10 gratis WordPress-plugins til styring af en redaktionel arbejdsgang

10 store WordPress-plugins til styring af en redaktionel arbejdsgang

Vi ved alle, at det kan være vanskeligt og tidskrævende at styre arbejdsgangen på et WordPress-forfatterforfatterwebsted eller -blog. Det kræver en enorm mængde arbejde for konsekvent at planlægge, styre og distribuere dit indhold. Overvågning af, at hele processen kan være årsagen til meget hårrivning og søvnløse nætter. Heldigvis behøver dette ikke længere være tilfældet for dig.


En verden af ​​fantastiske WordPress-plugins venter på at give en hånd, og hver af dem løser et bestemt stykke af det redaktionelle workflow-puslespil. Vi har afsluttet vores valg af ti vigtige værktøjer til at hjælpe dig med at strukturere dit arbejde på tværs af de tre vigtige komponenter i oprettelse af indhold: planlægning, styring og distribution.

Lad os rulle ærmerne op, sige farvel til mareridt med uendelige e-mail-vedhæftede filer og uorganiserede filer og begynde at sætte WordPress i gang!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Tjek forliste forud

Pre-Publicer post-checkliste-plugin

Bruger du tjeklister til konsekvent at fremstille det bedste indhold? Forhåbentlig er svaret ja! Nå, nu har du en måde at nemt dele disse med andre forfattere på dit team ved at bruge Pre-Publish Checklist-plugin.

Dette plugin giver dig mulighed for at oprette og skifte tjeklister til dine indlæg, sider og tilpassede indlægstyper. Det er nemt at oprette din liste. Bare gå til Indstillinger> Pre-Publicer checkliste og brug “Tilføj nyt element” -feltet til dine lister. Du kan endda gøre det til en påkrævet del af din arbejdsgang for at tjeklisten skal udfyldes før offentliggørelse (eller du kan bare aktivere en advarsel i stedet). Udnyt kraften i tjeklister for at imødekomme dit læserskabs krav om indhold af højeste kvalitet.

2. Yoast SEO

Yoast SEO-plugin

Det nytter ikke at lægge stort indhold ud, hvis ingen læser det. Du skal optimere dit indhold for søgemaskiner for at rangere efter de rigtige nøgleord og føre relevant trafik til dine sider. Lav ikke fejl – SEO kan virkelig lave eller ødelægge et websted.

Yoast SEO hjælper dig med at optimere alle relevante aspekter af SEO på siden for at få dit websted rangeret og besøgt oftere. Det er lige så vigtigt, at det fokuserer på at hjælpe dig med at skrive bedre indhold ved at sikre, at dit fokusnøgleord bruges i en artikel eller et indlæg. Vi har endda en brugervenlig Yoast SEO-guide til at hjælpe dig med at komme i gang.

Yoast SEO er hyldet som det bedste SEO-plugin derude af både SEO-eksperter og begyndere og har over en million aktive installationer, så du er i godt selskab med denne!

3. Brugerrollereditor

Brugerrolleditor

Hvis du driver en blog eller et websted med flere brugere, er det vigtigt at have kontrol over styring af brugerfunktioner og at kunne tildele bestemte roller. Selvfølgelig giver WordPress dig mulighed for at begrænse roller på et generelt niveau med administrator-, redigerings-, forfatter-, bidragyders- og efterfølger- / fremviserindstillinger ud af boksen. Hvad nu, hvis du vil tildele mere specifikke eller brugerdefinerede roller?

Brugerrolleditor-plugin giver dig (som administrator) mulighed for at tildele bestemte roller til enhver bruger, der har adgang til dit websted. Vælg indstillinger, som brugere har adgang til en bestemt side eller et indlæg til, hvem der kan downloade plugins, hvem der kan foretage designændringer på dit websted, og en række andre tilpassede roller og funktioner. Installation af dette plugin giver dig stram kontrol over organisering af dine brugere og skræddersy arbejdsgangen mere præcist.

4. Rediger flow

Rediger flow WordPress-plugin

Edit Flow er det ultimative plugin til styring af din redaktionelle workflow. Det giver alt hvad du har brug for for at organisere og samarbejde med et redaktion. Foruden en visuel kalender, kommer Edit Flow med en kraftfuld funktion kaldet Custom Statuses – status labels, der hjælper dig med at spore nøgletrinnene i din workflow lettere.

Yderligere funktioner som Kommentarer og metadata letter yderligere kommunikation og synkronisering i dit fantastisk travle redaktion.

5. Oasis Workflow

Oasis Workflow-plugin

Vil du have en forenklet version af Edit Flow? Oasis Workflow er svaret. Det har alle de vigtigste komponenter, du har brug for for at automatisere og oprette en kompleks arbejdsgang ved hjælp af en simpel brugergrænseflade.

