10+ Bedste professionelle niche WordPress-temaer

10+ Bedste professionelle niche WordPress-temaer

WordPress er det mest populære indholdsstyringssystem i verden, der er ingen tvivl om det. Mere end 30% af alle websteder, der er tilgængelige på det moderne web, kører på den specifikke webplatform. Samfundet af WordPress-udviklere vokser og bliver mere magtfuldt. Når du beslutter at oprette et websted med et tema, kan du vælge mellem dusinvis af temaudbydere og markedspladser. Uanset hvilken niche, du hører til, er der et færdigt WordPress-tema i opgørelsen, der er egnet til anvendelse til specifikke formål. I dette udstillingsvindue kan du finde 10+ af de bedste niche WordPress-temaer på nettet.


Når du begynder at lede efter niche WordPress-temaer, finder du både flerbruks- og nichespecifikke temaer fra top-notch-udviklere. Som regel inkluderer multifunktionsdesign adskillige nichespecifikke løsninger, der inkluderer den funktionalitet, der er egnet til at starte en bestemt type af projektet på nettet. Nichespecifikke skabeloner har specialfremstillede og premium-kvalitet udvidelser, der giver dig mulighed for at opbygge ethvert personlig, forretnings- eller virksomhedsprojekt på nettet. For eksempel indeholder cryptocurrency-temaet, der er inkluderet i udstillingsvinduet, den indbyggede lommeregner, doneret plugin, priser-widget og andre smarte værktøjer.

Alle vores valg til bedste niche WordPress-temaer i samlingen er redigerbare, bygget med den gyldige kode og optimeret til den fejlfri ydeevne på alle enheder og i alle webmiljøer. Temaerne er fuldt tilpasningsdygtige. De fleste af dem inkluderer drag-and-drop Visual Composer eller deres egne tilpassede sideskabeloner for at gøre det nemt at oprette et websted. Lad os grave dig ind!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

I alt (multifunktion)

Samlet responsivt WordPress-tema til flere formål

Info & DownloadSe demoen

Denne særlige WordPress-skabelon leveres med et stort udvalg af unikke muligheder, der gør temaet til en alt-i-en-løsning, der kan passe til en række formål. Dette tema med smart organiserede indholdssektioner er nøjagtigt hvad du har brug for til at præsentere dine produkter og tjenester. Hvis du vil opbygge en vellykket online ressource med WordPress, skal du bruge en kraftfuld og fuldt udbygget webstedsskabelon, der understøtter specifikke formularer og plugins. Et fuldt responsivt layout gør, at temaet kører godt på enhver enhed, uanset om det er et skrivebord, en tablet eller en smartphone.

Crypton (Cryptocurrency)

Crypton - Multi-purpose Cryptocurrency WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Crypton er et færdiggjort cryptocurrency WordPress-tema, der kører på ThemeRex rammer. Det er fuldt lydhør og inkluderer den funktionalitet, der er specielt velegnet til cryptocurrency-websteder. Inkluderede indholdsblokke, widgetiserede elementer gør design af skabelonen klar. Skabelonen er udviklet med læsbarhed og bedste brugeroplevelse i tankerne. En detaljeret dokumentationsmappe er samlet.

Sejlads (hotel)

Sejlads Hotel WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Sejlads er en perfekt løsning, som du finder til dit hotelwebsted. Med 5+ hjemmesider, en drag and drop-builder, WooCommerce, postformater, sociale og mere, dine gæster har bestemt ikke noget imod at blive længere for at udforske dit websted.

Den mest fremragende funktion, som sejlads kan tjene til dit hotel, er et signatur-booking-plugin. Dette reservationssystem hjælper dig med at styre status for værelset, kunderne og så videre. Kunder vælger bare ankomstdato fra kalenderen, et antal voksne og børn. Derefter kontrollerer systemet tilgængeligheden af ​​rum, der opfylder kravet med en detaljeret pris. Plugin administrerer også prisplaner, kuponstyring, rapportsystem.

Sejlads er et lydhørt design. Alle de strålende billeder af dit hotel vil stadig vises fuldt ud på alle enheder, fra den lille skærm på en mobiltelefon til HD-desktopskærm. Plus, en-siders præsentation får din web til at se enkel, men smart ud. Revolution Slider er også inkluderet i Sejlads med fantastiske effekter og animationer, der kan interessere nogen. Samarbejdet med Drag & Drop Page Builder kan kontrollering af dit websted aldrig være lettere end dette!

Bazinga (Magazine)

Bazinga - Magazine & Viral blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Det er let at ændre dette WordPress-tema til enhver type forretningsprojekt og oprette en pro-webressource på egen hånd. En række layoutindstillinger er integreret, så du kan vælge den mest optimale tilgang til at præsentere dit projekt på nettet. Opret din online ressource endnu mere succes med dette skræddersyede WordPress-design. Temaet blev udviklet så let som muligt, så dit websted helt sikkert kan indlæses hurtigt. Tjek live demo for at se det i aktion.

