WP-moottorin hallinnoima WordPress-hosting-arvostelu

WP-moottorin isäntä

Hyvää lomaa WPExplorerilta ja ehdottomalta suosikkiyhtiömme WP Engineltä! Olemme käyttäneet niitä viimeiset 3 vuotta ja he. Ovat. Mahtava. Erittäin nopeat latausajat, päivittäiset varmuuskopiot (helppo yhden napsautuksen palautuspisteillä), ystävällinen ja avulias tuki (jotka ovat kaksi hyvin erilaista ominaisuutta, ystäväni), ennakoiva haittaohjelmien tarkistus, lavastuspaikka ja paljon muuta ilman hankalia tehtäviä hallita omaasi koska WP Engine tekee sen puolestasi (mukaan lukien ohjelmistopäivitykset ja palomuurin ylläpito). He vievät kovan osan itse isännöimästä WordPressistä.


Hyvän hosting-ominaisuuden ja suuren isäntäominaisuuden merkitys

Olet varmasti lukenut artikkeleita hyvän sisällön luomisesta, hakukoneoptimoinnin optimoinnista tai CDN: n lisäämisestä nopeampia latausaikoja varten. Mutta älä unohda hyvän ja erityisen hienon isännöinnin merkitystä. Tässä on joitain avainkohtia tutkimukselle, kun valitset uuden (tai ensimmäisen) verkkoisäntäsi.

Helppo hallinta

WP-moottorin kojetaulu

Yksi tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi harkitset hallittua hosting-palvelua, on todennäköisesti se, että velvollisuutesi verkkosivustosi hallintaan vähenevät huomattavasti. Mutta sinun pitäisi silti olla helppoa tarkistaa sivustoltasi nähdäksesi tilastotietoja, tehdä muutoksia, luoda varmuuskopioita ja muuta. WP Moottorilla on helppokäyttöinen kojetaulu ihana käyttöliittymällä, joka tekee sivustosi seuraamisesta helppoa. Vain kirjaudu sisään ja löydät luettelon eri isännöintisuunnitelmista. Napsauta kunkin suunnitelman vieressä olevaa nuolta löytääksesi nopeita linkkejä eri sivustojen hallintatyökaluihin.

Liikenne ja skaalautuvuus

WP-moottorin kojetaulun yleiskatsaus

Tarvitset suunnitelman ja isännän, joka pystyy käsittelemään henkilökohtaisia ​​liikennetarpeitasi. Budjettimajoitussuunnitelmat voivat tarjota ”rajattomia” käyntejä tai sivun katselua, mutta todellisuudessa käytettävissäsi olevat resurssit ovat rajoitettu muiden ihmisten lukumäärälle, jonka kanssa jaat palvelimesi. Yksi tapa välttää väistämättömiä hidastumisia on valita isäntä, joka tarjoaa realistisia resursseja suunnitelmasi mukaan.

WP Engine Personal -suunnitelmat alkavat 25 000 käyntiä kuukaudessa, mikä on enemmän kuin tarpeeksi tavalliselle henkilökohtaiselle verkkosivustolle tai blogille. Ja kun suosio kasvaa, voit aina skaalata suuren suunnitelman, johon sisältyy enemmän resursseja. Koska WP Engine asettaa realistiset rajat, heillä on varaa tarjota sinulle huipputason laitteisto ja muut ominaisuudet (kuten alla olevat), joita heidän kilpailijansa eivät ehkä pysty.

Voit tarkistaa tilastosi kirjautumalla isännöintihallintapaneeliin ja napsauttamalla yleiskatsausta. Täältä voit tarkistaa vierailijasi, kaistanleveyden käytön ja tallennustason (ja jopa ladata CSV-tiedostosi tiedostoillesi) sekä lisätä / hallita SFTP-kirjautumisia.

Helppo siirto

WP-moottorikohdan muutokset

Uudella WordPress-palvelimella on markkinoilla mahdollisuus 50/50, ja jos olet varma, että WP Engine tekee siirron mahdollisimman helpoksi. Heillä on jopa oma ilmainen WP Engine automatisoitu siirtolaajennus vain uusille asiakkaille. Pienemmät sivustot liikkuvat melko nopeasti, mutta suurempien sivustojen (joissa on tonnia sisältöä tai hidas vanha isäntä) käyttö saattaa viedä hetken. Esimerkiksi, kun muutimme sivustollemme, se ei ollut heti, mutta silloin meillä oli jo tuhansia sivuja sisältöä. Hyvä uutinen on se, että se oli helppoa, emmekä joutuneet ongelmiin (hooray).

näyttämöllepano

WP-moottorin pysähdyspaikat

Jotkut ihmiset eivät ehkä tarvitse pysähdyspaikkaa, mutta jos haluat tehdä merkittäviä päivityksiä tai muutoksia verkkosivustollesi, vaiheittainen sivusto on valtava etu. Voit rakentaa ja luoda vapaasti, murehtimatta siitä, että pääsivustosi menee ylläpitoon (tai mikä pahempaa, rikki luovan prosessin aikana). Lisäksi muutokset on helppo siirtää takaisin live-sivustollesi muutamalla napsautuksella suoraan WordPress-hallintapaneelista..

