CooliceHost web hosting pregled

Nakon detaljnog pregleda CooliceHost se plasirao na vrh naše liste najboljih web hosting tvrtki za vaše poslovanje u Velikoj Britaniji. Njegova relativno mala tvrtka napravljena od webmastera za webmastere, tako da svaki klijent dobiva poseban tretman, oni koriste vrhunske poslužitelje sa SSD pogonima, CPanel na pozadini, DDoS zaštitu, samo 4ms ping iz Londona i na CooliceHost podržavaju najnovije tehnologije poput PHP7 i LiteSpeed ​​koji mogu udvostručiti performanse vaše web lokacije.


Logotip recenzije CooliceHost UK
Uptime
997
UBRZATI
998
PODRŠKA
977
CIJENA
962
ZNAČAJKE
965
GREEN
905
INOVATIVNI
979

Brzina i pouzdanost – s izvanrednim pingom od samo 4ms do Londona i 99.982% produženog vremena servera za prošlu godinu, CooliceHost pokazuje odlične statistike. Vaš se sadržaj poslužuje s SSD pogona i podržavaju najnovije tehnologije poput PHP7 i LiteSpeed ​​koje mogu udvostručiti performanse vaše web stranice. Ovako rečeno, možete biti sigurni da će vaš sadržaj biti isporučen vrlo brzo vašim UK korisnicima 24/7.

sigurnosti – Sve usluge CooliceHost-a dobro su zaštićene. Račun blokira svaku IP adresu koja ima 3 neuspješna zahtjeva za prijavu i blokira ga korisnik u roku od 24 sata. Naravno, klijent se mogao deblokirati od administracije crijeva, ali prijeteći uopće nema promjena. Posebno je napravljen radi zaštite klijenata CooliceHost od hakova i prijetnji. Još jedna velika sigurnosna značajka je DDoS zaštita koju hosting pruža svojim klijentima. Prema posljednjim statistikama DDoS napadi su u posljednjih nekoliko godina porasli više od 200%. I zato ih je CooliceHost integrirao u svoje planove. I sve to dolazi bez dodatnih naknada. Tvrtka također nudi siguran VPS hosting, koji možete naručiti s njihove web stranice pomoću kontakt obrasca. Ova je usluga na još višem nivou sigurnosti. To je savršeno rješenje za velike tvrtke koje se bave osjetljivim informacijama.

Sigurnosne kopije izrađuju se dva puta tjedno. Hosting se fokusira na brzinu, sigurnost, jednostavnu Cloudflare CDN integraciju, naprednu zaštitu od neželjene pošte, kako bi se povećalo korisničko iskustvo i postigli bolji performansi.

podrška – CooliceHost pruža podršku 24 sata dnevno od strane nadležnog osoblja kućnog tehničara koje je tu da riješi vaše probleme. Možete doći do odjela za tehniku, naplatu i marketing putem sustava za prodaju ulaznica, pošte, telefona. Najbolji način da riješite svoj problem je pomoću sustava za prodaju ulaznica iz područja klijenata na njihovoj web stranici. U ovom se slučaju problem po potrebi brzo prebacuje na sysadmine više razine. Prosječno vrijeme odziva je oko 10 minuta, a budući da je njegov backkend vrlo jednostavan za upotrebu, morat ćete se obratiti podršci kao jednom u 6 mjeseci, ali ako vam trebaju, možete biti sigurni da će vam napredni tehnološki tim pomoći bez obzira na sve.

Hardver – CooliceHost koristi HP, Dell i SuperMicro poslužitelje, s Intel E3 i E5 CPU-om, Intel Enterprise Class SSD pogoni, kolocirani u podatkovnim centrima Tier 3, što znači da zadovoljava ili premašuje sve zahtjeve Tier 2, ima više neovisnih distribucijskih putova koji služe IT opremu, sve IT oprema je dvostruka i u potpunosti je kompatibilna s topologijom arhitekture web mjesta i ima istodobno održivu infrastrukturu mjesta s očekivanom dostupnošću od 99,982%. Svi poslužitelji imaju DDoS zaštitu i softver koji blokira neželjene zahtjeve na vaše web stranice.

skalabilnost – CooliceHost nudi zajednički web hosting i VPS hosting za svoje klijente, ne samo na mjesečnoj osnovi. Ako naručite plan na duži vremenski period, dobit ćete popust. Što je razdoblje duže, to je veći i popust. Svaki se plan može plaćati na mjesečnoj, tromjesečnoj, polugodišnjoj i godišnjoj pretplati.

