WP RSS-aggregaattorikatsaus: Luo mukautettuja RSS-syötteitä automaattiseen blogointiin

WP RSS-aggregaattorikatsaus: Luo mukautettuja RSS-syötteitä automaattiseen blogointiin

Jos etsit tonnia tietoa mistä tahansa aiheesta, eikö ole työlästä käydä satoissa verkkosivustoissa löytääksesi se? Eikö olisi paljon helpompaa, jos pääset käsiksi kaikkeen yhteen paikkaan? Juuri juuri RSS-uutisia yhdistävät verkkosivustot tekevät – ne keräävät ja näyttävät mistä tahansa aiheesta liittyvät artikkelit (otsikot + katkelmat) yhdessä paikassa lukijoiden mukavuuden vuoksi. He tekevät tämän tilaamalla eri blogien syötteitä, tuomalla näiden blogien sisältöä ja näyttämällä ne sitten houkuttelevalla ja kätevällä tavalla omalla aggregaattorisivustollaan. Tietenkin, viestit linkitetään takaisin alkuperäiseen lähteeseen, jossa lukijat voivat käyttää koko sisältöä. Tässä viestissä saamme tietää enemmän laajennuksesta, joka auttaa sinua rakentamaan yhden tällaisen verkkosivuston ilman vaikeuksia – WP RSS-aggregaattori.


WordPress-arkistossa on useita laajennuksia syötteiden tuomiseksi ja tallentamiseksi sivustoosi. Ja WP RSS -keräin on yksi parhaista.

WP RSS -kokoamislaajennus

Aluksi sen avulla voit rakentaa minkä tahansa haluamasi luettelon – kiinteistöluetteloista ja osakekursseista urheilutapahtumiin ja Instagram-viesteihin. Sen avulla voit tuoda syötteitä useista lähteistä ja näyttää ne sivustossasi. Voit kasvattaa sivustosi laadukkaalla sisällöllä, joka on tuotu eri lähteistä, ja tehdä siitä lajiteltavissa. Ja kun olet määrittänyt asetukset, loput tapahtuu melkein automaattiohjauksessa. Lisäksi voit mukauttaa näyttöä lyhytkoodeilla ja tehdä siitä houkuttelevan pikkukuvien ja katkelmien avulla.

ilmainen WP RSS Aggregator -laajennus auttaa lisäämään syötteitä verkkosivustollesi nopeasti. Esimerkiksi pystyin lisäämään WPExplorerin RSS-syötteen (hei, se meitä!) Ei milloin tahansa verkkosivustolleni.

Syötä näytön etuosa

Aivan samalla tavalla voin lisätä useita syötteitä eri WordPress-blogeista ja tehdä verkkosivustostani kaiken WordPressin (kuten WPNewsDesk). Okei, se saattaa yksinkertaistaa asioita liikaa, mutta saat ajattelun?

Ytimen laajennus on ilmainen ladata, ja mukana on joukko viittä premium-lisäosaa ja kaksi kimppua, jotka parantavat suorituskykyä ja näyttöä.

Nyt kun tiedämme vähän laajennuksen toiminnoista, siirrymme eteenpäin opetukseen, joka kattaa sen käytön, ja katso sitten, kuinka premium-lisäosat voivat auttaa meitä parantamaan syötteitä.

WP RSS -aggregaattorin määrittäminen ja määrittäminen

Ytimen laajennuksen ja kaikkien sen lisäosien asentaminen ja aktivointi oli sujuvaa.

Aktivoinnin jälkeen siirry kohtaan liitännäiset ja etsi uusi vaihtoehto “WP RSS Aggregator” WordPress-kojelaudan vasemmalta puolelta. Tässä on kuvakaappaus valikkokohdista, jotka avautuvat, kun napsautat tätä…

Valikkokohteet

…. ja nopea kirjoitus siitä, mitä nämä valikkokohteet tarkoittavat:

 • Syöttölähteet: Luettelo kaikista lisäämistäsi syötteen lähteistä ilmestyy tähän
 • Lisää uusi: Tästä eteenpäin voit lisätä uusia syötteitä
 • Syötteet: Kaikki syötteet, jotka olet tuonut syötteidesi kautta, näkyvät täällä
 • musta lista: Voit ohittaa minkä tahansa syötteen tuonnin ilmoittamalla se tähän
 • Tuonti ja vienti: Tämän ominaisuuden avulla voit tuoda useita syötteitä kerralla sekä viedä syötteitä
 • asetukset: Tässä voit määrittää useita asetuksia laajennukselle
 • virheenkorjaus: Tämä auttaa päivittämään tai poistamaan syötteitä
 • Lisää ominaisuuksia: Saatavana on useita premium-lisäosia, joista voit saada lisätietoja täältä, sekä ostaa ja asentaa niitä
 • Ohje ja tuki: Antaa sinulle pääsyn dokumentaatioon, usein kysyttyihin kysymyksiin ja premium-tukeen

Nyt kun sinulla on yleiskatsaus, jatkamme laajennuksen määrittämistä.

1. WP RSS -aggregaattorin yleiset asetukset

Yleiset asetukset -sivun avulla pystyt tarkistamaan vaihtoehdot optimoidaksesi syötteidesi tuonnin ja näyttämisen verkkosivustosi asetusten mukaisesti. Voit määrittää tuotavien syötteiden enimmäisikän ja enimmäismäärän kohteita syötettä kohti.

Laajennuksen yleiset asetukset

Voit myös hallita monia asioita täällä – tuonnin tiheyttä (mistä tahansa 15 minuutin välein – kerran päivässä), syötteiden tuontijärjestystä tai asettaa mukautetun syötteen URL-osoitteen (josta saat lisätietoja tässä) sekä otsikko.

2. Lisää syötteitä WordPressiin

Napsauttamalla RSS-aggregaattori> Lisää uusi, tulet alla olevaan ruutuun. Täältä sinun täytyy lisätä niiden blogien URL-osoitteet, joiden sisällön haluat tuoda WordPressiin. Tätä postitusta varten käytän lähteenä WPExplorer-syötettä.

Useimmissa tapauksissa sivuston URL-osoite toimii, mutta parhaan tuloksen saavuttamiseksi lisäosien kirjoittajat suosittelevat, että käytät RSS-syötteen URL-osoitetta. Jos et ole varma syötteen lähteen löytämisestä, katso tämä dokumentaatio.

Uuden syötteen lisääminen

Tämän näytön asetukset auttavat sinua tässä:

 • Voit tarkistaa, toimiiko syötteen URL-osoite oikein napsauttamallaVahvista syöteVaihtoehto
 • Lisäksi voit rajoittaa tuotavasta syötteestä tallennettavien tuotteiden määrää, jonka jälkeen vanhemmat kohteet poistetaan automaattisesti. Jos valitsetLinkki koteloon‘-Vaihtoehto, voit käyttää linkkejä kuviin, ääni-, video-, liitetiedostoihin ja Flash-sisältöön
 • Vain yksilölliset nimikkeet‘-Vaihtoehto on hyödyllinen päällekkäisyyksien välttämiseksi, kun samalle artikkelelle on useita pysyviä linkkejä tai kun pysyvät linkit muuttuvat
 • Voit myös sallia syötteen lähteen linkittämisen RSS-syötteen lähdesivustoon
 • Kun saavutat tämän pisteen, siirrä huomiosi oikeanpuoleisiin paneeleihin. Syötteenkäsittelyruudussa voit keskeyttää syötteen, poistaa vanhoja syötekohteita ja asettaa päivitysvälin

Jos haluat testata, toimiiko rehu hyvin, paina Julkaista painiketta. Syötteen esikatseluruutu näyttää uusimmat tuotteet, joissa on artikkelin nimi, URL, julkaisupäivä ja lähde. Alle minuutissa, syöttekohteeni vedettiin ja ne ilmestyivät automaattisesti Esikatseluruutu samoin kuin Syötteet-valikko kuten alla.

Syötteet

Ja kun napsautat Syöttölähteet -sivulla näet luettelon kaikista verkkosivustollesi lisäämistä syötteistä.

Syöttölähteet

3. Tuonti ja vienti

Jos haluat lisätä sisältöä sisältöön, haluat varmasti tuoda viestejä useilla syötteillä. Muutoin et todella tarjoa arvoa.

