har mulighed for at skrive en anmeldelse og vurdering. Hvis en Elementor-tilføjelse ikke er stor, vil dets anmeldelser og ratings tale for sig selv. På den anden side viser antallet af aktive brugere også produktets troværdighed. I det tilfælde, Væsentlige tilføjelser til Elementor er toppen af ​​toplisten.

Det er dog kun et synspunkt. Del med os, fra hvilke andre perspektiver du vejer Elementor Addons mod hinanden, inden du foretager et køb.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map