10+ sjove WordPress-plugins til Jazz op dit websted

Sjove WordPress-plugins til jazz op dit websted

Jeg tror, ​​du vil være enig, når jeg siger: at som en begynder er oprettelse af et spændende websted et ørken af ​​en opgave. Hvor starter du endda? Og da du ikke kender nogen sjove WordPress-plugins, hvilke vælger du? Vi ved, at det kan være forvirrende, men slap af.


Du beskæftiger dig sandsynligvis med spørgsmål såsom:

 • Hvordan gør jeg min hjemmeside mere spændende eller interaktiv?
 • Kan jeg forbedre mine konverteringskurser uden at bryde banken?
 • Hvorfor har jeg så høje afvisningsrater på mit WordPress-sted? Jeg mener, hvorfor besøger mange mennesker dit websted og forlader næsten øjeblikkeligt?
 • Er mit websteds indhold noget godt, eller hvad laver jeg forkert?
 • Tager det en masse indsats (og tid) for at engagere flere af de mennesker, der kommer til dit websted?

Skub fra alle spørgsmålene. Det viser sig, at du hurtigt kan øge interaktiviteten på dit websted takket være et par sjove WordPress-plugins! Som et resultat bruger webbesøgere mere tid på dit websted, hvilket betyder bedre konverteringsfrekvenser og forbedret WordPress SEO.

I dag får du sjove WordPress-plugins for at øge engagementet på dit websted. Læs videre for at opdage 10+ plugins, som vi synes er værd at prøve, og husk at markedet for sjove / underlige / interaktive plugins er lille. Af den grund skal du dele dine foretrukne sjove / underlige WordPress-plugins i kommentarerne. Men uden at spilde et andet sekund, lad os have det sjovt!

Alle plugins her tilføjer et element af sjov til dit WordPress-sted. Og selvom det er forbløffende, er det også hjælpeposter, der tjener et funktionelt formål. Derudover er de fleste gratis, men der er nogle premium-indstillinger for strømbrugeren. Uanset om du vælger en freebie eller uddeler nogle penge, så er alle de sjove WordPress-plugins her sikker-brand måder at øge engagement på dit WordPress-sted.

Det ud af vejen, lad os gøre dit WordPress-sted mere spændende.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Slider Hero

sjov wordpress plugins skyderen helte

I min tid med WordPress har jeg stødt på adskillige fremragende WordPress-skyderen plugins (Slider Revolution nogen?), Men Slider Hero er noget andet. Mellem os brugte jeg uden tvivl over 45 minutter med at lege med demoerne. Hvorfor? De er super spændende! I årevis har jeg prøvet mange glider, men jeg har aldrig fundet en.

Du kan glæde dig med Slider Hero, og det er ikke noget, jeg fyrer. Det er uden tvivl et sjovt WordPress-plugin, men det er også et af disse plugins, der udfylder et funktionelt behov.

Slider Hero er ikke din typiske skyderen plugin, nej den er ikke. Takket være nye innovative effekter og funktioner hjælper Slider Hero dig med at øge dine konverteringsfrekvenser to gange. Plugin er fantastisk til at engagere besøgende på dit WordPress-sted uden at prøve hårdt. Det fokuserer på din besked og ikke billedpræsentation som mange andre skyderen plugins.

Selv hvis en besøgende hader dit websted i starten, kan de begynde at nyde eller klikke på dine skyder. Hvem ved? Måske ender din besøgende med at elske dit produkt på under 45 minutter. Se hvad jeg gjorde der?

De bedste gliderhelte-funktioner

 • 85+ imponerende effekter,
 • film introduktionsbygger,
 • 173+ baggrundsgradienter,
 • video support,
 • unikke tekstanimationer,
 • kantdekorationer,
 • skøre CSS3- og JS-animationer, som du ikke finder andre steder,
 • Gutenberg-klar,
 • fuldt lydhør,
 • og hvis vi dækker alle funktioner, bliver listen lang at læse.

Den nederste linje er Slider Hero er en super sjov og spændende WordPress-plugin, der øger engagementet på dit WordPress-sted.

