10+ WordPress-plugins for at optimere billedydelsen

Et websted uden billeder er godt, trist. Du ved det, kedeligt. Et websted med ikke-optimeret billeder er et komplet træk, og det spiser din dyrebare båndbredde, bremser næsten alt og ødelægger brugeroplevelsen (UX).


Enhver hjemmesideejer bør tilstræbe at give den bedste brugeroplevelse til deres besøgende på alle tidspunkter. Brug af tunge billeder, der tager aldre at indlæse, er ikke hvordan du leverer en strømlinet brugeroplevelse. Og hvis du har tunge billeder på dit websted, har du sandsynligvis ikke optimeret det samme for søgemaskiner. Du mister UX- og SEO-point til venstre, højre og centrum, og din online-forretning bærer hovedparten af ​​det hele.

Dagens indlæg viser dig, hvordan du optimerer dine billeder til den bedste webstedsydelse og SEO-formål. Jeg mener, hvad er poenget med at have et superhurtigt websted, der har crappy image SEO? Derudover vil du opdage nyttige billedoptimeringsplugins, der forbedrer ydeevnen på dit elskede WordPress-sted. Nyd indlægget, og del dine tanker (eller noget andet virkelig) i kommentarerne. Vi ser altid frem til det ��

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Sådan optimeres billeder til WordPress (inden upload)

Før vi ser på WordPress-billedoptimeringsplugins, lad os få et par ting ud af vejen. Optimering af WordPress-billeder til bedste ydelse og SEO går ud over bare plugins. For eksempel skal du sikre dig:

 • Dine billeder er navngivet korrekt (Fremragende til SEO)
 • Billederne er i den rigtige størrelse (Hvorfor uploade en enorm fil, når en mindre kan gøre det?)
 • Du smush dine billeder (reducerer størrelsen på dine billedfiler)
 • Du tilføjer alt og titel attributter til dine billeder (Fantastisk til SEO)

Navngiv passende billeder

Du skal navngive dine billeder som en marketingmedarbejder – eller med SEO i tankerne. Begrundelsen her er ganske enkel: Korrekt navngivne billeder vises i søgeresultaterne i Google Billeder, hvilket giver dig et enormt løft i trafikken. Desuden er korrekt navngivne billeder lettere at spore og finde. For SEO: Hvis du arbejder med nøgleord, ville det være dejligt at medtage et nøgleord i titlen på dit billede.

Upload ikke dine billeder, der ligner PHOTO101.jpg eller noget lignende, navngiv alle dine billeder korrekt. Teknisk set har navngivning af dine billeder ikke nogen som helst indflydelse på webstedsydelsen, men det er godt for SEO.

Brug af billeder med rigtige størrelser

Hvis du uploader vanvittige store billeder og senere genstørrer dem ved hjælp af HTML, tror jeg, du spilder tid og bremser dit WordPress-sted alt sammen på samme forbandede tid. Hvis du f.eks. Ønsker at vise et 300 x 300-billede, skal du sørge for, at billedet måler 300 x 300 inden upload.

Hvis du kan gøre billedet mindre og omstørre det til 300 x 300 ved hjælp af HTML uden at gå på kompromis med kvaliteten, desto bedre. Bliv ikke dine billeder større, end du virkelig har brug for.

Knusende billeder

Knusning reducerer størrelsen på dine billeder betydeligt. Processen involverer at stribe dine billeder af gratis data, f.eks. Gps-koordinater, den anvendte type kamera og oprettelsesdatoen blandt andre.

Brug af Sprites

Sprites, en temmelig kendt CSS-teknik, giver dig mulighed for at bruge et enkelt billede til at opnå forskellige designs på tværs af dit websted. I modsætning til at indlæse flere billeder (hvilket tager tid), indlæser Sprites et enkelt billede, hvilket sparer dig mange sekunder i sideindlæsningstid.

