10+ nyttige WordPress-plugins til at vokse din e-mail-liste

“Hvis du ønsker at vokse din virksomhed, bør det være din højeste prioritet at opbygge en effektiv e-mail-liste.” – Dette er det råd, jeg modtog for et par år siden, da jeg først begyndte at blogge. Og det er stadig værdifuldt i dag.


Mange af jer forstår muligvis allerede, hvorfor det er et værdifuldt råd. Når du har en voksende liste over betroede abonnenter, er det lettere at skabe trafik og få flere sociale delinger til dine seneste blogindlæg. Ikke kun det, du kan også tjene en god penge ved at sende særlige tilbud til din liste.

I denne artikel vil jeg dele nogle af de bedste gratis og premium liste bygnings plugins til WordPress, som vil hjælpe dig med at generere flere abonnenter med mindre trafik. Jeg har også inkluderet et par gratis plugins på listen, for dem der lige er startet med blogging eller ikke har ekstra penge at bruge.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Getsitecontrol

Getsitecontrol - WordPress-pop-ups, optins, undersøgelser og mere

Fremragende til både begyndere og erfarne professionelle, Getsitecontrol er en omfattende popup, optin-form, survey og call to action-plugin designet til at hjælpe dig med at udvide din e-mail-liste hurtigt. Med alle de indbyggede funktioner kan du designe den perfekte popup eller formular til dine individuelle behov (endda en cookie-meddelelse).

Getsitecontrol tilbyder brugervenlige widgetskabeloner, så du hurtigt kan oprette optin-formularer. Vælg bare den skabelon, du gerne vil bruge, og finpudse farver, tekst, animationer og endda elementpositioner. Eller du kan designe din egen form ved hjælp af brugerdefineret CSS. Du kan også importere billeder fra Instagram, tilføje undersøgelseselementer (afkrydsningsfelter, radioknapper, vurderingsskalaer) eller bruge API til at tilføje avanceret funktionalitet til dine formularer – som at vise personlige meddelelser til besøgende. Når du er færdig med din widget, skal du blot indsætte den på dit WordPress-sted via plugin!

Men hvad der gør Getsitecontrol til et fremragende værktøj til at vokse din liste er det faktum, at det er integreret med 29 forskellige marketingplatforme. Dette inkluderer Google Analytics, Convertkit, Drip, Hubspot, MailCHimp, Sendinblue, VerticalResponse og mere. Og for udviklere er der også et par webhooks, du kan bruge til at se data i realtid for dine Getsitecontrol-widgets.

Funktioner:

 • Trin-for-trin form builder
 • Tilpasningsmuligheder
 • Skabelongalleri med foruddannede layout
 • Afslut forsætovervågning for at indfange kundeemner, før de forlader
 • A / B split-test i op til 5 variationer
 • Realtidsstatistikker plus Google Analytics-integration
 • Mulighed for at dele abonnementsformularer via direkte link

Pris: Planerne starter ved $ 9 / mo

2. MailOptin

MailOptin - Popups, e-mail-optinformularer og nyhedsbreve

Info & DownloadSe demoen

For at udvide din e-mail-liste skal du fokusere på blygenerering – og MailOptin gør netop det. Dette plugin inkluderer en kraftfuld form builder, som du kan bruge til at oprette en række optins til dit websted. Tilpas dit optin-formdesign, tekst, felter, animationer og definer endda skærmreglerne (f.eks. En exit-intention-trigger eller efter en bestemt tidsperiode på dit websted). Med indstillinger til lysbokse, underretningsbjælker, i indhold (før / efter eller indlejret inline) plus mere er det nemt at oprette en optin-form, der passer til dit publikum. Og da der er indbygget analyse og support til A / B split-test, kan du virkelig optimere din strategi for at udvide din e-mail-liste hurtigere.

Men det er ikke alt – MailOptin tilbyder integrationer til næsten enhver e-mail-service og CRM, du kan tænke på. Du kan nemt linke dine optin-formularer til MailChimp, Campaign Monitor, aWeber, GetResponse, SendinBlue, MailPoet og mere. MailOptin fungerer også problemfrit med Google Analytics og populære oversættelsesplugins, Polylang og Weglot. Mens der er en gratis MailOptin Lite version tilgængelig på WordPress.org, har du brug for premium-versionen for at låse alle plugins fantastiske funktioner ud.

Funktioner:

 • Optin-stilarter: lightbox, meddelelsesbjælke, sidebar-widget, slide-in, før / efter, inline
 • Udløsere: exit, tid på webstedet, sidevisninger, rulle, klikstart, enhedsmålretning
 • Konverteringshandlinger med indstillingerne til at omdirigere brugere til en bestemt url
 • A / B split-test for optins
 • Detektion af annonceblokering
 • Smart Honeypot-spambeskyttelse
 • Integration med populære e-mail-udbydere, CRMS, oversættelsesplugins og Google Analytics
 • Nyhedsbrevstyring (inklusive automatisering, planlægning og mere)

Pris: Fra $ 79 / år

3. trives fører

Trives fører

Info & DownloadSe demoen

Thrive Leads er listen bygning plugin oprettet af udviklerne på Thrive Themes. Denne plugin pakker en punch og kommer med stort set alle typer opt-in-formularer, du kan tænke på: du kan oprette popups, slide-in-formularer, bånd-stilformer, der vises øverst eller nederst på din skærm, 2-trins opt-in-links eller -knapper, skærmudfyldningsformularer, “Scroll Mat” -formularen, der ligner SumoMes velkomstmatte, du kan indsætte opt-in-formularer i bunden af ​​indlæg, i widgetområder eller hvor som helst i dit indhold.

Det brede udvalg af formularer og den inkluderede træk-og-slip-redigerer giver betyder en masse fleksibilitet til at oprette og vise opt-in-formularer på dit websted. De vigtigste funktioner, der er annonceret af Thrive Leads, har dog alle at gøre med konverteringsoptimering. Avanceret A / B-test og detaljeret rapportering er indbygget i plugin. Et andet højdepunkt er det faktum, at du automatisk kan skjule opt-in-formularer for besøgende, der allerede abonnerer på din liste, og du kan endda vise alternativt indhold til eksisterende abonnenter i stedet for de sædvanlige opt-in-formularer.

Funktioner:

 • Dusinvis af foruddesignede skabeloner + træk-og-slip-skabelonbygger
 • Hver opt-in formtype du kan tænke på
 • Sikkerhedskopierings- og eksportfunktion for din abonnentliste
 • A / B test forskellige opt-in-formularer, forskellige tilbud, forskellige formtyper og lad plugin vælge en vinder automatisk
 • Vis andet indhold til eksisterende abonnenter
 • Exit intention, SmartExit, scroll triggers, click triggers, timed triggers osv.
 • Mange, mange animationsindstillinger

Pris: Fra $ 59 / år

4. Sumo

SumoMe Nyhedsbrev

Sumo by AppSumo er et praktisk plugin til at vise enkle popups, som ikke koster dig en eneste krone. Det leveres et væld af gode funktioner, som du normalt kan finde i premium plugin som OptinMonster eller Ninja Popups.

Dette er et perfekt plugin til en nybegynderblogger, eller nogen ønsker ikke at bruge nogen penge, da det let kan integreres med Mailchimp, en gratis autoresponder-tjeneste (for op til 2000 abonnenter). Selvom e-mails er begrænset til 12.000 pr. Måned. Mailchimp har været på markedet i så længe og har et ry for service af høj kvalitet.

Bemærk: Det kræver, at du tilmelder dig en konto på Sumo-webstedet.

Funktioner:

 • Asynkron indlæsning, der ikke påvirker sidehastighedshastigheden
 • Smart popover-timing for e-mail (som Exit Monitor)
 • Indstil din egen popover-timing
 • Fuld HTML-kontrol af popover-indhold
 • Se statistik over abonnement via e-mail for alle tider

Pris: Gratis

5. Optagelse af WP-e-mail

wp-emailcapture-wordpress-plugins

WP Email Capture er oprettet af min gode ven Rhys Wynne. Plugin-en god løsning for dem, der ikke ønsker at bruge auto responder-tjenester til indsamling af e-mails. Det tilføjer en formular med 2 felter (Navn & E-mail) til optagelse af e-mails.

Den store forskel med dette plugin er, at du ikke behøver at bruge penge på tredjeparts tjenester (Aweber eller GetResponse), alt gøres direkte fra siden Indstillinger i WordPress. Den gratis version har en begrænset funktionalitet, som kan være nyttig, hvis du vil prøvekøre plugin, før du køber.

Funktioner:

 • Eksporter nemt din liste til større autoresponder-tjenester
 • Bruger WordPress intern wp_mail-funktion til afsendelse af e-mails.
 • Dobbelt optin til verifikation
 • Opret flere lister til dit websted
 • Spor besøgende på dit websted, og hvor dine tilmeldinger kommer fra.
 • Support til tilpassede indlægstyper

Pris: Gratis (med begrænsede funktioner)

6. OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin Forms

Info & DownloadSe demoen

OptinMonster er et andet kraftfuldt plugin, der gør det meget let at tilføje stilfulde popup-formularer. Det giver dig også mulighed for at tilføje brugerdefinerede formularer under indlæg, sidebar widgets, sider, bunden af ​​webstedet og slide-in form. Det kan let beskrives som alt-i-en-liste bygning plugin til WordPress, men dette er ikke for alle (i det mindste ikke for dem, der lige er begyndt), da det er ret dyrt sammenlignet med andre plugins i dette segment.

For eksempel – de fleste af de pop-up-plugins, der findes på markedet, koster ikke mere end $ 50, et sådant plugin er Ninja Popups, jeg har brugt det på mit eget sted i 6 måneder, og jeg har aldrig fundet nogen problemer. Men pris er ikke det eneste, der adskiller OptinMonster fra andre plugins, den leveres også med en Exit-Intent-teknologi, der registrerer besøgende opførsel og beder dem om med en målrettet kampagne på det nøjagtige øjeblik, de er ved at forlade. Jeg tror, ​​at hovedårsagen til, at plugin er så dyrt, er, at det kommer med en exit-intention-teknologi, noget, som du tidligere kun kunne finde i Bounce Exchange.

Funktioner:

 • Smukke Optin-formdesign
 • Test let indhold, overskrifter, layout og stilarter med A / B-testmodul
 • Exit Intent Technology
 • Analyser klik, visninger og samlede konverteringsfrekvens med vores indbyggede analyse.

Pris: $ 199

7. Hej Bar

HelloBar

Hello Bar giver dig mulighed for at oprette smukke underretningsbjælker, der fremhæves øverst på skærmen for dine besøgende på websitet. Du kan bruge linjen til at generere nye kundeemner enten via en salgstragt eller en brugerdefineret optin-form.

Det genererer tilpasset kode, der kan tilføjes via et WordPress-plugin, eller hvis du ikke ønsker at bruge et plugin, kan du manuelt indsætte koden i dit tema. Det er i øjeblikket begrænset til 4 større auto responder-tjenester – Aweber, Mailchimp, Kampagnemonitor og konstant kontakt.

Funktioner:

 • Indbygget Analytics
 • Veludformede Optin-formularer
 • Selvgenereret WordPress-plugin

Pris: Gratis op til 10 klik

Der er også en premium version til $ 4,95 / måned tilgængelig med ekstra funktioner – SSL support, ingen branding, RSS & Twitter feeds og op til 100 klik.

8. OptimerPress

OptimerPress WordPress-medlemskabsplugin

Info & DownloadSe demoen

OptimizePress er min favorit WordPress-plugin, når det kommer til at oprette professionelle, destinationssider. Det er ikke kun til oprettelse af destinationssider og salgstragt; OptimizePress kan også bruges til at oprette medlemsportaler.

Det har træk og slip-editor, der er ekstremt nem at bruge, men du kan også oprette destinationssider uden at skulle dykke ned i alle indstillinger.

En stor fordel ved OP – det kommer med to muligheder, et plugin og et tema. Du kan bruge plugin-versionen, hvis du vil beholde dit nuværende blogdesign.

Funktioner:

 • Træk & slip-editor
 • Understøttelse af kortkoder
 • Enkel Autoresponder-integration
 • Let at følge tutorials & træning
 • Integrerede SEO-funktioner
 • Over 30 skabeloner at vælge imellem

Pris: $ 197

9. E-mail-abonnenter og nyhedsbreve

Skærmbillede af plugin til e-mail-abonnenter og nyhedsbreve.

E-mail-abonnenter og nyhedsbreve er et gratis e-mail-, nyhedsbrev- og leadgenerations plugin. Selvom det ikke kan tilpasses, er dette en fantastisk, nem mulighed at sende nyhedsbreve med WordPress (skønt vi anbefaler, at du tjekker denne artikel i WordPress-plugins for nyhedsbrev for at få flere muligheder). Med disse plugins kan du sende artikelnotifikationer, opbygge en abonnentliste og tilføje enkelt- og dobbeltoptimeringsmetoder.

Selvom det ikke er den mest udadvendelige, er dette plugin en god mulighed for at komme i gang, hvis du ikke ønsker at bruge en platform som MailChimp eller MadMimi.

Funktioner:

 • Opbevar dine data på din server
 • Opret ubegrænsede formularer, e-mail skabeloner og underretninger
 • GDPR klar
 • Automatisk velkomstmail
 • Let at bruge HTML editor

Pris: Gratis

10. Ninja Forms

Screenshot af Ninja Forms-plugin.

Ninja Forms Lite er strengt taget en formularbuilder, men den inkluderer også sin egen premium-abonnentliste-integration i form af MailChimp, en tilføjelse, der starter ved $ 29.

Når du har det opsæt MailChimp med Ninja-formularer, denne udvidelse giver dig mulighed for at oprette formularer til din MailChimp-konto ved hjælp af strømmen og fleksibiliteten fra Ninja Forms.

Du har brug for tilføjelsen for at konfigurere en abonnentliste ved hjælp af dette plugin, men de funktioner, det giver, er værd at de rimelige omkostninger. Desuden giver Ninja Forms ‘egen funktionalitet dig mulighed for at oprette iøjnefaldende abonnementsformularer via sin kraftfulde træk-og-slip-form-skaber.

Funktioner:

 • Tilpasselige abonnementsformularer
 • Forudbyggede skabeloner
 • Træk og slip formularbygger
 • Gruppeabonnenter
 • Flere MailChimp-abonnementer pr. Form
 • Mulighed for at importere / eksportere din abonnentliste

Pris: $ 29 (til MailChimp-tilføjelsen – Ninja Forms er selv gratis)

11. Jetpack

Jetpack WordPress Plugin

Sidste på vores liste er Jetpack – udviklet af Automattic, det samme firma bag WordPress. dens Abonnementsmodul gør det muligt for besøgende at tilmelde sig e-mail-opdateringer lige fra din blog. Dine abonnenter opdateres, når der er nye blogindlæg, og når der tilføjes nye kommentarer til et indlæg, de følger.

Der er ingen måde at eksportere hele din abonnentliste ved hjælp af Jetpack, men du kan eksportere oplysningerne om dem, der har tilmeldt sig ved hjælp af deres e-mail-adresser snarere end deres WordPress-konto. Hvis du kan lide, at udsigterne til, at dine abonnementer bliver håndteret for dig, kunne Jetpack være ideel. Desuden gør brugervenligheden og bredden af ​​abonnementsindstillinger det til et værdifuldt plugin, og der er en premium-version med endnu flere funktioner.

Funktioner:

 • Hurtig opsætning (især hvis du allerede bruger Jetpack på dit websted)
 • Nemme “abonner på webstedet” og “Abonner på kommentarer”
 • Widget til abonnementsformular
 • Kortkode til tilføjelse af formular til indlæg og sider

Pris: Gratis

Hvorfor opbygning af en e-mail-liste er meget vigtig

WPExplorer tilmeldingsformular til nyhedsbrev

Vi vil gerne holde det enkelt her på WPExplorer, ved at vælge at bruge en sidefelt tilmeldingsformular til at generere abonnenter.

En e-mail (eller nyhedsbrev) abonnementsliste er nøjagtigt, hvordan det lyder – en liste over kunder eller klienter, der har valgt at modtage marketing-e-mails fra dig. Har du nogensinde modtaget nyhedsbreve eller særlige tilbud fra din yndlingsbutik via e-mail? Hvis du har det, skyldes det sandsynligvis, at du er en del af deres abonnementsliste.

Selvom disse e-mails kan virke som gener, når du modtager for mange af dem, er de fra et forretningsperspektiv et praktisk værktøj. Med en abonnentliste kan du:

 • Generer flere konverteringer og salg. Jo flere mennesker der ser dine tilbud og opfordringer til handling, jo flere køb og tilmeldinger skal du tiltrække. Tag Amazon for eksempel: En måde, de får dig til at fortsætte med at købe produkter på, er ved at e-maile tilbud regelmæssigt.
 • Øg trafikken. Hver gang du offentliggør et nyt indlæg eller opdaterer dit websted med vigtige oplysninger, kan du straks underrette dine abonnenter. Dette skal hjælpe med at øge gentagen trafik og holde dit publikum engageret med dit indhold.

Den gode ting ved en abonnentliste er, at den sætter dig i direkte kontakt med dit publikum. Der er ingen mellemmand involveret, og du behøver ikke sikre dig, at du holder dig til de forskellige regler og retningslinjer for sociale medieplatforme. Du har kontrol over din liste, og du kan bruge den på en hvilken som helst måde, der er bedst for dig og dine abonnenter.

Heldigvis med en eller to pf disse plugins er du sikker på at øge dine e-mail-liste abonnenter. Hvis du har brugt et af disse plugins, fortæl os dine tanker i kommentarafsnittet. Eller hvis du har en plugin-anbefaling, vi bør tilføje, så fortæl os hvad det er, og hvorfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector