SiteGround PayPal Payment (Vodič) »Mogu li platiti PayPal-om?

Naplata putem web hostinga SiteGround metodom PayPal (2020)

Ako se pitate prihvaća li SiteGround plaćanja putem PayPala ili ne. Da, oni čine! Međutim, ovo je najmanje poznati način plaćanja koji koristi SiteGround, a najčešća je opcija Plaćanja kreditnom karticom. PayPal nije naveden na web stranicama naloga za web hosting, a ipak možete platiti putem PayPala za usluge web hostinga koje kupite putem SiteGround.


Ako ste već Korisnik SiteGround, jednostavno možete Prijaviti se na SiteGround Korisničko područje, a zatim prijeđite na svoje Stranica podrške i na kraju se obratite njihovim Tim za podršku za naplatu za PayPal plaćanje. A ako ste novi u SiteGroundu i planirate Prijavite se i plaćati putem Debitne kartice ili PayPala (najmanje popularni načini plaćanja koji koristi SiteGround), samo trebate kontaktirati njihove Odjel prodaje pomoću SiteGroundovog brzog i super prijateljskog Chat uživo.

Zašto debitna kartica ili način plaćanja putem PayPala nisu navedeni na stranici narudžbe SiteGround?

Da, tako je! SiteGround na svojim stranicama s narudžbama nije na popisu opcija plaćanja kao što su Debitna kartica i PayPal. Također su spomenuli da prihvaćaju sljedeće vrste kreditnih kartica poput VISA kartice, MasterCard, Otkrijte kartice, i American Express kartice (Amex).

Međutim, SiteGround svojim klijentima nudi i dodatne mogućnosti plaćanja za plaćanje njihovih kupovina na web lokaciji koristeći Debitnu karticu ili PayPal račun (ako kupci nemaju kreditnu karticu ili kada im je teško izvršiti SiteGround plaćanja).

Kako platiti hostinging usluge SiteGround pomoću PayPal ili Debitne kartice? [Jednostavno uputstvo za upotrebu korak po korak]

Ovdje je naš korak-po-korak lako razumljiv vodič koji će vam pomoći u plaćanju usluga SiteGround pomoću PayPal ili Debitne kartice dok se prijavljujete za njihove web hosting planove i pakete.

KORAK 1 ⤵

Prvo posjetite SiteGround.com i odaberite a Plan web hostinga koji želite platiti putem Debitne kartice ili PayPal računa.

⤵ KORAK 2 ⤵

Registrirajte ime domene po vašem izboru.

⤵ KORAK 3 ⤵

Ispunite pojedinosti o vašem Informacije o računu, Podaci o klijentu, i Informacije o kupnji odjeljak, ali preskočite Informacije o plaćanju odjeljak i ostavite ga praznim. Na kraju odaberite Potvrđujem potvrdni okvir i na kraju kliknite na Plati sada dugme.

BILJEŠKA: Ne morate odabrati ili platiti za SiteGround Dodatne usluge kao što je SG Site Scanner i privatnost domene (koju možete pronaći pod Informacije o kupnji odjeljak).
TAKO PROČITAJTE: Je li SGG skener web mjesta vrijedan toga? (Pregled)
Je li potrebna zaštita privatnosti domena SiteGround? (Pregled)

KORAK 4 ⤵

Jednom kada kliknete Plati sada gumb, odmah ćete dobiti greška! Više je poput a Poruka obavijesti što kaže da niste ispunili obavezno Informacije o plaćanju polje.

BILJEŠKA: Ne morate se brinuti zbog ovoga ERROR kao što je ostale podatke vaše podatke već prikupio TeamGround tim, koji će vas kontaktirati uskoro!

KORAK 5 ⤵

Tim SiteGround uskoro će vam poslati odgovor Obavijest e-poštom da su dobili podatke u vezi s kupnjom vašeg računa za hosting koji ste nam poslali prilikom ispunjavanja obrasca za prijavu SiteGround (osim unosa podataka o plaćanju).

Stoga možete pričekati da vas tim SiteGround kontaktira u vezi s istim ili možete i izravno da ih kontaktirate putem njihovog sustava za podršku uživo koji možete pronaći odmah na vrhu (ispod Pomozite izbornik).

Dok lebdite iznad miša Pomozite izbornika, dobit ćete padajući izbornik i trebate kliknuti na Započnite prodajni chat vezu za povezivanje s timom za podršku uživoGearGage-a.

KORAK 6 ⤵

Dok počnete razgovarati s Agent za podršku SiteGround, samo mu daj do znanja da je već imaš Stvorio račun sa SiteGround ali još nisu ispunili Informacije o plaćanju kako ih želite platiti putem PayPal ili Debitna kartica (a ne putem kreditne kartice).

SiteGround predstavnik za podršku može vas pitati Tvoje ime, ID e-pošte, i Broj telefona (samo za potvrdu unosa računa na vašem hosting računu) a zatim će vam dostaviti a Posebna prilagođena veza koju biste trebali kliknuti da biste izvršili plaćanje za web hosting nalog putem web mjesta PayPal ili debitna kartica (onaj s kojim vam je ugodno).

KORAK 7 ⤵

Jednom kada unesete sve Informacije o plaćanju, dovršite svoje Proces registracije SiteGround. Napokon, dobit ćete Poruka o završetku kupnje iz SiteGround-a da potvrde isto.

BILJEŠKA: Čak ćete dobiti obavijest SiteGround tima o uspješnom dovršavanju narudžbe putem e-pošte!

Zaključak: Je li PayPal Payment siguran za upotrebu sa SiteGround?

PayPal je jedan od najsigurnijih načina plaćanja plaćanja putem SiteGround kupovine i prebacivanje novca na njihov račun jer je PayPal web mjesto vrlo sigurno i šifrirano. Također, razmjena bilo kakvih osobnih podataka tijekom transakcije je skrivena od SiteGround-a ili bilo kojih trećih strana. Na taj način, svaki PayPal kupac postaje zaštićen Planom zaštite kupca.

To je glavni razlog zašto razne web hosting tvrtke (uključujući SiteGround) prihvaćaju plaćanja putem PayPala – što ga čini jednom od najsigurnijih načina plaćanja.

Nadam se da ste ovo našli pregled na Načini plaćanja i debitne kartice SiteGround (2020) koristan. Ako imate bilo kakvih nedoumica oko mogućnosti plaćanja putem PayPal ili debitne kartice SiteGround, molimo kontaktirajte tim za podršku 24 × 7 za dodatnu pomoć!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map