WP Optin Wheel -katsaus: Kuinka parantaa opt-in-hinnat nopeasti

WP Optin Wheel -katsaus: Kuinka parantaa opt-in-hinnat nopeasti

Koska nämä perinteiset ponnahdusikkunat ja tällaiset menetelmät eivät ole enää tehokkaita, on aika uusi lähestymistapa: sano hei WP Optin -pyörä, loistava laajennus, joka asettaa G: n pelattuihin opt-iniin, joka tarjoaa sinulle uuden tavan kasvattaa postituslistasi.


Kaikkialla Internetissä isowigit sanovat, että oikea raha on sähköpostiluettelossasi, ja olemme samaa mieltä 100%. Sähköpostimarkkinointi on yksi parhaista tavoista ohjata liikennettä ja lisätä myyntiä.

Kun mediaanin tuottoprosentti on 122%, sähköpostimarkkinointi on neljä kertaa tehokkaampi kuin muut markkinointimuodot, mukaan lukien suoramainonta, maksettu haku ja sosiaalinen media. Lisäksi sähköpostimarkkinointi on helppoa ja tarjoaa sinulle tiukan otteen tavoitteestasi.

Mutta kauan ennen kuin harkitset sähköpostin räjähdyksen lähettämistä, tarvitset ihmisiä kirjautumaan. Ja sitä varten tarvitset valtavan opt-in-ratkaisun. Hyvät naiset ja herrat, tapaa kaunis WP Optin Wheel -laajennus.

Sen sijaan, että heittäisit ponnahdusikkunoita kasvoihisi (tiedän, että vihaat myös niitä), plugin sisältää omaisuuden pyörän voittaaksesi hauskoja palkintoja. Tietenkin, vierailijoiden on annettava ensin sähköpostiosoitteensa pelataksesi ��

Minulla oli tilaisuus kokeilla WP Optin Wheel Pro -laajennusta, ja tässä on puolueettomat havaintoni. Jos olet eri mieltä havainnoista tai sinulla on kysyttävää, älä epäröi saada äänesi kuuluvaksi kommenteissa.

Punnitsemme tällä johdannolla ankkuri ja purjehdusta.

Mikä on WP Optin Wheel?

wp optin wheel -sovelluksella varustettu WordPress-laajennus

On järkevää aloittaa joitain taustatietoja. Mistä tämä eläin on nimeltään WP Optin Wheel, mistä se on kotoisin ja mitä se tekee tarkalleen?

Asioiden perusteellisimmassa merkityksessä WP Optin Wheel on pelattu WordPress -optien laajennus, joka tekee vierailijoista hauskaa uutiskirjeen kirjautumisesta..

Studio Wombatin tyylikkäiden kavereiden käsityönä WP Optin Wheel toimitetaan hienolla omaisuuspyörällä. Ja kuten kaikissa onnenpyörissä, siinä on palkintoja, kuten ilmainen e-kirja, tuote, WooCommerce-kupongit, alennukset ja niin edelleen.

Pyörän pyörittämiseksi vierailijan tarvitsee vain antaa sähköpostiosoite ja muut haluamasi perustiedot (kuten heidän nimensä). Paras käytäntö on kuitenkin kysyä vähiten tietoa, ja useimmissa tapauksissa tarvitset todella vain heidän sähköpostiosoitettaan.

Kiitos mahdollisuuden integroida laajennus erilaisiin sähköpostimarkkinointiratkaisuihin, kuten MailChimp tai Facebook Messenger, voit kasvattaa postituslistasi rikkomatta hikeä.

WP Optin Wheel ei haittaa sisältöäsi, kuten perinteiset ponnahdusikkunat. Vierailijasi käynnistävät ilmoittautumislomakkeen napsauttamalla lahjapakettipainiketta kuten alla on korostettu.

wp optin -pyörä lahjarasian painike

Lisäksi voit asettaa omaisuuden pyörän liukumaan automaattisesti tietyn ajanjakson jälkeen. Lisäksi voit lisätä opt-in-muodon erilliselle verkkosivulle, koska mitä suurempi, sitä parempi, eikö niin? Alla on, kuinka koko sivun versio näyttää.

wp optin -pyörän koko sivun esittely

Tämän lisäksi WP Optin Wheel toimittaa runsaasti mukautusvaihtoehtoja – mutta en unelmoisi pilata yllätystä.