Luo vaiheittainen sivusto kirjautumalla vain WordPress-asennukseen, napsauttamalla WP Engine -hallintapaneelin valikkokohta ja napsauttamalla sitten Staging-välilehteä. Napsauta suurta sinistä painiketta kopioidaksesi live-sivustosi latausalueelle, jolla voit (turvallisesti) tehdä mitä haluat sivustollesi.

multisite

Jotkut isännät eivät tue Multisite-palvelua, mutta WP Engine tarjoaa suunnitelmat, jotka toimivat. Jos epäilet, että haluat joskus luoda verkon mikrosivustoista, joilla on samanlaisia ​​tarkoituksia, WordPress-monisivusto on ominaisuus, jota tarvitset ehdottomasti. Käytämme useiden sivustojen toimintoja kaikissa teemademoissamme (tarkista Total demos -sivumme, jokainen demonsivusto alkaa samalla ytimen URL-osoitteella). Multisite helpottaa samanlaisten tai kytkettyjen verkkosivustojen hallintaa, ja WP Engine tukee tätä WordPress-ominaisuutta täysin ja sallii sen melkein kaikissa suunnitelmissaan (huomautus: sitä ei tueta henkilökohtaisissa suunnitelmissa, koska suurin osa tämän suunnitelman käyttäjistä ei vaadi se).

SSL

WP-moottorin SSL

Google on painottanut SSL-varmenteiden arvoa heidän hakualgoritmissaan. Jos sinulla on tietyn tyyppisiä sivustoja, jotka käsittelevät käyttäjätietoja, sinun kannattaa harkita oman ostoksesi hankkimista. SSL salaa lukijoiden yhteyden palvelimeesi suojaten heidän yksityisiä tietojaan. Onneksi WP Engine tukee jo SSL: ää täysin ja voit ostaa omasi My WP Engine -kojetaulun kautta (se on päivitys, mutta se on ehdottomasti sen arvoista suojataksesi itseäsi ja asiakkaitasi). Lisäksi jos törmäät kompastuskiviin, tietokannassa on joukko hyödyllisiä SSL-oppaita (se ei todellakaan voisi olla helpompaa).

varmuuskopiot

WP-moottorin varmuuskopiot

Olipa WordPress-asennuksesi varovainen, saatat joutua tilanteeseen, jossa joudut suorittamaan täydellisen palautuksen. Mutta hyvällä isäntällä on varmuuskopiot ja palautuspisteet valmiita, ja vain napsautuksen päässä! WP Engine ottaa päivittäin varmuuskopiot tietokannasta puolestasi, mutta sinulla on myös mahdollisuus luoda oma palautuspiste milloin haluat suoraan WordPress-hallintapaneelista. Teemme tämän usein ennen minkään teeman plugin-päivityksiä, vain turvallisuuden vuoksi. Ja vaikka me käytämme VaultPress, on mukavaa saada lisätty suojaustaso.

välimuistia

WP-moottorin dynaaminen välimuisti

WP Engine sisältää Evercachen omistusoikeuden mukaisen välimuistin. Ja se on sisäänrakennettu. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Skaalautuvuus ja nopeus ilman asennusta tai lisäosia. Sivustosi tallentaa välimuistiin kaiken siitä hetkestä lähtien, kun se isännöitiin WP Enginessä. Vaikka siellä on todella hienoja välimuistin laajennuksia, ne voivat olla tuskallista määrittää toimimaan tehokkaasti palvelimen kanssa ja hämmentämään tavallista käyttäjää. WP Engine tekee siitä helpon.

WP-moottorin välimuisti

Voit ottaa käyttöön kohteiden välimuistion valinnat ja tyhjentää sivuvälimuistin isäntäpaneelista. Ja jos joudut koskaan tyhjentämään välimuistisi lennossa (ehkä olet juuri päivittänyt vanhan sivun tai viestin), kirjaudu vain WordPress-asennukseen, napsauta WP Moottorin kojelaudan valikkokohta ja napsauta iso sininen painike “Puhdista kaikki välimuistit”. .” Jälleen – se on niin helppoa.