Der er en gratis version af Slider Hero tilgængelig på WordPress.org, som vi har linket ovenfor, men hvis jeg var dig, ville jeg springe efter premium version uden nogen forbehold.

Hvorfor er det sådan? Premiumversionen giver dig flere effekter og funktioner plus premium support i tilfælde af at du har brug for hjælp. Og vi ved alle, at premium-support er praktisk, især hvis du har det ikke tid til at tænke over tekniske ting.

Ja, jeg er enig med dig; tid er penge. Slider Hero-præmie sparer dig tid og penge, så ja, de $ 30 dollars, du betaler for premium-versionen, er en værdig investering.

myCRED

sjov wordpress plugins mycred

Hvordan øger du engagement og salg på dit WordPress-websted med mindre markedsføringsindsats? Det er simpelt: du opretter et loyalitetsprogram eller gamify dit websted.

Et loyalitetsprogram giver dig mulighed for at belønne point til dine besøgende, når de gennemfører specifikke handlinger. Vi taler om aktiviteter som at logge ind, læse et indlæg, købe fra din butik og så videre. Senere kan brugerne bruge optjente point til at gennemføre køb, opgradere medlemskab, få adgang til premium-indhold og gennemføre flere andre ønskede handlinger.

Gamification på den anden side øger engagementet og gør dit websted sjovt ved at tilføje spillignende funktioner. Generelt inkluderer gamification tildeling af oplevelsespoint, rangering af brugere, finde objekter, quizzer, konkurrence og så videre.

Pointen er, loyalitetsprogrammer og gamification hjælper dig med at tilføje et element af sjov til dit websted. Og hvis du er på markedet efter et belønningssystem, er vi glade for at pege dig mod myCRED WordPress-plugin.

myCRED er et topbedømt point management system, der øger engagementet på dit WordPress-system. Med andre ord hjælper det dig med at oprette et loyalitetsprogram og gamify dit WordPress-sted i et spørgsmål om klik.

Dette sjove WordPress-plugin er let at konfigurere og bruge og kommer med en imponerende pakke med funktioner.

Den bedste del er, at myCRED er gratis, men hvis du har brug for mere strøm, tilbyder udvikleren dig en masse billige premium-tilføjelser. Premium-tilføjelser inkluderer blandt andet lotterispil, skrapelodd og lykkehjul.

myCRED integreres problemfrit med dine yndlingsværktøjer, f.eks. WooCommerce, PayPal, BuddyPress, Kontaktformular 7, AffiliateWP og så videre. Som sådan kan du oprette et fuldt integreret belønningssystem og administrere det som en professionel.

H5P interaktivt indhold

interaktivt indhold h5p sjov wordpress plugin

Interaktivt indhold øger engagementet på dit websted ved at lokke besøgende til at oprette forbindelse til dit websted. Og jo længere de bliver på dit websted, desto bedre er dine chancer for at konvertere blotte besøgende til kunder.

Når alt kommer til alt har de noget sjovt at gøre på dit websted, hvilket fremkalder gode følelser over for dit websted. Og hvis de forbinder gode følelser med dit websted, er dit job halvt gjort.

Takket være H5P-sjove WordPress-plugin behøver du kun finde ud af, hvordan du får brugerne til dine CTA’er. At holde dem på dit websted længere vil ikke være noget problem med H5P.

H5P leveres med et stort antal interaktive HTML5-elementer, såsom:

 • interaktive videoer
 • personlighed eller aritmetisk quiz
 • hukommelsespil
 • diagrammer
 • billede hotspots
 • collage
 • gitter ordspil
 • 360-graders virtuelle miljøer
 • flashcards
 • og så meget mere

Opsætning af H5P på dit WordPress-websted er lige så let som pie. Plugin er helt gratis og åben teknologi. Det er også fuldt responsivt, hvilket betyder, at dit indhold ser godt ud på flere enheder.

