Pregled gostovanja Scale

Scala hosting dospio je na vrh liste zbog izvanrednih performansi (samo 41 ms za povezivanje i 0,2 s vremena na prvi bajt) i 99,99% produženog radnog vremena. Znalačka i brza podrška kako na razini sustava tako i na CMS-u (WordPress) i njihov proaktivni pristup sigurnosti.


Moje je mišljenje da je najbolji hosting onaj koji ste postavili i zaboravili. To je moje iskustvo sa Scala hostingom u posljednjih godinu dana. Zato ih trenutno mogu preporučiti kao jednu od najboljih web hosting tvrtki za korisnike u Velikoj Britaniji.

Logotip Scala hostinga
Uptime
999
UBRZATI
999
PODRŠKA
997
CIJENA
972
ZNAČAJKE
995
GREEN
970
INOVATIVNI
1000

Scala hosting je renomirana tvrtka koja od 2007. djeluje iz dva data centra – u Europi i SAD-u. Oni opslužuju više od 50 000 kupaca i 700 000 web stranica.

Svojim klijentima pružaju visokokvalitetne usluge web hostinga. Usredotočen je na upravljani VPS i Cloud hosting, gdje imaju svoju vlastitu upravljačku ploču pod nazivom SPanel. Planovi zajedničkog hostinga nalaze se na CPanel serverima, ali se servisiraju od istog tima, podjednako dobro.

Kao i obično u našim recenzijama, fokusiramo se na performanse, podršku, sigurnost, značajke i cijene.

Izvođenje

Predstava je zaista impresivna. Kao što možete vidjeti iz testa s keycdn alatom za performanse, TTFB (vrijeme do prvog bajta) je samo 198 ms, a brzina veze iz Londona je 41 ms.
Vrijeme veze: vrijeme potrebno za povezivanje s web poslužiteljem. Preporučuje se ispod 200ms.

perfroramnce skala

TTFB: Vrijeme koje teče od trenutka kada klijent postavi HTTP zahtjev na njega prima svoj prvi bajt podataka s web poslužitelja. Preporučuje se ispod 400ms.

To su dvije važne metrike koje se odnose na brzinu mreže i web poslužitelja.

Imaju 99,99% jamstva za produženo vrijeme i na zajedničkoj i na VPS usluzi. Ako vam produženi produžetak za mjesec dana padne ispod 99%, dobit ćete potpuni povrat kredita.

Još jedna dobra osobina Scale je da oni dobro upravljaju šiljcima u prometu. Za razliku od mnogih drugih hosting kompanija, ako vaše web stranice budu virusne na dan, one neće zaustaviti vašu uslugu sve dok ne pokvari poslužitelj..

Sustav je automatiziran, pa ako se to dogodi samo jednom ili dvaput tjedno, oni vam neće smetati s uplatama na više planove (što smo vidjeli s drugim tvrtkama).

Ako vaša web lokacija raste, preporučit će vam VPS plan koji je po izvrsnoj cijeni, gotovo istoj kao i planovi zajedničkog hostinga.

sigurnosti

Scala hosting je usmjeren na sigurnost. Oni su u svoj SPanel integrirali značajku za zaključavanje instalacijskih datoteka, pa čak i ako dodatak ili modul ima sigurnosni problem, hakeri ne mogu prenijeti zlonamjerni softver koji uređuje izvorne datoteke iz instalacije. Ovo je trenutno dostupno samo za WordPress, ali tim njihovih programera radi na drugim glavnim CMS-ovima kao što su Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop i OpenCart.

SShield (samo za upravljani VPS) – cyber sigurnost je hitna tema u tehnološkom svijetu, a hakeri su u svojim napadima postajali sve inventivniji. U svjetlu toga, Scala hosting nudi SShield – rješenje novog gena za zaštitu web stranica.

Alat pruža 24/7 praćenje u stvarnom vremenu i sprečavanje prijetnji. SShield prepoznaje i blokira nevjerojatnih 99,998% svih poznatih zlonamjernih programa i zlonamjernih napada. I ne samo to, već rješenje koristi algoritam strojnog učenja kako bi poboljšao svoje obrambene strategije. Kad god sustav otkrije novu vrstu prijetnje, dodaje se u rastuću bazu podataka potencijalnih ranjivosti, reagirajući još učinkovitije u budućnosti.

