WordPress biztonság: A Biztonsági Ninja biztonságos-e az Ön webhelyén?

Nincs sok WordPress-felhasználó, aki nem megérteni a biztonság fontosságát.


Ez a megértés azonban nem mindig vezet cselekvéshez. Túl gyakran, az emberek csak lépéseket tesznek a WordPress-webhelyük biztonságának fokozása érdekében utána jogsértés áldozatai voltak – amelyen a kár már megtörtént.

Ezt szem előtt tartva üdvözlöm minden olyan bővítményt, amely egyszerűbbé teheti a WordPress webhelyének biztonságát. Biztonsági Ninja az egyik ilyen plugin, és ebben a cikkben bemutatni szeretném, hogyan lehet felhasználni webhelyének sokkal biztonságosabbá tételére, mint a legtöbb.

Mit jelent a WordPress biztonság az Ön számára

A WordPress egy igazán fantasztikus tartalomkezelő rendszer. azonban, hatalmas népszerűsége teszi a hackerek elsődleges célpontjává. Az alapfájlokban feltárt minden gyengeség felhasználható elképesztő számú webhely kiaknázására. Ezt talán a leghírhedtebben mutatta be TimThumb kudarc tavaly.

Manapság továbbra is rengeteg olyan WordPress-webhely található, amelyek ki vannak téve a kihasználás szempontjából érzékeny elavult témáknak, amelyek továbbra is tartalmazzák a TimThumb biztonsági hibáját. Ez önmagában rámutat a WordPress webhelyek biztonsági megsértésének egyik fő okaira – elavult kódra.

A tény az, hogy a WordPress fejlesztői csapat nagy munkát végeznek az alapkód rugalmasságának megőrzésében. Ha naprakészen tartja a WordPress magot, a témákat és a bővítményeket, és csak a neves fejlesztők által kifejlesztett termékeket használja, akkor a legtöbbnél többet megtesz a webhely biztonságának megőrzése érdekében..

Ezenkívül, ha viszonylag kevés időt vesz igénybe webhelyének biztonságosabbá tétele érdekében, mint a túlnyomó többségén, akkor a hackerek már nem sorolják be „alacsonyan lógó gyümölcsként”. Végül, miért kellene zavarniuk az Ön webhelyének feltörését, amikor oly sok veszélyeztetett áldozat érhető el?

És itt érkezik a Biztonsági Ninja. Ez kiemeli a WordPress webhelyének megőrzéséhez szükséges legfontosabb lépéseket, és pontosan elmagyarázza, mit kell tennie. A tökéletes megoldás azok számára, akik biztonságosabbá akarják tenni a WordPress-webhelyet.

A Security Ninja használata

Miután telepítette a beépülő modult, az oldalsáv Eszközök linkjével érheti el:

Biztonsági Ninja

A plugin első alkalommal történő elérésekor biztonsági tesztet kell futtatnia annak érdekében, hogy a plugin elemezze az Ön webhelyének erősségeit és gyengeségeit:

Biztonsági Ninja

Ez a folyamat kb. Egy percet nem vehet igénybe. Miután elvégezték a teszteket, meg fogják mutatni a megállapításait – a következők alapján: 27 különböző biztonsági szempont.

Íme néhány példa a blogomban elvégzett néhány teszteredményre:

Biztonsági Ninja

Mint láthatja, minden teszt státusza meg van jelölve. A problémák az alapvetően (a témákat és a pluginokat naprakészek legyenek) a fejlettebbekig (ellenőrizze, hogy az upgrade.php fájl elérhető-e HTTP-n keresztül az alapértelmezett helyen)..

Minden „rossz” eredményhez kattintson a jobb oldalon található „Részletek, tippek és súgó” gombra. Ez arra vezet, hogy tanácsot kapjon az adott kérdéssel kapcsolatban:

Biztonsági nindzsák elemzése

A változtatások végrehajtásához korlátozott műszaki ismeretekre van szükség – nagyrészt csak a kódrészleteket kell hozzáadnia a function.php fájlokhoz, a témafájlok szerkesztését (amit egy gyermektémán keresztül kell tennie), vagy az FTP-n keresztül kell módosítania. Mint WordPress blogger, ezek olyan egyszerű feladatok, amelyeket Önnek mindenképpen képesnek kell lennie.

Amit szeretek a Security Ninja-ban, az az, hogy nem próbál túl sokat tenni. Középpontjában a sebezhetőség keresése és a megoldások bemutatása áll – nem tartalmazza a biztonsági elemek duzzadt rendetlenségét. Hagyja, hogy Ön döntsön, mely biztonsági funkciókat telepítette. És mivel apró kódrészletekkel és más, hasonlóan finom módosításokkal hajtja végre, az elvégzett biztonsági fejlesztéseknek valószínűleg nincs észrevehető hatása a webhely betöltési idejére..

Dióhéjban, a Security Ninja olyan, mintha egy sor felbecsülhetetlen értékű WordPress biztonsági oktatóprogramot tartana kéznél, amelyek a webhely egyedi gyengeségeire jellemzőek.

Milyen biztonsági nindzsa nem tud Do

Van egy fontos szempont, amelyet fel kell vetni bármilyen biztonsági bővítmény kezelésekor – Biztonság A Ninja nem garantálja webhelyének biztonságát. Azt tud sokkal nehezebbé teheti webhelyének feltörését, de nincs olyan beépíthetetlen webhely. Elméletileg bármely kód, amely jogszerűen elérhető egy távoli helyről, távoli helyről is feltörhető. A Biztonsági Ninja fejlesztőivel szemben tisztességesen kikerülnek az útjától, és ezt egyértelművé teszik a tesztképernyőn belüli felelősségi nyilatkozatban..

Azt mondta, hogy, beolvassa a webhelyet a Security Ninja segítségével, és lépjen fel az ajánlott fejlesztésekkel akarat óriási ráhagyással növelheti webhelye biztonságát. Mint ilyen, jelentősen csökken annak a esélye, hogy rosszindulatú támadások áldozatává váljanak.

Vásárlás Biztonsági Ninja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map