Növelje a webhely hitelességét a McAfee SECURE for WordPress segítségével

Növelje a webhely hitelességét a McAfee SECURE for WordPress segítségével

A webhely hitelessége fontos tényező, amelyet az olvasók figyelembe vesznek, amikor ellátogatnak a WordPress blogjára, webhelyére vagy e-kereskedelmi áruházába. Az olvasók nem érzik majd magukat kényelmesen ingyenes források letöltésével, feliratkozással hírlevelére vagy személyes adatok megadására a vásárláshoz, ha webhelye nem tűnik megbízhatónak. A McAfee SECURE megbízható védjegy az egyik legegyszerűbb módszer a látogatók gondolkodásának megkönnyítésére.


Mi a McAfee BIZTONSÁGOS??

Mi a McAfee SECURE?

A McAfee az internetes biztonsági termékeiről ismert, amelyeket a világ minden tájáról használnak a felhasználók az internet böngészés biztonságához. Ez magában foglalja a víruskereső szoftvert, a tűzfalat, a titkosítást, az e-mail biztonságot és még sok más. A felhasználók webbiztonságát szem előtt tartva a McAfee kibővítette mindegyiket és kifejlesztette a McAfee SECURE márkát. Ez magában foglalja a weben böngésző mindenki számára elérhető különféle internetes biztonsági eszközöket.

Ez az eszközkészlet három fő szegmenst tartalmaz. Az McAfee SECURE megbízható védjegy amelyek a webhelyek segítségével igazolhatják, hogy oldalaik vírusoktól, rosszindulatú programoktól és más nem biztonságos kódoktól mentesek. Az McAfee SECURE Chrome böngésző-bővítmény amely hozzáteszi a böngészőjéhez egy McAfee pajzsot, hogy tudatja Önnel, hogy biztonságosan szörföz az interneten, és figyelmezteti Önt minden látogatott webhelyre, amely veszélyben lehet. És végül a McAfee SECURE személyazonosság-védelem lefedettség, amely akár 100 000 dollár védelmet nyújt a vásárlóknak a személyazonosság-lopásokkal szemben, amikor a McAfee SECURE tanúsítvánnyal rendelkező webhelyen vásárol (a felhasználóknak egyszerűen követniük kell a aktiválási e-mailben szereplő lépéseket a vásárlás befejezése után).

Noha ezek mindegyike hatalmas eszköz a webes felhasználók számára, a McAfee SECURE megbízhatósági jelvény extra értéket képvisel a webhelytulajdonosok számára, főleg mivel ez olyan eszköz, amellyel növelhető a weboldal megbízhatósága és hitelessége.

Ha hozzá szeretné adni a McAfee SECURE-t a WordPress webhelyéhez?

Most, hogy tudja, mi a McAfee SECURE, szüksége van erre a webhelyéhez? Egyszerűen fogalmazva, a legtöbb webhely számára előnyös lehet egy megbízhatósági jel hozzáadása az olvasóknak történő megjelenítéshez, hogy a webhely valóban biztonságos.

Ha olyan blogot vagy üzleti típusú webhelyet működtet, ahol nem gyűjt felhasználói adatokat, akkor érdemes mérlegelnie az előnyeit és hátrányait, mielőtt valami extraat hozzáadna a webhelyéhez. De ha e-kereskedelmi webhelyet működtet, vagy felhasználói adatokat gyűjt, akkor valószínűleg jó ötlet a McAfee SECURE hozzáadása. Megbízhatósági jelölés hozzáadása a webhelyhez megkönnyíti a felhasználó minden esetleges tétovázását, mielőtt megadja a regisztrációhoz szükséges személyes információkat. És ha online áruházat üzemeltet, akkor a hozzáadott McAfee SECURE Identity Protection egy olyan bónuszfunkció, amelyet hirdethet az ügyfelek számára, hogy bízzanak abban, hogy pénzügyi adatokat szolgáltatnak az Ön számára..

Hogyan állítsuk be a McAfee SECURE programot a WordPress programhoz

Ha a McAfee SECURE jól hangzik az Ön számára, akkor a telepítésnek viszonylag egyszerűnek kell lennie, mivel az egész a ingyenes McAfee SECURE WordPress plugin. A plugin-naplónak a WordPress irányítópultjába történő telepítéséhez keresse meg a Plugins> Új hozzáadása elemet, és keresse meg a „McAfee” kifejezést.

McAfee SECURE plugin telepítése

A McAfee SECURE kell az első eredmény. Kattintson a gombra az „Install now” (Telepítés most), majd a „plug-in” aktiválásához.

