WP-tuotekatsaus WordPress-laajennus

Haluatko ansaita vähän rahaa Android-tuotearvioiden ja kumppanilinkkien kautta? Ehkä kaupunkipuutarhablogisi räjähtää, ja on aika esitellä parhaat tuotteet, joita olet käyttänyt oman sadon tekemiseen kaupungissa. Suunnitteletpa ansaitsemalla arvosteluidesi vai ei, WordPress tarjoaa mukavan tuotevalikoimalaajennuksen, joka sisältää tähtiluokituksia, ostopainikkeita, käyttäjän arvosteluja ja muuta.


Yksi tärkeimmistä vaihtoehdoista on WP Product Review -laajennus, joten olen koonnut WP Product Review -laajennuskatsauksen (se on suurta) näyttääkseni kuinka voit nopeasti esitellä arvosteluitasi WordPress-laajennuksissa, vaipat, baseball-lepakot, puutarhatyökalut, kirjoja tai mitä haluat mieluiten.

WP-tuotekatsauksen laajennus

Laajennuksesta on kaksi versiota – ilmainen ja maksettu -, joten haluan hahmotella kunkin vaihtoehdon edut ja näyttää sinulle tarkalleen kuinka tietyt ominaisuudet toteutetaan tuotearvioiden näyttämiseen.

WP-tuotekatsaus Lite WP-tuotekatsaus PRO

Katsotaanpa nyt laajennuksen ilmaisia ​​ja premium-versioita ja mitä ominaisuuksia löydät niistä!

WP-tuotekatsauksen laajennus – ilmainen versio

Aloita aktivoimalla WP Product Review -laajennus WordPress-hallintapaneelissa. Yrityksellä on myös lisätietoja ja .zip-tiedoston latauslinkki. Kun se on aktivoitu, siirry WordPress-kojelaudan vasemmalla puolella olevaan tuotekatsaus-välilehteen:

Tuotteen arvostelu -välilehti

WP-tuotekatsauksen asetussivu

Kun napsautat Tuotteen arvostelu -painike tuo sinut pääasialliseen asetukset -sivulla, jossa voit muuttaa useita oletusasetuksia. Yleiset asetukset ovat melko yksinkertaisia, joten voit muokata, jos haluat tuotearvioinnin näkyvän sisällön jälkeen tai ennen sitä. Voit myös laittaa arvostelun manuaalisesti tarvittaessa.

Siellä on myös alue aktivoidaksesi kommentteja arvosteluihisi, ja varsin ainutlaatuinen vaihtoehto ottaa huomioon käyttäjän arviot tuotteesi kokonaisarvosanalla. Esimerkiksi, jos joku arvostaa äskettäin tarkistamaasi tietokonetta, se muuttaa arvostelun kokonaisarviointia.

Yleiset asetukset 1

Sisällön leveys on suunniteltu rajoittamaan tarkistusmoduulin leveyttä. Jos arvostelu on sivustoltasi hieman hallitsevaa, voit muuttaa sen.

Yleiset asetukset 2

Luokitusvärit -välilehdessä on vain määritettävä, mitkä värisävyt haluat paljastaa tuotteen arvioinnin jälkeen. Oletusvärit ovat melko vakioita, joten sinun ei todennäköisesti tarvitse muuttaa tätä. Kuten alla näet, alemmat arvosanat saavat punaista ja oranssia värejä, kun taas korkeammalla arvosanalla on vihreä ja sininen väri.

Arviointivärit

Tekstin värimääritykset sisältyvät myös asetukset alue, joka on mukava ominaisuus, koska voit saada tekstin vastaamaan sivustosi tuotemerkkien värejä.

Typografia 1

Laajennuksen avulla voit myös muuttaa Huonot ja Hyvät tekstit erottaaksesi arvosteluitasi hieman muista sivustoista. Muokkaa tarkistusreunuslevyn leveyttä ja väriä verkkosivustosi koon ja tuotemerkin mukaan.

Typografia 2

Toinen asetus tarjoaa vaihtoehtoja Osta-painikkeiden näyttämisen muuttamiseksi. Tämän avulla voit testata, mitkä värit ja tekstit toimivat lisätäkseen tytäryhtiömyyntiä sivustosi kautta.

Osta-painike 1

Kun oletusasetuksia on muutettu, voit aloittaa tuotearvioiden kirjoittamisen ja luomisen!

Tuotearvioinnin lisääminen viestiin

WP-tuotekatsauksen laajennus on nopea ja helppo sisällyttää arvosteluitasi viesteihin, koska kokoonpanomoduuli istuu jokaisen luomasi viestin alla. Vieritä viestieditorin alle löytääksesi Tuotearvostelun lisäasetukset alueella. Määritä, että viesti on todellakin tarkistusviesti. Tämä paljastaa kaikki vaihtoehdot, jotka tarvitset tarkistuksen määrittämiseen.

Onko tämä arvosteluviesti

Aloita tuotetiedoillasi, täyttämällä nimi, lataamalla kuva ja lisäämällä kumppanilinkki, jos sinulla sellainen on. Ne eivät sisällä valuuttavaihtoehtoa, mutta voit kirjoittaa haluamasi valuutan Tuotteen hinta -kenttään.

Tuotevaihtoehtojen asetusalue on vähän määrittelemätön, mutta se on pohjimmiltaan paikka, johon kirjoitat millä alueilla aiot arvioida tuotetta ja minkä luokituksen haluat antaa heille.