Najbolja stvar je nakon što je aktiviran, nema previše veze sa SShieldom – alat je u potpunosti automatiziran i ne zahtijeva prethodno znanje o web sigurnosti..

Nedavno je Scala hosting udružio s Rack911, vodećim u industriji za rješenja za kibernetičku sigurnost. Davatelj sa sjedištem u Kaliforniji pomoći će u proaktivnom nadzoru poslužitelja i redovitim testovima prodora.

podrška

Imaju 24/7 podršku za chat i podršku ulaznica od strane poznatog osoblja koje je sve u mogućnosti. Svi sysadmini i CMS podrška nalaze se u istom uredu, pa će se na sva vaša pitanja, od osnovne podrške do složenih pitanja koja zahtijevaju sysadmin, brzo odgovarati..

Sva podrška nalazi se u Europi.

 • 24/7 podrška za ulaznice
 • 24/7 podrška za chat
 • Podrška je korištena
 • Sa Europom
 • nijedan

Kupci recenzije

Kad provjeravamo mišljenja kupaca, obično idemo na neovisne izvore poput TrustPilota i društvenih medija poput Reddita, Twittera i Facebooka. Također gledamo industrijske forume i druga mjesta za pregled hostova, ali uzimamo one s zrnom soli jer može postojati pristranost u industriji i više nas zanima što pravi kupci kažu u cjelini.

skalahosting povjerenja

Na TrustPilot Scala hosting posjeduje 98% izvrsnih i 2% sjajnih recenzija, što ga svrstava u sam vrh industrije u smislu zadovoljstva kupaca.

Nismo pronašli previše kritika na društvenim mrežama, ali ono što smo pronašli je pozitivno i nismo pronašli nijednu ozbiljnu žalbu.

Na industrijskim forumima i web hosting mjestima s recenzijama visoko su ocijenjena. Također čini dobar dojam da je Scala domaćin ako postoji negativan pregled aktivan i odgovara svim kupcima.

Tehnički detalji

Klijenti dijeljenog hostinga prema zadanim postavkama nalaze se na CPanelu s web poslužiteljem Apache i najnovijim verzijama svih CPanel značajki.

VPS klijenti sa SPanelom mogu birati između Apache, Nginx kao obrnutog proxyja, Litespeed Enterprise ili Open Litespeed (koji je besplatan i neograničen).

Svi planovi podržavaju glavne jezike web programiranja kao što su PHP i Python.

Git podrška je uključena i poslužitelju možete pristupiti putem SFTP-a, SSH-a (omogućen na zahtjev), WP-CLI.

Svi planovi osim Mini mogu ugostiti neograničena imena domena, imaju neograničenu propusnost i neograničenu bazu podataka.

Računi e-pošte također su neograničeni (broj e-poruka koje možete primiti ograničen je čvorovima plana) i podržani su svi glavni protokoli – SMTP / POP3 / IMAP.

Na svim planovima omogućen je i HTTP2.

 • 99,99% produženog jamstva
 • Izvrsna veza i brzina TTFB
 • Sukladnost sa zakonom o zaštiti podataka
 • 7 dana rezervne kopije
 • SSH i WP-CLI pristup
 • Sirovi dnevnici pristupa
 • Sve CPanel značajke
 • Interni razvojni tim
 • Nema UK centra

skalabilnost

Skaliranje unutar hostinga tvrtke Scala brzo je i jednostavno (kao što naziv tvrtke sugerira). Ako vaša web lokacija preraste svoj trenutni plan, lako je premjestiti na upravljani VPS s puno više resursa i snage po gotovo istoj cijeni. Scala je razvila vlastiti panel kućišta – SPanel i omogućava im da cijene upravljanih VPS usluga ostave vrlo pristupačne.

Ograničenja

 • 150k unosa na Mini planu i 3% CPU / memorije.
 • 300k inodeta na startnom planu i 5% potrošnje CPU-a / memorije.
 • 500k unosa na naprednom planu i 9% potrošnje CPU-a / memorije.

