WPForms-katsaus: paras premium-yhteyslomakelaajennus?

WPForms-katsaus: Paras premium-yhteyslomakelaajennus

Jokaisen verkkosivuston on tarjottava tapa vierailijoille ottaa yhteyttä. Yhteyslomake on yleensä paras ratkaisu – ne ovat nopea, intuitiivinen käyttää ja saat pitää kävijät sivustollasi.


Koska tällainen olennainen osa menestyviä verkkosivustoja, ei ole yllättävää oppia, että WordPress-käyttäjille on tarjolla runsaasti korkealaatuisia yhteyslomakelaajennuksia. Maaliskuussa 2016 toinen kilpailija liittyi areenalle: WPForms.

WPForms

Muutamat voivat kilpailla laajennuksen sukutaulusta. WPForms perustettiin Syed Balkhin ja Jared Atchisonin korkean profiilin yhteistyön kautta – Syed tunnetaan parhaiten päämiehenä takana WPBeginner, OptinMonster ja MonsterInsights.

Paljon kilpailua kontaktilomakkeissa – miehittäen sekä ilmaisen (Yhteydenottolomake 7) ja premium (Gravity Forms) -spektrin loppu – tarvitsemmeko todellakin uutta yhteyslomakelaajennusta?

No, WPForms lupaa olla kaiken, mitä yhteyshenkilö muodostaa laajennuksen pitäisi olla: voimakas ja mielettömästi käyttökelpoinen. Mutta vastaako WPForms odotuksia vai ovatko sen kehittäjien lupaukset suuret? Tänään tarkistimme WPForms-version pro-version saadaksesi selville.

hinnoittelu

Ennen kuin aloitamme, puhutaanpa rahaa. WPForms tarjoaa neljä hinnoittelusuunnitelmaa:

 • perustiedot ($ 39 / vuosi) – Vain ydinosake. Voidaan käyttää yhdellä verkkosivustolla.
 • Plus (99 dollaria / vuosi) – Ytimen laajennus sekä kokoelma automaattivastaajalisäosia. Voimassa kolmella sivustolla.
 • Pro (199 dollaria / vuosi) – Ytimen laajennus ja täydellinen valikoima lisäosia, mukaan lukien maksuyhdyskäytävien integrointi ja ehdollista logiikkaa. Käytä sitä jopa 20 verkkosivustolla.
 • Eliitti (299 dollaria) – Rajoittamaton, elinikäinen käyttöoikeus ydinlaajennukselle ja täydelliselle lisäosalle.

Tässä katsauksessa testaamme ytimen laajennuksen ominaisuuksia erikseen, joten näet mitä perustiedot lisenssi kykenee. Katsomme myös erillisen tarkastelun siitä, mitä WPForms voi tehdä asennettujen lisäosien kanssa.

WPForms-sovelluksen käyttö

Aloitetaan tämä arvostelu osoittamalla, kuinka helppoa on rakentaa perusmuoto vain ytimen laajennuksen avulla. Kun olet ostanut lisenssisi, ensimmäinen askel on ladata ytimen laajennus WPForms-verkkosivustolta – tiedosto on nimetty wpforms.zip.

Asenna laajennus siirtymällä kohtaan liitännäiset > Lisää uusi > Lataa laajennus ja sitten selaamalla ja valitsemalla wpforms.zip tiedosto. Klikkaus Asenna nyt > Aktivoi laajennus.

WPForms-asennus

Jotta voit käyttää uutta kiiltävää laajennusta, tee tapa WPForms > Lisää uusi. Tämä avaa räätälöity WPForms-käyttöliittymä.

WPForms-käyttöliittymä

Jos tiedät tiensä WordPress-kojelaudan ympärillä, tämä saattaa aluksi aiheuttaa sinulle huolenaiheita. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, koska WPForms-käyttöliittymä on puhdas ja erittäin helppokäyttöinen.

WPForms-mallit

Laajennus toimitetaan kuuden mallipohjan avulla, joiden kanssa voit työskennellä.

 • Yksinkertainen yhteyslomake
 • Pyydä tarjouslomake
 • Ehdotuslomake
 • Uutiskirjeen ilmoittautumislomake – verkkotunnukselle Plus käyttäjät ja uudemmat.
 • Laskutus / tilauslomake – ammattilainen käyttäjät ja uudemmat.
 • Lahjoituslomake – varten ammattilainen käyttäjät ja uudemmat.

