10+ Bedste plugins til at organisere dit WordPress Media Library

Bedste plugins til at organisere dit WordPress Media Library

Dagens websteder har en tendens til at tage plads til at få vist flere billeder og bruge mindre tekst. Et stort antal mediefiler som lyd, video og andre multimedieelementer er også inkluderet for at styrke tekstindhold. Men her er det. Forestil dig, at du uploader ca. 10 eller 20 billeder pr. Dag. Hvis vi multiplicerer det med titusinder eller hundreder af indlæg, er mængden af ​​filer i dit mediebibliotek uovervindelig!


Helt ærligt tilbyder WordPress ikke nok værktøjer til at hjælpe med at organisere dine mediefiler. Det er her WordPress mediebibliotekadministrations plugins kommer ind. Disse plugins gør dit liv lettere, når du håndterer filer i WordPress mediebibliotek. Du kan tilføje funktioner, vælge flere filer og oprette eller slette mapper i løbet af sekunder.

I dette indlæg har vi afrundet 10+ praktiske plugins for at hjælpe dig bedre med at administrere dit WordPress-mediebibliotek og holde det pænt og organiseret.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. FileBird – WordPress mediebibliotekmapper

FileBird - WordPress mediebibliotekmapper

FileBird er en sådan stor og pålidelig livredder, der hjælper dig med bedre at organisere dit WordPress mediebibliotek med bare et par klik.

Denne plugin er super nem at bruge og indeholder kraftfulde funktioner. Den mest bemærkelsesværdige funktion er smart kontekstmenu, der giver dig mulighed for hurtigt at højreklikke for at oprette, redigere eller slette mapper for at organisere dit mediebibliotek. Også ved hjælp af et træk-og-slip-interface er det lige så let at flytte filer rundt eller uploade filer direkte fra dit skrivebord som peg og klik. Temmelig sej, ikke?

Nogle af de vigtigste funktioner inkluderer:

 • Smart kontekstmenu
 • Træk-og-slip-grænseflade
 • Sidebyggerkompatibilitet
 • Flere sprog understøtter

2. WP Media Folders

WP-mediemapper

Det er tid til at stoppe søgningen efter et billede gennem tusinder af mediefiler, ligesom du gør i din desktop-filbrowser. Med WP Media Folder kan du uploade og trække medier i mapper og undermapper.

WP Media Folder er en så nem at bruge og et realtidsbesparende plugin, som hjælper dig med at administrere og bestille filer og billeder ved at uploade enkelt eller flere filer direkte til den ønskede mappe, oprette mapper, undermapper osv. . Plus, dette plugin giver dig mulighed for at filtrere dine medier efter filstørrelse eller type eller titel og overhovedet. Voila, dit bibliotekskærm vil være rent og pænt, når du åbner dit WordPress mediebibliotek næste gang.

Dens listen over funktioner er værd at tjekke ud:

 • Opret et galleri fra en mediemappe
 • Føj automatisk til galleriet med nye medier fra mappen
 • Definer galleribilledstørrelse
 • Vælg billedstørrelse
 • 4 temaer: WordPress standard (forbedret), mur, skyder, portefølje

3. Mediebibliotekassistent

Mediebibliotekassistent

Mediebibliotekassistenten er et andet stort mediebibliotek-plugin, der giver dig mulighed for at administrere dine mediefiler. Plus det kan også bruges til at tilføje ikke kun billeder men andre mediefiler til dine indlæg.

Plugin giver dig mulighed for at tilføje lysbilledshows, miniature-strimler og specialeffekter til dine nye gallerier uden problemer. Det ligner også den måde, du bruger WordPress-standardbiblioteket på, ikke behøver at bekymre dig om at lære en ny proces.

4. Media Library Organizer

Media Library Organizer

Navnet siger det hele. Media Library Organizer slipper ikke for dig med dens brugervenlige brugergrænseflade og effektive funktioner. Det hjælper med at kategorisere og filtrere fotos, videoer og andre medietyper i dit WordPress mediebibliotek.

Nogle af en anden fascinerende og mærkbar funktion ved dette plugin inkluderer:

 • Sorter filer efter dato eller navn
 • Arbejd med alle mediebibliotekvisninger
 • Importer og eksporter data fra bibliotek eller WordPress

5. Mapper

Mappers plugin

Du leder efter et WordPress-mediebibliotekshåndteringsplugin for at holde medie-ting så organiseret som muligt. Så lad os give det næste plugin et skud, det kaldes mapper. Plugin giver dig mulighed for hurtigt at organisere alle dine sider, indlæg og mediefiler i mapper.

Mappe er et brugervenligt værktøj, der giver dig mulighed for at oprette undermapper til forskellige indhold og holde ting i orden. Det fremtrædende træk ved mapper er, at du nemt kan trække og slippe filer overalt og ændre mappetrævisningen, som du vil. Yderligere funktioner inkluderer:

 • Bulk vælg billeder og mediefiler, og træk dem til en hvilken som helst mappe
 • Tilføj og fjern mappemenuen fra sider, indlæg og medier
 • Minimer mappeområdet, hvis du har brug for ekstra plads

6. WordPress Media Library Folder

WordPress Media Library Folder

Navnet forklarer det stort set med WordPress Media Library Folders, du kan oprette mapper i mediebiblioteket for at holde dine billeder eller andre filer organiserede. Dette plugin er ideelt, hvis du vil tilføje kategorier til dine mediefiler.

