12+ Bedste Anti-Spam-plugins til WordPress 2020

12 bedste anti-spam-plugins til WordPress 2019

Bekæmpelse af WordPress-kommentarspam er en løbende proces og kan udføres med (a) hjælp af plugins eller (b) med en smule justering af diskussionsindstillingerne i WordPress. I denne tutorial fokuserer vi på begge metoder. De to faktorer, du skal overveje, mens du beslutter dit næste anti-spam-plugin, skal være:


  1. Mængde af trafik
  2. Antal kommentarer

Hvis begge numre er i den nedre ende (f.eks. Når du starter en blog), kan du gå til teknik (b), dvs. justere WordPress-indstillinger for manuelt at forhindre spam. Det er ret interessant at se, hvor meget WordPress har at tilbyde.

I del (a), dvs. forebyggelse af spam ved hjælp af WordPress-antispam-plugins, ser vi først på de vigtige funktioner, som et antispam-plugin skal have. Derefter dykker vi ind i plugin-listen.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Væsentlige funktioner i et WordPress Antispam-plugin

Der er masser, du kan se efter i et antispam WordPress-plugin, men der er en håndfuld nøglefunktioner, som du virkelig skal overveje. Lad os se!

Nul-klient-sidehandlinger

Handlinger fra klientsiden, bortset fra at skrive kommentaren, skal holdes så lavt som muligt – ideelt set nul. Dit plugin bør ikke bede din ægte kommentator om at markere / fjerne markeringen i et afkrydsningsfelt eller indtaste et uforståeligt captcha-billede. Indtastning af captcha for kommentarer hæmmer brugeroplevelsen markant og bør undgås.

Minimal virkning på WordPress-databasen

Nip det ved knoppen

Et godt anti-spam-plugin bør ikke tillade, at spam-kommentaren indtastes i WordPress-databasen. Som et resultat falder antallet af SQL-transaktioner, hvilket betyder lavere serverbelastning, dvs. forbedret ydelse – selv i spidsbelastede trafiktimer. Denne risiko her er dog, hvis antispam-algoritmen går galt, kan en ægte kommentar gå tabt for evigt (ups).

Bloker ny brugerregistreringsspam

WordPress-registreringssiden giver brugerne mulighed for at registrere sig på dit websted. Registreringsprocessen er temmelig ligetil og kan let automatiseres med bots.

Hvorfor skal vi stoppe det?? Når en bruger er registreret, kan en bruger skrive så mange kommentarer, som han vil, uden at blive filtreret. Dette er det normale Diskussion indstilling i en ny installation af WordPress. Derfor kan du enten ændre standardindstillingerne eller bruge et plugin som WP-SpamShield, der blokerer ny brugerregistrerings spam.

Validering af trackback

Trackback Validation består af et filter, der sammenligner klientens IP-adresse for den indkommende trackback med serverens IP-adresse. Hvis begge ikke stemmer overens, er det spam.

Statistikker

Statistik hjælper med at spore og analysere data. Plugin skal indeholde ugentlig eller månedlig statistik over detekteret spam.

Koste

Som med mange plugins er nogle gratis, og andre betales. Nogle af plugins, såsom Antispam Bee, er helt gratis. Andre løsninger, såsom Akismet og CloudTalk, er betalte muligheder for kommercielle og forretningswebsteder.

1. Akismet

akismet anti-spam plugin

WordPress’s antispam-plugin nummer et i depotet, udviklet af Automattic-teamet – Akismet bringer virksomhedsniveau spam-beskyttelse til dit WordPress-sted. Ganske vist ville vores liste ikke være komplet, hvis vi ikke nævnte Akismet, defacto-antispam-plugin til WordPress. Med over 5 millioner aktive installationer er Akismet uden tvivl det mest populære WordPress anti-spam plugin. Det er en fremragende løsning til at bekæmpe spam, især kommentarspam.