Nämä mallit ovat hyödyllinen ominaisuus, koska ne antavat sinulle valmiiksi rakennetun lomakkeen, jonka kanssa voi toimia, mikä voi osoittautua todellisen ajan säästöksi. Jos esimerkiksi tarvitset vain perusyhteyslomakkeen, voit napsauttaa Yksinkertainen yhteyslomake vaihtoehto.

WPFormsin yksinkertainen yhteyslomake

Siinä on vain tärkeät kentät: nimi, sähköposti ja viesti. Jos tämä on kaikki mitä tarvitset, lomakesi on valmis upottamaan välittömästi – tämä kesti yhteensä 15 sekuntia.

Tietenkin, siellä on myös Tyhjä kaavake -vaihtoehto, jonka avulla voit rakentaa lomakkeen tyhjästä. Tätä tarkistusta varten testaamme laajennuksen kaikkia ominaisuuksia, alkaen vetämällä ja pudottamalla lomakkeenmuodostajan toiminnoista. Tätä varten tarvitsemme tyhjän kankaan, joten napsauta Tyhjä kaavake.

WPForms-kentät

WPForms tukee 22 erilaisella monimutkaisella kentällä jaettua kolmeen luokkaan: vakiokentät, fancy kentät ja maksukentät – jotkut näistä kentistä on integroitava premium-lisäosiin, tosin.

WPForms-tyhjä lomake

Tässä on joitain tärkeimpiä kenttiä varten käsitys siitä, mitä ydinlaajennus voi tehdä:

 • Yksirivinen teksti – perustekstikenttä lyhyitä vastauksia varten.
 • Kappaleteksti – antaa ylimääräisen tilan kirjoittaa koko viesti.
 • Pudota alas – valitse vaihtoehto avattavasta luettelosta.
 • valintaruudut – valitse useita vaihtoehtoja.
 • Monivalinta – tarkista valinta radiolaatikoista.
 • Salasana – Valitse salasana.
 • Tiedoston lataus – lähetä tiedosto yhteystietolomakkeen kautta.
 • Sivunvaihto – Muuttaa yhden sivun yhteyslomakkeen monisivuiseksi.

Voit lisätä niin monta kenttää kuin haluat laajennuksen vetämällä ja pudottamalla -toiminnolla. Voit käyttää tätä myös kenttien tilaamiseen uudelleen.

Jokaisessa kentässä on laaja joukko vaihtoehtoja – nämä asetukset ovat ominaisia ​​muokattavalle kentälle. Napsauta vain kentän otsikkoa tuodaksesi esiin asetuspaneelin, joka näkyy näytön vasemmalla puolella.

WPForms-asetukset

Asetukset-paneeli on jaettu kahteen osaan. Vakiovaihtoehtojen avulla voit määrittää kunkin kentän etiketin (tekstin yläpuolella), kuvauksen (selitetään, mitä kenttä tarkoittaa ja näkyy tekstin alla), ja myös sen, tarvitaanko vierailija täyttämään kenttä.

Alla olevassa vaihtoehdossa voit avata napsauttamalla napsauttamalla Edistyneet asetukset. Niiden avulla voit määrittää kentän koon ja mahdolliset oletusarvot / paikkamerkkitekstin. Tässä osiossa voit myös työskennellä CSS-taikuulla lomakkeen suunnittelun mukauttamiseksi.

Lomakeasetukset

Ennen kuin lomaketta voidaan käyttää, sinun on määritettävä useita lisäasetuksia – tämä tapahtuu siirtymällä kohtaan asetukset paneeli.

WPForms-lomakeasetukset

Asetukset on jaettu kolmeen välilehteen, ja kaikki ovat erittäin intuitiivisia käyttää.

 • yleinen – anna lomakkeelle nimi ja kuvaus, valitse lähetä-painiketeksti ja ota roskapostin torjunta käyttöön roskapostin vähentämiseksi.
 • ilmoitukset – määritä sähköpostiosoite, johon lähetykset lähetetään.
 • Vahvistus – kirjoita lyhyt vahvistusviesti tai ohjaa vierailijat osoitetulle URL-osoitteelle onnistuneen lähettämisen jälkeen.