McAfee SECURE bővítmény beállítása

Most a plugin beállításához. A McAfee ezt nagyon egyszerűvé tette egy értesítés hozzáadásával az irányítópulton a plugin aktiválásához. Ha valamilyen okból nem látja az értesítést, keresse meg a plugin aktiválási oldalát, kattintson a WordPress fő irányítópultjának új McAfee SECURE menüpontjára. Kattintson a gombra az „Aktiválás most” lehetőséghez.

McAfee SECURE ingyenes fiók

A könnyű beállítási trendekkel összhangban felbukkanó ablakot kell nyitnia, amelyen ingyenes McAfee SECURE fiókot hozhat létre. Az űrlap automatikusan kitölti a webhely URL-jét és a WordPress felhasználói fiók létrehozásához használt e-mailt. Csak ellenőrizze adatait, majd kattintson az „Aktiválás most” gombra.

McAfee BIZTONSÁGI megerősítés

Ez megerősíti a webhely felvételének megerősítését, és frissíti a WordPress irányítópultját a McAfee SECURE beállításainak megjelenítéséhez. Ha szerkeszteni szeretné a McAfee SECURE profilját, akkor kattintson a piros gombra, különben csak zárja be az előugró ablakot, hogy visszatérjen a WordPress irányítópultjába..

McAfee SECURE Ingyenes műszerfal

Ha feltételezi, hogy webhelye biztonságos, akkor zöld biztonsági megerősítést kell látnia arról, hogy minden tesztet letett (óriás!), És hogy a tanúsítási megbízhatósági jelölés mind jó. Most, amikor meglátogatja webhelyének elejét, fel kell tüntetnie a böngésző jobb alsó sarkában lévő McAfee SECURE megbízhatósági jelet. Nagyon könnyű volt?

McAfee SECURE Trustmark

McAfee SECURE-vel ingyenes ha a megbízhatósági jelet havonta megjeleníti az első 500 látogató, akkor akár 100 TrustedSite véleményt gyűjthet (amelyeket a felhasználók a trustedsite.com könyvtárban vagy a Chrome SafeBrowsing ellenőrző ablakban), és webhelyét rendszeresen ellenőrzik a rosszindulatú programok ellenőrzése szempontjából. Ez nagyon kevés kisebb vagy vadonatúj webhelyek számára, de ha jelentős webforgalommal rendelkező létrehozott webhelyet működtet, vagy ha nagyméretű e-kereskedelmi webhelyet frissít egy Pro a terv kötelező.

McAfee SECURE Pro

A McAfee SECURE Pro biztosítja korlátlan megbízhatósági használat és korlátlan TrustedSite vélemények webhelyén, valamint olyan kiegészítő funkciókkal, mint a keresőmotor benyújtása, webhely-diagnosztika és több. A nagy márkák, mint például a PartyCity, Tory Burch, FootLocker, Jelly Belly, Armani Exchange, LegalZoom, National Geographic, GameStop és még sok más megbíznak a McAfee SECURE-n. Miért? Mivel egyszerűen a weben található legjobb eszközöket kínálja webhelyeik biztonságának megőrzése és az ügyfelek biztonságos biztonságának megőrzése érdekében.

McAfee SECURE Search kiemelés

A figyelemre méltó márkaszereplők közül a Pro-ra való frissítéskor a McAfee SECURE pajzs nem csak a webhelyén jelenik meg, hanem a kiemelt keresés eredmények a SiteAdvisor felhasználók számára. Ez azt jelenti, hogy amikor egy SiteAdvisor-t használó személy (és több mint 50 millióan) látja az Ön webhelyét a Google, a Yahoo vagy a Bing keresési eredményében, akkor a mellette lévő McAfee SECURE megbízhatósági jelet is látni fogja..

A profi tagoknak lehetősége van hozzáadni a McAfee SECURE Engagement Trustmark bárhol, nem csak a böngésző alján. Ez hasznos az e-kereskedelmi boltokban, amelyek a bizalmi jelölést a „Kosárba helyezés” gomb mellett szeretnék megjeleníteni a termékoldalakon, vagy olyan webhelyek számára, amelyek a jelölést a láblécbe akarják rögzíteni, ahelyett, hogy azt a böngészőablakhoz igazítanák..

