Javítsa a WordPress webhely biztonságát

Hogyan javíthatjuk a WordPress webhelyének biztonságát

Mindenki tudja, hogy a WordPress webhelyének biztonságosnak kell lennie. De 10-ből 9-szer nem. Számos módon javíthatja a WordPress webhely biztonságát, és sok közülük gyors és egyszerűen beállítható. Talán itt az ideje, hogy némi figyelmet fordítson webhelye biztonságára.


Ebben a cikkben megvizsgáljuk a webhelyek biztonságának fontosságát, és mi lehet a baj, ha figyelmen kívül hagyjuk. Ezután megvitatjuk a végrehajtható végrehajtható feladatokat, a használható biztonsági bővítményeket, valamint a WordPress webhelyének biztonsági másolatának fontosságát..

A biztonság fontossága

A biztonság rendkívül fontos kérdés az összes weboldaltulajdonos számára. A rosszindulatú szoftverek, amelyeket gyakran telepítenek egy weboldalra olyan hackerek, akik gyengeségeket és sebezhetőségeket találtak, terjeszthetik a vírusokat és a hibákat. Ezek elmondhatatlan károkat okozhatnak a webhelyen és a számítógépen, ez nagymértékben befolyásolhatja vállalkozását.

A biztonsági sérülések lelassíthatják webhelyét, és negatív felhasználói élményt eredményezhetnek. Ez károsíthatja márkájának hírnevét, és végül elveszítheti látogatóit, értékesítéseit és ügyfeleit. És ennél sokkal rosszabb is lehet. A rosszindulatú programok ellophatják az ügyfelekre vonatkozó információkat, személyes és pénzügyi adatokat, és elpusztíthatják webhelyét. Ez hosszú távon bevételkiesést eredményezhet, és időben, erőfeszítésekben és érzelmi jólétbe kerülhet.

A biztonsági intézkedések végrehajtásának az összes webhely adminisztrátorának kiemelt prioritással kell rendelkeznie. Tehát mit tehetne a WordPress webhelyének biztonságának javítása és biztonságos megőrzése érdekében?

Már az Ön webhelye veszélybe került?

WordPress Seurity Scan

Sok ember webhelye már veszélybe került, és nem is tudják, hogy ez történt. A webhely biztonságának garantálásának nagyszerű módja egy biztonsági ellenőrző használata.

WordPress biztonsági vizsgálat egy online biztonsági szkenner, amely tesztelni fogja webhelyének sebezhetőségét. Az alapszkennelés ingyenes, de haladó szolgáltatáshoz frissítenie kell valamelyik tagsági tervüket. Az ellenőrzések futnak az alkalmazás biztonságán, a WordPress biztonságán, a tárhely környezetén és a webszerveren. Ez egyértelmű betekintést nyújt webhelyének biztonságába, és tudatosítja a megsértéseket. Sucuri a következőket is kínálja: ingyenes webhely-ellenőrzés amely rosszindulatú programokat, hibákat és szoftverfrissítéseket keres.

Mindig frissítse webhelyét

Javítsa a WordPress webhely biztonságát

Ez egyszerűen hangzik, de a webhely biztonságának javításának egyik legegyszerűbb módja, ha folyamatosan frissíti. A WordPress frissített verziói, témái és beépülő moduljai segítenek javítani és elkerülni a lehetséges biztonsági réseket.

Használja a WordPress legújabb verzióját

A WordPress új verziójának minden egyes kiadásakor javul a biztonság és javítják a biztonsági réseket. A legújabb verzió a legbiztonságosabb, ezért frissítse, amint elérhetővé válik.

Legjobb gyakorlat témákhoz és beépülő modulokhoz

Ha a témát és a bővítményeket naprakészen tartja, akkor a webhelynek kevésbé valószínű, hogy rosszindulatú tevékenységeket tapasztal. A téma és a plugin-frissítések értesítései gyakran megjelennek az irányítópulton. Ha valaki figyelmen kívül hagyja ezeket, ideje megváltoztatni a módját.

Ahol lehetséges, a lehető legkisebbre kell csökkenteni a webhelyén használt bővítmények számát. Minél kevesebb beépülő modul, annál kevesebb a lehetséges probléma. Mindig telepítsen beépülő modulokat jó hírű forrásból, és ne töltsön le ingyenes prémium plugineket, jogosulatlan forrásokból. A nem használt témák és beépülő modulok eltávolítása javíthatja a webhely sebességét és biztonságát is.

Biztonságos bejelentkezési oldal

Javítsa webhelye biztonságát

A bejelentkezési oldal rendkívül sebezhető lehet a rosszindulatú támadásokkal szemben, ha nem megfelelő biztonságban vannak. A WordPress webhelyének biztonságának javítása érdekében mindig használjon homályos felhasználónevet. A rendszergazda vagy a saját neve nem biztonságos választás. Jelszavának tartalmaznia kell egy véletlenszerű betűket, számokat és speciális karaktereket is. Erősen ajánlott a jelszó megváltoztatása 90 naponként.

Indítsa el a LastPass használatát

LastPass

LastPass emlékszik az összes felhasználónevére és jelszavára, és biztonságban tartja őket, így nem kell. Erős jelszavakat generálhat az Ön számára, így időt takaríthat meg, amikor önmagát felidézheti. Ez azt is lehetővé teszi, hogy két tényezőjű jogosultságot állítson be, megadva a számlájának további védelmét.

