10+ Bedste gaming WordPress-temaer til 2020

De bedste WordPress-temaer til gamere til blogs og magasiner

Søger du efter et godt WordPress-tema til din nye gamerblog eller -magasin? Søg ikke mere, fordi vi har samlet en omfattende artikel, der vælger de bedste gaming WordPress-temaer, der er sorteret efter kvalitet og funktioner, fra godt til bedre til det allerbedste.


At have et godt spilmagasin er ingen let opgave, at skulle skrive flere artikler om dagen er et must for at det skal kunne placere sig ordentligt på Google og holde sig ajour med alle nyhederne, men hvad med når du vil skrive dine egne anmeldelser eller sammensæt placeringer. I denne artikel skal vi undersøge de bedste temaer på markedet fra let tilgængelig med færre funktioner op til de bedste temaer fulde af funktioner. Artiklen vil dække de gode, de meget gode og de allerbedste gaming WordPress-temaer, der er tilgængelige, sorteret efter funktioner og placering.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Gode ​​spil WordPress-temaer

Disse WP-temaer er designet til dem, der starter deres egne spilmagasiner, de har anstændigt blogfeed og et flot modulopbygget design. Disse temaer anbefales til dem, der ønsker noget som udgangspunkt og planlægger at udvide i den nærmeste fremtid.

1. STK Magazine (Gratis)

SKT Magazine er et lydhør gratis nyheds- og magasin WordPress-tema, der kan bruges til aviser, udgivelser, personlige og firmablogs og websteder med redaktionel stil.

Den måde, hjemmesiden og blogindlægene er struktureret på, er pæn, ren og let at læse. Det er lys på ressourcer, flersproget kompatibel og oversættelse klar. Udvikleren siger også, at det er Woocommerce og Nextgen Gallery kompatibelt, hvilket kan vise sig nyttigt, hvis du foretager en masse anmeldelser, der har brug for gallerier.

Naturligvis er dette et grundlæggende tema, så du ikke kan forvente et gennemgang / score-modul eller placering, du skal gøre alt dette på egen hånd eller vælge et bedre tema fra denne artikel. Det er dog et dejligt udgangspunkt, da det dybest set er gratis, og de fleste gratis magasinetemaer ikke har denne form for præsentation og funktioner.

2. ELRT

Info & downloadSe demonstrationen

Gametime er et temmelig godt tema for et spilwebsted, der inkluderer tilpassede anmeldelser, så du kan vise dine seneste spil- eller medieanmeldelser med stil, inklusive et ratingsystem. Temaet inkluderer også tilpassede seneste nyheder som widgets med et kategoriudvalg og understøtter også fremhævede billeder.

Demoen er temmelig imponerende, og hvis du har det godt med kunstnerafdelingen, kan du stort set bygge et helt spilwebsted baseret på dette tema alene. Gennemgangsresultater og placering på hjemmesiden er en af ​​de bedste, vi har set.

Gametime er indbygget i henhold til udvikleren i debug-tilstand, hvilket gør det til en bunnsolid HTML5-gyldig, den er også baseret i Bootstrap, så du næsten kan garantere, at det vil se godt ud på enhver enhed. Det er et meget flot tema med en bestemt accent i farver, der kan fremkalde en kærlighed / had-reaktion, afhængigt af din smag.

Temaet koster $ 45, og det kan købes på CreativeMarket.

3. Spilportal

Game Portal er et fint tema for et spilwebsted, det har et utroligt godt fremhævet indlæg på hjemmesiden, en meget godt struktureret blokke til blogindlæg, fremragende valg af farver, pæne skrifttyper, meget rent design og en ajax-læsser. På den dårlige side er temaet meget dyrt, sidder på $ 75 og inkluderer ikke et anmeldelse / scoresystem.

Det utrolige gode udseende post, det rene design og de flere blokke til blogindlæg er deres stærkere point, selvom det er vanskeligt at ignorere prisen og manglen på et gennemgang / scoresystem. Hvis du planlægger at oprette et strømlinet spilwebsted uden for meget fokus på forskellige sektioner og anmeldelser / score, kan dette være et meget godt alternativ. Hvis du søger efter en altomfattende løsning til at have flere kategorier og have et scoresystem, kan du måske springe den over.

4. Gamezone

Info & DownloadSe demoen

GameZone er et ekstremt dygtigt tema og et af de bedste WordPress-temaer til at oprette dit websted, hvis du er i klan / team-tingene. Temaet er også godt egnet til trækningsstrømme, spillerstatistik, anmeldelser, community, gameplay og blogindlæg generelt.