Tilføj altid ALT-attributten til dine billeder

Tilføjelse af alt attribut til dine billeder gør ikke dit WordPress-websted hurtigere, men det er bestemt godt til din SEO-kampagne. Søgemaskins edderkopper ser ikke dine billeder på samme måde som menneskelige læsere gør. De er afhængige af oplysninger, der er knyttet til dit billede (f.eks. Titel på billedet og indholdet af alt attribut) for at klassificere og i sidste ende rangordne billedet.

Mens alt attribut skal bruges til at indeholde alternativ tekst til et billede (hvis billedet ikke indlæses af en eller anden grund, vises den alternative tekst på sin plads), kan du bruge denne attribut til SEO-formål. Du kan smide et nøgleord eller nøgleudtryk i den alternative tekst og se, mens din SEO svæver.

Top ti (10) Plugins til billedoptimering til WordPress

Med den første del af vejen, måske skulle jeg stoppe med at afsløre hemmelighederne i SEO-handel og gå videre til den saftigere del af dette indlæg; WordPress-billedoptimeringsplugins!

EWWW Image Optimizer WordPress Plugin

EWWW Image Optimizer Billedoptimering WordPress Plugin

Med over tre hundrede tusind (300k) downloads og en fremragende bedømmelse på 4,8 / 5,0 stjerner er EWWW Image Optimizer det billedeoptimeringsplugin, der gemmer dit WordPress-websted. Programmeret til at køre automatisk, kan du bruge EWWW Image Optimizer til at optimere billeder, når du uploader dem til dit websted, samt tidligere uploadede billeder

Bortset fra det kan du nemt konvertere billeder til filformater, der er mindre i størrelse. Plugin bruger gifsicle, jpegtran, pngquant, pngout og optipng billedværktøjer til at optimere dine billeder uden at miste kvalitet. Fordelene ved at bruge EWWW Image Optimizer inkluderer:

 • Hurtigere sikkerhedskopier
 • Websider indlæses hurtigere
 • Mindre brug af båndbredde
 • Pluginet er superhurtigt og nemt at installere og bruge (prøvede det selv)
 • Bedre PNG-optimering
 • etc

CW Image Optimizer WordPress Plugin

CW Image Optimizer Billedoptimering WordPress Plugin

Leder du efter et effektivt og sikkert billedoptimeringsplugin? CW Image Optimizer er dit svar. CW Image Optimizer bruger Linux littleutils billedværktøj til at reducere størrelsen på dine billedfiler igen for at forbedre ydelsen på dit WordPress-sted.

Derudover ønsker Jacob Allred – forfatteren – at du skal vide, mens plugin er baseret på WP Smush.it, du behøver ikke at genere dig selv med Smush.it privatlivspolitik og TOS (servicevilkår), da dine billeder aldrig forlader din server . Installation af Linux-småbiler kan være en smule udfordrende for WordPress-begyndere, men med en imponerende bedømmelse på 4,4 / 5,0 og over tyve tusind (20k) downloads er CW Image Optimizer værd at tjekke.

WP Smush.it WordPress Plugin

WP Smush.it Billedoptimering WordPress Plugin

Administreret og vedligeholdt af WPMU DEV, WP Smush.it giver dig mulighed for at optimere billeder ved at komprimere dem individuelt i Mediebibliotek eller i bulk fra Medier menu i WordPress Admin (Dashboard). WP Smush.it integrerer WordPress med Smush.it API, som er den platform, der muliggør dette billedoptimeringsplugin til:

 • Fjern yderligere data fra JPEG’er
 • Optimer JPEG-komprimering
 • Konverter GIF’er til PNG’er
 • Strip ubrugte farver fra indekserede billeder

WP Smush.it optimerer dine billeder automatisk bag kulisserne. Plugin kan optimere billeder, når du føjer dem til din blog, og du kan optimere eksisterende billeder med bare et par klik. WP Smush.it er blevet downloadet over 800k gange, har en bedømmelse på 4,1 / 5,0, og du kan forvente stor support og flere funktioner fra WPMU DEVs professionelle team.