1 inode = 1 datoteka.

Sigurnosne kopije

Za zajednički hosting Scala hosting zadržava sigurnosnu kopiju za svaki dan u proteklih 7 dana. Za VPS je samo 1. Te sigurnosne kopije dostupne su samo za obnavljanje iz sustava.

Preporučujem vam da napravite cijelu sigurnosnu kopiju i preuzmete je i čuvate na sigurnom mjestu svakog mjeseca u slučaju da morate vratiti stariju sigurnosnu kopiju (u slučaju zlonamjernog softvera, krađe itd.).

Za što je Scala hosting dobar?

Scala je najbolja vrijednost za domaćina novca koji smo pronašli u upravljanom VPS polju. Njihov zajednički hosting također je velika vrijednost za novac. Koristite Scala hosting ako planirate:

 • pokrenite osobni ili poslovni blog
 • pokrenite web mjesto za e-trgovinu
 • išta na temelju WordPressa, Joomla, Drupal, Magento ili OpenCart
 • male do srednje velike aplikacije

Kada ne koristiti Scala hosting?

 • Ako vam treba samo hosting e-pošte, a ne web stranica, postoje bolja rješenja kao što su Zoho Mail ili Gsuite.
 • Ako vaš projekt zahtijeva posvećeni poslužitelj.

Je li Scala hosting dobar za WordPress hosting?

Scala hosting nudi tri WordPress paketa na temelju njihove zajedničke platforme. Posao nosi iste prednosti s nekim prednostima specifičnim za WP:

 • optimizirano okruženje poslužitelja
 • ažuriranja jezgre i dodataka
 • besplatno skeniranje zlonamjernog softvera
 • podesno područje jednim klikom
 • profesionalna migracija podataka

Kao i kod dijeljenog hostinga, cijene počinju od 3,95 USD / mjesečno za Mini i kreću se do 9,95 USD / mjesečno za Napredni plan.

Možete instalirati WordPress na Scala hosting za manje od 2 minute od prijave na njihovu web stranicu, postavljanje domene ili poddomene i instalacija aktuale. Cijeli postupak možete vidjeti u ovom videu.

U upravljanim VPS planovima Scala ima vlastitog SWordPress Managera – ovaj je za sve ljubitelje WordPressa vani.

SWordPress Manager dolazi s čistim sučeljem, prepunim osnova za prve korisnike:

 • Instalacija / uklanjanje WP-a jednim klikom
 • Omogućavanje / onemogućavanje automatskih ažuriranja
 • Postavljanje sigurnosne brave
 • Poništavanje lozinke administratora

Korisnici također imaju na raspolaganju mjesto za priređivanje, omogućujući sve vrste modifikacija i ispitivanja bez utjecaja na objavljenu web stranicu. Zbog toga ih također preporučujemo kao jednog od najboljih WordPress domaćina za tvrtke u Velikoj Britaniji.

cijena

Sveukupno Scala hosting nudi veliku vrijednost za novac na svim planovima. Pogotovo na upravljanom VPS-u.

Imaju mjesečna plaćanja i 30-dnevnu garanciju povrata novca, tako da možete testirati uslugu.

Međutim, ako želite zaključati najjeftiniju cijenu, morate kupiti trogodišnji ugovor.

Također imajte na umu da su cijene u USD, a ne u GBP.

Zaključak

Scala hosting želi promijeniti status quo u industriji hostinga. Tvrtka stalno pazi na tržište i analizira što bi se moglo promijeniti, što bi se moglo poboljšati. U tom je aspektu Scala razvila jedinstveni skup alata koji imaju za cilj poboljšati performanse i sigurnost poslužitelja, istovremeno smanjujući troškove hostinga.

SPanel je svestrana platforma koja ima za cilj pružiti učinkovitu alternativu cPanelu i njegovim rastućim stopama. SShield je vaša vrhunska zaštita od cyber kriminala. SWordPressManager je vaš jednostavan uvod u najpopularnije CMS rješenje za izgradnju web stranica.

Zajedno stvaraju snažnu mješavinu općih usluga koje jamče da će vaša web stranica uvijek biti brza i sigurna na mreži.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map