Youzer-arvostelu: Ominaisuuksien rikas BuddyPress-lisäosa WordPressille

Youzer-arvostelu: Ominaisuuksien rikas BuddyPress-lisäosa WordPressille

Jos WordPress-verkkosivustollasi on yhteisönäkökohta tai sillä on useita käyttäjiä, tämä Youzer-arvostelu esittelee sinulle hyödyllisen laajennuksen, joka voi auttaa parantamaan sivustoasi.


Rakennettu parantamaan BuddyPress- ja bbPress-laajennuksia sekä WordPress-ydintoimintoja, Youzer on tehokas työkalusarja, joka lisää malleja ja muita ominaisuuksia verkkosivustollesi. Tämä arvostelu kattaa Youzerin parhaat ominaisuudet yksityiskohtaisemmin. Tämän laajennuksen kohokohdat sisältävät paljon viestintä- ja verkkotyökaluja, jäsenyyttä ja hakemisto-ominaisuuksia sekä paljon malleja ja mukautusvaihtoehtoja.

Hanki Youzer WordPressiin Näytä kaikki esittelyt ja ominaisuudet

Joten jos haluat tietää enemmän siitä, miksi Youzer on mielestämme yksi parhaimmista saatavissa olevista BuddyPress-laajennuksista ja mitä tämä laajennus voi tehdä sosiaaliselle verkkosivustollesi, lue täydellinen Youzer-arvostelu.

Mikä on Youzer?

Käyttäjäprofiilisivu

Youzer on kaupallinen WordPress-laajennus, joka on rakennettu parantamaan BuddyPress-laajennusta. Siksi, jos olet luomassa sosiaalista verkkosivustoa BuddyPressin avulla tai jos sinulla jo on verkkosivusto, Youzer on suunnattu suuntasi.

Kun BuddyPress on aktiivinen sivustossasi, voit sitten asentaa Youzerin ja aloittaa mallivalikoiman lisääminen sivustoosi. Nämä mallit kattavat käyttäjän kirjautumis- ja rekisteröintisivut, käyttäjäprofiilisivut sekä sosiaalisen seinän ja globaalit uutissyötealueet vain muutaman mainitsemiseksi. Kuten tämä Youzer-arvostelu osoittaa, kaikkia näitä malleja ja tämän laajennuksen muita ominaisuuksia voidaan mukauttaa voimakkaasti ohjauspaneelin visuaalisen käyttöliittymän kautta.

Tässä Youzer-arvion tässä osassa tutkitaan nyt tämän laajennuksen parhaita ja hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla voit päättää, onko tämä oikea työkalu BuddyPress WordPress -yhteisön verkkosivuston päivittämiseen..

Youzer-integrointivaihtoehdot

Youzer toimii WordPressin kanssa ja päivittäessään tämän julkaisupalvelun käyttäjäprofiiliominaisuuksia, se integroituu myös joihinkin muihin laajennuksiin ja palveluihin. Ensisijaisesti Youzer on rakennettu parantamaan ja päivittämään BuddyPress- ja bbPress-laajennusten toimintoja. Integrointivaihtoehdot eivät kuitenkaan lopu tähän. Voit esimerkiksi käyttää Youzer-laajennusta integroidaksesi sivustosi MailChimp-sähköpostimarkkinointipalveluun ja kasvattaaksesi luetteloa samaan aikaan tarjotaksesi yleisölle monipuolisen interaktiivisen ympäristön yleisöllesi.

Youzerin sosiaaliset ominaisuudet

Toinen Youzerin kohokohta on sen sosiaaliset piirteet. Integroimalla Youzer-laajennuksen BuddyPressiin, voit lisätä tämän laajennuksen avulla todella hyödyllisiä ominaisuuksia yhteisöön tai sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivustoosi. Joitakin esimerkkejä ovat erittäin toimiva sosiaalinen seinä ja toiminnallisuus ystävyyssuhteiden ja yhteyksien helpottamiseksi käyttäjien välillä WordPress-verkkosivustollasi. Vaikka BuddyPress tarjoaa osan tästä toiminnallisuudesta, laatikkoon, Youzer tekee tämän verkkosivustosi entistä paremman.

