10+ Bedste YouTube WordPress-plugins til forbedring af brugerengagement

Bedste YouTube-plugins til WordPress til forbedring af brugerengagement

Hvis du er som mig, afsætter du sandsynligvis en betydelig del af dit websteds budget til salgsfremmende aktiviteter. Når alt kommer til alt siger 80-20-reglen, at 80 procent af vores tid og kræfter skal bruges på at promovere vores indhold (tip: det er her YouTube WordPress-plugins kan hjælpe).


Lad os sige, at du har brugt 50 dollars på Facebook-annoncer for at få folk til at besøge din destinationsside eller blogindlæg. Men på en eller anden måde er afvisningsraterne bare for høje! Mennesker synes at være ude, før de er halvvejs gennem siden!

Vi er ikke alene. I en verden, hvor digitalt indhold produceres i eksplosivt tempo, er det svært at få folks opmærksomhed. Men der er en hellig gral, der ser ud til at få opmærksomhed fra dagens mennesker – og det er videoindhold.

Med det rigtige videoindhold falder din afvisningsfrekvens, og folk har en tendens til at bruge mere tid på dit sted på at se videoen og til sidst øge dine konverteringer. Når vi inkluderer videoer i vores blogindhold, er det mere sandsynligt, at vores læsere stikker igennem og ser videoen. Hvis videoen løser deres problem, er de meget mere tilbøjelige til at dele det. Lad os tage det i betragtning til nogle af de bedste YouTube WordPress-plugins.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. YouTube Embed Plus Freemium WordPress Plugin

YouTube Embed Plus Freemium Youtube WordPress Plugins

YouTube Embed Plus er et af de mest populære YouTube-plugins med over 200.000 aktive installationer. Med dette plugin kan du oprette YouTube-kanaler eller playlistegallerier med flere tilpasningsmuligheder. Tilføj automatisk afspilning, automatisk integreret live-streams, tilpas indstillinger for video-start, skab funktionel tilgængelighedsevaluering (FAE) klar indhold og mere.

Funktionshøjdepunkter:

 • Opret lydhøre YouTube-kanal og playlistegallerier
 • Føj kanalabonnementsknap til de ovenstående galleriminiaturer
 • Lokaliseringssupport
 • Pro-version understøtter doven indlæsning af YouTube-videoer

2. Essential Grid Premium WordPress Plugin

Essential Grid WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Hvis du vil integrere et gitter fra dine YouTube-videoer et af de bedste YouTube WordPress-plugins til det job, som Essential Grid. Denne alt-i-en-netbygningsløsning til dit WordPress-websted gør det nemt at integrere YouTube-videoer på ethvert indlæg eller side som et stylet gitter (sammen med andre indholdsformater som blog, prisfastsættelse, portefølje, skydere osv.). Plugin inkluderer også en live skin editor, så du hurtigt kan redigere udseendet på din YouTube-medias gitterkomposition, layout, farver og mere.

Funktionshøjdepunkter:

 • Understøtter Youtube, Vimeo, self-hostet video, iFrames, billeder, indlæg, sider, brugerdefinerede indlægstyper, WooCommerce og gallerier
 • Visual skin editor
 • Indbyggede animationstyper og forudlæssere
 • Responsiv og mobiloptimeret
 • Premium support

3. Visual Composer YouTube-kanal med Carousel Premium-plugin

Visuel komponist YouTube-kanal med karrusel WordPress-plugin

Info & DownloadSe demoen

Med dette plugin er det nemt at tilføje din Youtube-kanal til ethvert indlæg eller side ved hjælp af den populære WPBakery-sidebygger. Den Visual Composer YouTube-kanal med karrusel tilføjer nye moduler til dig for at indsætte en tilpassbar kanalfølelse. Tilføj et nyligt video-gitter, opret en liste over dit topindhold eller tilføj endda en videokarusel for at gøre det lettere for besøgende på dit websted at gennemse dit indhold.

Funktionshøjdepunkter:

 • WPBakery Visual Page Builder-udvidelse
 • Raster eller karrusellayouter
 • 7 Foruddefinerede stilarter
 • Fuldt tilpasselig styling
 • Masonry & fit rækkeindstillinger
 • 132 Element-animationer
 • Uendelig rulle, indlæs mere eller traditionel pagination
 • Kompatibel med det samlede WordPress-tema

4. YouTube Showcase – Videogalleri Gratis WordPress-plugin

YouTube Showcase Video Gallery Gratis plugin

YouTube Showcase giver dig mulighed for at opbygge responsive gallerisider fyldt med YouTube-videoer. Du kan oprette en side med videogalleri, hvor de efterfølgende videoer vises under den originale video med pagination. Du kan også opbygge et videogridsgalleri, hvor videoerne vises i et fire-kolonne gitterlayout. Dette plugin er fantastisk til at fremvise flere relaterede videoer, såsom et online-kursus, how-to-videoserie og produktdemo og applikationsvideoer.