McAfee SECURE személyazonosság-védelem

Mint már említettük, a McAfee SECURE is kínál Személyiségvédelem 100 000 dollárig. Ez egy Pro-terv szolgáltatás, amelyet minden e-kereskedelemmel vagy prémium tagsággal rendelkező webhely felkelt. Ezzel Ön és ügyfelei teljes személyazonosság-lopás elleni védelmet kapnak, csupán annyit kell tennie, hogy adjon hozzá egy kis kódot a vásárlás visszaigazolási oldalához, így az ügyfelek fedezeti e-mailt kapnak a fizetés feldolgozása után. Ha üzlete a WooCommerce-t használja, ez még könnyebb – a kód automatikusan hozzáadódik az Ön számára. Csak engedélyezze a lehetőséget a McAfee-fiók irányítópultján.

Biztos vagyok benne, hogy miután megnézte mindazt, amit kínál, kíváncsi kell lennie, mennyit csinál A McAfee SECURE Pro költsége? Jelenleg a Pro tanúsítási terv havonta 19 dollárral kezdődik (és a forgalom alapján növekszik), de ha úgy dönt, hogy évente fizet, akkor 2 hónap ingyenes lesz, és ha egy 501 (c) 3 jótékonysági szervezet vagy, vegye fel a kapcsolatot speciális árengedmény is. A személyazonosság védelme önmagában megéri az árát, tehát határozottan érdemes befektetés az Ön webhelyére.

Végső értékelésünk

Csillagok

Összességében nagyon szeretjük a McAfee SECURE-t a WordPresshez. Nagyon lenyűgözött a könnyű telepítés (szó szerint készen áll a dobozból való kimenetre), valamint a Pro tagok számára elérhető átfogó szolgáltatások listája. Ezt a bővítményt 5 csillagból ötnek adjuk. A plugin és a McAfee SECURE eszközök maguk is tökéletesek és egyszerűen használhatók. Ellenőrzi a rosszindulatú programokat. Azt mondja az olvasóknak, hogy webhelye biztonságos. És még személyazonosság védelmével is jár. Most ez egy hasznos bővítmény!

Egyszerű webhely-hitelességi tippek

Amellett, hogy webhelyén megjeleníti a McAfee SECURE megbízhatósági védjegyet a webhely biztonságának igazolására, további egyszerű lépéseket megtehet, amelyek hozzájárulnak az olvasókkal szembeni hitelesség növeléséhez és a webhelyükbe vetett bizalmuk növeléséhez..

Először valós és hasznos tartalmat biztosítanak az olvasók számára, és rendszeresen tegye közzé. Nem csak az, hogy a saját egyedi tartalma jó a keresőmotorok számára, de a közzététel ütemezése is remek lehet egy olyan olvasói bázis létrehozásához, amely visszatér a webhelyére, mivel bíznak abban, hogy új tartalmat fog közzétenni..

Győződjön meg róla, hogy van Általános Szerződési Feltételek oldal. Ez olyan jogi okokból fontos, mint például a védjegytulajdon, az adatvédelmi feltételek, a tartalom frissítése, a nyújtott szolgáltatások leírása és így tovább. Ezenkívül megmutatja az olvasóknak, hogy valódi társaság (vagy egyéni vállalkozó), aki követi a szabályokat (+1 a megbízhatóságért).

Továbbá, ha webhelyét vagy termékét bárhol bemutatták ossza meg eredményeit. Ha elmondhatjuk, hogy „szerepeltél a Forbes tetején”, vagy a „BusinessWeek top to része”, akkor messze megy a márka hitelességének megalapozása. Ugyanez vonatkozik minden díjra, amelyet esetleg nyert. Hozzon létre egy oldalt vagy vegyen fel egy feljegyzést a láblécbe, és ossza meg az elért eredményeket az olvasókkal.

Rajtad a sor

Remélhetőleg hasznosnak találta ezt az áttekintést és útmutatót! Összefoglalva: a McAfee SECURE nagyszerű módja annak, hogy növelje webhelye hitelességét azáltal, hogy megbízhatósági jelet ad hozzá a hozzászólásokhoz, oldalakhoz és termékekhez. Az ingyenes verzió kiválóan alkalmas kisebb webhelyekre, míg a Pro verzió elég robusztus a már működő márkák számára. Összességében nagyon szeretjük a bővítményt, és reméljük, hogy megpróbálja. Ha bármilyen kérdése van a McAfee SECURE ingyenes WordPress bővítménnyel, vagy bármi, amit hozzá szeretne adni útmutatónkhoz, csak hagyjon megjegyzést az alábbiakban. Köszönöm, hogy elolvasta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map