10 friske og nyttige WordPress sociale plugins

Som vi alle ved, er sociale medier meget vigtige for alle, der driver et websted eller en blog. Ikke kun er sociale netværk og bogmærker vigtige til markedsføringsformål, men nu også for SEO. Heldigvis er der mange fantastiske WordPress-plugins, der kan hjælpe dig med at blive mere social.


Nedenfor er en liste over 10 forskellige sociale medier WordPress plugins som jeg har brugt eller i øjeblikket bruger, som jeg synes er fantastisk. Jeg har inkluderet 5 gratis plugins og 5 premium plugins, så du har flere muligheder at vælge imellem. Så hvis du ønsker at blive mere social på din blog, bør du tjekke disse plugins, teste et par og nyde!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

5 gratis WordPress sociale plugins

Nedenfor er 5 gratis WordPress-sociale plugins, der kan hjælpe med at gøre din blog mere social og tilskynde folk til at bogmærke dine indlæg. Jeg har testet mange plugins, og det er nogle af dem, jeg virkelig kan lide og synes er nyttige.

1. Wickett Twitter-widget

Det er svært at finde nogen blogger, der ikke viser deres seneste tweets på deres blog. Jeg vil vise dig en måde at manuelt gøre dette på, men i mellemtiden er Wickett Twitter-widget et godt plugin til at vise de nyeste tweets fra dine twitter-konti i dine widgetiserede områder. Det giver dig mulighed for at tilpasse antallet af viste tweets, filtrere @replies, inkludere retweets samt automatisk linke brugernavne, lister og hashtags nævnt i dine tweets.

Det ser lidt halt ud af kassen, men med lidt CSS-kærlighed er dette plugin awesome!

2. Sexede bogmærker – ikoner for social bogmærke

Sexige bogmærker har eksisteret i lang tid nu og er tæt på 1 million downloads-mærket. Jeg brugte dette plugin til alle mine websteder sidste år og elskede det virkelig. Jeg kan se, at de har foretaget nogle forbedringer og tilføjet nogle nye sociale bogmærkewebsteder, hvilket er fantastisk. Bagsiden er superenkelt at arbejde med, du kan vælge hvilke sociale bogmærker, du vil have vist på dit websted, og det tilføjer dem automatisk til dine indlæg. Plus, det ser godt ud og leveres med en cool hover-over-animation til ikonerne, hvilket gør det sjovt at bruge.

3. Sharebar

WordPress sharebar plugin er et andet super populært socialt plugin. Det tilføjer en dynamisk og fuldt tilpasselig boks, der indeholder links / knapper til populære sociale netværkswebsteder såsom retweet-knappen, facebook-deling, buzz og digg.

Med sharebar-plugin kan du indstille den til en lodret bjælke til venstre, der bruger de store knapper, eller du kan vælge den vandrette indstilling, der vises under dine poster ved hjælp af de små knapper. Du kan også slukke for auto-tilstanden og inkludere koden manuelt til dit tema, hvor du vil.

Det statiske vertikale sociale bogmærkeudseende er meget populært, og mange af de bedste blogs gør det. At holde dine sociale knapper synlige på alle tidspunkter kan virkelig hjælpe med at forbedre sandsynligheden for, at folk deler dit indlæg. Jeg gør det ikke … men mit indhold er så sejt, at du vil dele det, uanset hvad ��

4. Tweet Old Post

Tweet Old Post er det foretrukne plugin for alle spammere, nichemarkedsførere og doble bloggere. Dette plugin opretter forbindelse til din twitter-konto, og du kan indstille et interval, hvor det automatisk tweeter et tilfældigt indlæg på dit websted. Hvis du kører et netværk af nichewebsteder, er det den perfekte måde at sende tweets hver time til et andet indlæg på dit websted. Vi ved alle, hvor meget Google elsker Twitter, så det kan hjælpe dit websted med at blive gennemsøgt oftere.

For bloggere er det en nyttig måde at bringe gamle blogindlæg tilbage på. Indstil plugin til at tweet hver par timer, så du ikke bug dine følgere. Bare sørg for, at du har en masse indlæg, ellers fortsætter du med at twitre de samme ting igen og igen, og det er halt.

5. Facebook kan lide miniaturebillede

Jeg begyndte for nylig at bruge dette plugin på WPExplorer.com. Det tilføjer et metatag (metasejendom = ”og: billede”), der definerer det billede, der skal vises på Facebook, når nogen “kan lide” dit indlæg. Sikker på at du kan gøre det manuelt, men plugin gør tingene lettere og tager lidt ressourcer.