Funktionshøjdepunkter:

 • Mulighed for at opbygge to separate videogallerier – grundlæggende videogalleri og videogittergalleri
 • Angiv brugerdefineret miniature-billedformat for videoer – vælg enten 16: 9 eller 4: 3
 • Sidebar-widgets til at vise nyere og fremhævede videoer
 • Pagineringsindstilling tilgængelig for længere videoserier

5. Yottie YouTube WordPress Gallery til YouTube

Yottie YouTube WordPress Gallery til YouTube

Info & DownloadSe demoen

Yottie er et premium-plugin til at integrere din YouTube-kanal med din WordPress-blog. Med mere end 100 justerbare parametre til opsætning af dit YouTube-feed, flere præ-stylede farveskemaer og 16 sprog, der i øjeblikket understøttes, er Yottie-plugin en god pasform til næsten enhver vlogger. Plus det er kompatibelt med den populære sidebygger af Visual Composer, så du nemt kan designe et tilpasset sidelayout med dit videofeed inkluderet.

Funktionshøjdepunkter:

 • Understøtter YouTube, Vimeo og Dailymotion
 • Lav meget tilpassede videogallerier
 • Innovative tilføjelser, såsom at afspille private Vimeo-videoer
 • Vælg mellem self-hosted eller cloud-hostet løsning. Sidste en understøtter flere platforme og inkluderer adgang til alle tilføjelser og funktioner

6. Flow Flow Social Stream Premium WordPress Plugin

Flow-Flow Youtube Social Stream

Info & DownloadSe demoen

Flow-Flow er et af de bedste sociale stream-plugins til WordPress, og bedst af alt understøtter det flere videokilder – Youtube, Vimeo og endda Instagram. Dette plugin er en hurtig og nem måde at tilføje dig nyere videoer til ant post eller side. Bare synkroniser din konto, og tilføj derefter din YouTube-kanalstrøm med de inkluderede kortkoder (eller sideopbyggerelementet Visual Composer). Det er det! Alle dine nye videoer tilføjes automatisk til dit WordPress-sted, når du sender dem.

Funktionshøjdepunkter:

 • Integrer videoer fra YouTube, Vimeo og Instagram
 • Understøtter alle større sociale netværk (YouTube, Facebook, Twitter osv.)
 • Kompatibel med Visual Composer sidebygger plugin
 • CSS3 Transformationer og lightbox gallerier
 • Responsivt design
 • Oversættelse klar

7. Youtube Video Gallery til Visual Composer Premium WordPress Plugin

Youtube Video Gallery til Visual Composer Premium WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

YouTube Video Gallery-pluginet blev specifikt oprettet som en tilføjelse til hte WPBakery Visual Composer-sidebygger (hvilket betyder, at det er et godt kompliment til ethvert Visual Composer-kompatibelt tema, som Total). Med dette plugin kan du hurtigt og nemt indsætte individuelle videoer, kanalfeeds eller endda dine afspilningslister. Der er indbyggede muligheder for søjler, pagination, gitterstil, lister, karrusler, beskæring af billeder, kan lide tællere og meget mere.

Funktionshøjdepunkter:

 • Tilføjelse til WPBakery Visual Composer
 • Indbyggede annonceringsmuligheder
 • Responsiv og nethinden klar
 • Indstillinger for tilpasning af gitter og pagination

8. Skjul YouTube-relaterede videoer Gratis WordPress-plugin

Skjul YouTube-relaterede videoer Gratis WordPress-plugin

I de fleste tilfælde ønsker vi, at vores besøgende skal se produktvideoen og derefter rulle ned for at læse det faktiske indhold – som kan være blogindlægget eller destinationssidekopien. Korrekt?

I WordPress integreres imidlertid YouTube-videoer ved hjælp af standard-oEmbed-løsningen. I hvilket tilfælde ender YouTube med at vise relaterede videoer, når den originale video er afsluttet. Dette har en tendens til at distrahere brugerne ved at vise dem sjove kattevideoer, lige efter at de har set din Long Tail SEO produkt pitch-video. (Jeg taler af personlig erfaring haha!)

Det vil vi virkelig ikke nu, ikke? Skjul YouTube-relaterede videoer forhindrer det i at ske ved at forhindre, at YouTube oEmbed viser relaterede videoer.

Funktionshøjdepunkter:

 • Forhindrer, at relaterede YouTube-videoer vises, når den originale video er spillet

Bemærk: Nogle gange, når du opgraderer plugin, fungerer det muligvis ikke på grund af et vist cache-problem. En enkel løsning er manuelt at deaktivere og genaktivere plugin. Dette rydder cachen, og den begynder at arbejde igen.

9. YouTube Embed Freemium WordPress Plugin

YouTube Embed Freemium WordPress Plugin

YouTube Embed WordPress giver dig masser af forbedringer og tilpasningsmuligheder, når du integrerer YouTube-videoer til WordPress.