Det tilbyder tre brugerdefinerede statuser, tildelings- og omfordelingsfunktioner, påmindelsesdato og e-mail-påmindelser og meget mere. Den premium-version af plugin giver dig mulighed for at oprette flere arbejdsgange med priser, der starter fra $ 49. Dog ikke narre af enkelheden i den gratis version. Det kan hjælpe dig med at fjerne selv de mest hektiske arbejdsgange.

6. Redaktionel kalender

Redaktionel kalender WordPress Plugin

De fleste optimerede redaktionelle arbejdsgange har en nøglekomponent til fælles: en detaljeret og velholdt redaktionskalender. At oprette en redaktionskalender er en let fordøjelig visuel oversigt over din storslåede indholdsstrategi med indholdsidéer, opgaver og tidsplaner alle tydeligt markeret.

Plugin til redaktionel kalender er en simpel visuel kalender, der kan få til og med den mest spredte af os organiseret og oven på vores arbejdsgang. Dette plugin giver dig en oversigt over alle dine indlæg (fra flere forfattere), deres status og hvornår de vil blive offentliggjort. Det kan bruges til alle indlægstyper. Installer det i dag, og du er på vej til at forbedre din indholdsstrategi betydeligt.

7. CoSchedule

CoSchedule Gratis WordPress-plugin

Endelig en alt-i-en social redaktionskalender til WordPress! CoSchedule-pluginet er en visuel redaktionel kalender på sociale medier, der kan planlægge både dine sociale medier og blogindlæg på samme tid, hvilket gør din arbejdsgang hurtigere. Det giver dig mulighed for at stille dine sociale mediebeskeder i kø for automatisk at blive sendt med offentliggjorte indlæg. Plugins intuitive træk-og-slip-interface gør det nemt og sjovt at visualisere og automatisere din sociale redaktionelle arbejdsgang.

8. Jetpack

JetPack-plugin

Ville det ikke være forbløffende at være i stand til at dele dit store indhold til sociale kanaler og interagere med sociale brugere lige fra WordPress? Jetpack-pluginet til WordPress er der for at hjælpe dig med at gøre netop det – og meget mere – alt sammen fra komforten i WordPress-backend.

Jetpack er pakket med værktøjer og funktioner, der fokuserer på trafikgenerering og social ydeevne. For eksempel kan værktøjet til publicering gør det muligt for dig automatisk at distribuere nye indlæg til dine valgte sociale medienetværk. Du kan også måle effektiviteten af ​​dine indlæg fra platformen. Installer Jetpack, og start strømline din deling i dag.

9. Google Site Kit

Google Site Kit til WordPress

En af de vigtigste dele af enhver indholdsstrategi er analyse, især i betragtning af den tid og penge, du investerer i markedsføring af dit fantastiske indhold.

Google Analytics er gratis og giver dig handlingsmæssige indsigt i dit publikum, nøgle webstedsmetrics og den samlede markedsføringsydelse. Du kan derefter bruge denne viden til at informere og styre din overordnede strategi for indholdsmarkedsføring.

Det gratis Google Site Kit-plugin giver detaljerede metrics for trafik, demografiske og nøgleprestationer, alt sammen let tilgængelige på dit WordPress-dashboard. Ikke mere at miste dig selv i dybden af ​​Google Analytics. Du har alle de oplysninger, du har brug for (sammen med andre Google-tjenester som Adsense, PageSpeed ​​Insights og mere) for at tage beslutninger lige der, hvor du har brug for det.

10. UpdraftPlus

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Forestil dig at vågne op for at finde år med stort indhold, der simpelthen er gået en dag. Det er en tanke, der fylder redaktører med frygt. Sørg for, at du sikkerhedskopierer WordPress på dit websted og beskytter værdifuldt indhold med UpdraftPlus (eller et andet plugin) regelmæssigt som en del af din arbejdsgang. Dette gratis plugin blev specifikt bygget til at beskytte mod webstedsnedbrud og lette datamigrering. Lær mere om dette plugins funktioner i vores UpdraftPlus-gennemgang.

Kys farvel til at bekymre dig om, at dit websted går op i flammer, og brug den fred i sindet til at begynde at fokusere på det fantastiske indhold, du vil dele i morgen ved hjælp af alle de store WordPress-plugins på vores liste.


At administrere en redaktionel arbejdsgang ærligt burde ikke være en kamp. Det er værd at tage sig tid til at undersøge muligheder som dem, vi har fremhævet ovenfor. Få dine processer rigtige, så vil du blive sikker og begejstret for dit websted som helhed, og ser frem til det fantastiske indhold, du nu er sikker på, kommer ned ad linjen.

Ved at installere nogle af eller alle plugins på vores liste, går du langt mod at automatisere, optimere og strømline din redaktionelle arbejdsgang. Dette frigør dig til at fokusere på konsekvent at skabe det bedst mulige indhold med et team af glade, produktive forfattere, der støtter dig.

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores liste, og hvis du har nogle forslag, vi har savnet. Del dine tip og tanker i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map