10+ Bedste WordPress-forfatterboks-plugins

Det bedste af WordPress-forfatterboks-plugins (gratis og premium)

En almindelig men ofte overset funktion på mange WordPress-websteder er forfatterens bioboks. Normalt findes i slutningen af ​​blogindlægget, forfatterboksen øger sandsynligheden, og dermed troværdigheden og legitimiteten af ​​dit websted.


Dine læsere kan få et mere overblik over dig eller dine forfattere. Desuden kan du øge din sociale medias indflydelse og vise socialt bevis ved at inkludere links til dine konti i forfatterboksen. Og dette er kun to brugssager.

Med andre ord er forfatterens bioboks, ligesom kommentarfeltet, en anden fantastisk måde at engagere dine besøgende på. Derfor er det trist, at mange mennesker forsømmer forfatterens boks, mere når vi har mange WordPress-forfatterboks-plugins til at gøre jobbet ekstremt let.

I dagens indlæg dækker vi både gratis og premium-forfatterboks-plugins til WordPress. Vi håber, at du finder den perfekte løsning til dine specifikke behov. Del dit foretrukne WordPress-forfatterboks-plugin i kommentarerne.

Lad os komme videre på arbejde uden yderligere problemer.

Uanset om du vælger et gratis eller premium forfatterboks-plugin, får de plugins, du finder her, jobbet gjort. Dit valg vil derfor koge ned til dine personlige præferencer og specifikke behov. Husk også at teste din forfatterboks på mobile enheder for at kontrollere, om alt ser godt ud og fungerer problemfrit.

Når det er sagt, lad os se på de bedste WordPress-forfatterboks-plugins.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Simpel forfatterboks

enkel forfatterboks

Først i opstillingen er Simple Author Box, en strålende og let at bruge WordPress authorbox plugin af WebFactory Ltd. Plugin tilføjer en responsiv forfatterboks i slutningen af ​​dine indlæg. Det giver dig mulighed for at vise forfatterens navn, avatar, beskrivelse og sociale medier profiler.

Du kan fuldt ud tilpasse plugin-stilarterne, så de matcher dit tema for et stilfuldt og ensartet look. Simple Author Box indsætter forfatterboksen automatisk til dine indlæg. Alternativt kan du tilføje forfatterboksen manuelt i dine skabelonfiler. Det understøtter RTL og AMP.

2. Ultimate Author Box Lite

ultimativ forfatterboks lite

Ultimate Author Box Lite er et fantastisk plugin, der giver dig mulighed for at tilføje flere detaljer om dine forfattere, enten automatisk eller ved hjælp af kortkoder. Det understøtter indlæg, sider og brugerdefinerede indlægstyper, hvilket giver dig et bredt udvalg så langt som at vise forfatterbokse.

Til at begynde med har du fem smukt designede skabeloner. For mere kontrol har du ubegrænsede tilpassede farver til din rådighed. Yderligere kan du vise forfatteravatarer fra Facebook, Twitter, Instagram eller bruge brugerdefinerede billeder. Derudover kan du vælge at vise forfatterfeltet på specifikke indlæg eller sider. Ti sociale ikoner og flere funktioner forsegler handlen.

3. Ultimate Author Box Pro

ultimativ forfatterboks

Info & DownloadSe demoen

Ultimate Author Box er den betalte version af den Ultimate Author Box Lite-plugin, vi dækkede tidligere. Plugin blev opdateret for nylig og tilføjede flere funktioner til et allerede kraftfuldt WordPress-forfatterplugin. Det er en af ​​de bedste måder at fremvise og værdsætte forfattere på dit WordPress-websted.

Takket være fremragende muligheder, såsom fanen med de nyeste indlæg, faner på sociale medier, ikoner, avatarer, profiler, e-mails, telefon- og forfatternavne, er der ikke noget, der forhindrer dine forfattere i at skinne. Plugin blev for nylig opdateret med endnu mere kraftfulde funktioner, så du kan forvente at have det en god tid med Ultimate Author Box.

4. (Simpelthen) Gæsteforfatternavn

(Simpelthen) Gæsteforfatternavn

Hvis du arbejder med en masse gæsteposter, finder du plugin til gæsteforfatternavne ganske nyttigt. Når gæsteforfattere indsender indlæg, gennemgås de normalt, indtil du vælger at offentliggøre dem. Du kan enten bruge en gæsteforfatterkonto, men når du har mange bidragydere, kan det blive trættende.

Men takket være ovenstående plugin kan du hurtigt tilføje en gæsteforfatter til et indlæg og linke til deres blog med et klik. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan forfatterfeltet vises for læserne; blot tilføj det gæsteforfatternavn og -link, du ønsker, og det er det. Hvis du er tilbøjelig, kan du endda tilføje forfatterens avatar let.

5. Starbox – Forfatterkassen for mennesker

starbox wordpress forfatter boks plugin

Leder du efter at skabe smukke forfatterbiobokse, der overtaler læserne til at klikke igennem og læse mere om dig eller dine forfattere? I så fald vil du elske Starbox af de store fyre på Squirrly UK. Plugin leveres med et pænt sæt funktioner til at skabe smukke forfatterbokse, der fungerer.

