WP Pro Advertising Review: Mainosten rakentaminen, myynti ja integrointi

WP Pro Advertising Review: Mainosten rakentaminen, myynti ja integrointi yhteen pakettiin

Mainosten käsitteleminen blogissasi on usein melko työlästä. Sinun on kirjauduttava sisään mainosverkostoon, toivottavasti WordPress-teema tarjoaa mainosten sijoittelualueita ja työskentelevä mahdollisesti koodin kanssa varmistaaksesi, että mainokset ilmestyvät oikeissa paikoissa. Lisäksi sinun on työskenneltävä mainoskokojen suhteen ja varmistettava, että näissä mainoksissa esiintyvä sisältö on todella osuva verkkosivustollesi.


Prosessin nopeuttamiseksi on saatavana melko vähän mainosten hallintalaajennuksia. Yksi niistä on nimeltään WP Pro Advertising, ja se lupaa tukea kaikille tärkeimmille mainosverkoille, verkkokaupan integraatioille ja tehokkaille räätälöintityökaluille. Tässä WP Pro Advertising -katsauksessa tarkistamme, onko liitännäisellä tarvittavaa muuttaaksesi mainossuunnitelmasi tehokkaaksi..

WP Pro Advertising System -laajennus myydään CodeCanyon-markkinoilla. Sen hinta on tällä hetkellä 29 dollaria, ja se antaa sinulle kuuden kuukauden asiakastuen. Voit myös maksaa 9,38 dollaria jatkaaksesi tukea 12 kuukauteen kokonaisuudessaan.

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mainoslaajennuksen on kehittänyt Tunafish-niminen tiimi, joka tarjoaa erinomainen verkkosivusto jotta voit oppia yrityksen tuotteista ja tarkastella asiakirjoja omaan käyttöön. Sivustolla on myös useita esimerkkejä käytössä olevasta WP Pro Advertising -laajennuksesta, joten voit saada tunteen, kuinka muut hyödyntävät ominaisuuksia.

Kaiken kaikkiaan verkkosivusto on hyvä alku. Plugin-kehittäjillä ei aina ole täydellisiä tukimoduuleja tai verkkosivustoja. Harkitaan nyt ominaisuuksia nähdäksesi, mistä on hyötyä useimmille bloggaajille ja yritysomistajille.

WP Pro Advertising Review: Parhaat ominaisuudet

Näytetään useita mainoksia, joilla on erilaisia ​​tehosteita

Joustavuus mainostesi kanssa on melko tärkeää, joten on hienoa nähdä, että WP Pro Advertising sisältää useita sisäänrakennettuja vaihtoehtoja mainostesi näyttämiseksi eri muodoissa.

Laajennus sisältää esimerkiksi mainosruudukon, jotta sivupalkissa voi olla useita mainosbannereita kerralla. Yksi suosikeistani on kyky näyttää viiden sekunnin mainos, sitten häivyttää uusi. Se muistuttaa sitä, kuinka digitaaliset mainostaulut hyödyntävät tätä pientä tilaa, mutta näyttävät silti useita mainoksia.

Toinen mielenkiintoinen mainosmuoto sisältää koko verkkosivustosi taustan peittämisen mainoksella. Olen nähnyt tämän tapahtuvan Rotten Tomatoes -sivustolla, jossa iso elokuvajuliste peittää suuren osan otsikon taustasta ja sivupalkeista..

Viimeiseksi, WP Pro Advertising -laajennus auttaa mainosten integroinnissa viesteihin ja sivuihin. Joten, jos haluat hajottaa sisältöäsi hieman ja sijoittaa mainoksesi alueelle, joka saa enemmän silmiä, se on täysin mahdollista.

Visuaalinen bannerimainosten luoja

Verkkosivun omistajana joskus sinun on tehtävä mainosbannerimainokset. Muutoin saat malleja yrityksiltä, ​​jotka suorittavat maksut. Muina aikoina muodostat yhteyden vain mainosverkkoon, jossa kaikki mainossisältö toimitetaan sinulle.

Jos olet tilanteessa, jossa joudut suunnittelemaan mainoksen, on parasta, että sinulla on tässä mukana oleva vedä ja pudota -rakentaja..

Mainosten estotoiminto

Mainosten estäjät ovat nyt raivoja, mutta tämä asettaa online-kauppiaat ja bloggaajat tahmeaseen tilanteeseen. Et selvästikään halua tehdä mainoksistasi niin turhauttavaa, että kävijät ovat ärsyttäviä, mutta samalla sinun on ansaittava rahaa.

Onneksi WP Pro Advertising kattaa sinut molemmilla rintamilla. Ensinnäkin, plugin auttaa suunnittelemaan tunkeilemattomia, puhtaita mainoksia. Sitten se havaitsee, kun käyttäjät käyttävät mainosten esto-työkalua. Tällä tavalla voit joko estää sisällön, kun jollakin on mainosten estäjä, tai jopa ottaa heihin yhteyttä pyytääkseen, että he poistavat sen käytöstä.