Akismet anti-spam plugin kommer forudinstalleret på alle WordPress-websteder, du opretter. Alt hvad du skal gøre er at aktivere plugin og oprette forbindelse til din Akismet-konto via en API-nøgle, en proces, der er så enkel som A, B, C. Når den først er tilsluttet, starter Akismet med det samme, hvilket hjælper dig med at stoppe spam ved hjælp af komplekse algoritmer og regler. Plugin fungerer ved at uploade alle indgående kommentarer til Akismet-serveren. Kommentarer gennemgår derefter hundreder * af antispam-algoritmer (* vi ved virkelig ikke det nøjagtige antal). Rigtige kommentarer offentliggøres, mens resten trækkes til spamkøen. Du kan endda se alle kommentarers statushistorik for at se, hvilke der er spammet af en moderator, eller automatisk indsætte i spam-mappen.

Plugin er KUN gratis til personlige websteder og nonprofitorganisationer (se licensvilkår). Du skal betale mindst $ 5 pr. Måned, hvis du vil bruge Akismet på et kommercielt websted. Præmieplanerne har ekstra funktioner såsom avanceret statistik og prioriteret support, hvilket gør det værd at prisen er værd.

2. Antispam Bee

antispam bi

Det næste bedste valg efter Akismet ville være Anti-Spam Bee. Dette gratis plugin er fuld af gode funktioner og kræver ikke registrering, ligesom Akismet gør. Anti-Spam Bee er gratis til personlig og kommerciel brug, så uanset dit websted kan du være spam-fri. Antispam Bee er den eneste løsning, du har brug for for at eliminere spam kommentarer og trackbacks effektivt.

Antispam Bee er ligetil at bruge. Du kan stoppe spammere hurtigt uden at kræve CAPTCHAS og uden at sende personlige data til tredjeparts tjenester. Plugin er også GDPR-kompatibel og leveres med et væld af fremragende funktioner.

Du kan forvente indstillinger, såsom muligheden for at stole på godkendte kommentatorer, validere IP-adresser, blokere brugere fra visse lande, slette spam-kommentarer direkte, indstille admin-meddelelser, logge spammere ved hjælp af Fail2Ban, rydde din WordPress-database med spam efter et specificeret antal dage ( spam renser), og listen fortsætter og fortsætter. Plus plugin tilbyder månedlige spamstatistikker i dit dashboard.

3. Skjul min WP

Skjul min WP

Info & download

Med over 27 000 glade købere er Hide My WP det nr. 1, der sælger WordPress-sikkerhedsplugin på CodeCanyon. Men lad dig ikke narre af navnet – Skjul min WP tilbyder dig fuld spambeskyttelse og mere. Det er et premium sæt værktøjer, der gør dit websted usynligt og uovervindeligt for hackere, temadetektorer og spammere (se videoen ovenfor).

Skjul min WP gør netop det. Det skjuler hele dit websted for de trashy fyre. Det beskytter uanset URL, du ønsker, inklusive wp-login, og omdøber wp-admin URL for at forvirre de dårlige fyre endnu mere. For at beskytte dig opdager og klipper Hide My WP blandt andet SQL-injektionsangreb i knoppen.

Skjul min WP har en fremragende brugerbedømmelse og er kompatibel med BuddyPress, bbPress og så meget mere. Det er den ultimative sikkerhed og anti-spam plugin til dit WordPress-websted.

4. Cleantalk-spambeskyttelse

cleantalk-spambeskyttelse

Cleantalk Spam Protection er en enkel, men alligevel kraftig skybaseret WordPress anti-spam plugin, der er velegnet til både begyndere og erfarne brugere. Det forhindrer funktionsopblussen, hvilket giver dig lige det, du har brug for for at stoppe spammere uden at forstyrre dit websted. Mens de tilbyder en 14 dages gratis prøveperiode, skal du først købe Cleantalk-tjenesten for en meget beskeden $ 8 pr. År, når den udløber.

Plugin hjælper dig med at stoppe spam-registreringer, kommentarer, kontakt-e-mails, ordrer, bookinger, abonnementer, undersøgelser samt spam i widgets, søgeformer og WooCommerce. Kommentarer uploades først til CleanTalks ‘cloud-servere, hvor de gennemgår flere valideringskontroller. Disse kontroller inkluderer – kommentar indsendt for hurtigt, JavaScript deaktiveret, sortlistede HTTP-links og mange flere. Gyldige kommentarer tillades derefter, mens resten sendes til spamkøen. Derudover kontrollerer og fjerner Cleantalk eksisterende spam-kommentarer og brugere.