For at komme hurtigt i gang kommer Starbox med foruddefinerede temaer, der gør at skabe en forfatterkasse til en leg. Oven på det kan du placere forfatterfeltet øverst eller nederst i dine indlæg. Derudover kommer plugin med sociale profiler, Google og Facebook-forfatterskab, rige uddrag til Google-søgeresultater, links til forfatterens indlæg, forfatterjobs titel og så meget mere.

6. En fancy WordPress-forfatterliste

en fancy forfatterliste

Info & DownloadSe demoen

Hvis du leder efter mere end bare en forfatterboks, tilbyder et Fancy WordPress forfatterliste-plugin dig en ny løsning. Plugin giver dig mulighed for at vise en liste over dine forfattere i et smukt gitter, som læsere nemt kan få adgang til. Men det er ikke alt, pluginet leveres med mange andre funktioner.

Du kan nemt få vist listen over forfattere i sidefeltet, siden eller et hvilket som helst andet widget-område. Plugin øger sund konkurrence mellem forfatterne, hvilket betyder store ting for din blog. Yderligere kan du uploade tilpassede billeder, ikoner på sociale medier og tilføje dynamiske effekter for at tiltrække nye besøgende.

7. Forfatter Bio Box

forfatter bio boks

Author Bio Box er et enkelt WordPress-forfatterboks-plugin, der leverer ganske stempelet. Det hjælper dig med let at tilføje forfatterbios, avatarer og sociale medieikoner. Med et væld af funktioner har det aldrig været nemmere at skabe en smuk avatar-bioboks.

Author Bio Box leveres med en brugervenlig administratorgrænseflade, der gør det nemt at oprette de perfekte forfatterbokse til dit websted. Takket være passende indstillinger kan du ændre alt fra farver, hvor forfatterboksene vises, og så meget mere.

8. WP-postforfatter

wp post forfatter

Hvis du er på markedet efter et multi-facetteret WordPress-forfatterboks-plugin, kan du ikke gå galt med WP Post-forfatter. Hjernebarnet til AF-temaer, WP Post-forfatter tilbyder dig en lang række muligheder, inklusive en forfatterbio, sociale ikoner, kortkoder osv..

Med andre ord hjælper plugin dig med at vise forfatterens navn, avatar, rolle, e-mail-adresse, sociale profiler og en kort biografi under posten. Du kan vælge at vise / skjule specifikt forfatterindhold, afhængigt af dine behov. Oven i det kommer plugin med widgets, der giver dig mulighed for at tilføje forfatterbokse i sidebjælker og andre widgetområder.

9. Fanciest Writer Box

fanciest forfatterboks

Info & DownloadSe demoen

Fanciest Author Box er et premium WordPress-forfatterboks-plugin, der hjælper dig med at give identitet til din blog i et par trin. Et featured produkt hos CodeCanyon, Fanciest Author Box, er udviklet og vedligeholdt af Slobodan Manic, Dragan Nikolic og teamet over hos ThematoSoup.

Fanciest Author Box fungerer lige ud af boksen. Det leveres med et dusin funktioner, herunder sociale profiler, kortkoder, widgets, Google Authorship, brugerdefinerede farver, oversættelsesklar, responsivt design, doven belastning og så videre. Det er et fantastisk plugin til forfatterboksen til alle brugere, begyndere og professionelle.

10. Molongui-forfatterskab

molongui forfatterskab

Molongui Authorship er blevet bragt til dig af Amitzy, en lidenskabelig og hæderlig WordPress-pluginudvikler. Det udvider standard WordPress-forfatterboksen på nye og spændende måder. Plugin er et absolut must-have, især hvis du gerne vil kreditere to forfattere på et indlæg.

Molongui Authorship kommer med en lang række funktioner, der inkluderer, men ikke begrænset til, flere forfattere, gæsteforfattere, en fuldt udstyret forfatterboks til regelmæssige forfattere, relaterede poster, forfatteravatarer, responsivt design, fleksible designmuligheder og 70+ sociale netværk, blandt andre.

11. Booster-udvidelse

boosterforlængelse

Oprettet af det fremragende team hos ThemeInWP, Booster Extension er mere end bare et WordPress-forfatterboks-plugin. Det er en pakke med kraftfulde funktioner, der er perfekte til alle WordPress-blogs og -magasiner. Hvis du leder efter en forfatter biobox-plugin, tilbyder Booster Extension dig lige det, og så nogle.

For mere info kommer Booster Extension-pluginet med sociale delingsknapper med delingstælling, beregning og visning af læsetid, feedback-emoji, reaktionsknapper, forfatterboks med sociale profiler og lignende / kan ikke lide postknap. Du kan tilpasse plugin i vid udstrækning, indtil du slipper.


Der er et par gratis WordPress-forfatterboks-plugins og endnu færre premium-plugins. Markedet er ikke mættet, som du kunne forvente, fordi forfatterboksen er en så lille funktion. Som sådan er mange plugins ikke blevet opdateret i år, hvilket diskvalificerede dem til vores liste automatisk.

Alt i alt giver en forfatterkasse dig mulighed for at forbedre engagementet på dit WordPress-sted på autopilot. Det giver dine læsere mulighed for at mødes og engagere sig med dine forfattere og bloggen generelt. Ovenstående liste giver dig nok muligheder for at tilføje enhver type forfatterboks, du ønsker.

Hvilket er dit foretrukne plugin til forfatterkasse til WordPress? Fortæl os det i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map