Kun olet valmis, älä unohda napsauttaa Tallentaa -painiketta näytön oikeassa yläkulmassa. Lomakkeesi on nyt hyvä mennä!

Upota lomake

WPForms on uskomattoman helppo lisätä lomake mihin tahansa viestiin, sivulle tai mukautettuun postityyppiin. Valittavana on kolme vaihtoehtoa.

WPForms-upotuslomake

Ensimmäinen on napsauttaa Upottaa -painike WPForms-käyttöliittymän yläosassa. Tämä tuo esiin valopöydän, joka sisältää WPForms-lyhytkoodin. Kopioi tämä ja liitä sitten WordPress-visuaaliseen editoriin kyseiselle viestille / sivulle.

WPForms-tekstieditori

Jos unohdat kopioida lyhytkoodin, se ei ole ongelma – toisen vaihtoehdon avulla voit upottaa lomakkeen suoraan WordPress-tekstieditorista. Sinun tarvitsee vain napsauttaa Lisää lomake -painike suoraan vieressä Lisää media.

Tämä tuo esiin myös pienen valopöydän, josta voit valita haluamasi muodon – voit myös valita, haluatko näyttää lomakkeen otsikon ja kuvauksen. Kun olet onnellinen, napsauta Lisää lomake, ja laajennus lisää asianmukaisen lyhytkoodin sisältöön.

WPForms-widget

Viimeinen vaihtoehto on käyttää omistettu WPForms-widget – Ulkomuoto > widgetit. Vedä vain WPForms-widget asianomaiselle widget-alueelle ja valitse sitten haluamasi muoto avattavasta luettelosta..

WPForms-lisäosat

WPFormsin koko ominaisuusjoukon käyttö edellyttää, että päivität lisenssisi. Tämä avaa lisäosat, jotka laajentavat ytimen laajennuksen toimintoja – avatut lisäosat riippuvat lisenssityypistä.

Tämä muuntaa WPForms-sovellukset helppokäyttöisestä yhteydenottolomakkeiden liitännästä kokonaan toiseksi petoksi – voit luoda lomakkeita paljon älykkäitä ja innovatiivisia tarkoituksia varten.

Tähän päivään mennessä WPForms tarjoaa seitsemän lisäosan kokoelman. Ne on jaettu neljään luokkaan:

 • Automaattisen vastauksen lisäosat (Aweber, MailChimp ja GetResponse) – kasvattaa sähköpostilistasi luomalla tyylikkäitä opt-in-lomakkeita.
 • Kassan lisäosat (PayPal Standard ja Stripe) – rakentaa täysin toimivat kassalomakkeet.
 • Ehdollinen logiikka-lisäosa – näytä / piilota kentät käyttäjän aiempien vastausten perusteella.
 • Lisäys käyttäjän rekisteröintiin – rakenna mukautettuja rekisteröintilomakkeita WordPress-verkkosivustoosi.

Voit ladata kunkin lisäosan zip-tiedostot WPForms-tilisi latausosasta. Niiden lataaminen yksitellen on kuitenkin työlästä; onneksi ne on helppo asentaa.

WPForms-lisenssiavain

Ensinnäkin meidän on aktivoitava lisenssimme, joten WPForms tietää, mitä lisäosia meille on saatavana. Suorita tämä tehdäksesi pään WPForms > asetukset, liitä lisenssiavain tyhjään kenttään ja paina sitten Tallentaa.

WPForms asentaa lisäosat

Nyt voit navigoida WPForms > lisät. Näet käytettävissäsi olevat lisäosat ja voit asentaa haluamasi lisäosat napsauttamalla Asenna Addon painikkeet. Muutama sekunti myöhemmin, voit aktivoida lisäosat, ja voit sitten käyttää niitä.

Automaattivastaajalisäosat

Sähköpostiluettelon kasvattamista on jo pitkään pidetty Internet-markkinoinnin pyhänä graalina. Sinänsä menestyneimmillä verkkovastaavilla on asennettuna opt-in-muodon laajennus – katso joitain parhaista täältä.

WPForms voi kuitenkin rakentaa omat opt-in-lomakkeensa, mikä säästää erillisen laajennuksen kustannuksia. Saatavana on kolme lisäosaa, joiden avulla voit integroida kolme suosituinta sähköpostimarkkinointipalvelua – Aweber, MailChimp ja GetResponse. Siellä on myös asiantuntijamalli, jota voidaan käyttää sähköpostiluettelon kasvattamiseen. Tulosten maksimoimiseksi se koostuu vain olennaisista kentistä: nimi ja sähköpostiosoite.