Til at begynde med kan du integrere videoer i indlæg, sider og tilpassede indlægstyper. Du kan også få kreative og indlejre YouTube-videoer i widgetiserede områder såsom webstedsoverskriften, brugerdefinerede sidebjælker og sidefødder (selvom jeg ikke kan tænke på et websted, der ville bruge en video i sidefoden! Kan du?)

Den premium-version af plugin inkluderer funktioner som at skjule relaterede relaterede videoer fra at blive vist i slutningen af ​​videoen, indstillingsindstillinger for individuelle videoer osv..

Funktion Højdepunkter

 • Vis videoer i indlæg, sider, brugerdefinerede indlægstyper og widgetiserede områder
 • Konfigurer standardindstillinger såsom afspillerdimensioner, fuldskærm, annotation og billedtekstindstillinger
 • Tilpas afspillerens fremdriftslinjefarve for mærkets konsistens

10. Youtube widget responsivt gratis WordPress-plugin

Youtube widget responsivt gratis WordPress-plugin

Indtil videre i dette indlæg med de bedste YouTube WordPress-plugins har vi delt plugins, der giver dig mulighed for at integrere YouTube-videoer på dit WordPress-sted. Hvis du kun søger at vise YouTube-kanal eller videoer i din sidebjælke, er denne gratis YouTube-widget plugin for dig.

Plugin tilføjer en brugerdefineret YouTube-widget til dit websted, så du nemt kan indsætte dine videoer i dine sidebjælker eller sidefod med bare et par klik. Der er desuden en simpel kortkode, du kan bruge til at indsætte dine videoer i indlæg eller sider, hvis du vælger det.

Funktionshøjdepunkter:

 • Indstillinger for widget og indsættelse af kortkode
 • Kontrolbjælkens tema og farveindstillinger for statuslinjen
 • Aktivér videosporing til analyse
 • Tilføj tilpassede beskrivelser

11. Youtube-videoer til WordPress-poster Premium WordPress-plugin

Youtube-videoer til WordPress-poster Premium WordPress-plugin

Info & DownloadSe demoen

Er du primært en YouTuber, men vil promovere dine videoer på din egen blog? Intet problem! Plugin YouTube-videoer til WordPress Posts importerer automatisk dine seneste YouTube-videoer til dit WordPress-sted som indlæg. Importer videoer i henhold til bruger, kanal, id eller brugerdefineret forespørgsel. Du har muligheden for enten at importere, paginere eller planlægge bulk for at holde dine WordPress-poster opdaterede med din kanal.

Funktionshøjdepunkter:

 • Opret automatisk WordPress-indlæg fra dine YouTube-videoer
 • Masseimport eller planlægning
 • Understøtter alle WordPress-videoindlejringer (YT, Jw osv.)
 • Kontroller for ødelagte eller fjernede videoer
 • Understøtter videorige uddrag

12. YourChannel: YouTube Channel Free WordPress Plugin

YourChannel: YouTube Video Gallery Gratis WordPress-plugin

Din kanal hjælper dig med at vise en tilpasset version af en YouTube-kanal i WordPress. For at komme i gang skal du hente din kopi af YouTube API-nøgle, brugernavn og kanal-ID og gem dem i plugin-indstillingerne. Derefter kan du konfigurere flere konfigurationsindstillinger, såsom at bruge en lightbox-videoafspiller eller aktivere / deaktivere funktioner såsom visning af bannerbillede, afspilningslister, samlede videoer, visninger og mange flere.

Funktionshøjdepunkter:

 • Mulighed for selektiv visning af flere elementer, såsom kanalinfo, abonnent / videotælling, afspilningslister, kanalbannerbillede osv..
 • Visual builder, der fungerer med en kortkode
 • Vis videominiaturebilleder i syv forskellige stilarter, som alle er lydhøre

Indpakning af de bedste YouTube WordPress-plugins

Hvad gør en god YouTube WordPress-plugins? For at besvare det spørgsmål, bliver du nødt til at stille “Hvad er det, jeg har brug for?” Forskellige mennesker har forskellige krav fra en bestemt type produkt. Derfor er der mere end 10+ YouTube WordPress-plugins, der er aktivt udviklet under kategorien “YouTube for WordPress”.

Forhåbentlig har du fundet vores liste over de 10 bedste YouTube WordPress-plugins nyttigt. Bare tag et minut at vælge det rigtige plugin til dig. Jeg vil kraftigt anbefale ikke at vælge et plugin med ti funktioner, hvorfra du kun bruger en. Skriv ned, hvad er det, du prøver at opnå med plugin. Når du har lagt dig til dine krav, skal du gå gennem listen og vælge et plugin, der opfylder dine kriterier.

Gik vi glip af et vigtigt plugin? Er du udvikler og vil gerne se dit plugin vises på denne liste? Fortæl os det i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map