Nyt tutkitaan ominaisuuksien osastoa ja selvitä, mitä WP Optin Wheel tarjoaa opt-in-laajennuksena WordPressille ja WooCommercelle.

WP Optin -pyörän ominaisuudet

Luulen, että hyväksyt, kun sanon: WordPress-laajennus on vain niin hyvä kuin sen tarjoamat ominaisuudet. Antakaa meidän nopeasti käydä läpi ominaisuudet, jotka paljastat heti, kun aktivoit WP Optin -pyörän.

Integrointi useiden työkalujen kanssa

wp optin -pyörien integroinnit

Studio Wombat on ylittänyt itsensä niin pitkälle kuin integroida WP Optin Wheel suosikkityökaluihisi menee. Voit helposti tallentaa sähköpostiosoitteita käytettäessäsi MailChimp, MailerLite, ConvertKit, GetResponse, Campaign Monitor, ActiveCampaign, Remarkety, Klaviyo vai Mailster.

Lisäksi voit hyödyntää välittömän markkinoinnin voimaa saumattoman integroinnin ansiosta Facebook Messengerin, ChatChampin ja Chatfuelin kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää keskittyneitä ja käyttäytymiseen perustuvia markkinointiviestejä reaaliajassa. Mikä hauska aika elää oikein?

Se ei ole kaikki, voit myös integroida WP Optin Wheel -sovelluksen jättiläismäiseen tehtävän automaatiopalveluun Zapierin siirtääksesi tietoja Web-sovellusten välillä automaattisesti. Sitten olet lisännyt integraation Zero BS CRM: n kanssa, joka on valtava WordPress-laajennus, joka auttaa hallitsemaan kaikkia liidejäsi suoraan sivustoltasi.

Sinulla on ilo oppia, että WP Optin Wheel -sovelluksen integrointi näihin työkaluihin on yhtä helppoa kuin A, B, C. Useimpien työkalujen tarvitsee vain kopioida ja liittää API-avain ja olet valmis. Jos et käytä mitään näistä työkaluista jostakin syystä, plugin antaa sinun tallentaa liidit WordPress-tietokantaan.

Voi muuten, WP Optin Wheel integroituu täysin WooCommerce ja WPML.

Useita näyttövaihtoehtoja

wp optin wheel useita näyttövaihtoehtoja

WP Optin Wheel -lomakkeen näyttäminen on neljännen luokan luokkien juttu, jopa kuuden vaihtoehdon kanssa. Selvin vaihtoehto on käyttää widgettejä, joiden avulla voit näyttää ponnahdusikkunasi kupla- tai lahjapaketin painikkeena. Voit näyttää widgetin verkkosivustosi vasemmalla, oikealla tai alareunassa.

Jos widgetit eivät ole teekuppi, voit näyttää pyöräsi tietyn ajan kuluttua. Tässä tapauksessa ponnahdusikkuna ilmestyy sen jälkeen, kun kävijä on ollut sivustolla ennalta määritetyn ajanjakson ajan, esimerkiksi 10 sekuntia. Ajastimen avulla voit näyttää pyörän kiinnostuneimmalle vierailijalle.

Kolmanneksi, voit kaapata liidit, kun kävijät poistuvat sivustoltasi poistumistarkoitusominaisuuden ansiosta. Poistumistieteknologia antaa sinulle mahdollisuuden saada joitain johtoja, jotka muuten olisi unohtanut, koska vierailija yritti poistua. Lisäksi poistumistarkoituksessa olevat ponnahdusikkunat ovat vähemmän häiritseviä kuin aikapohjaiset ponnahdusikkunat.

Voit myös näyttää omaisuuden pyörän myös sen jälkeen kun vierailija on osunut vieritykseen useita kertoja. Ja jos et pidä ponnahdusikkunoista, voit käyttää lyhytkoodia näyttääksesi pyörän erillisellä sivulla, viesti- tai sivupalkissa. Kuten näette, näyttövaihtoehtoja on paljon.