Lifeline2 (Charity)

Lifeline2 Charity & NGO Theme

Info & DownloadSe demoen

Lifeline 2 tilbyder otte online betalingsmuligheder til betaling for at give verdensomspændende dækning til indsamling af donationer. Det er en one-stop all-inclusive-pakke til alle projekter i forbindelse med velgørenhedsorganisationer, fundraising, NGO og nonprofit-organisationer. Det tilbagevendende online donationssystem er en rigtig god mulighed for at samle donationer ugentligt, hver uge, hver måned, halvårlig og årlig basis uden afbrydelse eller behov for påmindelser til donorerne.

Start opsætningen med 1-klik, få sekunders demo-installationsproces, og personaliser layout og funktioner hurtigt med træk og slip side-builder-plugin, Visual Composer. Drivet af Redux Options Framework, giver backend dig ubegrænsede muligheder for at kontrollere og ændre ethvert aspekt af layoutet og funktionaliteten ved frontend. Og 7+ unikke demoer bringer dynamisk og forfriskende design, problemfri ydeevne og udvidet tilpasningsevne.

Du vil også elske at have et stort frivilligt ledelsesnetværk på dit velgørenhedswebsted – verdens bedste frivillighedsstyringssystem er her for at tjene din sag. Selv du kan opbygge en online butik med alle de mest avancerede funktioner, herunder indkøb og kassehåndtering.

LeGrand (multifunktion)

LeGrand - WordPress-tema til flere formål

Info & DownloadSe demoen

Hvis du vælger denne WordPress-skabelon i høj kvalitet, kan du oprette websteder, der er egnede til en række forskellige formål. Denne lydhør WordPress-skabelon er en passende løsning til ethvert forretnings- eller virksomhedswebprojekt. Temaet er også helt lydhør, så dit websted vil blive vist korrekt på enhver gadget. Når du vælger dette tema, lykkes det at etablere en solid online tilstedeværelse, der vil eksponere din virksomhed mere professionelt og elegant for webpublikummet. SEO-venlig, kan det let findes af potentielle kunder uanset hvilken søgemaskine de bruger.

Nomineret (politisk)

Nomineret - Politisk WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Nomineret er et kandidat / politisk leder WordPress tema oprettet specielt til politiske og offentlige personer. Det tema, du også kan bruge til enhver non-profit organisation, såsom velgørenhed, begivenhed, kampagne osv.

Temaet er 100% responsivt og leveres med mest populære træk-og-slip-WordPress-side-builder-plugin Visual Composer, du kan nemt administrere og redigere ethvert element meget let ved hjælp af visuel komponist. Temaet inkluderer også den premium Revolution Slider-plugin, så brugeren nemt kan oprette smukke lysbilleder ved brug af træk og slip-funktion.

Nomineret tema kommer med nogle nyttige funktioner som: begivenhedsstyring, en bruger kan administrere og oprette en begivenhed meget let ved hjælp af visuel komponist træk og slip side builder. Brugeren kan også indstille en nedtællingstimer til optælling af kampagnedato. Det har begivenhedsplanfunktion, en bruger kan nemt oprette begivenhedsplan for en bestemt begivenhed ved hjælp af visuel komponist. Det har PayPal-donationssystem, så en bruger kan samle penge til en kampagne og meget mere.

Fotografi (portefølje)

Fotografi WordPress til fotografering

Info & DownloadSe demoen

Her er en lydhør WordPress-skabelon med et rent layout og avancerede funktioner. Fotografi-temaet er en nem at bruge skabelon, der er specielt oprettet til fotografer og online porteføljeprojekter. Responsivt design gør, at dit webstedlayout passer til skærme i forskellige størrelser, og inkluderede muligheder for farveskind (mørk & lys), forskellige galleristiler, lightbox-stilarter og sideskabeloner gør det nemt at finjustere temaet for at vise dit arbejde.

Konsulent (rådgivning)

Konsulent - Business Consulting WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Konsulent er en skabelon, der er beregnet til at præsentere konsulentvirksomheder på nettet. Dette er en pletfri, lakonisk og let at tilpasse skabelon, der er specielt oprettet til en række forretningsprojekter. Temaet er fuldt redigerbart. Det kan også bruges til en række andre forretnings- eller personlige projekter. Dette layout er fuldt lydhør og er udviklet på en måde til at hæve din websides positioner i SERP. Langt de fleste af temaindstillingerne kan ændres øjeblikkeligt via WordPress customizer.