WP RSS Aggregator -sovelluksen tuontiominaisuus on hyödyllinen sisällön hankkimiseen monista eri lähteistä. Jos esimerkiksi olet uutissivusto, haluat ehkä näyttää kuraattoriluettelon vähintään 50 uutislähteestä. Tämä ominaisuus auttaa sinua tuomaan ne kaikki kerralla.

Irtosyötteiden tuonti

Sinun on syötettävä syötteesi nimi ja URL-osoitteet erottamalla ne pilkulla jokaiselle riville. Esimerkiksi, Syötteen nimi, http://www.myfeed.com

Lisäksi voit tuoda ja viedä syöttölähteitä käyttämällä tavallista WordPress-tuonti ja -toimintoa. Voit viedä syötteen lähteet käymällä Työkalut> Vie, tarkista valintanappi Syöttölähteet ja napsauta sitten Lataa vientitiedosto painiketta. WordPress luo sitten XML-tiedoston, joka sisältää kaikki syötteen lähteet. Vastaavasti tuodaksesi rehulähteitä käymällä Työkalut> Tuo.

Voit myös viedä kaikki asetukset käyttää WP RSS-aggregaattori. Toisella WordPress-sivustolla voit tuoda tiedoston ja paina Tuo asetukset -painiketta, ja WordPress tekee loput puolestasi.

Tuo ja vie asetukset

4. Musta lista

Voi käydä niin, että haluat ohittaa jotkut kohteet syötettäessä. Tällaisissa tapauksissa sinun tarvitsee vain kirjoittaa artikkelin otsikko, ja se jätetään tekemättä artikkeleita haettaessa. Kaikkia täällä lukemiasi syötekohteita ei huomioida, kun tuodaan uusia kohteita syötteen lähteistä.

5. Syötteiden näyttäminen sivulla, viestissä tai widgetissä

Ei riitä, että lisäät syötteen lähteitä ja määrität syötteiden tuonnin verkkosivustoosi. Sinun on myös määritettävä, kuinka ne näkyvät WordPressissä. Kohdassa Yleiset näyttöasetukset hallita tapaa, jolla syötteet näytetään sivustossasi.

Yleiset näyttöasetukset

Täällä voit asettaa otsikon enimmäispituuden ja linkittää sen alkuperäiseen viestiin, näyttää kunkin syötteen tekijän nimen ja määrittää linkkien avautumisen uudelle välilehdelle. Voit linkittää videokohteisiin tai upottaa videon sivullesi, rajoittaa näytettävien kohteiden määrää ja valita “Vanhemmat viestit ”/” Uudemmat viestit”Sivutus.

Lähteen näyttö asetusten avulla voit näyttää syötteen lähteen nimen jokaiselle syötteelle ja linkittää syötteen lähteen nimen alkuperäiseen sivustoon.

Lähteen näyttöasetukset

Päivämäärien näyttämisen oletuspäivämäärä on viestin julkaisupäivä GMT: ssä. Voit myös valita päivämäärämuoto ja aikaa sitten kun syötekohta julkaistiin.

Mitä tapahtuu, jos et pidä oletusnäytön tyyliä? Laajennuksen avulla voit käyttää omaa mukautettua CSS-näyttöä näytön muotoiluun. Voit tehdä tämän tekemällä valintaruudun poistaaksesi käytöstä kaikki tässä laajennuksessa käytetyt tyylit.

tyylit

WP RSS Aggregator tarjoaa lyhytkoodeja näyttääksesi syötteitä postissa. Pääset tähän lyhytkoodiin napsauttamalla RSS-kuvaketta viestin Visual Editorissa.

Lisää lyhytkoodi

Lisää luotu lyhytkoodi viestiisi, ja se näyttää automaattisesti kaikki viestin syötteet. Jos käytät lyhytkoodia wp-RSS-lukijaohjelma lisäämättä siihen mitään, kaikki syötteet näkyvät. Näin WPExplorer-syöte näkyy verkkosivustoni viestissä.

Syötä näytön etuosa

Kaikki syötteesi näkyvät viestissä järjestetyllä tavalla ja linkitettyinä lähteeseen. Voit myös näyttää tietyn syötteen käyttämällä lähdekoodia lyhytkoodissa. Tuotteiden lukumäärää voidaan myös rajoittaa.