Du ønsker bestemt ikke, at dine sidebar-annoncer vises på dine facebook-likes i stedet for det viste indlægsbillede, så få dette plugin og brug det!

5 Premium WordPress sociale plugins

I ved alle, at jeg kan godt lide premium-ting, da jeg er en stor tro på ordsproget: ”Du får det, du har betalt for”. Nedenfor er 5 virkelig gode WordPress sociale plugins på Codecayon, som du sandsynligvis ikke har hørt om, så du muligvis går glip af!

6. WordPress Like Locker – Få flere likes

Ligesom Locker WordPress PluginWordPress Like Locker-plugin hjælper dig med at tilmelde dig Facebooks 620 millioner brugere. WP Locker giver dig mulighed for at tilføje flere fans til dit websted uden næsten intet arbejde, og vi ved alle, at flere kan lide = mere trafik, hvilket i sidste ende betyder flere penge!

Plugin giver dig mulighed for at indpakke dit indhold i en “lignende locker”, som kræver, at brugeren kan lide dit indlæg, før de kan se dets indhold. Hvis du allerede får anstændig trafik, men få likes, kan dette plugin hjælpe dig med at opbygge en social medie super tilstedeværelse natten over ved at låse alle eller dele af dine indlæg.

Jeg har tænkt på at tilføje dette plugin til download-sektionen i min sektion med gratis tema… overvejer stadig. Vi får at se.

7. Simple Share

Simple Share WordPress-pluginSimple Share-pluggen blev oprettet af min ven og min kollega over kl PippinsPages.com. Det svarer til Sharebar-pluginet, men kun ca. 1 million gange køligere. Simple Share annoncerer en statisk social delingsboks til hvert af dine indlæg, så dine læsere nemt kan dele dit indlæg til mange af de mest populære sociale netværk.

Plugin har 8 integrerede delingsprotokoller, en let at bruge admin interface, komplet positioneringskontrol, stylingmuligheder, mulighed for at vælge hvilke protokoller, der skal vises, og selvfølgelig smukke værktøjstip. For kun $ 18 kan du få et supersøgt bogmærke-plugin og begynde at øge din sociale medieeksponering.

8. SocialPop

WordPress Social Pop Social pop er dybest set Kommentar Luv på crack. Dette plugin giver dig mulighed for at integrere fantastiske sociale bogmærkeikoner / links til dine indlæg med en cool “pop” js-animation på hover. Men hvad der gør dette plugin så sejt er, at det er fyldt med muligheder. Du kan indstille retningen på dine ikoner, vælge mellem firkantede eller cirkulære ikoner, vælge en monokrom farveeffekt på hover, bit.ly-integration, vælge indehavere til dine ikoner og holderformater, definere din baggrundsfarve, vælge mellem tonsvis af sociale bogmærkewebsteder at bruge og meget mere!

Jeg købte dette plugin sidste år og havde det meget sjovt at bruge det. Jeg elskede alt ved det, og det er meget let at bruge. Plus, jeg rodede rundt med de centrale plugin-filer, og det var ret nemt at arbejde med.

Nedenfor er en hurtig billedvisning af en af ​​de mange muligheder for SocialPop WordPress Plugin.

Social Boomarking for WordPress

9. Sociologi til WordPress

Sociologi WordPress PluginSociology for WordPress er et premium-plugin, der sender dine indlæg til Twitter og Facebook direkte fra dit indlægseditor, så hver gang du offentliggør et nyt indlæg, vil det automatisk blive offentliggjort på begge sociale netværk. Det er et temmelig grundlæggende plugin, men meget nyttigt for visse mennesker. Jeg har ikke prøvet denne selv, men den har fået 93 salg og en 4-stjerneklassificering, hvilket er ret godt.

10. Twitter Widget Pro

Twitter Widget Pro-plugin Sidst, men bestemt ikke mindst, er Twitter Widget Pro-plugin, som giver dig mulighed for at vise nylige indlæg på din sidebar via et meget tilpasseligt og brugervenligt plugin. Hvis du ejer en twitter-plugin, skal dette være den. Plugin er klar til brug out-of-the-box, det inkluderer twitter avatarer, navne, tidspunkter, det auto-link hashtags, twitter brugere og links, det kommer med cache support og meget mere! Twitter widget pro er et komplet nyeste tweet-plugin og det er “latterligt let at bruge”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map