Cleantalk Spam Protection er kompatibel med dine yndlingsværktøjer, herunder kontaktformular 7, Ninja-formularer, WPForms, MailChimp, Jetpack-kommentarer, BuddyPress, S2Member, Mailpoet og så meget mere. Det er let at bruge, da det ikke kommer med CAPTCHA, gåder, spørgsmål, matematiske gåder m.fl..

5. Titan Antispam & Security

titan antispam og sikkerhed WordPress plugin

Titan Antispam & Security er mere end bare et WordPress anti-spam plugin; det er en hel pakke sikkerhedsfunktioner. Plugin giver dig en sikkerhedsscanner, firewalls, sikkerhedsrevisioner, real-time IP-sortlistning, malware-scanner og muligheden for at reparere korrupte filer.

Men selv med alle disse funktioner ser Titan Antispam & Security en brugervenlig og intuitiv grænseflade, der gør spam-blokering til en leg. Plugin var oprindeligt en simpel spamblokker. Takket være en nylig mega-opdatering omdannes pluginet imidlertid til en omfattende WordPress-sikkerhedsløsning til alle typer websteder.

Der er ingen irriterende CAPTCHA’er, og hvis du har brug for flere funktioner, tilbyder Titan Antispam & Security dig en fantastisk række premium-tilføjelser. Det har over 200 000 aktive installationer i skrivende stund, hvilket betyder, at du er i sikre hænder.

6. WP Bruiser

wp bruiser wordpress anti-spam plugin

Tidligere kendt som Goodbye Captcha, WPBruiser er en fantastisk WordPress anti-spam plugin. Plugin anvender antispam-mål på tilmeldingssider samt login og nulstil sider til kodeord for at stoppe spam, før det starter. Det er ret magtfuldt til at være gratis, og takket være en ren admingrænseflade kan du nemt justere dine indstillinger.

WPBruiser er et strålende WordPress anti-spam plugin, der hjælper dig med at beskytte dine kontaktformularer, mistede kodeordformularer, loginformularer, registreringsformularer og kommentarer. Det leveres også med sikkerhedsfunktioner, der giver dig mulighed for at blokere IP-adresser og forhindre bots i at opregne brugere gennem ‘/? Author = N’ scanninger.

Plugin sender dig meddelelser, når der opdages brute force-angreb. Derudover får du detaljerede spamrapporter, så du kan følge med på tingene. Bortset fra det tilbyder WPBruiser dig mange udvidelser såsom Kontaktformular 7, WooCommerce, Gravity Forms, Ninja Forms, AffiliateWP, Easy Digital Downloads og så meget mere.

7. Spam Destroyer

spam destroyer wordpress anti-spam plugin

Spam Destroyer var designet til at være så diskret for dine læsere som muligt. Dette lette plugin stopper automatiseret spam uden at frata dine kommentarer, og er noget, du måske overvejer til en lille blog eller et websted med lav trafik.

Den bedste del om Spam Destroyer er sandsynligvis dens fuldstændige enkelthed. Jeg mener, plugin fungerer lige ud af kassen. Du skal blot installere Spam Destroyer og stoppe automatisk spam uden at berøre en enkelt indstilling. Plugin’en føjer ikke et element til dit WordPress admin-dashboard efter aktivering. Det fungerer bag kulisserne.

8. Cerber Security, Antispam & Malware Scan

cerber sikkerhed og anti-spam plugin

En anden WordPress-sikkerhedssuite, Cerber Security-pluginet tilbyder dig alle de værktøjer, du har brug for for at fjerne spam, mens du hærder dit WordPress-sted. Det er rigtigt; spamblokering er kun en af ​​de funktioner, Cerber Security-pluginet tilbyder. Det giver dig mulighed for at eliminere spam på formularer til registrering, kontakt og kommentarer.

Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer forebyggelse af brute force, IP-blokering, brugerdefinerede login-URL’er, logging, brugers session manager, skjul wp-admin for besøgende, blokere adgang til WP REST API, usynlig reCAPTCHA, integritetschecker, malware scanner, planlagt sikkerhed scanninger, to- faktorgodkendelse osv.