Youzer-arvostelu sosiaalisesta seinäominaisuudesta

Voit ottaa Youzerin avulla käyttöön myös muita keskeisiä sosiaalisia ja yhteisöominaisuuksia, mukaan lukien ryhmät, viestit, maininnat ja ilmoitukset. Tämä kaikki auttaa parantamaan WordPress-verkkosivustoasi ja tekemään siitä sosiaalisemman paikan – mikä on elintärkeää, jos haluat, että yhteisösi kukoistaa.

Youzer-jäsenyyden ominaisuudet

Youzerillä on myös paljon malleja sivuille, joita kävijät saattavat nähdä, jos sinulla on jäsensivusto tai vastaava projekti. Näiden mallien ammattimaisen ilmeen lisäksi huomaat myös, että ne sisältävät hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten captcha-kentät ja mahdollisuuden rajoittaa kirjautumisyrityksiä verkkosivustosi turvallisuuden varmistamiseksi..

Kun asetat nämä kirjautumis- ja rekisteröintipohjat WordPress-verkkosivustoosi, Youzer antaa sinulle paljon vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi helposti ottaa sosiaalisen kirjautumisen käyttöön. Siksi kävijät voivat kirjautua Facebookin, Twitterin tai muiden tuettujen verkkojen tilin kautta.

Sinulla on myös mahdollisuus käyttää ponnahdusikkunoita ja määrittää Ajax-lataustehosteita mukauttaaksesi sitä, kuinka kävijät pääsevät käyttämään sivustosi kirjautumis- ja rekisteröintilomakkeita. Youzerin avulla on myös helppo valita, mitkä kentät sisältyvät mihin tahansa käyttämiisi muotoihin, ja auttaa sinua kaappaamaan kaikki tarvitsemasi tiedot käyttäjiltäsi.

Youzer-hakemiston ominaisuudet

BuddyPress-jäsenhakemistomalli

Haluatko lisätä jäsenhakemiston WordPress-verkkosivustoosi tai parantaa BuddyPress- tai bbPress-sivuston hakemistoalueita, Youzerillä on tällä alueella hyödyllisiä ominaisuuksia. Plugin-paketista löydät paitsi jäsenten näyttämismallit, myös ryhmähakemiston ja globaalin uutissyötteen..

Youzer-profiilin ominaisuudet

Käyttäjäprofiilisivun sisältö

Riippumatta siitä, käytätkö BuddyPressiä, bbPressiä tai WordPressiä yksin, Youzer voi todella auttaa sinua parantamaan verkkosivustosi käyttäjäprofiileja. Niistä ominaisuuksista, jotka parantavat sivustosi tätä ominaisuutta, löydät valikoiman erilaisia ​​malleja, useita widgettejä käyttäjäprofiilien näyttämistä varten ja mahdollisuuden lisätä mukautettuja välilehtiä profiileihisi.

Helppo mukautusvaihtoehto

Koska ihmiset käyttävät BuddyPressiä monin eri tavoin, on elintärkeää, että voit mukauttaa asentamiasi lisäosia. Onneksi tässä suhteessa Youzer ei petä. Kun olet aktivoinut Youzerin BuddyPress-yhteensopivalla WordPress-verkkosivustolla, voit käyttää laajennuksen ohjauspaneelia mukauttaaksesi sen kaiken.

Youzer-järjestelmänvalvojapaneeli

Ohjauspaneeli

Ohjauspaneelin kattamat mukautusasetukset sisältävät laajennuksen käyttämät värit, asetteluasetukset ja muut näyttöominaisuudet. Voit myös valita laajennuksen tarjoamien mallien asettelutyypit, mukaan lukien tekijäruutujen ulkonäkö.

Ohjauspaneeli

Käyttäjäprofiilin ominaisuudet

Yleisten asetusten lisäksi Youzer antaa sinulle myös hyvän hallinnan laajennuksen käyttäjäprofiilin ominaisuuksista. Tästä syystä voit helposti määrittää, kuinka käyttäjäprofiilit aktivoidaan ja näytetään WordPress-verkkosivustollasi. Joitakin esimerkkejä vaihtoehdoista ja asetuksista sisältää mahdollisuuden tehdä käyttäjäprofiileista yksityisiä, jolloin käyttäjät voivat poistaa omat tilinsä ja asettaa oletusprofiilin ja kannen valokuvat..

Asetteluvaihtoehdot

Asettelut ja widgetit

Koska Youzer on erittäin muokattava WordPress-laajennus ja BuddyPress-lisäosa, joten asetteluvaihtoehtojen välillä on helppo valita, jotta voit hallita profiilisi ja muiden sivustosi elementtien ulkonäköä. Jos aiot käyttää jotain Web-sivustosi Youzer-widgetistä, niin niitäkin voidaan mukauttaa laajennuksen ohjauspaneelin kautta. Onneksi kaikkia erilaisia ​​widgettejä voidaan mukauttaa toisistaan ​​riippumattomasti varmistaaksesi, että sivustosi toimii ja näyttää siltä kuin haluat..

Sosiaalisen sisäänkirjautumisen asetukset

Jäsenyysasetukset

Jos haluat antaa kävijöillesi mahdollisuuden kirjautua itse verkkosivustollesi, jäsenyysasetuksilla voit määrittää, kuinka tämä verkkosivustosi osa toimii. Joitakin näistä ominaisuuksista, joita voit käyttää, ovat valinnainen sosiaalinen kirjautuminen, kyky ottaa käyttöön roskapostin torjunta-captcha-lomakekentät ja sisäänkirjautumisyrityksen rajoitustyökalut, jotka voivat auttaa pitämään sivustosi suojattuna.

Lisäosien ottaminen käyttöön

Lopuksi, kun määrität Youzerin WordPress-hallintapaneelissa, sinulla on mahdollisuus ottaa pieni valikoima premium-lisäosia. Nämä valinnaiset työkalut voivat lisätä verkkosivustoosi vielä enemmän ominaisuuksia, mukaan lukien sosiaalisen jakamisen työkalut, kyky luoda rajattomasti mukautettuja jäsentyyppejä ja tarjota lisää BuddyPress-aktiviteettireaktioita käyttäjillesi. Löydät myös pikalinkit plugin-dokumentaatioon Youzer-ohjauspaneelista.

Youzer-laajennuksen hinnoittelutiedot

Kuten mainittiin, Youzer on premium-luokan WordPress-laajennus, jota voi ostaa CodeCanyon-markkinoilla. Youzerin nykyinen hinta on 49 dollaria. Tämä sisältää elinikäisen pääsyn plugin-päivityksiin ja kuuden kuukauden tuen plugin-tekijöille. Voit pidentää tätä tukiaikaa 12 kuukauteen hintaan 16,50 dollaria.

Kun otetaan huomioon suuri määrä hyödyllisiä ominaisuuksia Youzer-laajennuksessa, tämä on kohtuullinen hinta.

Youzer-arvion johtopäätös

Youzer-profiilin widgetit

Vaikka BuddyPressille ja bbPressille on monia hienoja lisäosia, ei monia, jos sellaisia ​​on, tehokkaampia ja ominaisuuksiltaan täynnä kuin Youzer.

Jos haluat lisätä nopeasti laajan valikoiman korkealaatuisia malleja BuddyPress-yhteisön verkkosivustoosi, sinun on vaikea voittaa. Lataa vain laajennustiedosto WordPress-verkkosivustoosi ja valitse sitten käyttöön otettavat ominaisuudet, ennen kuin määrität, miten ne toimivat sivustollasi.

Jos haluat luoda yhteisökeskeisen verkkosivuston WordPressin avulla, sinun tulee sinun kaltainen laajennus.

Hanki Youzer WordPressiin Näytä kaikki esittelyt ja ominaisuudet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map