Podatkovni centri i lokacije poslužitelja SiteGround (2020): Kako odabrati pravu za svoju web stranicu? Koji je najbolji i najbrži?

SiteGround baza podataka poslužitelja centra podataka u Singapuru (Azija)

Brzina, performanse i stabilnost vaše web stranice uglavnom ovise o lokaciji poslužitelja vaše web hosting tvrtke kao i karakteristikama vašeg hosting centra za podatke. To je razlog zašto SiteGround usko surađuje samo s onim sadržajima koji su najbolji na svijetu, pa su s ponosom odabrali najmoćnije poslužitelje i najnoviji hardver nove generacije za izgradnju temelja svoje izvrsne hosting infrastrukture.


Odaberite najbliži DataGround Data Center kako biste postigli najbolje vrijeme učitavanja odabirom lokacije poslužitelja hostinga u blizini posjetitelja vaše web stranice / bloga. Moći ćete ugostiti svoje Zajednički ili Cloud poslužitelj računi sa SiteGround u SAD (Sjeverna Amerika), Europa ili Azijsko-pacifička regija Centri podataka.

Gdje su poslužitelji Sitegrounda širom svijeta?

Trenutno SiteGround ima 6 mjesta u podatkovnom centru širom svijeta gdje možete odabrati najbolje mjesto na poslužitelju za hosting vašeg bloga / web stranice pomoću SiteGround-a. Evo popisa datacentrova SiteGround (lokacije poslužitelja):

1. Chicago (SAD)

Najbolji podatkovni centar SiteGround smješten u NAS koje možete odabrati – najprikladnije za ciljanje posjetitelja Sjeverna Amerika (posebno SAD i Kanada), Južna Amerika & the Afrička regija.

2. Iowa (SAD)

Drugi podatkovni centar SiteGround smješten je u NAS koje možete odabrati pri ciljanju posjetitelja iz Sjeverna Amerika, Južna Amerika & Afrika.

3. London (UK)

Najbolji podatkovni centar SiteGround smješten u London koje možete odabrati jer je najbolje za ciljanje posjetitelja iz Europska regija (posebno Velika Britanija i susjedne zemlje) & Rusija.

4. Amsterdam (Nizozemska)

SiteGround podatkovni centar smješten u Nizozemska koje možete odabrati jer je najbolje za ciljanje posjetitelja Europa, Rusija, i druge susjedne zemlje.

5. Eemshaven (Nizozemska)

Drugi podatkovni centar SiteGround smješten je u Nizozemska koje možete odabrati pri ciljanju posjetitelja iz Europa & Rusija.

6. Grad Singapur (Singapur)

Drugi podatkovni centar SiteGround smješten u Singapur koje možete odabrati jer je najbolje za ciljanje posjetitelja Okeanija (Australija i Novi Zeland), Azijske zemlje (Singapur, Malezija, Indija, Pakistan, Bangladeš, Šri Lanka, Filipine, Japan, Kina, itd), Bliski Istok (Zaljevske zemlje Kao UAE, Saudijska Arabija, Katar, Bahrein, Kuvajt, itd) & Južno-pacifička regija.

SiteGround se posebno pobrinuo prilikom odabira podatkovnih centara za svoje web hosting planove, jer su odabrali one najpouzdanije s poslužiteljima s najbržim performansama. (nakon stroge i pažljive istrage). Kontinuirano praćenje (24/7), nadogradnju, trenutno ispravljanje pogrešaka, održavanje i osiguranje ovih vrhunskih SiteGround poslužitelja (nalazi se na 6 različitih lokacija podatkovnog centra) izvodi visoko kvalificirani stručni tim administratora SiteGround.

Zašto su centar podataka SiteGround najbolji?

Evo 3 ključna aspekta kojih striktno slijedi stručni tim SiteGround kako bi osigurali da njihovi podatkovni centri nisu samo u skladu s najboljim poslužiteljima hostinga, već i da premašuju vaša očekivanja:

1. Visoko dostupna mreža 24/7/365 dana

Partnerski objekti SiteGround-a posebno se oslanjaju na mrežno povezivanje s drugim glavnim operaterima radi najveće moguće dostupnosti, brzine i performansi. To osigurava da SiteGround hosting mreže ostaju visoko pouzdane, učinkovite i dostupne cijelo vrijeme što zauzvrat poboljšava ukupne performanse i brzinu njihovog poslužiteljskog pogona.