Forhøjede kommentarer

forhøjede kommentarer

Vi har dækket de bedste WordPress-kommentar-plugins før, men den liste inkluderede plugins, der kun forbedrer kommentarområdet. Vi dækkede ikke et plugin, der bringer dine indlæg til live ved hjælp af kommentarer.

Nu er forhøjede kommentarer det plugin. Takket være maskinlæring og sproganalyse kan du automatisk tilføje den mest relevante og tankevækkende kommentar nær toppen af ​​dit indlæg.

Desuden kan du styre, hvor kommentaren vises i dit indlæg via en simpel kortkode. Uanset hvad, kommentaren vises i form af et smukt pull citat. Hvis det er nødvendigt, kan du tilpasse stylingen i vid udstrækning, så den passer til dit websted.

Kommentarer er en betydelig del af ethvert indlæg og hovedsageligt hvor brugere interagerer. Hvis du vil øge interaktiviteten på dit WordPress-sted, er plug-in Elevated Comments en rigtig vinder.

Plugin fremmer samtale ved at vise din bedste kommentar, mens du linker til din kommentarsektion. Det gnister hurtigt diskussioner, mens det ser godt ud. Det er som at have en kommentar i dit indlæg og ikke efter indlægget.

Eller med udviklerens ord:

Den [bedste] kommentar holder sig ikke længere nede på siden. Det er pisket til toppen, hvor det mere sandsynligt bliver set, tænkt over og svaret på. Fantastisk! – Postmatic

Sjovt og funktionelt �� Åh ja, og helt gratis.

WP-triggere

wp-triggere

Betinget logik giver dig en masse kraft til at forbedre interaktivitet på dit WordPress-sted. Teknologien fungerer som: hvis du gør det det her, derefter at sker. Med andre ord aktiverer en bestemt trigger en bestemt handling.

Du kan bruge betinget logik til at skubbe webstedets besøgende til at aktivere specifikke handlinger, hvilket fører til mere engagement. Hvis du gør dit job godt, kan du hurtigt få dine besøgende til dine CTA’er.

Det bedste er, at du ikke behøver at redigere dine PHP-filer for at udnytte kraften i betinget logik. I stedet kan du drage fordel af WP Triggers premium plugin og få betinget logik, der fungerer for dig i et spørgsmål om klik.

Ting du kan gøre med WP Triggers:

 • Før besøgende til en hemmelig side
 • Markedsfør kun specifikke produkter
 • Opret eventyrhistorier
 • Opret virtuelle jagtere
 • Giv zip-søgninger på dit websted
 • Og det meste af det, der involverer betinget logik på et websted

Men listen ovenfor ville være vag, hvis vi ikke kastede et par funktioner. Her er et par funktioner, som du kan forvente af WP Triggers:

 • Flere wildcards betyder, at du er fri til at oprette ubegrænsede triggere
 • Gutenberg-klar
 • Pladsholder tekst
 • Uendelige stilarter
 • Support til billeder, videoer og tekst
 • kortkoder
 • E-mail-marketing
 • Responsivt design
 • Ryst animation
 • Og så meget mere

Hovedpunkterne er, at WP Triggers hjælper dig med at tilføje interaktivitet til dit WordPress-websted med det samme. Du behøver ikke at grave i kode for at få pluginet til at fungere. Du får en intuitiv grænseflade til at oprette udløste handlinger på dit websted på rekordtid.

SVG Avatars Generator

svg avatars generator

Vil du give dine besøgende noget sjovt at gøre, mens du får dit websted til at skille sig ud fra konkurrencen? At tilbyde dine besøgende chancen for at oprette tilpassede avatarer er en fremragende måde at holde dem længere på dit WordPress-sted. Desuden vil besøgende elske dit websted, da de opretter downloadbare avatarer. Det er ikke alt; de kan uploade avatarer til Gravatar.com for at bruge hvor som helst de har lyst til, som på din hjemmeside.

Så vil du tiltrække besøgende og tilbyde dem en grund til at elske dit websted? Hvis det er et højt ja, er SVG Avatars Generator-plugin fra Dee Themes din løsning. Plugin lader dine besøgende oprette avatarer i SVG- eller PNG-formater.