WPForms automaattivastaajan integrointi

Voit integroida lomakkeen automaattivastaajapalveluihin siirtymällä Markkinointi välilehti. Valitse haluamasi palvelu ja napsauta sitten Lisää uusi yhteys vaihtoehto. Sinun on lisättävä palvelusi sovellusliittymä / valtuuskoodi, ja sitten sinun on hyvä mennä.

WPForms -widget-lomake

Valintalomakkeet näyttävät melko yksinkertaiselta, mutta ne muuntuvat hyvin widget-alueilla.

Kassan lisäosat

Nämä ovat suosikki lisäosani, joiden avulla voit ansaita rahaa verkkosivustollesi muuttamalla lomakkeesi sähköisen kaupan kassalle. Maksuyhdyskäytävän lisäosia on kaksi – Stripe ja PayPal Standard.

WPForms-laskutuslomake

WPForms tarjoaa erityisen tilauslomakkeen. Maksukenttiä on myös neljä:

 • Yksittäinen tuote – liitä rahallinen arvo kenttään, jonka kävijät voivat valita.
 • Useita kohteita – Lisää useita kohteita yhteen kenttään ja määritä sitten niiden arvo.
 • Kaikki yhteensä – laskee vierailijan valintojen arvon.
 • Luottokortti – antaa kävijöille syöttää korttitietonsa suorittaaksesi maksun.

WPForms-maksuportit

Maksuyhdyskäytävät määritetään siirtymällä kohtaan maksut välilehti. Voit synkronoida lomakkeen valitun maksuyhdyskäytävän kanssa syöttämällä PayPal-sähköpostiosoitteesi tai Stripe API -koodisi.

Ehdollinen logiikka-lisäosa

Ehdollisen logiikan lisäosa on toinen erittäin hyödyllinen laajennus. Sen avulla voit räätälöidä lomakkeesi vierailijan valintojen perusteella, jotta vältetään turhat kentät.

Voit esimerkiksi tarjota kävijälle valinnan joko PayPalin tai luottokortin kassasta, ja seuraamalla kassan lisäosia. Jos kävijä valitsee PayPalin, luottokorttitietoja ei tietenkään tarvitse kysyä.

WPForms -ehdollinen logiikka

Kun ehdollisen logiikan lisäosa on asennettu, jokainen kenttä saa ylimääräisen paneelin asetusosasta – konditionaalien. Jos valitset valintaruudun salliaksesi ehdollisen logiikan, kenttä näkyy vain jos tietyt ehdot täyttyvät. Voit esimerkiksi valita näyttää / piilottaa kentän, jos vierailija antaa tietyn vastauksen yhdelle edellisistä kentistä.

Tuomio

Kaiken kaikkiaan WPForms on erinomainen laajennus, joka varmasti vastaa kehittäjän lupauksia laajennuksesta, jota on helppo käyttää tehokkaan ominaisuusjoukon avulla.

Hinnaspektrin alaosassa ydinosake on hienostunut täydellisesti niille, jotka haluavat lisätä yksinkertaisia ​​lomakkeita verkkosivustoilleen. Räätälöity käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen ja on edistysaskel monille kilpailijoilleen. Saatavana on useita malleja sekä hyvä valikoima perus- ja edistyneitä kenttiä, joten lomake voidaan määrittää ja työskennellä muutamassa minuutissa.

Edistyneempiä ominaisuuksia on saatavana premium-lisensseillä, ja nämä ovat minulle show-stealers. Nämä premium-lisäosat integroituvat lomakkeisiisi saumattomasti ja lisäävät tehokkaita ja innovatiivisia ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda räätälöityjä lomakkeita erikoisvaatimuksiin – mukaan lukien rekisteröinti-, opt-in- ja kassalomakkeet.

WPForms on epäilemättä yksi parhaimmista yhteydenottolomakkeiden laajennuksista ja on erittäin suositeltava. Lataa Lite-versio ilmaiseksi jos haluat testata joitain sen ominaisuuksista itsellesi ennen lompakon avaamista!

Mitä mieltä olet WPFormsista? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map