Huomaa – voit näyttää pyörän jokaisella sivustosi sivulla tai tietyllä sivulla. Lisäksi voit valita, näkeekö vierailija pyörän seuraavissa käynneissä. Yhdistä tämä pikaviesteihin ja sinulla on valtava markkinointiratkaisu, joka toimii autopilotissa.

Paljon mukautusvaihtoehtoja

wp optin -pyörän mukautusvaihtoehdot

Mitä hyötyä on opt-in-lomakkeista, joita et voi mukauttaa vastaamaan verkkosivustoasi? Studio Wombat ymmärtää tämän hyvin, minkä vuoksi WP Optin Wheel toimittaa yli 10 täysin muokattavissa olevaa teemaa (mukaan lukien vuodenaikojen teemat kuten Xmas ja Halloween), 15 käyttövalmis taustaa ja rajoittamaton määrä värejä..

Voit suunnitella omaisuuden pyörän ja opt-in-muodon juuri haluamallasi tavalla. Kaunien pyörien suunnittelu on kysymys napsautuksesta intuitiivisen teeman mukauttajan ansiosta. Voit asettaa viipaleiden määrän, muuttaa tekstiä, lisätä HTML-koodia, sisällyttää linkkejä, määrittää voitto-mahdollisuuden ja lisätä kuponkeja muutamalla napsautuksella.

Lisäksi WP Optin -pyörän mukana toimitetaan tehokas muotojen valmistaja, jonka kanssa on ilo työskennellä. Voit luoda opt-in-lomakkeita, jotka kysyvät niin paljon tietoa kuin tarvitset. Tarkoitan, että lomakkeen rakentajalla on useita lomakekenttiä, kuten sähköposti, nimi, puhelin, osoite ja URL vain mainitakseni muutaman.

Muut hienot ominaisuudet

Olimme täällä koko päivän, jos haluamme käydä läpi jokaisen olemassa olevan ominaisuuden, joten tässä on nopea katsaus muihin hienoihin ominaisuuksiin, jotka tekevät WP Optin Wheel -tuotteesta vaikuttavan opt-plugin kaikille verkkomarkkinoijille..

 • WooCommerce-kuponkeja – WP Optin Wheel integroituu täysin WooCommerce-palveluun, mikä tarkoittaa, että voit luoda kuponkeja palkintoiksi automaattisesti.
 • tilasto – WP Optin Wheel tarjoaa tilastot pyöräsi suorituskyvystä. Se näyttää ponnahdusikkunasi nähneiden ihmisten määrän, postituslistallesi valittujen ihmisten määrän sekä muuntoprosentin.
 • Sähköpostimallit – Nyt voit lähettää palkinnot suoraan voittajalle sähköpostitse, joka (jos kysyt minulta) tarjoaa sinulle uuden tavan murtaa jää ja saada keskustelu käyntiin. Voit mukauttaa sähköpostimalleja taustalla.
 • Huijauksen esto – WP Optin Wheel tarttuu roskapostiin, vääriin ja virheellisiin sähköpostiosoitteisiin kauan ennen kuin he pääsevät postituslistallesi.
 • GDPR-ready
 • Kyky lokin voitot tai tappiot erillisessä lokitiedostossa
 • Kehittäjä sopiva

Kuinka asentaa WP Optin -pyörä

Nyt kun tiedät mitä odottaa, asennamme WP Optin Wheel ja luo testipyörä, jotta voit osua maahan juoksemiseen. Sopimus? Loistava.

Voit joko asentaa ilmaisen version tai kevään WP Optin Wheel Pro -ohjelmalle, joka on saatavana suoraan Studio Wombatilta. Tätä arvostelua varten käytämme Prota (joten muista, että kaikkia ominaisuuksia ei ehkä ole saatavana ilmaisessa tai vakiomuodossa). Joka tapauksessa WP Optin Wheelin asentaminen on helppoa, kuten minkä tahansa muun WordPress-laajennuksen asentaminen.