Drone Media (fotografi og videografi)

Drone Media - Luftfotografering & videografi WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Tænk på at bruge denne fotoportefølje WordPress-skabelon, der tilbyder alle de nødvendige kvaliteter til at imødekomme behovene hos en webmaster. Hvis du vil annoncere modefotograf, freelance-fotograf eller fotoportefølje, kan det tema, der vises her, være praktisk. Med hovedfokus på pænt afbalanceret layoutstruktur kommer Drone Media med alle nødvendige sektioner til at vise dine meddelelser og produkter. Hvis du vil oprette et velstående websted med WordPress, skal du arbejde med en stærk og fuldt udbygget webstedsskabelon, der understøtter specifik funktionalitet. SEO-venlig, kan det let findes af potentielle kunder uanset hvilken søgemaskine de bruger. Skabelonen er cross-browser kompatibel, lydhør og tilbyder alle funktioner, du har brug for for at skabe et overkommeligt online projekt.

Revirta (Virtuel assistent)

Revirta - Virtuel assistent WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Hvis du vil oprette et professionelt udseende websted, giver denne responsive WordPress-skabelon dig mulighed for at udføre denne opgave meget hurtigt. Stilfuldt look og fremragende ydelse er de grundlæggende muligheder i denne pro skabelon, der er specifikt designet til virksomheds- og forretningswebsider. Let på øjne sidelayoutet med vægt på visuals griber ganske let kundernes opmærksomhed og skubber dem ind. Dette specifikke websteddesign er også veldokumenteret og inkluderer en håndfuld udvidelser af premium kvalitet.

Fast ejendom 7 (Fast ejendom)

Real Estate 7 - Real Estate WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Når du bygger en webside til din ejendomsvirksomhed, er et af de bedste valg Real Estate Pro 7. Kom i gang på få minutter med den indbyggede demo-importør, brug den inkluderede træk og slip-bygherre til at oprette tilpassede fortegnelsessider eller agentprofiler, sælge annonce spots eller funktionsfortegnelser med integrerede betalingsmuligheder plus mere. Med masser af muligheder for overskrifter, kortlægning, farvetilpasninger, co-liste, bookinger, walkcore, IDX og andre ejendomsspecifikke indstillinger er der masser af at elske om dette nichetema.

HotLock (Låsesmed og sikkerhed)

HotLock - Låsesmed og sikkerhedssystemer WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Dette særlige sikkerhed WordPress-design kan prale med en række effekter og muligheder, som du næppe kan se i nogen anden skabelon. Det fungerer perfekt til at fremvise små til store forretningsprojekter. Langt de fleste af temaindstillingerne kan ændres øjeblikkeligt via WordPress customizer. Ved at blive integreret med populære sociale netværksplatforme kan skabelonen, der vises her, være et ideelt værktøj til at komme i kontakt med dine klienter. Desuden vises det fulde responsive layout passende på alle gadgets. Oprettelse af en webside ved hjælp af det tema, der leveres her, ser ud til at være nyttigt til at nå dine webmål.

Gå ud (tur)

Gå ud på Booking og rejsetema

Info & DownloadSe demoen

Både kraftfuld og fantastisk, Embark er et WordPress-tema designet specielt til tur og rejse. Temaet har en live frontend-træk og -sidebygger og en ende-til-ende booking-motor med problemfri integration af online-betalinger. Dens 3-minuts installation med ét klik får dig i gang – hurtigt!

Dens kraftfulde reservationsmotor hjælper dig med let at administrere flere bookinger og organisere dine tidsplaner gennem WordPress. Opret flere kalendere, tidsvinduer (med eller uden begrænset tilgængelighed), tilpassede formfelter og kundeprofiler på et øjeblik. Det er booking, betalinger og planlægning samlet i en smuk bookingløsning.

Oprettelse af et websted til en rejse- eller turnévirksomhed er en leg med Embarks live frontend-træk og -sidebygger. Opret dine egne smukke layouts, eller brug en professionelt designet forudindstilling såsom River Rafting til Adventure Tours, NYC til Walking Tours eller Hop & Vine til Wine and Beer Tours. Nye designs tilføjes regelmæssigt. Du får adgang til over 40 widgets og mere end 20 modulære sideskabeloner, der giver dig mulighed for at oprette den perfekte tur- og rejseside med ubegrænsede muligheder.

Afslutter

For uanset hvilken niche, du gerne vil oprette et websted, er der altid et færdigt WordPress-tema, der er velegnet til at præsentere dit personlige eller forretningsmæssige projekt i det mest gunstige lys. Ved hjælp af disse niche WordPress-temaer vil du være i stand til at starte ethvert webprojekt med et par mindre justeringer. Og da de fleste af WordPress-temaerne fra samlingen også inkluderer intuitive sidebygere (eller er kompatible med et CSS live editor-plugin), kan ikke-teknikere skabe et unikt udseende webdesign kode-frit.

Hvad synes du om vores sammenfatning af temaer? Er der nogen andre niche WordPress-temaer, du synes burde være på listen? Efterlad en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map