Svoj plan možete nadograditi ili nadograditi u bilo kojem trenutku s administratorske ploče (od Webmaster Mini do Webmastera, Big Dog-a, Big Dog-a 2 i obrnuto), ovisno o vašim potrebama. Ili možete odabrati rješenje sljedeće razine – VPS Hybrid planovi, ako vam padne potrebna vam je veća snaga. Nakon što se prijavite u svoj Cpanel, uvjerite se u snagu ovih SSD servera.

Planovi

SSD Nginx hosting – Standardni SSD web hosting planovi koje CooliceHost nudi su Webmaster Mini, Webmaster, Big Dog, Big Dog 2, svi su različiti u prostoru na disku, CPU-u, broju domena, broju baza podataka i DDoS propusnosti. Na primjer, najmanji mini webmaster plan (2,98 eura mjesečno) dolazi s 2 GB SSD-a, 5/15 MySQL bazama podataka / vezama, 2 hostirane domene, 200 GB DDOS propusne širine, cPanel, neograničenim porukama e-pošte i još mnogo toga. Savršeno je za pokretanje web stranice tvrtke, bloga ili e-trgovine.

VPS Hybrid planovi – Osim uobičajenog zajedničkog hostinga, CooliceHost nudi i hibridne planove poput VPS-a, ali u svojoj je prirodi zajednički hosting. VPS hibridni planovi, poznati i kao polu-namjenski, u osnovi se dijele s hostingom koristeći resurse VPS-a. Predivno je rješenje za one koji nemaju znanja, vremena i novca za pokretanje i upravljanje stvarnim VPS-om. Najmanji plan je LSV VPSh 512 (dolazi iz LiteSpeed ​​Varnish Virtual Private Server Hosting-a, a 512 je rabljena RAM-a na planu) ima 1 x vCPU @ 2,0 Ghz, 512 MB RAM-a, 15 GB HDD, LiteSpeed, cPanel i puno više , I dolazi samo od 4,98 eura mjesečno. Planovi su savršeni za već razvijene i pokretane web stranice, generirajući veliku količinu prometa, omogućujući im da se učitaju još brže u usporedbi sa standardnim hosting planovima. Svi VPS Hybrid planovi su fleksibilni i prilagođeni bilo kojoj vrsti poslovanja, bez obzira na veličinu ili resurse koji su joj potrebni.

Sve njihove planove s najnovijim informacijama možete vidjeti ovdje.

Rezultati ispitivanja

Prenijeli smo demo Joomla web mjesto za e-trgovinu na jedan od dijeljenih hosting planova tvrtke CooliceHost i testirali ga za vas. Ispod možete vidjeti rezultate. Pobrinite se za vas kliknite slike za detaljniji prikaz.

CooliceHost test 1

Predmet: https://blog.coolicehost.com/ Predmemorija: Dodatak je onemogućen HTTP poslužitelj: LiteSpeed ​​http / 2 Omogućeno PHP Verzija: 5.5.25 / 7.0 Zenda Opcache: Omogućeno

Rezultati PHP 5,5 + ZendOpcache 257 ms PHP 7,0 NG + Zend Opcache 112ms

Ako vas skripte podržavaju, PHP7 može udvostručiti performanse web mjesta.

CooliceHost test 2

LiteSpeed ​​vs Nginx vs Apache

U ovom testu možete vidjeti razliku u performansama glavnih web poslužitelja u zahtjevima u sekundi.

CooliceHost test 3

Rezultati provjere domaćina koji pokazuju super brzi ping iz Velike Britanije – 4,4ms

CooliceHost test 4

Pingdom test za brzinu performansi s njihovog amsterdamskog poslužitelja.

Kao što vidite, e-trgovina Joomla učitala se 94% brže od ostalih testiranih web mjesta s ocjenom performansi 94/100.

CooliceHost test 5

Test otpornosti na LoadImpact koji pokazuje ravnomjerno vrijeme učitavanja čak i na velikim korisnicima istovremeno na vašoj web lokaciji.

Čak i ako 25 korisnika pregledava različite stranice, vrijeme učitavanja je jednako svima njima. To su vrlo dobri pokazatelji.

Da sumiram, trebate provjeriti momke na CooliceHostu. Inhouse tech osoblje, najsavremeniji poslužitelji, visoka razina sigurnosti, vrlo brzo vrijeme odziva vašim korisnicima u Velikoj Britaniji, najnovije tehnologije i sve što doseže sjajnu cijenu. Ovdje možete vidjeti njihove planove a ako niste sigurni što je točno što vam treba, stupite u kontakt s njima, oni također pružaju savjetovanje i mogu vas usmjeriti na najbolje rješenje za hosting za vaše poslovanje u Velikoj Britaniji.

Ako vam je potrebno više informacija i opcija, vratite se na našu početnu stranicu i pogledajte ostale tvrtke s najboljim web hostingom u Velikoj Britaniji koje smo pregledali za vas..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map