Integrointi MailChimp-sovelluksen kanssa

Kun käytät sähköpostiuutiskirjettä, on vaikea selvittää tapoja ansaita se. Oletuksena sähköpostimarkkinointityökaluilla, kuten MailChimp, ei ole yksinkertaisia ​​tapoja sisällyttää mainoksia.

WP Pro Advertising tarjoaa kuitenkin ominaisuuksia verkkosivustojen mainosten lisäämiseksi nopeasti sähköpostiisi. Se toimii, koska jokaisella luomallasi mainosalueella on oma RSS-syöte. Kun tuot syötteen MailChimp-sovellukseen, samat mainokset näkyvät sitten uutiskirjeissä.

Puhdas hallintapaneeli tilastojen seurantaan ja mainosten hallintaan

Koska useiden mainosten hallinta on yleensä monimutkaista, WP Pro Advertising -laajennus yrittää puhdistaa tämän sotkuisuuden ja tarjota puhtaan ulkoasun ymmärtääksesi mainoksesi tilastot ja mitkä kampanjasi tällä hetkellä ovat käynnissä.

Ensisijaisen laajennuksen hallintapaneelissa saat nopean silmäyksen tilastoihisi napsautuksilla, näyttökertoilla ja napsautussuhteella. Voit myös katsella uusimpia bannereita, jotka ovat käynnissä sivustolla, yhdessä banneriostojen kanssa.

Kaikki asetukset ja ominaisuudet yhdistetään yhdeksi WordPress-kojelaudan alueeksi. Mainonta-välilehti näyttää paljastavan vaihtoehdot, kuten bannerit, mainostajat, kampanjat, bannerin luoja, tilastot ja ostot..

Tuki kaikille tärkeimmille mainosverkoille

Nykyään ei ole niin yleistä mennä ulos ja myydä mainostilaa yksittäin. Syynä tähän ovat suuret mainosverkot, kuten Google AdSense, Adsterra ja Infolinks.

Mainosverkostot toimivat tarjoamalla dynaamisia mainoksia, joten mainostajien metsästykseen ei ole syytä. Useimmiten nämä verkot seuraavat käyttäjän toimintaa evästeiden avulla ja ne ottavat huomioon, minkä tyyppinen sisältö sinulla on omalla verkkosivustollasi.

Tällä tavalla esitetyt mainokset ovat tosiasiallisesti osuvia sivustosi ja käyttäjän kannalta.

Joten kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua johonkin mainosverkostoon ja liittää se WP Pro Advertising -laajennukseen. Sinun on valittava, missä haluat mainosten näkyvän. Sitten kaikki työ tehdään sinulle mainosverkoston avulla.

Verkkosivustosi kautta toteutettu mainosten myynti

Tämä on yksi ominaisuuksista, jotka minua todella kiehtovat. Vaikka mainosverkostot ovat niin suosittuja, sinulla voi olla tiettyjä mainostajia, jotka haluavat mennä suoraan luoksesi. Monet sivustot varaavat myös korkeamman arvon mainosalueet suoramyyntiä varten, koska ne voivat yleensä saada enemmän rahaa tällä tavalla.

WP Pro Advertisingin avulla voit määrittää, kuinka monta mainospaikkaa on myytävä, ja kerätä sitten maksu verkkosivustosi kautta. Se näyttää kävijöille, että mainos on myytävänä, ja käy heille läpi lisäosan maksamisen.

Kuten mainitsin, se ei ole tarkalleen ominaisuus, jota kaikki käyttävät, mutta joidenkin mielestä se on korvaamaton.

Kenen pitäisi harkita WP Pro -mainontalaajennusta?

Pidän WP Pro Advertising -laajennuksesta bloggaajille ja yrityksille, jotka suunnittelevat useiden mainosten näyttämistä verkkosivustolla. Vain yhden tai kahden bannerimainoksen näyttäminen sivustollasi ei oikeuta tällaista vahvaa hallintatyökalua, mutta laajennus palvelee sinua hyvin, jos sinulla on kymmeniä mainoksia.

Lisäksi WP Pro Advertising -laajennus erottuu räätälöintiosastolla. Voit lisätä tehosteita siten, että yksi mainos häviää toisella häipyvältä.

Sinulla on etuna myös se, että myyt mainoksia laajennuksen kautta, samalla kun sisällytät myös mainoksia uutiskirjeisiin. Jos jokin näistä ominaisuuksista kuulostaa mielenkiintoiselta, 29 dollarin hinta maksaa itsensä nopeasti. Lisäksi saat hyötyä vankasta asiakastuesta.

Hanki WP Pro -mainontajärjestelmä

Jos sinulla on kysyttävää WP Pro Advertising -sovelluksesta tai haluat kirjoittaa oman arvion laajennuksesta, jätä meille huomautus alla olevaan kommenttiosaan..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map