Avatarer ser fantastiske ud på tværs af flere browsere og enheder, hvilket er perfekt til lydhør brugeroplevelse. Desuden kan brugerne tilpasse avatarer i vid udstrækning takket være den intuitive interface.

Opsætning af SVG Avatars Generator er superduper let, du behøver ikke en udvikler. Alt hvad du skal gøre er at installere plugin. Næste, placere generatoren hvor som helst på dit websted ved hjælp af en simpel kortkode. Bare khusk at SVG Avatars Generator er et premium WordPress-plugin.

imgMCE

sjov wordpress plugins imgmce

Og når du tror, ​​du har set det sidste sjove WordPress-plugins, gør imgMCE en storslået udseende! Gutter, plugin er større end en billedredigerer; det er en stærk HTML5-indholdsbygger, der vil blæse. Dine. Sind.

Du har et pragtfuldt værktøj til at oprette elementer som GIF’er, interaktive billeder, animerede former og meget mere. Derudover behøver du ikke redigere dine billeder i Photoshop, før du lægger. Takket være imgMCE kan du redigere billeder mens du skriver.

Plugin kan prale af en fantastisk liste over funktioner, herunder:

 • træk og slip-editor (hvilket betyder, at du ikke har brug for kodningskendskab for at bygge overraskende HTML5-elementer),
 • kapacitet til at skabe imponerende animationer,
 • gradient farvevælger,
 • 600+ Google-skrifttyper,
 • integration med dine yndlingsværktøjer som WooCommerce, bbPress, BuddyPress, WPBakery Page Builder, TinyMCE, Elementor og så meget mere,
 • fuldt responsivt design,
 • API-integration med Unsplash, Giphy, Flaticon og Font Awesome,
 • Mulighed for at oprette animerede HTML5-annoncer,
 • lag
 • og så meget mere

imgMCE ændrer, hvordan du arbejder med billeder i WordPress. Plugin hjælper dig med at tilføje interaktivitet og øge engagementet på dit WordPress-site 10X. Den eneste grænse er kun din fantasi.

Image Hotspotter

billede hotspotter sjov wordpress plugin

Ejer du et websted for fotografering? I så fald hjælper Image Hotspotter dig med at “… forbedre dine WordPress-indlæg med en elegant billedcentrisk, responsiv brugergrænseflade.”

Hvordan? Plugin giver dig mulighed for at oprette et smukt, brugervenligt og interaktivt billedkort, der gør det utroligt nemt og sjovt at dele dine fotos og billeder.

Det bedste er, at du ikke behøver at skrive en enkelt kodelinje; du kan oprette billedkort-træk-og-slip-stil. I et spørgsmål om klik kan du oprette klikbare hotspots på din grafik, hvilket åbner en masse muligheder ikke kun for fotografer, men også andre webstedsejere.

Med de klikbare hotspots på plads kan du derefter tilpasse dine billedkort, indtil du falder. For eksempel kan du tilføje tilpasset HTML til dit billedkort, så du kan linke dine billeder til en hvilken som helst side på dit websted.

Derudover kan du tilpasse dit billedkort omfattende for at vise din grafik i stil. Med sådanne indstillinger (og mere) til din rådighed kan du bruge Image Hotspotter til at oprette historier, der skaber engagement på dit WordPress-sted. Plugin er let at konfigurere, vi forventer ikke, at du løber ind i nogen problemer.

Udvikleren tilbyder tre prispakker: Enkelt-sted licens til $ 29,95, tre-site tilladelse til $ 59,95 og en ubegrænset-site brug til $ 129,95. Vælg hvad der fungerer for dig.

Counter Number Showcase

sjov wordpress temaer tæller nummer

Leder du efter en smuk måde at vise vigtige statistikker på dit WordPress-sted? I så fald vil du kunne lide Counter Number Showcase-plugin, takket være WPShopmart.

Hvis du lægger fremragende statistikker på din hovedside, får de besøgende til at gribe ind. Endnu bedre kan du vise nogle sjove statistikker; du ved, såsom antallet af kæledyr på dit kontor, kaffekopper drak og så videre.