CDN

WP-moottorin CDN

Haluat nopean verkkosivuston, eikö niin? No, jos käytät paljon kuvia, CDN on valtava apu verkkosivustosi nopeuttamisessa. Ja WP Moottorilla on hieno CDN, joka sisältyy heidän ammatti- ja yrityssuunnitelmiin, jonka voidaan lisätä henkilökohtaisiin suunnitelmiin 19,99 dollarilla kuukaudessa ja joka tarjotaan ilmaiseksi heidän entistä suuremmissa Premium- ja yrityssuunnitelmissa (jopa 1000 Gt). Käytämme heidän CDN-tunnusta sivustollamme ja (muuten kuin sivustomme nopeuttaminen) suosikkitoimintomme oli, kuinka helppo oli CDN: n määrittäminen ja määrittäminen. Napsautat kirjaimellisesti painiketta. Se siitä.

Tuki

WP-moottorin tuki

Jossain vaiheessa tarvitset apua, tietokanta ei aio leikata sitä ja haluat puhua tietävän henkilön kanssa. Voimme todistaa omasta kokemuksestamme, että WP Engine -tukitiimillä on ilo työskennellä. Heistä on helppo päästä käsiksi, heillä on aina oikeat vastaukset ja he ovat ystävällisiä ihmisiä, joille olet koskaan lähettänyt sähköpostia (lähetä lippu ympäri vuorokauden), keskustellaksesi (klo 18–18 CT, MF) tai puhua puhelin kanssa (saatavana 24/7). Lisäksi heistä jopa löydettiin paras tuki 10 suosituinta verkkoisäntää testattu VentureHarbour – aika vaikuttava!

Maine

Haluat täällä olevan isännän pysyvän ja jolla on hyvä maine käyttäjien kanssa. Emme sano, että uusissa isäntäyrityksissä ei ole mitään vikaa, mutta vakiintuneen pelaajan valitseminen tarkoittaa, että voit hyötyä johdonmukaisista ja luotettavista ominaisuuksista, joita muut voivat todistaa. Olemme kokeillut muita isäntiä, ja voimme kertoa sinulle 100% varmuudella, että emme voisi olla onnellisempia päätöksestämme siirtyä WP Engineen. He olivat isäntämme lasitossut – täydellinen istuvuus.

Bonus: Ominaisuudet kehittäjille

Kehittäjillä on enemmän tarpeita kuin tavallisella käyttäjällä, ja WP Engine tarjoaa joitain mahtavia ominaisuuksia, joita kehittäjät erityisesti arvostavat.

Siirrettävät asennukset
Jos sinulla on asiakastyötä, et halua kirjautua isännöintiä varten asiakkaan puolesta. WP Engine tekee tästä ongelmasta lähtökohdan niiden siirrettävien asennusten kanssa. Voit rakentaa verkkosivuston veloituksetta sinulle ja kun olet valmis siirtämään sen asiakkaallesi, joka sitten laskuttaa laskun (heillä on tietysti mahdollisuus valita heille sopiva suunnitelma). Tämä on valtava freelancereille ja web-suunnittelijoille!

wpengine-git painalluksen

Git Push
Työskenteletkö ryhmän kanssa? WP Engine sisältää Git Push -integraation, jotta voit luoda helposti SSH-avaimia lisätäksesi useita kehittäjiä tilillesi. Tällä tavoin kaikkien joukkueesi jäsenten on helppo antaa panos riippumatta siitä, missä he ovat. Ja niin helppoa kuin on lisätä uutta kehittäjää, voit poistaa sen yhtä helposti (hienoa, jos hallitset lisättyjä kolmansien osapuolien urakoitsijoita).

WP Engine, 5 tähden isäntä

Nämä ovat kaikki suuren WordPress-isännöintipalveluntarjoajan tärkeimpiä piirteitä, ja WP Engine ylittää odotuksemme kaikilla rintamillamme mielestämme. Annamme heille täyden 5 tähteä. Se, että luotamme heihin kaikkien verkkosivustojemme ja WordPress-teemademosten isäntänä, osoittaa kuinka paljon tarkoitamme sitä sanomme! Jos haluat tutustua WP Engine -palvelun ominaisuuksiin hiukan enemmän (kuten sivuston salasanasuojaus, automaattiset haittaohjelmahaut, käytettävissä olevat virhelokit, helpot uudelleenohjaukset, omistetut IP-osoitteet ja muut), napsauta alla olevaa.

Lisätietoja WP-moottorista

Ja muista hyödyntää ainutlaatuista WP Engine -tarjoustamme. Tallenna vain painikkeella 20% ensimmäisestä maksustasi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map