Lazy Load WordPress Plugin

Lazy Load Image Optimization WordPress Plugin

Ret et navn på et plugin, der leverer god billedoptimering for bedre webstedsydelse. Den bedste del er Lazy Load fungerer ud af boksen, hvilket betyder, at du ikke behøver at konfigurere tidskrævende indstillinger. Plugin, der kan prale af over firs tusind (80 k) downloads og en bedømmelse på 4,5 / 5,0, fungerer automatisk og bruger jQuery.sonar til kun at indlæse billeder, når de er synlige for brugeren. Dine billeder vises efter hinanden, når brugeren ruller ned ad siden.

Lazy Load er det fantastiske resultat af den kombinerede indsats fra Jake Goldman fra 10up LLC, Automattic og TechCrunch. Lazy Load er en fantastisk afspejling af kraften i jQuery.sonar og et fantastisk billedeoptimeringsplugin til WordPress.

SEO venlige billeder WordPress Plugin

SEO-venlige billeder Billedoptimering WordPress Plugin

Hvis du hænger bag med dit image SEO, er du ved at opdage, hvorfor SEO-venlige billeder er det WordPress-billedoptimeringsplugin, du har brug for. SEO kategoriske billeder tilføjer også automatisk et WordPress SEO-plugin alt og titel attributter til dine billeder. Bare indstil din alt og titel indstillinger let, og dit arbejde er udført!

Som vi så tidligere, alt attribut er supervigtigt for søgemaskineoptimering. Det titel attribut indeholder teksten (værktøjstip), der vises, når du holder musen over et billede. SEO-venlige billeder blev udviklet af Vladimir Prelovac (berømt WordPress-plugin-forfatter til andre populære plugins som f.eks Smart YouTube Pro og Tema Test Drive) har en bedømmelse på 4,0 / 5,0 og over en million (1 m) downloads.

Hammy WordPress-plugin

Hammy Image Optimization WordPress Plugin

Leder du efter at give en optimeret billedoplevelse på tværs af flere enheder, især mobiltelefoner? Hvis du sagde ja, vil Hammy interessere dig. I stedet for at reducere størrelsen på dine billeder, griber Hammy billeder fra dine indlæg og sider og genererer et par mindre billeder. Når en læser kommer til dit websted, serverer Hammy automatisk det mest passende billede. Dette giver dine mobilbrugere en bedre oplevelse.

Plugin er afhængig af jQuery, men hvis sidstnævnte ikke er tilgængelig, falder Hammy tilbage til det originale billede. Dette kan give et problem, og det er måske den eneste grund til, at plugin kun har en bedømmelse på 3,8 / 5,0 og ca. sytten tusind (16,9 k) downloads. Hammy griber såvel metadata som alt og titel attributter fra det originale billede, hvilket er et godt plus. Desværre understøtter plugin ikke brugerdefinerede indlægstyper og tager en hel del konfigurering til at fungere.

Imsanity WordPress Plugin

Imsanity Image Optimization WordPress Plugin

Er du træt af at bidrage (eller brugere) uploade imsanely kæmpe fotos? Nå, du behøver ikke at nedskalere billederne manuelt længere, for nu har du Imsanity. Du kan nemt konfigurere max med, højde og billedkvalitet, der hjælper Imsanity med at holde alle uploadede billeder i kontrol. Plugin skalerer store billeder ned til din forudkonfigurerede størrelse og erstatter derefter originaler. Pluginet leveres med en størrelse-størrelse-størrelse, der tager sig af tidligere uploadede billeder. Imsanity-skibe med andre funktioner, der ikke er nævnt ovenfor, og har en rating på 4.9 / 5.0.

Prizm Image WordPress Plugin

Prizm Image Optimization WordPress Plugin

Ifølge Accusoft, forfatteren, giver dette WordPress-billedoptimeringsplugin dig mulighed for at “… reducere filstørrelsen på dine billeder med op til 70% …” uden at miste opløsning og visuel kvalitet. Med kun fire tusind (4k) downloads og en bedømmelse på 3,5 / 5,0 kan vi hævde, at Prizm Image-optimeringsplugin kommer der trin for trin, eller rettere sagt billede for billede.