Funktioner med et overblik:

 • Tilføj og opbyg nye WordPress Media-biblioteksmapper
 • Flyt, kopier, omdøb og slet filer og mapper med træk-og-slip-interface
 • Regenerere miniaturebilleder
 • SEO-billeder til at specificere ALT- og TITLE-attributter ved upload

7. Organiser mediebibliotek efter mapper

Organiser mediebibliotek efter mapper

Navnet på dette plugin er ret selvforklarende. Organiser mediebibliotek efter mapper er et slags supplement til dit WordPress-dashboard, der giver dig mulighed for at oprette forskellige mapper til dit indhold. Derudover er det meget nemmere for dig at vide, hvor nøjagtigt du kan finde medieelementer, hvis du laver forskellige kort.

Du kan også bruge nye webadresser, du opretter til dine mapper i indholdet, og det er meget gavnligt for bloggere eller online journal- / magasineiere. Yderligere funktioner inkluderer:

 • Organiser filer i den angivne mappe
 • Kan oprette mapper
 • Kan filtrere søgning efter mapper

8. Kategorier i mediebiblioteket

Media Library-kategorier

Dette kraftfulde plugin for mediebibliotek giver mulighed for at bruge kategorier, der er mere fleksible i WordPress Media Library. Du vil være i stand til at ændre, tilføje eller fjerne kategorien med flere elementer på én gang.

Ved hjælp af dette plugin kan du organisere mediekategorier via admin på samme måde som du kontrollerer postkategorier. Det giver dig også mulighed for at filtrere mediefiler i dit WordPress mediebibliotek ved hjælp af brugerdefineret taksonomi i både liste- og gittervisninger.

Funktioner med et overblik:

 • Skift kategorien af ​​flere elementer på én gang med bulkhandlinger
 • Kategoriser indstillinger og styring i mediebiblioteket
 • Filtrer efter kategorier i mediebiblioteket

9. WP Media Category Management

WP Media Category Management

WP Media Category Management er et gratis og brugervenligt plugin, der vil lindre din angst, når det kommer til mediekategorikontrol, herunder bulkhandlinger.

Du kan organisere mediekategorier via admin, ligesom du kontrollerer postkategorier. Plugin giver dig også mulighed for at sortere medieelementer i dit WordPress mediebibliotek ved hjælp af taksonomi i både liste- og gittervisninger. Når du uploader mediefiler, kan du vælge en standardkategori. Yderligere vigtige funktioner inkluderer:

 • Bulk skifter en tildeling af medietaxonomi fra mediebiblioteket via admin
 • Brug ny eller eksisterende kortkode til at filtrere medierne på gallerier i indlæg
 • Brug en standardkategori under upload

10. Aktivér medieudskiftning

Aktivér medieudskiftning

Det sidste medlem på vores dagens liste er fra ShortPixel med en gratis, let og super nem at bruge plugin, Enable Media Replace. Dette plugin giver dig mulighed for let at udskifte et eksisterende billede eller fil i dit mediebibliotek med et nyt. Ingen grund til at slette gamle filer, omdøbe eller uploade dem fra i dag! Let nok, ikke?

Plugin fungerer temmelig godt, hvis du vil erstatte eller opdatere flere fotos i dit mediebibliotek. Du føler dig ikke træt og irriteret længere, når du sletter en fil og derefter uploade en ny med nøjagtigt samme navn, hver gang du vil opdatere noget. En sådan stor tidsbesparelse!

11. Real Media Library

WordPress Real Media Library

Info & DownloadSe demoen

WP Real Media Library (RML) er et meget nyttigt WordPress-plugin til at organisere tusinder af dine mediefiler i mediebiblioteket. Det giver dig mulighed for at oprette en individuel og ubegrænset mappestruktur i visningen mediebibliotek i WordPress. Det bedste ved dette plugin er, at det oprindelige WordPress medieadministrationssystem bruges til at organisere alle dine eksisterende mediefiler som f.eks. Billeder, Audios og PDFs.

Det største problem i visningen af ​​mediebiblioteket er, at du skal søge i lang tid for at finde et billede. Ikke med WP RML! Bare træk og slip dine filer til dine oprettede mapper, og brug dem i enhver medievalgdialog – for eksempel “Featured Image” -dialogen i indlæg. Med et enkelt klik i en tydeligt designet værktøjslinje kan du oprette, omdøbe, slette og omarrangere dine mapper.

Hvad bringer RML forrest på dit websted? RML giver dig mulighed for at oprette et album-galleri-forhold ved siden af ​​de normale mapper. Det betyder, at du kan vise dynamiske mappegallerier på dit websted. Hvis du vil bruge en mere avanceret anvendelse af dette albumgallerikoncept, skal du tjekke kompatibiliteten med premium plugin “Justified Image Grid” (JIG). Det spiller hånd i hånd med gallerierne i JIG.


Billeder, videoer og andre medier tager en enorm mængde plads på et WordPress-websted. At holde dit WordPress-mediebibliotek organiseret med mapper gør styring af billeder så meget lettere. På denne måde kan du undgå at uploade de samme billeder to gange, eller finde og udskifte bannere til din sidepanel. Ovennævnte medie-plugins vil absolut hjælpe dig med at styre dit WordPress mediebibliotek bedre og holde det rent og ryddeligt. De hjælper med at klassificere og tilføje taksonomier, så du kan søge og sortere billederne meget lettere.

Bruger du nogen af ​​disse plugins eller andre plugins til at administrere dit mediebibliotek? Del din oplevelse i kommentarafsnittet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map