Kokeile WP Optin Wheel Free -sovellusta    Hanki WP Optin Wheel Pro

Siirry kohtaan ilman enempää Laajennukset> Lisää uusi WordPress-hallintavalikossa alla olevan kuvan mukaisesti.

lisäämällä WordPress-laajennuksen

Kuten korostamme alla olevassa kuvassa, voit 1) ladata WP Optin Wheel Pron tietokoneeltasi, 2) etsiä ilmaisen version WordPress-laajennusten arkistosta ja 3) asentaa / aktivoida laajennus.

wp optin -pyörän asentaminen

Asennamme tietokoneellemme WP Optin Wheel Pro -sovelluksen, eli sinun on napsautettava Lataa laajennus -painiketta yllä olevassa kuvassa.

Lataa seuraavaksi laajennus ja aktivoi se alla kuvatun kuvan mukaisesti.

aktivoi wp optin -pyörä

Kun laajennus on aktiivinen, siirry kohtaan Asetukset> WP Optin Wheel Pro WordPress-järjestelmänvalikkovalikossa, kuten alla osoitamme.

wp optin wheel -valikkokohta WordPressin hallintapaneelissa

Seuraavaksi sinun on aktivoitava kehittäjältä saamasi WP Optin Wheel -lisenssiavain. Kopioi ja liitä avain kenttään ja paina Aktivoi lisenssi -painike, kuten alla esitetään.

wp optin -pyörän lisenssin aktivointi

Aktivoinnin jälkeen WP Optin Wheel avaa järjestelmänvalvojan asetuspaneelin, jossa voit nähdä pari välilehteä, mukaan lukien Yleiset asetukset, integroinnit, lisää pyörä ja Pyörät.

wp optin wheel admin -valintapaneeli

Tässä vaiheessa WP Optin Wheel -laajennus on käyttövalmis. Nyt meidän on vain luotava omaisuuden pyörä. Tässä vaiheessa voit myös integroida laajennuksen suosikkityökaluihisi, esim. MailChimp.

Kuinka luoda onnenpyörä

Klikkaa Lisää pyörä välilehti avataksesi alla olevan näytön.

Nimeä pyöräsi tällä näytöllä helppoa vertailua varten ja valitse sitten työkalu, jota haluat käyttää opt-in-asetusten sieppaamiseen. Huomaa, että ensin on integroitava valittu työkalu, mutta WordPress ja Zapier on jo integroitu oletuksena. Kun olet valmis, paina Seuraava nappi.

 Design -paneeli auttaa sinua mukauttamaan pyörääsi ja opt-in-muotoa käsittämättömillä tavoilla. Täältä saat runsaasti vaihtoehtoja, kuten taustat, teemat ja värit. Katso alla oleva kuva.

Valitse teema, tausta ja värit. Napsauta sen jälkeen Seuraava nappi.

Seuraavaksi meillä on Muodonmuodostaja, joka auttaa luomaan opt-in-muodon. Se toimitetaan monilla lomakekentillä (riippuen ensimmäisessä vaiheessa valitsemastasi työkalusta) täydellisen muodon luomiseksi.

Suosittelemme, että pidät valintalomakkeen lyhyenä; yksi tai kaksi kenttää riittää. Henkilökohtaisesti pyydän vain sähköpostiosoitetta. Rakenna opt-in-lomake ja paina Seuraava nappi.

Seuraavaksi meillä on Mahdollisuudet ja viipaleet -näyttö, jossa voit mukauttaa pyörän viipaleita laajasti. Voit myös määrittää mahdollisuuden hallita todennäköisyyttä kokonaan ja päättää, mikä viipale voittaa tai häviää.

Muokkaa viipaleitasi sydämesi sisältöön ja napsauta Seuraava nappi.

Viimeinkin meillä on asetukset näyttö alla olevan kuvan mukaisesti.

Täällä voit määritellä paljon vaihtoehtoja pyörällesi. Voit valita spin-painiketekstisi, lisätä vastuuvapauslausekkeen tekstin, asettaa voitto- / häviämistekstin, näyttää / piilottaa pyörän tietyillä sivuilla, asettaa poistosuunnitelman, suojata onnenpyörän, luoda sähköpostimalleja ja tehdä lomakkeestasi GDPR-yhteensopivan muun muassa asiat.

Kun olet valmis, paina Tallentaa painiketta. Onnepyöräsi on nyt valmis, ja sinun pitäisi nähdä se verkkosivustollasi päivityksen jälkeen.

