10 WordPress-plugins, som alle burde have

alt sammen on. Specielt for begyndere kan plugins hjælpe dig med at transformere og forbedre din WordPress-installation fuldstændigt. Disse søde kodestykker kan virkelig hjælpe med at berige dit websted og udføre opgaver, der tidligere var umulige. Desuden hjælper de mange web-nybegynder med at opnå visse lette opgaver uden at skulle røre nogen kode.


Personligt tror jeg ikke på at have et væld af plugins, da de virkelig kan bremse dit websted og øge sårbarheden ved at blive hacket, men der er nogle VIRKELIG awesome plugins (hvoraf nogle jeg personligt bruger) som er virkelig dejligt at have på stort set enhver blog. Her er ti af mine foretrukne, og hvad jeg betragter som de ti bedste WordPress-plugins. god fornøjelse!

1. Alt i én SEO-pakke

Alt i én SEO-pakke er det ultimative plugin til søgemaskineoptimering til WordPress. Dette plugin giver dig mulighed for at foretage ændringer i alle metabeskrivelser og nøgleordskoder på dine indlæg, sider og endda startside. Plus, det giver dig mulighed for at foretage nogle justeringer for at hjælpe med at undgå duplikatindhold på tværs af din blog. Der er et par flere virkelig gode SEO-plugins, men jeg har altid brugt og elsket All In One SEO Pack.

Få alt i én SEO

2. Akismet

Der er ingen spam-buster helt som Akisment. Dette plugin lægger automatisk det, som det betragter Spam-kommentarer, rigtigt i din spam-mappe, så du ikke behøver at håndtere dem. I nogle af mine blogs får jeg hundreder af automatiske spam-kommentarer hver dag, disse plugins gør mit liv så meget lettere, når jeg går igennem og godkender kommentarer.

Hent Akismet

3. Google XML-sitemaps

Har du nogensinde prøvet at kode dit eget xml-sitemap? Hvis ja, end du ved, hvor meget det suger. Det tager for evigt og er ekstremt gentagen. Google XML Sitemaps-plugin opdaterer automatisk dit sitemap, når du tilføjer indhold til dit websted samt ping top søgemaskiner, der fortæller dem om dine opdateringer. Dette er et must, når du prøver at forbedre din blogs SEO.

Hent Google XML-sitemaps

4. Robotter Meta

Dette er et plugin, jeg opdagede for nylig, men blev hurtigt forelsket i. Robots Meta giver dig mulighed for nemt at tilføje de relevante robots metakoder til alle dine sider og feeds samt at deaktivere ubrugte arkiver og ikke følge visse links på din blog. Dette plugin fungerer i baggrunden for at hjælpe dit websted med at indekseres og rangeres korrekt.

Hent robotter Meta

5. Hyper cache

WordPress-temaer fungerer ved at foretage visse opkald til din database og returnere disse opkald til din browser, så det kan gengives i HTML. Dette er fantastisk, da det giver dig mulighed for at have et adminpanel og en back-end-struktur, men hver gang nogen indlæser en side fra din blog, skal dit websted foretage alle disse PHP-opkald og få det rette indhold, og dermed bremse dit websted. Hyper Cache opretter cachelagrede HTML-versioner af dit websted og viser disse, når besøgende ser dit websted, hvilket vil få dit websted til at indlæses meget hurtigere. Og som du ved overvejer big-G nu webstedshastighed som en faktor i placeringer.

Hent Hyper Cache

6. jQuery-billede Lazy Load

Du har måske bemærket, at de fleste blogs i disse dage er fyldt med alle slags billeder. “Alle” har miniaturebilleder på indlæg, og “alle” laver kæmpe lister over “top uanset” (som mig) med disse enorme og smukke billeder. Problemet er, at alle disse smukke billeder kan gøre, at dit websted indlæses et hul meget langsommere, og ingen kan lide at vente for evigt, at et websted skal indlæses. JQuery Image Lazy Load Plugin bruger jQuery til at indlæse billederne på din blog, når besøgende ruller ned på siden. fantastisk!

Hent jQuery Image Lazy Load

7. WP125

Alle blogger for at tjene penge, korrekt? Ok, ikke alle, men bestemt de fleste. WP125 er et godt våben til at begynde at tjene penge på din blog. Dette wp-plugin giver dig mulighed for nemt at tilføje og spore annonceringspladser på 125 × 125 pixel på dit websted. Så hvis du er i tilknyttede programmer eller sælger annoncepladser på dit websted uden at gå gennem en tredjepart, er dette plugin for dig.

Hent WP125

8. Send til Twitter

Post to Twitter er et virkelig simpelt plugin, alt det gør er det automatisk sender en tweet til dit seneste blogindlæg. Så snart du offentliggør noget på din blog, twitter plugin automatisk indlægget. Hvis du er som mig og ikke rigtig bryder for meget for Twitter, men som SEO-fordele og ekstra trafik giver det end dette er et meget praktisk værktøj. Med Post til Twitter behøver du aldrig logge ind på twitter for at fortælle folk, hvad du laver … bare opdater din blog.

Få post til Twitter

9. Abonner på kommentarer

Der er ingen bedre måde at få nogle ekstra besøg på dit websted og tilskynde til diskussion end at give folk mulighed for at abonnere på kommentarerne til dine indlæg. Personligt vil jeg ikke abonnere på mange indlæg, men af ​​og til finder du en temmelig opvarmet diskussion eller en fantastisk blog, og det er uimodståeligt. Abonner på kommentarer tilføjer et lille afkrydsningsfelt i bunden af ​​din kommentarformular, og hvis markeret, når en bruger indsender en kommentar, vil de blive sendt via e-mail, når nye kommentarer sendes til det specifikke indlæg.

Abonner på kommentarer

10. reCaptcha Form

ReCaptcha-formularen er sandsynligvis den nemmeste og mest basale plug-in-kontaktformular til wordpress, der har et legitimt spamfilter. Aktiver blot plugin, tilføj dine reCaptcha-taster i indstillingspanelet end brug en kortkode til at vise en grundlæggende kontaktformular på dit websted. Fantastisk til at oprette en kontaktside på din blog.

Hent reCaptcha-formular

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map