6. Virheenkorjaus

Tämän ominaisuuden avulla voit päivittää kaikki syötteet yhdellä napsautuksella. Se tarkistaa kaikki syötteen lähteet mahdollisten uusien syötteiden suhteen, eikä se muuta olemassa olevia syötteitä.

Tämä sivu auttaa sinua ratkaisemaan myös liitännäisen kanssa ilmenneet ongelmat. Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, että päivittäminen on resursseja vaativaa toimintaa, varsinkin jos tuot useita syötteitä.

virheenkorjaus

Voit myös poistaa kaikki tuodut syötteet ja tuoda ne uudelleen napsauttamalla painiketta.

Lisäosat WP RSS Aggregatoriin

Kuten aiemmin totesin, vaikkakin hyvin järjestetty, syötteiden näyttäminen viestissäsi näyttää melko perusteltavalta. Lisäosat auttavat sinua tekemään monia muita asioita laajennuksen kanssa, kuten

 • Näytä tuodut tuotteet viesteinä
 • Pakota koko syöte tuodaksesi suoraan omaan sivustoosi
 • Suodata syötteet avainsanojen avulla
 • Lisää luokkia syöttölähteisiin
 • Paranna syötteiden näyttöä lisäämällä pikkukuvia ja otteita

Saatavilla viisi premium-lisäosaa. Ja jos et ole varma, mitä lisäosia tarvitset, voit käyttää tämä työkalu saada selville.

Tarkastele WP RSS-aggregaattorin lisäosia

Tässä on tilannekuva premium-lisäosista:

WP RSS Premium -lisäosat

Katsotaanpa nopeasti, kuinka kukin viidestä lisäosasta voi parantaa laajennuksen toimintoja.

1. Syötä postitus

Jos olet innokas autoblogija tai haluat lisätä lisäarvoa sivustoosi liittyvällä sisällöllä, Feed to Post -lisäosa on ehdottomasti sinulle. Sen avulla voit tuoda RSS-syötteitä WordPress-viesteinä tai mille tahansa muulle mukautetulle viestityypille, mukaan lukien media, selausvalikkokohta, oEmbed Response- ja TablePress-taulukot. Se luo blogiviestit automaattisesti syötteistä.

Lisäsyöte postittaaksesi yleiset asetukset

On monia asetuksia, jotka auttavat hallitsemaan tuotujen viestien sisältöä.

 • Viestin tila: luonnos, julkaistu, ajoitettu, roskakori, yksityinen tai vireillä (tai muu sivustollasi käytetty tila)
 • Luokat ja kirjoittajat
 • Lähetä muoto, jotta voit tuoda tuodun syötteen: vakio, chat, linkki, tarjous, kuvat, video, ääni (tai muut käytetyt mukautetut muodot)
 • Lähetyspäivä: alkuperäinen lähetyspäivä tai tuontipäivä
 • Linkki takaisin alkuperäiseen viestiin sisällön alussa
 • Ensiluokkainen palvelu RSS-syötteen muuntamiseksi kokonaistekstinä RSS-syötteeksi

Lisäksi tämä lisäosa antaa sinun määrittää, kuinka käsitellä syötteissä olevia kuvia, lyhentää URL-osoitteita ja ottaa kommentit käyttöön. Voit myös asettaa tuotujen viestien kirjoittajaksi minkä tahansa olemassa olevan kirjoittajan tai jopa luoda automaattisesti kirjailijoita järjestelmässäsi syötteen asiaankuuluvien tietojen perusteella – jos sellaisia ​​on.

2. Kokoteksti RSS-syötteet

Kokoteksti RSS-syötteiden lisäosa parantaa edellisen lisäosan kirjautumiskykyä. Yhdistämällä premium-kokotekstipalveluun voit tuoda täyden viestin sisällön rajoittamattomalle määrälle syötekohteita syöttölähdettä kohden, vaikka itse syöte ei tarjoa sitä. Voit halutessasi käyttää myös omaa koko tekstin RSS-tuontijärjestelmääsi.