Temaet er bygget på WP Bakery Page Builder og for at være helt ærlig er det noget tungt på ressourcerne, plus det har masser af effekter på skrifttyper og billeder, så det har en tendens til at gengives langsomt på de fleste browsere, temaet har også kompatibilitet med tonsvis af plugins som:

 • Revolution Slider
 • Kontaktformular 7
 • Essentielt gitter
 • MailChimp til WP
 • WooCommerce
 • YITH WooCommerce Ønskeliste
 • WooCommerce-delingsknapper på sociale medier
 • YITH WooCommerce Sammenlign
 • TemaREX Addons

Med et utroligt godt indslag med fremhævede artikler, nok blokke til blogindlæg, forskellige sektioner og endda støtte til en digital butik, er dette tema en meget god pasform for de fleste spillesider, hvis du kan forbi den lidt langsomme gengivelse, manglen på en gennemgang / score system og $ 56 prismærket. Det er i øjeblikket placeret 23 på ThemeForest.

5. Avantura

Info & DownloadSe demoen

Avantura er ikke et spilspecifikt tema, det er mere et generelt magasinetema, men frygter ikke, fordi jo mere højere vi rangerer, jo mere “generelt orienteret” bliver de. I modsætning til hvad du måske synes, er de generelle magasinetemaer, der er øverst, de bedste til et spilmagasin af flere grunde.

Avantura er en af ​​de første, der har markedsført som et generelt tema med flere demoer, der passer til forskellige formål. Hvorfor er dette et så stort tema for et spilmagasin, du måske spørger? Jeg er glad for at du spurgte.

Avantura har en af ​​de bedste byggesten, som vi har set til konstruktion af et spillesite, det understøtter unikke farvekategorier (et must for ethvert seriøst spilmagasin), kan kombineres med populære widgets, kan tilpasses farve per side, har flere muligheder til header og sidefod, og det har et utroligt godt design af blogindlæg. Det har også meget godt med forfattermodulet og nogle gode næste og forrige artikelskroge. Oven på det hele understøtter det en dejlig mega-menu med billeder.

På den dårlige side har temaet ikke et gennemgangs- / scoringssystem indbygget, du skal selv lave et med plugins. Avantura koster $ 49, og det er i øjeblikket rangeret 18 på ThemeForest.

6. GeekMag

Info & DownloadSe demoen

Geekmag er et magasin-, nyheds- og blogmagasinets generelle tema, det er yderst velegnet til et tidsskrift for tech, tv, kultur, film og spil. I vores tilfælde har GeekMag et helvede af et godt design, en omfattende vifte af funktioner, support til bbPress, som giver dig mulighed for at konstruere et samfund inde i dit wordpress-gamingmagasin og BuddyPress. Det understøtter også Ajax-indlæsning af webstedet for en meget finere præsentation.

GeekMag er et Page Builder-tema konstrueret på SiteOrigin-sidebygger, hvilket betyder, at du får et meget bedre udvalg af muligheder for at opbygge dine webstedsblokke. Temaet har et af de bedste evaluerings- / scoresystemer, vi har set, hvilket er rigtig godt til et anmeldelserwebsted. På den dårlige side har temaet nogle dårlige farvevalg for et spilmagasin, og du bliver nødt til at finpusse det lidt og har ikke en farvekodet for sektioner.

GeekMag koster $ 49 og er i øjeblikket placeret 19 på ThemeForest.

Bedre gaming WordPress-temaer

Disse temaer anbefales til dem, der enten allerede kører et spilwebsted og ønsker at forbedre det lidt yderligere eller er seriøse med at oprette et meget godt spilwebsted, der kan udvides med tiden. Disse temaer skal indeholde et scorings / gennemgangssystem, de skal også indlæses meget hurtigt.

7. Kappa

Info & DownloadSe demoen

Kappa er et meget strengt orienteret gaming WordPress-tema med fokus på præsentation og et godt gennemgang / scoringssystem. Temaet har den bedste skyder, vi har set til dato på hjemmesiden. Et meget godt blogindlæg, men noget begrænset og de 3 bedste bedømmelse af systempræsentation.

Den gode ting ved dette tema er, at det har en meget spilfølelse indbygget i det, med et rent og systemdesign, der handler med kompleksitet og flere funktioner til et mere spilorienteret websted med fokus på bedre udseende. Den dårlige ting er, at det ikke har et farvekodet system og ikke har et bredere udvalg af byggesten til at konstruere din startside. Hvis du planlægger at bygge et dejligt spilwebsted uden for meget, er dette bare et perfekt tema. Det er prisen ikke den bedste, sammenlignet med de funktioner, den har, og den sidder på $ 49, den er også i øjeblikket placeret 10 på ThemeForest.

8. Kolyoum! Aviser WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Kolyoum! er et elegant multifunktionsmagasinetema, der kommer med masser af ekstra funktioner. Det har startsidelayouts, mere end 10 foruddefinerede demoer, det er stærkt optimeret til hastighed og ydeevne, og det er baseret på WP Bakery Builder, så du har mange tilpassede moduler klar til at spille med.

