10+ Bedste A / B split-testværktøjer til WordPress for at forbedre konverteringsfrekvensen

Bedste A / B split-testværktøjer til WordPress

Hvis du bruger dit WordPress-websted til at sælge produkter, promovere tjenester eller fremkalde nogen form for respons eller handlinger fra dine læsere, har A / B-split-testværktøjer og plugins, vi ser på i dag, potentialet til at gøre dit websted til en meget mere effektivt målkonverteringsværktøj.


Ved at oprette variationer af dit indhold og opdele eller A / B teste dem mod hinanden, kan du øge procentdelen af ​​dine besøgende, der udfører en ønsket handling. Disse indholdsvarianter kan være lige så små som at ændre linkteksten i slutningen af ​​et indlæg lige til sammenligning af to forskellige destinationsside-designs med hinanden.

Så uanset om du vil tjene flere penge på dit websted eller bare generere mere diskussion og interaktion omkring dit indhold, er det vigtigt at du bruger lidt tid på at teste og optimere dit indhold for at finde ud af, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

Heldigvis er der et antal plugins, der giver dig værktøjer til at gøre netop det, alt sammen fra din WordPress admin interface. Så leder du efter det rigtige værktøj til dit websted? Du er heldig. Her er de bedste split-testværktøjer og plugins til WordPress (eller i det mindste synes vi, de er ret fantastiske).

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Nelio A / B-split-test

Nelio AB split testværktøj til WordPress

Nelio AB Testing er et plugin, der giver dig mulighed for at køre A / B-tests på dit WordPress-websted for at forbedre konverteringsfrekvensen og optimere dit indhold og design.

Den type test eller eksperimenter, du kan køre, inkluderer sammenligning af to versioner af et indlæg – fra små teksttilpasninger til det overordnede design og layout, overskriftstest, sammenligning af temaer, test af widgets og sammenligning af menuindstillinger. Stort set ethvert aspekt af et websted kan testes. Fra opfordring til handling på et indlæg til hele layoutet ved hjælp af den nye A / B CSS-test. Du får også et kraftfuldt varmekortværktøj til at se nøjagtigt, hvor dine besøgende klikker på dine indlæg og sider.

Nelio A / B-test for WordPress

Kontrolelementerne til opsætning og styring af dine test er integreret problemfrit i dit WordPress admin-område. Dette betyder, at du ikke behøver at lære et nyt system eller styre en anden konto for at starte kørsel af A / B-tests på dit WordPress-websted. Da tjenesten imidlertid er skybaseret, finder computeren sted på Nelio-serverne. Dette forhindrer, at eventuel afmatning på dit websted forekommer, mens testene kører, og antallet knuses.

Selvom plugin til integration af tjenesten med dit websted er gratis, samt giver dig adgang til en gratis 14-dages prøveperiode, skal du tilmelde dig en af ​​deres betalte abonnementsplaner for at bruge tjenesten i en længere periode.

Med en 14-dages gratis prøveperiode at drage fordel af, skal du være i stand til at få en god fornemmelse af, hvad Nelio A / B Testing har at tilbyde. Hvis dit websted får nok trafik, kan du endda være i stand til at forbedre dine konverteringsfrekvenser og begynde at generere mere salg, før prøveperioden er slut.

2. Titelforsøg

Titteleksperimenter A / B split-testværktøj til WordPress

Titeleksperimenter er et A / B-split-test-plugin til WordPress. Efter installation af titeleksperimenter på dit websted kan du begynde at teste titlerne på dine blogindlæg for at se, hvilke der får mest opmærksomhed fra dine læsere.

Fra skærmbilledet til oprettelse af indlæg kan du indtaste dine titelvariationer. Hver gang dine indlæg vises på dit websted, som f.eks. I widgeten til de nyeste indlæg eller arkivsiderne, testes disse titelvariationer mod hinanden.

Dette plugin skal ikke kun hjælpe dig med at øge antallet af indlæg, som hver besøgende ser på din blog, men også hjælpe dig med at blive bedre til at skrive indlægstitler generelt – en færdighed, som bestemt er værd at dyrke.

3. Enkel sidetester

Simple Side Tester WordPress Plugin

Med Simple Page Tester kan du vælge et indlæg eller en side på dit websted, som du gerne vil optimere. Side kan testes mod en ændret kopi, en anden spændende side på dit websted, eller du kan vælge at oprette en ny side for at sammenligne den med.