Da du er kreativ, er Counter Number Showcase-plugin et sjovt plugin til at engagere og konvertere besøgende til kunder. Det er en bemærkelsesværdig måde at vise træt på. Du kan nemt vise antallet af projekter, du har under bæltet. Derudover kan du vise størrelsen på dit team, priser, downloads osv.

Counter-pluginet leveres med funktioner såsom fuldt responsivt og rent design, tilpassbare stilarter, ubegrænset tællere, træk og slip, kortkoder, glat brugergrænseflade – navngiv det hele.

Plugin tilbyder en premium smag, der leveres med stilfuld baggrund, over 20 designskabeloner, widget-option, parallax osv..

KommentarTryk på Core

commentpress-core

CommentPress Core er en ideel løsning til online læring, kurser, projektsamarbejde og uddannelseswebsteder. Det tilbyder dig alle de værktøjer, du har brug for for at få samtale på dit kursusmateriale uden at bruge penge på udviklere eller tid til at skrive brugerdefineret kode.

Hvordan fungerer plugin? Ifølge Christian Wach, udvikleren, giver CommentPress Core “… læsere mulighed for at kommentere i margenerne på en tekst. Læsere kan kommentere afsnit for punkt, linje for linje, blok for blok eller ved at vælge tekst. ” Noget lignende:

commentpress-core-eksempel

KommentarPress Core er det perfekte plugin til at oprette engagerede samfund omkring dine blogindlæg eller dokumenter. Forresten, når du parrer plugin med BuddyPress, er det super nyttigt. Desuden giver CommentPress Core dig mulighed for …

… kommentar, glans, workshop, debat: Med CommentPress Core kan du gøre alle disse ting på et mere kornet niveau og omdanne et dokument til en samtale. – Christian Wach

KommentarPress Core er et fantastisk plugin, der får samtalen til at gå på dit WordPress-websted. Plugin’en leveres dog med et tema, der skal fungere.

Men ikke at bekymre dig; plugin kommer med tre standardtemaer, hvis du vil skifte layout. Plus med den nødvendige kodning kan du tilpasse designet.

Quiz Cat

wordpress-quiz-kat

Du vil helt sikkert have Quiz Cat på dit websted, hvis du ønsker at få quizelskere til at blive regelmæssige besøgende på dit websted. Du kan få et hvilket som helst antal quizzer, og mange svar præsenteres som flere valg.

At komme med spørgsmålene kræver lidt kreativitet fra webstedets administrator. Men næsten alt andet tages hånd om af plugin. Opret brugerdefinerede meddelelser, der blinker, når quizzen er afsluttet. Der kan blinkes forskellige meddelelser, hvis en besøgende ikke kan komme med det rigtige svar.

quiz-cat

Den premiumversion af plugin hjælper dig med at opbygge bedre quizzer. Personlighedsquizzer og billedbaserede quizzer understøttes af premium-versionen. Det tager også sig af e-mailoptagelse og giver dig ret til prioriteret support via e-mail.

Fodboldpool

wordpress-fodbold-pulje

Fodboldpool belønninger, der er logget på brugere på dit websted for at spille et fantasifodboldkamp med andre brugere. De forudsiger resultater og tjener point. Ekstra point tildeles for bonusspørgsmål. Niveauet for interaktion øges, da hver spiller kan se scorerne og kortene for udfordrerne.

Databasen har information vedrørende UEFA Championship i Frankrig, men kan meget vel ændres til enhver anden kamp.

fodbold-pulje

Oprettelse af hold, tilføjelse af bonusspørgsmål, automatisk beregning af poolrangeringer og holdstand, konfigurerbare scoringsindstillinger, yderligere sider til information om hold gør det til at spille en sjov tidsfordriv.


Vi håber, du har fundet et sjovt og nyttigt WordPress-plugin her i dag. Med lidt kreativitet kan du med succes øge interaktiviteten på dit WordPress-websted.

Hvilket er dit foretrukne sjove WordPress-plugin? Del venligst nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map