Temafunktionerne slutter ikke der, det kommer med mere end 10 foruddefinerede overskrifter, 60 blokindhold, 20 skydere og gitter integreret med Visual Composer, og det er endda fuld AMP-kompatibel. Tror du det er nok? Der er en grund til, at dette tema er på vores meget gode temaliste. Det inkluderer Laylins-plugin, den er klar til WooCommerce, så du endda kan integrere en butik i den, har en klistret sidebjælke og endda en mørk hud. Men dette tema vil ikke være komplet uden et score / review-system, som det også har.

På den dårlige side kommer temaet ikke med en foruddefineret demo til et spilwebsted, du bliver nødt til at lave en med det, du har, men der er bare så meget, du kan gøre med dette tema, at du ikke bare kan afvise det på grund af det. Temaet er også meget billigt, koster kun $ 29, det er billigere end alle de andre temaer, der er sendt her med meget flere funktioner. Hvis du ser alvorligt på at opbygge et meget godt spilwebsted, kan du bare ikke gå galt med denne. Aktuelt placeret 8 på ThemeForest.

De allerbedste gaming WordPress-temaer

Disse temaer er beregnet til dem, der ønsker det absolut bedste. Professionelle spilleskribenter, bloggere og spilentusiast, der allerede har et spilwebsted, kender en ting eller to om design og ønsker at forbedre det yderligere. Disse temaer har omfattende muligheder indbygget i det og kræver mere viden fra dem, der ønsker at bruge dem til at bruge, hvis de ønsker at få det bedste ud af dem. Disse temaer er det absolut bedste, der er og bør bruges på store spillesider. De tre sidste er de bedst bedømte og mest populære pakket af dem alle.

9. Newsmag Mews

Info & DownloadSe demoen

Newsmag-temaet er bygget af TagDIV, en af ​​eliteudviklerne på ThemeForest. Temaet har den perfekte bygningsstruktur til et spillemagasin, understøtter Youtube og et anmeldelse / scoresystem. Det bruger bedste praksis til SEO og er ekstremt hurtig. TagDIV er blevet anerkendt gang på gang som en af ​​de bedste udviklere til temaer. De har et solidt ry og fortsætter med at forbedre deres temaer. De startede med at bruge Visual Composer og senere erstattede de det med deres egen TagDIV-komponist, som ærligt talt er den bedste blokbygger for et magasin, vi nogensinde har set.

At opbygge et komplet gamingmagasin med TagDIV-komponisten er noget utroligt let at opnå, og en af ​​grundene til, at du skulle få dette tema. Newsmag understøtter mindre moduler end deres nummer 1-tema, Newspaper, men det er også utroligt magtfuldt alligevel og fortjener stedet blandt de allerbedste temaer for et spillemagasin. Det har også widgets til Instagram, vejr, social tæller, populær kategori, forfatterboks, annonceboks, giv det navn.

Ikke overbevist ?, der er mere. Det har en brugerdefineret lightbox til billederne, en smart sidebjælke, tilpassede build drag & drop gallerier, smartlister, youtube / vimeo-blokke, klistrede menuer og understøtter Google-skrifttyper, TypeKits fra Adobe og Font Stacks. Sidst men ikke mindst har det også et Ajax Login / Register-modul og Speed ​​Booster-optimeringer.

Hvad kunne du ellers ønske dig? Selvfølgelig er Newsmag et af de største temaer gennem tidene for et spilmagasin, med en pris på $ 49 kan du ikke virkelig gå galt med at få denne. Kun ulemper er manglen på en foruddefineret spilskabelon og en noget stadig snæver indholdsvisning, bortset fra det er det en af ​​de bedste. Der er en grund til, at det i øjeblikket er placeret som 1 på ThemeForest.

10. Nyhedsgamer

Info & DownloadSe demoen

News Gamer er sandsynligvis det bedste tema i eksistensen med en foruddefineret spilleskabelon på top 3 af en grund. NewsGamer er en professionel responsiv WordPress-skabelon, der er velegnet til spilmagasiner, avisudgivere, magasiner eller avancerede blogs. Hvorfor vi tror, ​​at dette kan være det bedste, der er for et spilmagasin? Adskillige grunde.

News Gamer har en bestemt skabelon til et spilleside, den bedste skabelon ud af alle de temaer, der diskuteres her, for at være ærlig. Dette ville ikke være tilstrækkelig grund til en anbefaling, hvis ikke på grund af det omfattende sæt funktioner, der inkluderer: Visual Composer-blokke, top-grid-layouts, kategori-layouts, post-layouts, header-layouts, ajax-pagination, ubegrænset sidebjælker og selvfølgelig en score / gennemgangssystem.

Temaet er bygget på boostrap, hvilket garanterer et godt tema på alle enheder. Det er byggestenene styres gennem Visual Composer og har blandt andet:

 • Indstillinger for avanceret kategori – indstil globale indstillinger for kategorier eller for hver kategori:
  • Kategorilayout (12 forskellige layouts)
  • Sidepanel position (3 forskellige layouts)
  • Indlæg pr. Side
  • Paginationsskabelon (2 forskellige layouts)
  • Annoncesystem (Top Banner Position, Wallpaper Banner eller Banner i layout)
 • Avancerede indstillinger for indlæg / side – indstil globale indstillinger for kategorier eller for hver kategori:
  • Indlægslayout (7 forskellige layout)
  • Sidepanel position (3 forskellige layouts)
  • Relaterede postkasser (kun indlæg)
  • Gennemgå indlæg (kun indlæg)
  • Indstillinger for lydindlæg
  • Valg af videoindlæg
  • Udvidet social deling
  • Annoncesystem (Top Banner Position, Wallpaper Banner eller Banner i layout)

Oven på det hele er temaet som, uden en eneste tvivl, den bedste skabelon til en spillegennemgangsside ud af alle de andre temaer på denne liste.

Og også den bedste gennemgangsskabelon til scoren!

News Gamer er en solid vinder med mange sider skabeloner, kategoriskabeloner, score system og brugerdefinerede sider til anmeldelser. Dette tema er et af de bedste. Hvis ikke det bedste af alle tider.

11. Avis

Info & DownloadSe demoen

Avis er bygget af TagDIV, de samme fyre bag Newsmag. Avis har alle de samme ingredienser som Newsmag (læs Newsmag-beskrivelse for mere information) undtagen Avis har flere moduler, flere overskrifter, mere alt. NewsPaper er uden tvivl det bedste tema fra TagDIV. Avis er designet omkring Visual Composer, men senere blev moduleditoren erstattet af TagDIV-komponisten, kernen i bygningsoplevelsen, der giver så mange gode ratings på ThemeForest. Avis er som Newsmag genindlæst, det indeholder alt, hvad der findes i Newsmag med tilføjede moduler, flere konfigurationsmuligheder og mere fleksibilitet. Det er stadig et generelt nyhedsmagasinetema, der passer perfekt til et spillemagasin. Avis er i øjeblikket placeret som 1 i ThemeForest, du kan se, hvor meget kærlighed der er til dette tema. Udviklerne fortsætter med at forbedre det, og det har nået et modenhedsniveau uhørt på noget andet tema til salg. Avis er det mest fleksible tema, som du kunne komme med et magasin, og det er et absolut must at have det.

Det er naturligvis højere end Newsmag til $ 59, men det anbefales absolut. Den er for nylig blevet opgraderet til version 8.8 med den ekstra bonus at være i stand til at opbygge komplette brugerdefinerede ladesider med tilføjede funktioner i TagDIV-komponisten, hvilket effektivt giver dig mulighed for at opbygge destinationssider på dit eget spilwebsted, hvilket udvider kraften og fleksibiliteten betydeligt. Aviser handler om det bedste, du kan få til et spilmagasin, og det tilføjede endda en komplet sort forudindstilling for nylig. Mængden af ​​indbyggede indstillinger er uden sidestykke, og det er vores top anbefaling for det allerbedste, der findes.

Sidst, men ikke mindst, af alle de temaer, der er anført her, handler avisen om det eneste, der har mere end 55 foruddefinerede skabeloner! Et klik og slukke for at gå med en foruddefineret skabelon efter eget valg klar til mindre finjustering. For enhver, der har oplevet nok, giver avis mulighed for en komplet webstedsoprettelse med meget få tryk på en knap og masser af besparede tid.

Kom til sagen…

Så du har læst alle vores artikler. Vil du vide, hvad er de sande perler på denne liste? Vi opsummerer det for dig. Hvis du er en uerfaren blogger og vil starte dit nye spilwebsted, anbefaler vi Gametime. Hvis du er lidt erfaren og vil have noget fint tema til dit nye spilwebsted, vil vi helt sikkert anbefale Kappa. Hvis du er en erfaren professionel, eller hvis du bare vil have det bedste tema, der er, er det bedste sted forbeholdt to temaer: Avis og Nyhedsgamer.

Hvis du leder efter næste trin, tjek vores guide til, hvordan du starter en blog for at lære om installation af dit tema og tilføjelse af indhold, eller vores social media marketing guide for at finde ud af, hvordan du kan bruge sociale medier til at udvide dit publikum af læsere.

Jeg håber, at denne artikel var nyttig og informativ for dig. Hvis du har bemærkninger til temaerne, så tøv ikke med at dele dem i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map