Enkel sidetester

Når du har givet dine delte testeksperimenter et navn, kan du derefter læne dig tilbage og vente på, at resultaterne kommer ind. Mens der er en gratis version af dette plugin tilgængeligt, giver det dig kun mulighed for at se, hvor mange besøg hver variation har modtaget. Hvis du vil vide om målkonverteringskurser og andre mere nyttige data, skal du opgradere til premium-versionen.

På trods af at den gratis version af Simple Page Tester mangler nyttige funktioner, er premiumversionen tilgængelig for et relativt overkommeligt engangsgebyr.

4. WordPress opfordrer til handling

WordPress opfordrer til handling Split Testing-plugin

Det gratis WordPress-opkald til handling-plugin giver dig mulighed for at oprette opfordring til handling til dit websted. Disse CTA’er testes mod hinanden for at finde den, som dine besøgende interagerer mest gunstigt med .

Disse opkald til handlinger kan variere fra enkle links, lige til sociale medieknapper, filoverførsler og meget mere. Plugin inkluderer et udvalg af skabeloner til at oprette dine opfordringer til handling, selvom du dog har muligheden for at starte fra et tomt lærred. Tilpasninger af skabeloner gøres let ved hjælp af udseendelsesindstillingerne og en brugerdefineret besked tilføjet ved hjælp af WordPress-editoren.

Opfordringerne til handling kan derefter indsættes i dine WordPress-indlæg, sider og andre områder, hvor du vil have dem til at blive vist. Når du først har oprettet en opfordring til handling, kan du derefter oprette en variation af den og lade testen begynde.

WordPress opfordrer til handling

Hvis du vil have et værktøj til at opbygge dine egne genanvendelige opkald til handlingsknapper med muligheden for derefter at dele test dem mod hinanden, er dette gratis plugin en god mulighed.

5. WordPress Landing Pages

WordPress Landing Pages Split Testing Plugin

Øg konvertering med plugin til WordPress Landing Pages. Dette gratis plugin bruger ACF-rammen som en base til at oprette destinationssideskabeloner. Du skal blot oprette variationer og begynde at teste for at se, hvad dine læsere eller kunder reagerer på.

WordPress Landing Pages-pluginet inkluderer indbyggede funktioner til at overvåge konverteringer og oprette A / B eller multivariate tests. Med disse data kan du foretage effektive og målrettede justeringer til dit destinationssides design for at optimere din konverteringsfrekvens. Andre funktioner inkluderer muligheder for at klone eksisterende sider, forudfyldte formularer, spore kundeemner og mere.

6. ConverThis

ConverThis A / B split testværktøj til WordPress

ConverThis plugin hjælper dig med at køre ubegrænsede kampagner og omfattende konverteringssporing for at se nøjagtigt hvilke komponenter du skal slippe af med og holde på dine websteder. Den automatiserede split-testplatform integreres direkte med dit WordPress-dashboard, så du ikke længere behøver at hoppe rundt til en helt ny software, når du kontrollerer dine rapporter.

Hovedårsagen til at ConverThis skiller sig ud fra resten af ​​mængden er fordi det også sporer klik, mens andre værktøjer ser ud til at fokusere mere på konvertering og split-test.

7. Marketing Optimizer

Marketing Optimizer Split Testing WordPress Plugin

Marketing Optimizer til WordPress-plugin giver dig alt hvad du har brug for i et testværktøj, fordi du automatisk får sporet hver eneste side på dit websted.

Plugin leverer en sideliste, som du derefter kan filtrere igennem og teste de sider, du vælger. Du kan også bruge sidedetaljergrænsefladen til at oprette variationer til eksisterende sider. Alt er let at håndtere et sted, og du behøver ikke vide meget om teknologi for at implementere dette system. For nylig blev plugin opdateret til at omfatte gratis CTA-skabeloner, popup-skabeloner og testværktøjer til hver.

8. Optimistisk

Optimiseret X Split Testing WordPress Plugin

Optimizely X-plugin er en af ​​de delte testindstillinger, der giver en lettere måde at teste overskrifter til dine sider og indlæg. Plugin er temmelig let at konfigurere på dit websted, og det har en kodefri visuel editor, så alle kan bruge det til at oprette test. Optimiseret X genererer ROI-resultater i realtid, så du ved, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

Multikanaloptimering er også nyttigt at nå folk uanset hvor de er og uanset deres enhed. Betydning om de bruger computere eller mobile enheder, skal du være i stand til at servere split-testet indhold.

Du skal tilmelde dig en Optimizely-konto for at aktivere plugin (skønt alle test og resultater administreres i WordPress-dashboard).

9. Del test for Elementor

Delet test til Elementor WordPress Plugin

Bruger du den populære Elementor-sidebygger til at oprette et brugerdefineret websted eller destinationssider? Det kan være en god ide at prøve Split Test for Elementor. Med dette plugin kan du teste forskellige brugerdefinerede Elementor-baserede design for at se, hvilken konvertering der er bedre. Test overskrifter, prøv forskellige callout-design, find ud af, hvilke knapper der er mere klikbare og mere.

For at bruge split-testfunktionen skal du blot indstille dine split-testvariationsindstillinger under afsnittet “Avanceret”, når du opretter eller redigerer et modul. Hold derefter styr på dine variationers ydelse ved hjælp af rapporter, der er genereret under fanen Splittest i dit WordPress-instrumentbord.

Split Test for Elementor bruger data på din egen server – dette gør det til et sikkert valg for dem, der er bekymret for GDPR-overholdelse, da du ikke indsamler yderligere besøgendeinfo eller deler dem med en tredjepart.

10. V / C Splitter Pro (Premium)

V / C Spitter Pro WordPress Split Testing-plugin

Info & DownloadSe demoen

Brug af WPBakery originale Visual Composer plugin i stedet for Elementor? Intet problem. V / C Splitter Pro-pluginet tilføjer A / B-split-testindstillinger, der er nyttige for alle, der bruger den magtfulde sidebygger.

VC Splitter-testmodulet er tilgængeligt, når du bygger layout af Visual Composer. Opret blot dine variationer i modulet og give din split-test et navn. For at kontrollere ydelsen skal du bare gå til sideditoren og klikke på VC Splitter-modulet – det opdateres med ny statistik, hver gang du åbner / ser det.

Uanset om du vil teste udbud, destinationssider, tilmeldingsformularer, overskrifter eller layout, er VC Splitter-plugin en sikker måde at forbedre din salgstragt og dine konverteringer på, hvis du allerede bruger den originale WPBakery Page Builder .

11. WooCommerce AB Split Testing (Premium)

WooCommerce AB Split Testing WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Vi har dækket masser af A / B split-testværktøjer til forskellige WordPress-indholdselementer, men vi har savnet e-handel, der kan være en smule vanskeligt. Det er her WooCommerce Simple Split Testing-pluginet kommer ind.

Dette specialiserede plugin blev oprettet til produktvariationstest. I stedet for at tilføje det samme produkt til dit websted flere gange og forvirre kunder, skal du blot køre en split-test. Spor visninger af produktvariationer, ordrer og salgssats. Derudover kan du se en rapport, der viser alle ordrer for hver produktvariant. Dette er en fantastisk måde at teste nye produktbeskrivelser, produktvisninger og mere.

12. Google Optimer

Google Optimer split-testværktøj

Selvom det ikke er et plugin, skal du give det til Google for at oprette et af de øverste split-testværktøjer, der er tilgængelige for ethvert websted (WordPress eller ej). Google Optimer links direkte til din Google Analytics-konto. Dette betyder, at du har adgang til meget nøjagtige data baseret på den faktiske ydelse af dine split-tests stort set med det samme. Desuden er det allerede konfigureret til at teste desktop- og mobilvariationer.

Heldigvis er opsætningen super let, også for ikke-dev-typer. Alt hvad du skal gøre er at synkronisere din Analytics-konto og derefter tilføje dit Optimize-kodestykke til Analytics-sporingskoden, der allerede findes på dit websted (bare følg Optimer installationsvejledningen). Derefter er du klar til at begynde at teste! Optimer etiketterne til disse “eksperimenter”, og de er primært konfigureret til at teste sidevarianter. Bare tilføj de forskellige URL-adresser, du vil krydse test / sammenligne og justere indstillinger for variantvægte (hvor ofte hver vises), mål og målretning. Du har også adgang til nyttige rapporter i hele eksperimentet både i Optimer og i Google Analytics.

Da de fleste webstedsejere allerede bruger Analytics til at spore trafik og konverteringer, er Google Optimize et fremragende valg til split-testing. Det er en overkommelig (gratis), nøjagtig og forholdsvis lav indsats til implementering.

Afsluttende tanker om WordPress A / B split-testværktøjer

Som vi lige har set er nogle af de bedste (efter vores mening), veldesignede og nyttige plugins til udførelse af A / B split-test på dit WordPress-sted.

Uanset om du vil starte langsomt med et plugin som titeleksperimenter og sammenligne dine indlægstitler eller dykke dybt ind i test og optimering af alle aspekter af dit websted med en service som Nelio A / B-test eller Google Optimize, er der en mulighed, der passer til dine krav og budget.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til emnet med A / B-split-testværktøjer og optimerer dit websted for højere konverteringsfrekvenser, bedes du efterlade en besked nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map