6 tipp a WooCommerce webhely biztonságához

6 tipp a WooCommerce webhely biztonságához

Itt van valami, amit már tudsz: az e-kereskedelem biztonságának megőrzése az online üzleti vállalkozás létfontosságú része. Ha nem őrzi meg az ügyféladatokat a tranzakció alatt és után, akkor sokkal kevésbé valószínű, hogy újból üzletet folytatnak veled.


De a technológia, különösen a biztonsági technológia, folyamatosan változik, ami megnehezítheti az üzleti tulajdonosok lépést tartását.

Szerencsére nem kell szakértőnek lennie a webhely és az ügyfelek védelmében, ha a WooCommerce szolgáltatást használja. Vannak egyszerű lépések, amelyeket érdemes megtenni minden WooCommerce webhelytulajdonos számára.

Annak ellenére, hogy webhelyének védelme többlépcsős folyamat, nem kell, hogy túlnyomó többséget nyújtson, ha egyszerű lépéseinket követi.

1. Használjon olyan gazdagépet, amely az Ön számára biztonságot nyújt

Mint fentebb említettem, vannak olyan emberek odakint (nem te), akiknek feladata a biztonság be- és kikapcsolása. És sokan fogadó cégeknél dolgoznak. Éppen ezért a webhely védelmének egyszerű és könnyű módja olyan host kiválasztása, amely prioritássá teszi a biztonságot.

Webes host kiválasztásakor keresse meg a következőket:

 • Napi mentések: ezek segítenek gyorsan visszatérni online támadás esetén.
 • Automatikus frissítések: ezek segítik a biztonsági rések javítását, amint felfedezésre kerülnek, és ezzel biztonságban tartják az adatait.
 • Restaurációs szolgáltatások: a biztonsági mentésekkel együtt ezek visszatérhetnek online, ha valami rosszul fordul elő.

2. A brute Force támadások megakadályozása

Még mindig a webhelyekre való áttörés leggyakoribb módja a brutális erőszakos támadások egy egyszerű, mégis hatékony módszer, amikor a jelszavak vagy a biztonsági kulcsok kombinációit csak kitalálni lehet mindaddig, amíg a helyes karaktersorozat meg nem történik..

Szerencsére, mivel a módszer viszonylag egyszerű, van viszonylag egyszerű módszer, amellyel megelőzhetők.

 • Korlátozza a bejelentkezési kísérleteket: A brutális erő csak akkor működik, ha a rossz fiúk (vagy valójában számítógépeik) milliókat és milliókat tudnak bejelentkezni. Szerencsére sok WP plugin van odakint, amelyek korlátozzák ezeket a kísérleteket. WooCommerce webhelyén a következőket szeretjük: WP Limit Bejelentkezés kísérletek és Bejelentkezés bezárása

 • Használjon jelszókezelőt: Jelszókezelők szeretik LastPass segít hihetetlenül nehéz jelszavak létrehozásában, majd automatikusan beírja azokat, amikor a megfelelő webhelyen van – feltéve, hogy ismeri a fő jelszót. Kiváló módszer a jelszavak elkészítésére, amelyre még a kifinomult támadók is nehezen tudnak feltörni.
 • Használjon kétfaktoros hitelesítést: A 2-tényezős hitelesítés egy másik intelligens módszer webhelye biztonságának megőrzésére. Két tényezővel történő hitelesítés esetén, még ha a rossz fiúk kitalálták a felhasználónevedet és a jelszavadat, továbbra is hozzáférést kell kapniuk egy másik eszköz másik jelszavához (általában egy személyes cellába küldött SMS-ben), hogy elkerüljék az védelem. Személyesen a miniOrange rajongói vagyunk 2-tényezős plugin.

3. Szerezz be magának egy SSL tanúsítványt

Itt van a helyzet: ha hitelkártyákat fogad el, akkor SSL-tanúsítványra van szüksége. Titkosítják az ügyfelek adatait – leggyakrabban a hitelkártya-adatokat -, amikor az emberek információkat küldnek neked az interneten keresztül.

Ha összezavarod az SSL, akkor összeállítunk egy praktikus, két részből álló végső SSL ellenőrző listát, amelyet megnézhet A McAfee Ultimate SSL ellenőrzőlista 1. része és 2. rész.

4. Mindig tartson biztonsági másolatot

Nézd, tudjuk, hogy csak azt mondták, válasszon egy hostot, aki napi biztonsági másolatot nyújt, és mindez jó és jó. De a nap végén nincs garancia arra, hogy a házigazda napi biztonsági másolatot készít neked. Csak Ön garantálhatja, hogy biztonsági másolatot készít.

Ez az oka annak, hogy a fájljait is másolatot kell készítened. Készítsen biztonsági másolatot a biztonsági mentésekről, ha szükséges!

Számos WordPress biztonsági mentési plugin kínál ezt felbecsülhetetlen szolgáltatás (Tényleg, ne sokat merítsen rá!)!

5. A.B.U. (Mindig frissítsen)

Emlékszel fent, amikor arról beszéltünk, hogy vannak okos emberek, akiknek feladata a biztonság megismerése? Az emberek egy másik jó darabja olyan helyeken dolgozik, mint a WordPress, és folyamatosan jelennek meg olyan új WordPress verziókkal, amelyek korábban fel nem fedezett biztonsági lyukakat javítottak.

És tehát amikor bejelentkezik a WooCommerce-ba és felszólít a frissítésre, gondolkodhat: „Hát, újra?” de valójában ez neked és a vállalkozásodnak jó.

Ha a webgazda automatikusan frissíti, akkor lehet, hogy nem kell ezzel aggódnia. De ha nem, akkor frissítenie kell a figyelmeztetést.

6. Tudassa ügyfeleinek, hogy biztonságban vannak

Miközben az ügyfelek (és a vállalkozásod) védelme egy dolog, teljesen másik dolog az, ha tudatjuk velük, hogy megvan a hátuk..

Miért akarod ezt megtenni? Mivel a biztonságban érezhető ügyfelek nagyobb valószínűséggel vásárolnak és ajánlják az Ön webhelyét a barátainak, növelve ezzel az alsó sorot és növelve vállalkozását.

Tehát szeretnénk bemutatni biztonságunkat a McAfee SECURE csatlakoztat. Tájékoztatja a látogatókat, hogy webhelye külső biztonsági ellenőrzést hajt végre, és biztonságossá teszi őket, amikor a webhelyről vásárol.

A McAfee SECURE nemcsak egyszerű módja a webhely hitelességének növelésére, hanem számos egyéb szolgáltatást is nyújt a prémium tagok számára, ideértve a webhely áttekintését, diagnosztikát, sitempokat, keresési kiemelést, vásárlói azonosító védelmet és egyebet.

Következtetés

A legtöbb ilyen lépés olyan egyszerű, mint egy plugin telepítése a WooCommerce webhelyre. Nem igényelnek rengeteg műszaki ismereteket, és megéri az idő, hogy körülbelül egy órát igénybe vegyen, hogy mindent elkészítsen, és vegyen részt azzal, amit legjobban tesz – elad.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map