Kun olet valinnut asetussivun avattavasta valikosta Premium-koko tekstipalvelun, siirry kohtaan Syötteen lähde, etsi RSS-syötteen lähde ja napsauta Muokata. Vieritä sitten alas ja merkitse valintaruutu Pakota koko sisältö. Viimeistele päivittämällä syöte. Nykyisiin syötteesi ei vaikuta – joudut poistamaan nämä viestit tietystä syötteen lähteestä ja napsauttamaan sitten Hae viestit (Ole varovainen, koska vanhoja viestejä, joita ei enää ole RSS-syötteessä, ei voida tuoda uudelleen). Verkkosivustosi näyttää nyt täydellisen alkuperäisen sisällön sekä linkin takaisin alkuperäiseen viestiin.

Lisäosan koko tekstin RSS-asetus

Laajennuksen oletusarvoinen ilmainen palvelu on rajoitettu 5 syötekohteeseen per lähde. Tämä tarkoittaa, että käytettäessä ”Pakota koko sisältö” -vaihtoehtoa ”Ilmainen palvelu” -vaihtoehdon valittuna kohdassa Yleiset asetukset, pystyt tuomaan vain viisi viimeisintä viestiä jokaisesta syötteen lähteestä riippumatta siitä, kuinka monta syöttettä on itse syötteessä. Paitsi, että tulokset myös välimuistissa 20 minuutin ajan.

Jos tarvitset rajoittamattomia syötekohteita eikä välimuistia, sinun on ostettava Koko tekstin RSS-syötteiden lisäys yhdessä Syöte viestiin -sovelluksen kanssa..

3. Avainsanojen suodatus

Jos määrität avainsanat, ilmaukset tai tunnisteet, jotka artikkelissa tulisi olla, Avainsanojen suodatus varmistaa, että vain asiaankuuluva sisältö tuodaan syötteiden kautta.

Lisäosien avainsanojen suodatus

Jos avainsanoja ja / tai tunnisteita ei ole, artikkelia ei tuoda. Tällä tavalla voit ohittaa artikkeleita, jotka eivät ole tärkeitä verkkosivustollesi.

4. Ote- ja pikkukuvat

Minkä tahansa luettelon pikkukuvat tekevät näytöstä aina houkuttelevamman. Tämä lisäosa ottaa kuvan syötekohteesta ja näyttää sen yhdessä otteen syötekohteita vastaan. Kunkin syötekohteen otsikko, päivämäärä ja lähde näkyvät myös käytettäessä WP RSS-aggregaattorin lyhytkoodia (toisin kuin Syöte viestiin tai Koko teksti -asetukset, jotka ottavat teemaasi tyylin).

Lisäosien pikkukuvien asetukset

Mitä tapahtuu, jos tuodussa tuotteessa ei ole kuvaa? Voit valita minkä tahansa kuvan, joka näytetään oletuspikkukuvana.

5. Luokat

Luokittelee syötteen lähteet ja sallii sinun näyttää sivustoasi kuuluvan tietyn kategorian syötteet lyhytkoodiparametreilla.

Lisäluokat

Tämä lisäosa auttaa sinua määrittämään syötteen lähteet luokkiin, ja voi olla todella hyödyllistä, jos sivustollasi on useita syötteitä.

WP RSS Aggregator -lisäosien hinnoittelu

Kaikki maksut ovat vuosittain, jotta päivityksiä ja tukea voidaan jatkaa. Voit ostaa lisäosia erikseen, mutta niiden ostaminen paketeiksi säästää rahaa. Kuten aiemmin mainittiin, on saatavana kaksi kimppua:

1. Yksinkertainen syötteiden paketti joka sisältää kolme lisäystä: Ote- ja pikkukuvat, luokat ja avainsanojen suodatus. Nämä lisäosat suodattavat syötteesi, erottavat sen luokkiin ja näyttävät syötekohteet sekä otteita ja pikkukuvia lyhyen koodin avulla.

On järkevää ostaa kolme lisäosaa paketissa, koska se säästää huomattavasti. Erikseen saat 30 dollaria (yksi verkkosivusto), 60 dollaria (enintään viisi verkkosivustoa) ja 180 dollaria (enintään kaksikymmentä verkkosivustoa) jokaisesta lisäosasta. Mutta nipuna maksat vain 70 dollaria yhdestä verkkosivustosta, 140 dollaria enintään viidestä verkkosivustosta ja 280 dollaria jopa kaksikymmentä verkkosivustoa.

Kuten huomaat, on tarkoitus säästää 20, 40 ja 260 dollaria.