Mitä se maksaa??

WP Optin Wheel on saatavana muutamalla eri maulla. WordPress.org-sivustossa on saatavana ikuisesti ilmainen versio, joka sisältää perusominaisuudet ja on ihanteellinen testaustarkoituksiin.

WP Optin Wheel Pro, jonka olemme tarkistaneet, on saatavana vain Studio Wombatin sivustolla. Sieltä löydät 39 dollarin paketin, joka on tarkoitettu yhdelle sivustolle. Jos sinulla on kolme sivustoa, voit kertoa 99 dollarin paketista. Rajoittamattomille sivustoille Studio Wombat tarjoaa paketin, joka maksaa 199 dollaria taalaa. Kaikissa premium-paketteissa on yhden vuoden ilmaiset päivitykset ja tuki.

Oikeiden asiakkaiden suositukset

WP Optin Wheel on uskomaton laajennus, mutta älä ota sanaamme sitä. Tässä on mitä onnellinen käyttäjä sanoo:

Heti kun näin tämän laajennuksen, ajattelin, että sillä olisi suuri potentiaali etsimälleni, ja se oli korkea laatu ja olin oikeassa. Tarvitsin apua käyttääksesi sitä tarvitsemaniani. Asiakastuki oli upea, joka vastasi kaikkiin kysymyksiini ja auttoi minua selvittämään tapoja, joilla voisin käyttää sitä mihin tarvitsin.

Suosittelisin ehdottomasti tätä laajennusta laadun ja palvelun kannalta.

Kiitos – Garydock

Ja…

WP Optin Wheel on yksinkertaisesti USKOMATON. Samanlaisia ​​liitännäisiä on useita, mutta tällä on parhaat ominaisuudet, todella helppo käyttää kokoonpanoa, paljon räätälöintikykyä ja ehkä kaikkein arvokkain on melkein välitön tuki kehittäjältä. 3 erilaisen Optin-pyörän asennuksen ja konfiguroinnin valmistuminen kesti 20 minuuttia, ja meillä oli paljon kysymyksiä, mutta kehittäjä vastasi kirjaimellisesti muutamassa minuutissa, kävi läpi asetukset ja auttoi meitä tekemään siitä 100% mitä haluamme.. Toiminnallisuus: A +++, Ominaisuusjoukko: A +++, Responsive Support: A+++. Ei voinut kysyä enemmän, ja erittäin edullinen (paljon enemmän arvoa kuin se maksaa). Korkein mahdollinen suositus. – Virafend

Ja vielä yksi …

Erittäin onnellinen löytäessään tämän laajennuksen! Osoittautumisprosenttini ja myynti ovat kasvaneet – kukaan ei halua vain “kirjoittaa sähköpostiosoite 10% alennuskupongille” … he haluavat mahdollisuuden voittaa jotain! Tämä laajennus muuttaa opt-in-prosessin peliksi, ja se näyttää myös hyvältä.

Lisäksi kehittäjä on erittäin reagoiva ja on jopa toteuttanut pari omaa ehdotustani ja tehnyt sen muutamassa päivässä!

Ensimmäinen laajennus, jonka olen koskaan tarkistanut – mutta pidän siitä niin paljon – akc123

Kuten huomaat, ihmisillä on paljon hienoja juttuja WP Optin Wheel -sovelluksesta.

johtopäätös

WP Optin Wheel tarjoaa uskomattoman ratkaisun optimoidaksesi hinnat. Lisäksi se on uskomattoman helppokäyttöinen. Sinun pitäisi voida luoda opt-in-lomakkeita omalle sivustollesi nopeasti! Menestyspyörä tekee uutiskirjeen tilaamisesta niin hauskaa, että suurin osa vierailijoista ei edes tiedä tilaamistaan ​​ennen kuin näkee vahvistusviestin. Jos haluat kokeilla WP Optin Wheel -sovellusta, napauta ilmainen versio tai päivitä saadaksesi lisää hyviä ominaisuuksia.

Kokeile WP Optin Wheel Free -sovellusta    Hanki WP Optin Wheel Pro

Onko sinulla ehdotuksia tai kysymyksiä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos etukäteen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector