10 nye plugins til nybegynderbloggere og erfarne WordPress-brugere

Denne samling indeholder 10 nye og bemærkelsesværdige plugins, som både nybegynderbloggere og erfarne WordPress-brugere vil finde nyttige. Selvom nye bloggere vil være i stand til at forbedre deres websted ved at installere nogle af disse gratis plugins, bør selv erfarne WordPress-brugere være i stand til at finde et eller to nye plugins her, som de kan bruge til at opgradere deres blog.


Blandt denne samling finder du notater, der tager plugins, der hjælper dig med at holde styr på de emner, du planlægger at blogge om, sociale medie-plugins til at tilskynde dine læsere til at dele dit indhold, e-mail-marketingværktøjer til at administrere og udvide din abonnentliste og et par andre værktøjer til at gøre det lettere for dine besøgende at finde og læse mere af dit fantastiske indhold.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

OneNote Publisher til WordPress

Plugins til bloggere OneNote

Hver blogger har brug for en god noteoptagelse af app. Du ved aldrig, hvornår inspiration til et nyt indlægsemne strejker, så det at have et sted til hurtigt at gemme disse ideer er en vigtig funktion i enhver bloggers værktøjssæt.

Microsoft OneNote er en app, der kan bruges til tværs af platforme, der er gratis at bruge. Det giver dig mulighed for senere at klippe fra internettet for offline adgang, modtage nyttige links via e-mail og gemme fotos taget med din telefons kamera i din virtuelle notebook.

Bedst af alt, for WordPress-brugere er der nu et officielt plugin tilgængeligt. Dette plugin tilføjer en publicering fra OneNote-knappen til WordPress-editoren, så du hurtigt kan søge i dine noter og indsætte dit gemte indhold i indlægget. Dette giver dig muligheden for at oprette oversigten over dine indlæg i OneNote, før du importerer dem til din WordPress-blog til færdiggørelse.

Bedre Klik for at tweet

Klik for at Tweet Plugin

Elsk dem eller hader dem, disse klik for at tweet citater bliver bestemt stadig mere populære. Selvom de kan være lidt irriterende, hvis det tweetbare citat ikke er meget inspirerende, når de bruges korrekt, kan de være en god måde at tilskynde til flere sociale aktier til din blog, og forhåbentlig få flere besøgende tilbage til dit websted.

Dette nyligt frigivne plugin samles op, hvor Click to Tweet-pluginet fra Todaymade slap og inkluderer forbedret karaktertælling og oversættelsesberedskab.

ChimpMate: WordPress MailChimp Assistant

ChimpMate WordPress Plugin

At starte en abonnentliste med e-mail-nyhedsbrev til din blog er en af ​​de vigtigste opgaver, du kan udføre. Da MailChimp tilbyder gratis konti for alle med under 2.000 abonnenter, er det gratis ChimpMate-plugin et godt valg for nye bloggere, der lige er startet på deres rejse.

Dette gratis plugin inkluderer et godt udvalg af forskellige e-mail-opt-in-formularer til at hjælpe dig med at udvide din abonnentliste. Brugergrænsefladen er måske lidt på den uklare side, men der er ikke mange gratis plugins, der giver dig mulighed for at oprette lightbox, skyder og widget tilmeldingsformularer i en pakke.

Bemærk: Sidebar-widget til tilpasset indhold

Bemærk Tilpasset widget-plugin

Note er et enkelt, men effektivt plugin, der giver dig mulighed for at indtaste en række forskellige typer indhold til sidebjælkeområdet på din blog. Efter aktivering af plugin kan du tilføje den nye widget til dit sidebar-område og derefter begynde at tilføje indhold til det, alt via WordPress Live Customizer-værktøjet.

Dette giver dig derefter en live, forhåndsvisning, når du tilføjer dit brugerdefinerede widgetindhold. Note blev oprindeligt oprettet til Conductor-plugin, som vi gennemgik for et stykke tid siden. Det skal dog fungere med ethvert WordPress-tema.

Postmatic: Indlæg og kommentarer via e-mail

Postmatisk post til e-mail-plugin

Hvis du vil øge brugerengagement på din blog, kan det gratis Postmatic-plugin muligvis hjælpe dig. Med dette plugin installeret på dit websted kan dine læsere vælge at få nye indlæg sendt til dem automatisk, snarere end at skulle fortsætte med at kontrollere din blog for nyt indhold.

For at hjælpe med at opmuntre til diskussion om dit indhold kan dine abonnenter derefter give en kommentar, simpelthen ved at svare på den nye e-mail-post. Dette fjerner mange af de barrierer, der ellers kan forhindre en læser i at forlade en kommentar, såsom at udfylde formularen eller oprette en konto. Postmatic bruger MailChimp og Rackspace til at håndtere e-mail-korrespondance, hvilket sikrer, at de er i stand til at levere en robust service.

Popslide: Windows-indstillinger til tilpasset indhold

Popslide Slide-In Content Plugin

Hvis du ikke ønsker at påføre dine besøgende pop-ups, men du stadig gerne vil have adgang til nogle af de resultater, de kan give, kan det nye og gratis Popslide-plugin være et godt kompromis.

I stedet for at skyde pop op-vinduer på dine besøgende, viser Popslide et lidt mindre irriterende slide-in-vindue. I modsætning til det ChimpMate-plugin, der blev vist tidligere, begrænser denne indstilling dig ikke til kun at vise e-mail-tilmeldingsformularer.

I stedet kan du via Popslide-grænsefladen tilføje ethvert tilpasset indhold til slide-in-området, alt gennem WYSIWYG-editoren. Du får også en god mængde kontrol over, hvordan slide-in-området ser ud og fungerer, og i øjeblikket kan du opgradere til pro-versionen gratis, til gengæld for at dele et link til siden på Facebook.

Auto Featured Image fra titel

Auto Featured Image

Næsten alle blogindlæg kan forbedres med et godt fremhævet billede. Hvis du dog fortsat glemmer at tilføje disse billeder til dine blogindlæg, kan det gratis automatisk udvalgte billede fra titel-plugin muligvis være af interesse for dig.

Dette plugin har muligheden for at generere et brugerdefineret billede til hvert indlæg på dit websted, hvis du glemmer at tilføje et selv. Plugin bruger posttitel og anvender derefter teksten på et af de inkluderede syv billeder. Der er også tre skrifttyper at vælge imellem.

Enten vil du ende med at elske disse auto-genererede fremhævede billeder så meget, at du aldrig behøver at bekymre dig om at tilføje dine egne igen; eller truslen om brugen af ​​dem vil tvinge dig til at begynde at uploade mere passende miniaturebilleder til din blog.

TimeSpan: Tid til at læse plugin

TimeSpan Tid til at læse plugin

Hvis du vil lade dine læsere vide, hvilken slags tidsinvestering de skal bruge for at komme til slutningen af ​​dine blogindlæg, blev den gratis TimeSpan-plugin lavet lige til dig.

Når dette live-plugin først er live på dit websted, tilføjer det tid til at læse information til begyndelsen af ​​alle dine indlæg. Mens plugin bruger det afprøvede nordamerikanske gennemsnit på 250 ord pr. Minut, kan du tilsidesætte dette med din egen værdi.

WP Couch Mode: Distraktionsfri læsetilstand

Distraktionsfrit læse-plugin

Hvis du udgiver indhold med lang form, skal det være en af ​​dine hovedprioriteter at gøre det så let for dine besøgende at læse disse indlæg uden at blive distraheret. Mens du kunne skifte til et ultra-minimalistisk WordPress-tema, er en anden måde at fjerne distraktioner at installere WP Couch Mode-plugin.

Dette gratis plugin giver dine læsere mulighed for at se dine indlæg i distraktionsfri tilstand. Klik på læstilstandsknappen og åbner indlægget i et nyt pop-up-vindue med distraktion. Dette gør det så let som muligt for dine besøgende at fokusere på det indhold, de prøver at indtage.

Autoindlæs næste indlæg

Autoindlæs næste indlæg

Sidst men ikke mindst giver det nyligt frigivne Auto Load Next Post-plugin dig muligheden for at tilføje en funktion til dit websted, som endnu ikke er set på mange WordPress-blogs.

Når dette plugin er aktivt på dit websted, når dine læsere kommer til slutningen af ​​et indlæg, indlæses den næste artikel automatisk. Dette skulle forhåbentlig øge antallet af indlæg, som hver besøgende har til dine webstedsvisninger, uden at de faktisk kræver, at de manuelt opsøger disse artikler.

Desværre fungerer dette plugin ikke med hvert tema og kan kræve en smule indsats for at konfigurere korrekt. Hvis du dog tager tid, kan du tilføje en dejlig funktion til dit websted, der gør det lettere for dine besøgende at læse mere af dit indhold.

Konklusion

Uanset om du er en ny blogger eller gammel, har du forhåbentlig fundet mindst et nyt plugin, du kan bruge på din hjemmeside. Fra at udvide din e-mail-liste til at hjælpe dine læsere med at finde mere af dit fantastiske indhold, bør der være noget for enhver smag her.

Har du opdaget nogen interessante nye WordPress-plugins for nylig? Hvilke funktioner synes du, at enhver ny blogger skal bruge et plugin til at føje til deres websted? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map