Pogledajte cjelovite detalje o tehnologiji za brzinu poslužitelja SiteGround

2. Sigurnost i nadzor fizičkog poslužitelja

Svi sadržaji SiteGround-a uvijek su dobro zaštićeni ljudskim sigurnosnim snagama 24/7/365 dana, zamkama za kontrolu pristupa, biometrijskom provjerom identiteta, kontinuiranim video nadzorom i lobijima bez metaka. Uz takve snažne sigurnosne mjere, tim SiteGround nesumnjivo je majstor u upravljanju i nadgledanju njihovog poslužiteljskog objekta u najvećoj mjeri kako ne bi bilo koja treća strana dobila neželjeni pristup svom sustavu..

Pogledajte cjelovite podatke o sigurnosnim praksama poslužitelja SiteGround

3. Suvišni i vrlo pouzdani električni sustavi

Vlasnički generatori napajanja, višestruki izvori napajanja i vrlo moćne UPS tehnologije korporativne klase posebno koriste SiteGround kako bi spriječili da se njihovi podatkovni centri suoče s bilo kakvim prekidima struje. To osigurava da se poslužitelji SiteGround mogu nesmetano i efikasno pokretati s nula ili minimalnim prekidom napajanja, tako da vaša web stranica može biti pokrenuta i pokrenuta. (cijelo vrijeme) s neprestanim gotovo 100% produženim radnim vremenom.

Pogledajte cjelovite pojedinosti o tehnologiji SiteGround Server Uptime

Mogu li promijeniti svoj podatkovni centar SiteGround? Kako promijeniti lokaciju vašeg SiteGround poslužitelja?

DA! Kao korisnik SiteGround moći ćete promijeniti svoje trenutačno mjesto podataka / poslužitelj SiteGround u novi podatkovni centar (Ako je potrebno). Možete promijeniti svoj podatkovni centar SiteGround tako da odete na NARUČITE DOPUNE odjeljak u svom Korisničko područje a zatim kliknite na zelenu boju Dobiti dugme. Možete se obratiti i tehničkoj podršci SiteGround da provede postupak prijenosa podatkovnog centra za vas.

NA PRIMJER: Ako se vaš trenutni centar podataka SiteGround nalazi u Singapur i želite to promijeniti tako da možete doći Londonski podatkovni centar SiteGround. Takve promjene lokacija poslužitelja mogu se izvršiti u bilo kojem vremenskom razdoblju (ako želiš). Kliknite ovdje da biste kontaktirali SiteGround podršku za više informacija o Premještanje hosting računa na SiteGround.

Kako odabrati najbolji DataGround centar podataka koji će odgovarati upravo vašoj web stranici ili blogu?

Za zaključak morate odabrati lokaciju / server poslužitelja SiteGround prema najbližoj geografskoj udaljenosti od ciljne publike vaše web lokacije. Ovo vam neće samo pomoći u optimizaciji brzine stranice, ali i sadržaj vaše web stranice učitavat će se mnogo brže za vaše posjetitelje..

NA PRIMJER: Ako se odlučite ciljati na Indijski posjetitelji sa vaše web lokacije, tada morate odabrati SiteGround Singapur podataka kao što je najbliže mjesto poslužitelja u usporedbi s ostalima (ostalih 5 podatkovnih centara SiteGround). Štoviše, možete čak i konfigurirati CDN usluge (Nabavite BESPLATNI CDN sa SiteGround) poboljšati svoje vremena učitavanja web mjesta u bilo kojoj zemlji (u ovom slučaju to je Indija).

Nadam se ovom pregledu Lokacije i centri podataka DataGround poslužitelja (2020) pomogao vam je u odabiru najboljeg mjesta SiteGround za vaše web mjesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map