Használja a Bejelentkezés lezárását

Bejelentkezés bezárása

Bejelentkezés bezárása egy ingyenes WordPress beépülő modul, amely korlátozza a bejelentkezés megkísérlésének számát. Ha egy megadott időn belül több, mint azonos bejelentkezési kísérlet ugyanabból az IP tartományból történik, akkor a beépülő modul blokkolja az összes további próbálkozást. ebből a tartományból. Ez segít megelőzni a brute force jelszó felfedezését, és új szintű biztonságot ad az Ön webhelyének.

Telepítse a WordPress biztonsági bővítményt

A WordPress webhelyének biztonságának javításának egyik legfontosabb módja egy biztonsági bővítmény telepítése. Rengeteg közül lehet választani, tehát vessünk egy pillantást a néhány legjobbra.

All in One biztonság és tűzfal

Minden egyben WP biztonság

All in One biztonság és tűzfal egy ingyenes és könnyen használható WordPress plugin, amely biztonságos webhelyet tart fenn. A legújabb WordPress biztonsági gyakorlatok és technikák alkalmazásával csökkenti a támadások kockázatát.

A plugin érvényesíti a felhasználói fiókok, a bejelentkezés és a regisztráció biztonságát. Tűzfal funkcióval, biztonsági szkennerrel és számos egyéb funkció között védi a brute force támadásokat. Ezenkívül osztályozási rendszert is használ, amely megmutatja, hogy az aktivált biztonsági funkciók alapján mennyire van védve webhelye. A népszerű és képes plugin, az All in One biztonság és tűzfal nagyszerű választás, ha ingyenes plugint keres a webhely védelme érdekében..

Sucuri biztonság

SECURI

A Sucuri Security egy erőteljes prémium megoldás, amely megtisztíthatja a feltört webhelyet, és folyamatos védelmet nyújthat. Speciális funkciók állnak rendelkezésre, ideértve a rosszindulatú programok és a hackerek folyamatos vizsgálatát, a rosszindulatú programok eltávolítását és megtisztítását, a webhelyek alkalmazásának tűzfalat és még sok más. A Sucuri Security emellett 24 órás online támogatást is nyújt, tehát bármilyen biztonsági eseményről van szó, professzionális reagáló csapat készen áll a segítségre.

Ez a megoldás nem olcsó, alapcsomagja évente 199,99 dollárra indul. Ez a proaktív és reaktív webhelybiztonsági megközelítés azonban megóvja webhelyét biztonságban, és nyugalmat biztosít. Tehát vitathatóan megéri a pénzt. Van azonban egy a népszerű ingyenes Sucuri plugin elérhető a WordPress.org plugin könyvtárból.

Telepítse a számítógép vírusvédelmét

Norton

Ha a számítógép veszélybe kerül, akkor a hackerek hozzáférhetnek a WordPress webhelyhez, vagy megtalálhatják a bejelentkezési adataikat a mentett böngésző jelszavakból. Ezért elengedhetetlen a számítógép vírusvédelme.

Norton Antivirus Security a szoftver megvédi számítógépét a rosszindulatú programoktól, a kémprogramoktól, a vírusoktól és még sok mástól. A telepítés után rendszeres automatikus szkennelést végez, így bizalommal léphet online. A legfontosabb, hogy azt jelenti, hogy a WordPress webhelyét a számítógép nem sértheti meg.

Mindig biztonsági másolatot készít

VaultPress

Bármennyire is végrehajtott számos biztonsági stratégiát, semmi sem 100% -ban megbízható. Ha megsértik a biztonságot, és elveszíti webhelyét, annak adatait és tartalmát, akkor egy biztonsági mentés időt, pénzt, esetleg vállalkozását és jó hírnevét takaríthatja meg..

VaultPress egy hatékony eszköz, amely fejlett biztonsági mentést és biztonságot nyújt a WordPress webhelyek számára. Ez a szolgáltatásban gazdag szolgáltatás napi mentéseket és rosszindulatú programok ellenőrzését nyújtja, többek között. A legfontosabb, hogy automatikus visszaállítást kínál, tehát ha webhelyét feltörik, akkor gyorsan és egyszerűen helyreállítható.

Ha segítségre van szüksége, kérjük, olvassa el a WordPress webistájának biztonsági másolatáról szóló útmutatót.

Záró gondolatok a WordPress webhelyének biztonságának javítása érdekében

A fenti tanácsok mellett az elismert tárhelyszolgáltatás használata is mindig fontos. Annak ellenére, hogy viszonylag drága, a WP Engine egy biztonságos WordPress-központú hosting cég, amely proaktív biztonságot nyújt webhelye biztonságának megőrzése érdekében. A WordPress webhelyének egy új webhelyre történő áttérése valószínűleg sokkal egyszerűbb, mint gondolnád.

A legmagasabb szintű web hosting szolgáltatással, valamint a cikk beépülő moduljaival, tippeivel és trükköivel megvalósítva webhelye nagyobb eséllyel rendelkezik, mint a legtöbb, hogy biztonságban maradjon..

Milyen biztonsági javaslatok szükségesek a WordPress webhely biztonságához? Kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzéseket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map