2. Advanced Feeds Bundle sisältää kolme lisäosaa: Syöte postittamiseen, kokoteksti RSS-syötteet ja avainsanojen suodatus. Nämä kolme lisäosaa ovat mitä tarvitset, jos verkkosivustosi luottaa sisällön kirjautumiseen, ja avainsanojen suodatus antaa sinun suodattaa tuodun sisällön..

Myös niiden ostaminen kimppuna voi olla parempi vaihtoehto. Erikseen kahdella autoblogging-lisäosalla on hinta, jonka hinta on 80 dollaria (yksi verkkosivusto), 160 dollaria (enintään viisi verkkosivustoa) ja 300 dollaria (enintään kaksikymmentä verkkosivustoa). Avainsanojen suodatus on 30 dollaria yhdeltä verkkosivustolta, 60 dollaria enintään viideltä verkkosivustolta ja 180 dollaria jopa kaksikymmentä verkkosivustoa. Samaan aikaan voit ostaa paketin hintaan 150 dollaria yhdestä verkkosivustosta, 300 dollaria enintään viidestä verkkosivustosta ja 600 dollaria jopa kahdestakymmenestä verkkosivustosta..

Säästät myös täällä rahaa – vastaavasti 40 dollaria, 80 dollaria ja 180 dollaria.

Tarkastele WP RSS-aggregaattoripaketteja

WP RSS-aggregaattorin edut ja haitat

Plussat – Laajennuksella on paljon asioita:

 • Helppo asentaa ja määrittää, toimii sen jälkeen autopilotilla
 • Tekee RSS-syötteiden hallinnan helposti WordPress-verkkosivustoilla
 • Voit keskeyttää ja aloittaa tuonnin syötteiden kautta
 • Rehujen tuonti on mahdollista ajoittaa yksittäisille lähteille
 • Se toimii täydellisesti Lightboxin kanssa ja pystyy käsittelemään jopa YouTuben, DailyMotionin ja Vimeon videoita
 • Lisäosa – Feed to Post – tarjoaa Canonical Link -asetuksen. Tämän avulla voit helposti määrittää tuotujen viestien kanonisen linkin, joka osoittaa takaisin alkuperäiseen resurssiin. Tämä auttaa ilmoittamaan hakukoneille, mikä on sisällön alkuperäinen lähde, ja siten ratkaisemaan kaksoissisällön ongelma
 • Plugin päivitetään jatkuvasti päivitysten tarkistuksilla 12 tunnin välein muutamasta minuutista saakka – se on sinun tehtäväsi!

Haittoja – En todellakaan kutsuisi näitä miinuksiksi, ennemmin palvelinongelmina, joihin on puututtava:

 • Tuhansien tuotteiden tuonti sadoista syöttölähteistä vaatii resursseja ja voi vaikuttaa verkkosivustojen suorituskykyyn. Voit kiertää tämän ongelman jossain määrin käyttämällä laajennuksen asetuksia ajoittaaksesi syötteiden tuontia tai keskeyttämällä ja käynnistämällä ne uudelleen.
 • Saatat joutua säätämään WordPress-muistiresursseja käsitelläksesi samanaikaista tuontia useiden syöttölähteiden kautta.

Käärimistä

Tämä läheinen kohtaaminen WP RSS -aggregaattorin kanssa on saattanut vakuuttaa sinut, että se on all-in-one-ratkaisu sisällön yhdistämiseen ja autoblogging-sivustoihin.

Ytimen laajennus tuo hienoa työtä tuomalla useita syötteitä ja näyttämällä syötteitä perusmallilla, melkein kokonaan automaattiohjauksella. Jotkut käyttäjät saattavat viedä vähän aikaa tutustumiseen lyhytkoodeihin. Mutta kun ymmärrät heidät, heillä on melko helppo työskennellä.

Täydellisen sisällön yhdistämissivuston lisäosat antavat sinulle kuitenkin mahdollisuuden kokea täydet hyödyt autoblogista. Muuntamalla syötekohteeksi viesti, luokittelemalla ja suodattamalla syötteitä, lisäämällä otteita ja pikkukuvia syötteen näytölle – lisäosat muuttavat sisällön yhdistämisen ja näytön yhdeksi sujuvaksi prosessiksi. Jopa muuten, lisäosien avulla voit tarjota parempaa vastinetta lukijoille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map