Prizm Image hjælper dig med at optimere JPEG-komprimering, optimere PNG’er og GIF’er, fjerne metadata fra JPEG-filer og så meget mere. Du skal registrere dig for en gratis Prizm Image-konto for at bruge plugin. Hvis du spørger mig, ser dette billedoptimeringsplugin godt ud, men de få downloads og den mindre end fire stjerner giver det en dårlig stemning.

PB-responsive billeder WordPress Plugin

PB Responsive Images Optimization WordPress Plugin

Jeg ville have elsket at sige, at responsivt webdesign er fremtiden, men det er lige her hos os i nuet. Hvis du ikke allerede ved det, giver responsivt design dig mulighed for at opbygge websteder, der ser godt ud på alle enheder uanset skærmbredde.

For at opnå det bedste resultat skal dit tekstmæssige indhold såvel som billeder være lydhør. Det er her PB-responsive billeder kommer ind. Plugin-formatet omformerer dine billeder i henhold til standard CSS-medieforespørgsler, hvilket giver dig en stor grad af fleksibilitet. Du kan tilpasse dine medieforespørgsler pr. Billede, pr. Indlæg eller pr. Layout. PB Responsive Images blev udviklet af Jacob Dunn og Phenomblue og har en rating på 4,5 / 5,0.

Mediefil Renamer WordPress Plugin

Mediefil Renamer Billedoptimering WordPress Plugin

Du har sandsynligvis bemærket en forkert mærket billedfil på dit WordPress-websted mindst en gang tidligere. Omdøbning af filen manuelt betyder, at du også skal redigere alle henvisninger til dette billede. Hvis du spørger mig, lyder det besværligt, især hvis du driver et stort websted.

Hvad hvis du kunne få et WordPress-billedoptimeringsplugin, der tager sig af den tunge løft for dig? Gæt hvad, Media File Renamer er netop det plugin. Dette plugin hjælper dig med at omdøbe dine billeder uden at knække en sved. Desuden opdaterer Media File Renamer alle referencer (links i indlæg og sider, src osv.) Automatisk, hvilket gør dit arbejde let. Du kan endda bulk-omdøbe alle dine filer på én gang. Bare tænk på, hvad dette ville betyde for din image SEO-indsats.

ShortPixel

ShotPixel Image Optimizer

ShortPixel er et billedkomprimeringsplugin, der bare fungerer: installer det og glem det derefter. Med over 20.000 aktive installationer ifølge WordPress er det et populært valg for dem, der er opmærksomme på vigtigheden af ​​at have optimerede billeder på deres side.

Det er en vigtig faktor for SEO at have et websted, der indlæses hurtigt, og billederne er generelt den største ressource på et givet sted. ShortPixels kraftfulde algoritmer sørger for, at billederne (JPEG, PNG’er og GIF’er) og PDF’er ændres og tilpasses korrekt. Dette fører til hurtigere websteder, som Google elsker! For ikke at nævne det er en bedre brugeroplevelse for de besøgende.

ShortPixel kan ikke kun ændre størrelse på og komprimere dit websteds ældre billeder / PDF’er, men det gør også automatisk det samme for hvert nyt billede, du tilføjer på dit websted. Således skal du bare installere plugin, konfigurere det og derefter glemme det. Det vil bare gøre sin magi i baggrunden, mens du arbejder med dine andre ting på dit websted.

Over til dig…

Du har nu masser af valg, hvad angår WordPress-billedoptimeringsplugins. Vælg en der passer perfekt til dine behov. Hvis du er villig til at eksperimentere, kan du prøve to plugins ad gangen, men der er ingen brug – et billedoptimeringsplugin skal være nok.

Hvilket billedoptimeringsplugin bruger du til at forbedre ydelsen på dit WordPress-websted? Del venligst med os i kommentarafsnittet nedenfor. Adios amigo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map