9. WordPress Zero Spam

wordpress zero spam

Jeg kan godt lide den ingen CAPTCHA-tilgang, som mange udviklere af anti-spam-plugin følger i dag. Det sparer dine læsere smerte ved at besvare spørgsmål, udfylde CAPTCHA’er og løse gåder, der strømline brugeroplevelsen. På samme tid sparer det dig besværet med at moderere spam-kommentarer, som spiser tid.

WordPress Zero Spam har legemliggjort denne tilgang og tilbyder dig en stressfri måde at udslette spam på dit websted. Alt hvad du skal gøre er at installere og aktivere WordPress Zero Spam-plugin, og det er det. Plugin overtager og begynder at blokere 99,9% af spam på dit websted ved hjælp af server- og klientsiden JavaScript-nøglevalidering for at forhindre, at bots spammes. Grundlæggende kan brugere ikke kommentere uden JavaScript aktiveret.

WordPress Zero Spam integreres problemfrit med de sædvanlige mistænkte, herunder Kontaktformular 7, Gravity Forms, Ninja Forms, BuddyPress og WPForms, blandt andre. Hvad er der mere? Du kan blokere spammy IP-adresser fra at se dit websted nogensinde.

10. Stop spammere

stop spammere

For så vidt angår WordPress anti-spam-plugins er Stop Spammers en berømt spam-snigmorder. Stop Spammers er latterligt let at konfigurere og bruge, og giver dig en masse magt til at beskytte dig mod spam-dæmonen. Det fungerer lige ud af boksen, hvilket betyder, at du ikke behøver at røre noget for at udslette spammere.

Stop Spammers Spamforebyggelse hjælper med at forhindre kommentarer spam, samt begrænser login forsøg. Plugin leveres med over 50 konfigurationsmuligheder og bruger over 20 forskellige kontroller for spam og ondsindede begivenheder til at opdage spam. Når plugin markerer en kommentar- eller loginforsøg, får brugerne tilladelse til et andet forsøg via en afviset anmodningsside. Her præsenteres brugerne for en captcha-skærm for at forhindre, at de blokeres. Captcha kan variere fra OpenCaptcha, Google reCaptcha eller SolveMedia Captcha.

Nu med en ny, forbedret brugergrænseflade kan du let bekæmpe spam-kommentarer, e-mails, registreringer, spambots og spammere. Når det er nødvendigt, kan du køre diagnostiske test og se spamaktivitet med et klik.

Holdet bag Stop Spammers overgik sig selv. Du vil nyde de mange gratis funktioner, selvom du kan springe efter den premium plan, der giver dig mere robust og dynamisk sikkerhed til dit WordPress-sted. Ikke et ord mere.

11. NoSpamNX

nospamx wordpress anti-spam plugin

NoSpamNX er vores sidste (men ikke mindst) WordPress anti-spam i kategorien gratis. Jeg fik øje på det ved et uheld og blev fascineret af den Sci-Fi-lydende titel. Så jeg installerede NoSpamNX for at teste farvande. NoSpamNX tilføjer en vare under Indstillinger> NoSpamNX efter aktivering.

Derefter finder du et ligetil og rent admin-dashboard med få muligheder. Temmelig let at konfigurere og bruge. Med et enkelt klik kan du se statistikker, helt blokere spam eller flytte til spam-mappen og oprette sortlister, som du kan bruge på flere WordPress-websteder.

Intet fluff, ingen funktionsopblæsning, bare et ligetil WordPress anti-spam plugin, der fokuserer på netop det – stoppe spammere døde på deres spor.

12. Captcha Plus

Captcha Plus

Info & download

Captcha Plus er et simpelt premium anti-spam plugin til alle typer WordPress-websteder. Det er især nyttigt, hvis du vil blokere spam på dine login-, registrerings-, gendannelses- og kommentarformularer.

Takket være nye opdateringer og integrationer kan du bruge Captcha Plus til at stoppe spam på andre former for formularer, ikke kun ovennævnte. Plugin giver dig mulighed for at tilføje enkle matematikberegninger, usynlig captcha, tegngenkendelse og glide captchas til forskellige former uden at bryde en sved.

