HostPapa UK hosting pregled

HostPapa UK hosting pregled

HostPapa je vodeći britanski pružatelj usluga zelenog hostinga, s ogromnim diskovnim prostorom, rasponom propusnosti i fleksibilnim planovima plaćanja uz niske troškove. Tim za korisničku podršku HostPapa nevjerojatno poznaje sve aspekte web hostinga i izrade i održavanja web stranica, a menadžerski tim dolazi za stol s višegodišnjim iskustvom u industriji zelenog web hostinga.


POSEBNA OGRANIČENA PONUDA: Naši posjetitelji dobivaju 50% popusta sa svog HostPapa web hosting računa! Kliknite vezu u nastavku – nije potreban kôd kupona !

POSJETITI HostpapaI DOSTAVITE POPUST 50% ODMAH!

Još jedan bonus koji ste dobili s HostPapa je besplatna domena s registracijom. Dakle, to je definitivno glavni plus koji vam štedi dodatnih 10 funti. Novac koji možete uložiti u oglašavanje, samo koristite promotivni kôd kupona: FREEDOMAIN

Ovaj promo kod za hostpapa funkcionirat će cijelu 2014. godinu !

Savršen za mala i srednja poduzeća za e-trgovinu, kao i one koji traže malu osobnu web stranicu, HostPapa svim svojim kupcima pruža slobodu i fleksibilnost u stvaranju, objavljivanju i promociji fenomenalne web stranice za nevjerojatno niske cijene.

HostPapa trenutno nudi sljedeće usluge:

 • Web hosting
 • Domena usluga
 • Registracija imena
 • Paket malih tvrtki
 • Mobilna web stranica
 • Internetska trgovina
 • Web hosting hosting prodavača
 • Podrška za HostPapa za Google Apps
 • SiteLock sigurnosni pečat
 • CloudFlare
 • Rezervna kopija web mjesta HostPapa
 • SSL certifikati
 • HostPapa Connect

HP-En ponude BESPLATNO:

Facebook Ad Credits

$ 50 BESPLATNO Krediti za oglase

Google AdWords ™ **

$ 100 BESPLATNO Krediti za oglase

Amazon Product Ads ™

$ 75 BESPLATNO Krediti za oglase

Bing / Yahoo! Plaćena pretraga

$ 25 BESPLATNO Krediti za oglase

Miva plaćanje po kliku oglašavanje

$ 25 BESPLATNO Krediti za oglase

Mreža za oglašavanje ponuditelja

$ 20 BESPLATNO Krediti za oglase

Alati za optimizaciju tražilice (SEO)
* Zajamčeno da se web stranica indeksira u Googleu za 24 sata!

BESPLATNO (Vrijednost 120 USD)

AdDollars ™

BESPLATNO
POSJETITI HostpapaI DOSTAVITE DO 50% POPUSTA ODMAH!

Vrijednost cijene

Započnite svoje HostPapa iskustvo sa Soho Launch, besplatnim graditeljem web stranica. Nakon što je vaša osnovna web stranica zaživjela, HostPapa vam daje gotovo neograničene alate za širenje i poboljšanje na njoj dok ne generirate promet i (ako je primjenjivo) profit koji tražite i zaslužujete. U svom neumornom nastojanju da pomogne svim klijentima u stvaranju i objavljivanju web stranica vrhunskih performansi na Internetu, HostPapa vam nudi niz alata za e-trgovinu (od kojih su najmanje potrebni košarica i kreditni marketinški krediti), sve besplatno.

Kupci HostPapa također imaju mogućnost upotrebe web stranica što interaktivnije kako žele, uz mogućnost objavljivanja anketa i anketa, blogova, chat soba, korisničkih foruma, raspravnih grupa i oglasnih ploča, dijeljenja fotografija i videozapisa, knjiga gostiju, i puno, puno više. Također ćete uživati ​​u paketu vrhunskih alata za web programere koji ne zahtijevaju nikakvo znanje programiranja. I naravno, nakon što se pokrene i krene vaša dinamična, interaktivna web stranica profesionalnog izgleda, vaš posao nije gotov, niti je HostPapa, koji vam nudi najnaprednije alate za praćenje, izvještavanje i analizu za analizu. i optimiziranje performansi vaše web lokacije. Sve ove značajke kombiniraju se kako bi vaša jedna besplatna domena (dostupna samo sa godišnjim planovima web hostinga) i deset poddomena najbolje što mogu biti.

Pouzdanost

Ne samo da HostPapa nudi 99,9% jamstvo produženog vremena, već i 99% mrežnu garanciju produženja rada. Podupirući ta obećanja su besprijekorno integrirana kolekcija vrhunskog hardvera Ciscoa i Intela, podignuti podovi, sustavi za otkrivanje požara i poplava, klimatizacijske sustave i sustave za sprečavanje / suzbijanje potresa, kao i zaštitu od zemljotresa. Objekte pokreću suvišni neprekidni izvori napajanja potpomognuti viškom dizelaša. Svi sustavi i temelji objekta nadgledaju 24/7/365 sigurnosni sustavi i osoblje. Kupci čak dobivaju rutinske sigurnosne kopije svih podataka koji su uključeni u uslugu. U svim svojim poslovnim godinama, zadovoljstvo kupaca HostPapa toliko je visoko da tvrtka još uvijek nema zahtjev kupaca da se dobro iskoriste za 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Upravljačka ploča

Svi kupci HostPapa uživaju u potpunosti korištenje vodeće svjetske upravljačke ploče. cPanel je intuitivan, jasan i funkcionalan koliko i svestran. Korištenje cPanela i svih njegovih mnogih alata i uslužnih programa je tako jednostavno da čak i internetski početnik može odmah navigirati na raznim sučeljima temeljenim na ikonama. Glavni izbornik cPanel sadrži temeljitu kolekciju svih statistika korisnika u stvarnom vremenu koje biste ikada mogli poželjeti ili trebati za maksimiziranje i optimizaciju performansi vaše web stranice..

Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku HostPape okrunjen je opsežnim izborom usluga samopomoći, uključujući najnovije vijesti o vijestima o tvrtki, alat za rješavanje problema, samostalne korisne video tutorijale, knjižnicu korisničkih priručnika i alate za podršku softvera. , zajedno s nevjerojatno korisnom zajednicom aktivnih korisnika. Kako bi dobili potporu, kupci se mogu obratiti osoblju HostPapa putem 24/7/365 besplatnog telefona, e-pošte i razgovora uživo.

30-dnevno RIZIK BESPLATNO jamstvo povrata novca

Preko 100 000 vlasnika web stranica svakodnevno vjeruje HostPapa u upravljanje njihovim web stranicama. Ako odlučite otkazati u roku od 30 dana od prvobitnog datuma kupnje, dobit ćete puni povrat, umanjen za bilo kakvu naknadu za postavljanje ili primjenjivu registraciju domene ili troškove prijenosa..

POSJETITI HostpapaI DOSTAVITE POPUST ODMAH!

Naši najbolji web hosting tvrtke na UK listi

Povezane stvari

 • Što je Google App Engine i što možete učiniti s njim
 • SSD vs HDD za hosting i kako utječe na brzinu vaše web stranice
 • A2Hosting Pregled
 • Kako odabrati najboljeg pružatelja usluga CDN-a (potpun vodič)
 • One.com pregled
 • SiteGround pregled hostinga u oblaku
 • Pregled web hostinga Pickaweba
 • CooliceHost web hosting pregled
 • Pregled web hostinga Bluehost
 • GoDaddy pregled web hostinga
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map