Täytä vain alueet ja valitse jokaiselle sijoitus tai luokka. Muista, että arvosanat eivät määrää järjestystä, vaan pikemminkin riippuu järjestyksestä, johon ne napsautetaan. Saat vain viisi sijoitusluokkaa ilmaisella versiolla..

Tuoteasetusten asetukset

Napsauta seuraavaksi tuotteen plussat ja miinukset osoittamalla ihmisille, miksi heidän pitäisi tai ei pitäisi napsauttaa Osta-painiketta. Ilmaisessa versiossa saat 5 plus ja miinusta, mikä on mielestäni kohtuullista.

Hyvät ja huonot puolet

Kun olet lopettanut tarkistuksen ja sisällyttänyt viestiin kaiken haluamasi sisällön, esikatsele tai julkaise WordPress-viesti nähdäksesi arvostelusi käyttöliittymässä. Arviointinäyttö on melko tyylikäs, ja siinä näkyy hinta ja nimi isoilla kirjaimilla. Minimalistinen muotoilu on virkistävä ottelu arvosteluviesteihin, joiden tiedetään päästävän käsistä.

Huomaat, että kun lisäät enemmän arvosanoja järjestelmään, se lisää melko vähän tilaa tyhjien ja huonojen alueiden alapuolelle, mikä ei ole kovin hieno esityksen kannalta.

Tuotteen arvostelu Front End

Jos lisäät linkin tuotteeseen, Osta nyt -painike näkyy alareunassa, ja käyttäjät voivat jopa napsauttaa tuotekuvaa siirtyäksesi ostosivulle..

Osta nyt -painike

WP-tuotekatsaus – Pro-versio

Voit päivittää plug-iniin sisältyvään Pro-versioon tai hankkia WP Product Review PRO: n suoraan ThemeIslestä ja asentaa WordPress-sivustolle. Hinnoittelu on melko kohtuullinen, ja jos hallitset useita sivustoja, joudut maksamaan vain 49,95 dollaria rajoittamattomasta lisenssistä. Nyt kysymys kuuluu: tarjoaako Pro-versio tarpeeksi ominaisuuksia investointeihin?

Jos haluat ostaa Pro-version, etsi painike WordPress-kojelaudan sisällä, juuri WP-tuotekatsauksen laajennuksen asetusalueen yläpuolella..

Osta Pro-versio

On hienoa, että he tarjoavat kolme lisenssityyppiä, yhden yhdelle verkkosivustolle, toisen 2-5 verkkosivustolle ja lopullisen vaihtoehdon rajoittamattomille sivustoille. On selvää, että jos sinulla on vain yksi sivusto, sinun pitäisi käyttää ensimmäistä vaihtoehtoa, mutta jos sinulla on suunnitelmia laajentaa tai jos teet sivustoja asiakkaille, rajaton verkkosivusto -vaihtoehto on paras arvo.

Joten mitä saat, kun maksat Pro-versiosta?

 • Jopa 10 kenttää etuja ja haittoja varten
 • Jopa 10 luokitteluvaihtoehtoa
 • Esitetyn kuvan automaattinen käyttö, jos et lataa tuotekuvaa
 • Vaihda luokituskuvake
 • Käytä lyhytkoodia sijoittaaksesi arvostelu missä haluat viestiin tai sivulle
 • Lataa esiin luokitteluvaihtoehdot aiemmista viesteistä

Joten onko Pro-versio sen arvoinen? Vastaus on kyllä, jos ylläpidät sivustoa, joka täydentää arvosteluja säännöllisesti, ja haluat alkaa esitellä puhtaan näköisiä arvosteluja ja ansaita niistä rahaa tytäryhtiölinkkeillä.

Ensinnäkin esiasentaja on uskomaton, joten jos tarkistat jatkuvasti tietokoneita, voit aina ladata aiemmin käyttämäsi luokitteluvaihtoehdot. Tämä ylläpitää johdonmukaisuutta ja vähentää työaikaa.

preloaderilla

Lisäluokittelu- ja edut / haitat -kentät toimivat hienosti, kun haluat antaa lisätietoja lukijoillesi, jotta voit erottua muista sivustoista.

Jopa 10 kenttää

Automaattinen esitelty kuvankaappaus voi säästää vähän aikaa, mutta se ei ole kovin hieno. Luokituskuvakkeen muokkausominaisuus on kuitenkin ihanteellinen muutettaessa sitä, mitä kuvakkeita näytetään eri tuotteille. Esimerkiksi näkyvien oletusviivojen sijasta voit käyttää dollarimerkkejä, sydämiä, tähtiä, videopelien ohjaimia ja muuta.

Arvostelukuvake

Lyhytkoodit antavat sinulle myös hieman enemmän joustavuutta sen suhteen, kuinka haluat tuotekatsauksen näkyvän sen sijaan, että pysyisit vain oletusasetuksissa.

johtopäätös

WP-tuotekatsauksessa tehdään melkein kaikki mitä tarvitset sen tekemiseen. Mukautettavat luokituskuvakkeet, WordPress-postintegraatio ja minimalistinen esitys auttavat lukijoita ymmärtämään, pitäisikö heidän ostaa tuotteen vai ei. Nautin etenkin siitä, että voit testata ilmaisen version ja maksaa sitten kohtuullisen hinnan lisäominaisuuksista.

WP-tuotekatsaus Lite WP-tuotekatsaus PRO

Kerro meille kommenttiosassa, jos sinulla on kysyttävää tai palautetta koskien WP-tuotelaajennusta. Oletko kokeillut tätä laajennusta aiemmin?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map