13. Stop WP-kommentarspam

Stop WP-kommentarspam

Ryd op i dit kommentarsektion med Stop WP-kommentar-spam-plugin. Det er en hurtig, nem og gratis måde at forhindre spam i at overtage dine indlæg. Med plugin installeret kan du automatisk forhindre spam og holde markerede kommentarer til gennemgang under fanen “spam” (hvor du manuelt kan gennemgå og godkende eller slette kommentarer). Eller du kan aktivere en indstilling til automatisk at slette al spam – enten med det samme eller efter at have været holdt i et bestemt antal dage.

Bemærkelsesværdige funktioner inkluderer automatiserede spamfiltre, mulighed for at slette eller holde inde til anmeldelser og kompatibilitet med andre WordPress-sikkerhedsplugins. Du kan opgradere til Stop Spam Pro for tilføjede funktioner såsom: menneskelig spamgenkendelse og maskinlæring, formbeskyttelse, falske WordPress & WooCommerce brugerregistreringsforebyggelse, spamstatistik og mere.

Bonus: WordPress-diskussionsindstillinger for at forhindre spam

Indstillingerne til styring af kommentarer i WordPress er tilgængelige under Indstillinger> Diskussion. Bemærk, at dette er den manuelle metode til forebyggelse / bekæmpelse af spam og normalt er den mest effektive, når du har et par kommentarer hver dag. Men hvis du har over 1000 daglige kommentarer, er det mere muligt at bruge en antispam-plugin.

Lad os diskutere visse måder at bruge disse standard WordPress-indstillinger til at forhindre spam. Vi diskuterer et afsnit ad gangen.

Standard artikelindstillinger

manual-anitspam-01-standardartikelindstillinger

Deaktiver blot trackbacks og pingbacks for at redde dig selv fra halve spam-trafikken. Tillad kun folk at sende kommentarer til nye artikler.

Andre kommentarindstillinger

andre kommentarindstillinger

Det er næsten altid nødvendigt for kommentarforfatteren at indtaste sit navn / e-mail, før han kommenterer. WordPress aktiverer dette som standard. Hvis du har brug for brugere til at logge på, før de forlader kommentarer, vil dette skære ned på en betydelig mængde spam Dette trin kan muligvis være et slukket for få legit-læsere, der ønsker at efterlade en kommentar, men ikke ønsker at logge ind. Derfor skal du analyser omhyggeligt, før du aktiverer denne funktion.

Du skal deaktivere kommentarer til indlæg, der er ældre end 90 dage i en ret aktiv blog. Hvis du fortsat opdaterer artikler, skal du sørge for at ændre den offentliggjorte dato, så grænsen på 90 dage ikke overlapper hinanden. Hold trådede kommentarer til standard, eller øg dem, hvis det er nødvendigt.

E-mail mig hver gang

mail mig hver gang

Du kan bruge denne funktion, hvis du ikke får tusinder af kommentarer til dine indlæg. Du vil modtage e-mail-meddelelser for hver kommentar, der dukker op, og du kan markere det som spam med det samme og skære ned på et afsnit med spam-kommentarer.

Før en kommentar vises

før en kommentar vises

At tillade læsere, der tidligere har efterladt en kommentar, at forlade en kommentar igen uden at kræve nogen godkendelse, hjælper dig med at skære ned de legitime kommentarer i modereringskøen. Du bliver kun nødt til at fokusere på resten af ​​brugere, hvoraf det meste er spam.

Kommentar Moderation

kommenterer moderering

Jeg foreslår, at du bruger en værdi på 2. Dette giver ideelt mulighed for, at gæstebloggere kan forlade højst et udgående link (link agn) i deres kommentar. Det er en meget tidskrævende proces med lige så fordelagtige udbetalinger at opbygge en effektiv svarteliste med kommentarer til moderering. Du kan dog udnytte denne indstilling som et effektivt blaningsfilter. Føj blot de profane ord til listen, og alle sådanne kommentarer føjes til moderationskøen.

Kommentar sortliste

kommentar sortliste

Kommentar-sortliste er strengere version af kommentarmodererings-sortlisten, hvor hvis en kommentar indeholder et sortlistet ord, sendes den til spamkøen i stedet for modereringskøen. Fordelen – sparer din tid.


Vi har dækket meget i dette indlæg, og forhåbentlig finder du noget af det nyttigt i din spam-blokeringsindsats. Hvad er din foretrukne måde at bekæmpe spam på? Kender du til et fantastisk antispam-plugin, som vi ikke har angivet? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector