WP Compress Review: Helppo ja nopea kuvanoptimointi WordPressille

Kuvat ovat olennainen osa mitä tahansa blogia, ja WordPressin avulla voi lisätä jopa 5–10 pikkukuvaa kuhunkin ladattavaan kuvaan, näiden kuvien hallinnasta ja pakkaamisesta on tullut jotain todella tärkeää, varsinkin jos haluamme pitää yllä sivuston suorituskykyä.


WordPress-kuvien pakkaaminen lataamisen jälkeen on tullut jonkin verran tavanomaista tekniikkaa, kun yritetään nopeuttaa WordPressiä. Tähän asti meillä on ollut vain vähän vaihtoehtoja tehdä niin. Joko käyttämällä erityisiä työkaluja Linuxin sisällä tai asentamalla plugin WordPressiin ja käyttämällä palvelinta palvelun suorittamiseen. Tämä ei ollut mitään järkeä järjestelmänvalvojille ja ihmisille, joilla on hyvä määrä prosessoriressursseja, mutta entä “tyypillinen” WordPress-käyttäjä? Joku, joka on juuri ostanut uuden isännöintisuunnitelman ja jolla ei ole rajattomia CPU-resursseja? Tässä WP Compress tulee pelaamaan.

Tapaa WP Compress

WP Compress on tehokas kuvan optimoinnin laajennus WordPressille jota kuka tahansa verkkosivuston omistaja voi pienentää kuvakokoja ja parantaa sivujen latausaikoja. WP Compress helpottaa kuvien pakkaamista lennossa pilvipalvelun avulla, joten voit pakata kuvia käyttämättä resursseja omalta isännöintisuunnitelmasi (pitää verkkosivustosi nopeasti).

Mutta WP Compress ei vain pienentä tiedostojen kokoa. Siellä on myös hyödyllisiä vaihtoehtoja kuvien koon muuttamiseksi pakkaamalla entistä suurempia pienentämisiä varten, älykkäät pakkausasetukset (esiasetetut häviötöntä ultra-arvoon), automatisoidut Otto-taustakompressiot ja rajattomat varmuuskopiot pilveen (joten voit aina “kumota” kuvan tarvittaessa) . Tämä plus huippuluokan tuki tekee WP Compressista loistavan kuvanpakkausvaihtoehdon mille tahansa sivustolle. Ja heidän version 4 päivityksen jälkeen WP Compress tarjoaa myös CDN: tä, adaptiivisia kuvia, laiskaa latausta, valkoisella merkittyä raportointia toimistosuunnitelmiin ja paljon muuta.

Mitä se maksaa??

WP Compress on ilmainen 100 ensimmäiselle kuvalle. Tämä tekee siitä mahtava vaihtoehdon bloggaajille, koska se ei riko pankkia. Mutta sivustoille, joissa on paljon kuvia, WP Compress tarjoaa useita kuukausittaisia ​​premium-suunnitelmia minkä tahansa kuvan pakkaamiseksi.

WP Compress kuukausisuunnitelmat

Kuukausisuunnitelmat alkavat vain 5 dollaria 500 kuvasta kuukaudessa, jopa 25 dollaria kuukaudessa 10 000 kuvalle kuukaudessa. Nämä suunnitelma tarjoaa runsaasti optimointeja useimmille sivustoille, blogista aina valokuvien jakamiseen tai suuriin yrityksiin.

Parempi tapa pakata kuvia

WP Compress elinikäiset suunnitelmat

Parempi (uskallan sanoa paras) tapa pakata kuvia on hyödyntää WP Compress elinikäinen jäsenyys. Kun tartut erityisen elinikäisen hintaan, maksat yhden alhaisen hinnan kuvan pakkaustehon kirjaimellisesta elinaikasta. Joten sen sijaan, että maksat kuukausittain, voit maksaa vain 149 dollaria elämästä, jotta saat yhden kuvan pakkauksia (tai enemmän) vuodessa, ikuisesti. Mitä ei pidä rakastaa?

Kuinka WP Compress toimii??

WP Compress on palveluun kytketty laajennus. Laajennus voidaan asentaa mihin tahansa WordPress-blogiin. Löydät sen kojelaudan kautta, jos menet Laajennukset> Lisää uusi ja etsiä WP Compress). Tai voit tarttua siihen suoraan WordPress.org-arkistosta:

Hanki WP Compress

Sitten sinun on vain linkitettävä WordPress-sivustosi WP Compress Cloud API -tiliisi vahvistaaksesi laajennuksesi asennuksen ja olet valmis lähtemään!

Kun olet napsauttanut Aloita-painiketta, sinua kehotetaan antamaan sähköpostiosoitteesi tilin luomiseksi (älä huoli – voit aloittaa ensin ilmaisilla 100 kuvalla ja päivittää myöhemmin). Kun kirjaudut WP Compressiin, ainutlaatuinen API-avain luodaan ja lähetetään sinulle sähköpostitse. Saatuaan API-avaimesi, tämä on päänäyttö.

Useat vaihtoehdot ovat oletuksena poissa käytöstä, ja ilmainen suunnitelma antaa sinulle mahdollisuuden testata palvelua, mutta muista, että se on rajoitettu 1000 kuvaan ilman lisävarusteita. Kun olet käyttänyt kaikki hyvityksesi, näet varoituksen päivityksestä. Vihjevihje – tämä on mahtava aika rekisteröityä elinikäiseen suunnitelmaan, koska se alkaa vain 29 dollarista (tai suosittele ystävää).

WP Compress Premium -ominaisuudet

Tätä katsausta varten aion analysoida palvelun käyttäytymistä kultajäsenyyden avulla. Tilauksessa on normaalia nopeampi ja kaikki lisäosat, myös hyödylliset, ovat käytössä Otto-toiminnallisuus (tunnetaan myös nimellä Otto Image Optimizing Owl). Tämä on siisti palvelu, jonka avulla laajennus voi pakata kuvia automaattisesti useaan eri päivään päivän aikana, joten saat nopeamman kuvien ja taustapakkauksen latausnopeuden käyttämättä omien palvelimiesi resursseja..

optimointitaso voidaan asettaa alkaen Ultra että Älykäs aina alas häviötön. Kokemukseni mukaan Ultra menee kompression kanssa hieman liian pitkälle, jolloin kuvasi näyttävät hieman epäselvältä, varsinkin jos ne ovat esillä olevia. älykäs Taso on se, missä suurin osa ihmisistä tuntee olonsa mukavaksi, ja Lossless poistaa vain kuvan elintärkeät osat tekemättä mitään häviöllistä pakkausta. Mahdollistaa säilyttää EXIF-tiedot melkein mitätöi Lossless -pakkauksen, eikä sitä yleensä suositella, koska useimmat blogit eivät joka tapauksessa tarvitse näitä tietoja.

WP Compress -sovelluksen käyttäminen mediakirjaston optimoimiseksi

Tätä testiä varten olen päättänyt asentaa laajennuksen WordPress-blogiini, joka sisältää vähintään 2 miljoonaa kuvaa ja se on erittäin aktiivinen blogi, jossa yli 8 vuotta on ollut verkossa. Voisit sanoa, että tämä on vähän äärimmäinen, mutta järjestelmän toimiminen blogissa, jonka koko tarkoittaa hyviä uutisia kaikille muille.

WP Compress on lisännyt mukavan painikkeen mediakirjastoon, jonka avulla voit tehdä sen manuaalinen pakkaus, mikä on hyödyllistä, jos sinulla on Otto poistettu käytöstä, koska optimointia ei tehdä taustalla. Kun Otto on käytössä, sinun ei tarvitse pakkata kuvia manuaalisesti, koska ne pakkautuvat useita kertoja päivän aikana, jolloin pakkauksesta tulee automaattinen prosessi.

Pakkausprosessi voi olla hidas, jos sinulla, kuten minä, on erittäin aktiivinen blogi. Laajennuksen on oltava yhteydessä pilveen ja lähettää / vastaanottaa tietoja jokaisesta kuvasta. Jos pakkaamisen jälkeen haluat alkuperäisen kuvan takaisin, älä hikoile sitä – laajennuksella on palauttaa sisäänrakennetut toiminnallisuudet. Tämä on erittäin hyödyllinen, kun et pidä siitä, kuinka tietty kuva pakkataan ja haluat palata takaisin.

WP Compress antaa sinun myös tag kuvat ohittaa pakkaus – hyödyllinen lisäys, kun haluat ylläpitää korkealaatuisia / resoluutioisia kuvia, mutta haluat pakata kaiken muun säästääksesi tilaa. Muista vain, että jos sinulla on tonnia todellista tallennustilaa hosting-isäntänne, ei tarkoita, että saat nopean sivuston. Kuvien koon pienentäminen on ensiarvoisen tärkeää, jos haluat nopean verkkosivuston. Riippumatta nopeudesta tai tallennustilasta, kuvien on kuljettava verkon kautta, eikä kaikilla ole supernopeita yhteyksiä (siksi suosittelemme myös ilmaisen CD-levyn käyttöä).

WP Compress -sovelluksen avulla voit käsitellä jopa 2 kuvaa samanaikaisesti. Lisää, joudut odottamaan, koska uusia yhteyksiä pilveen ei luoda, ennen kuin yksi näistä kuvista on valmis. Siksi suosittelemme Oton ottamista käyttöön ja vain kuvien merkitsemistä pakkauksen ohittamiseksi. Se on paljon nopeampaa (ja helpompaa) kuin kuvan manuaalinen pakkaaminen.

Älykäs

Pakkauksen oletusasetus on Älykäs. Olen kokeillut useita kuvia älykkään avulla ja prosessi säästää paljon tilaa. Kuvia hidastaa keskimäärin noin 38 – 44%, mutta pakkauksen esineet ovat näkyviä, varsinkin jos sinulla on hyvä silmä. Jos sinä, kuten minä, olemme suunnittelija, huomaat pakkauksen esineet läheltä, mutta keskimääräinen blogilukija ei todennäköisesti näe paljon eroa.

Tutkimalla tuloksena olevaa kuvaa ja vertaamalla kokoja olen huomannut, että WP Compress laskee JPEG-laadun noin 77: ään. Tästä syystä pienet esineet voivat olla näkyvissä. Yleisesti hyväksytty sääntö on, että 85 on enemmän kuin tarpeeksi, mikä tahansa vähemmän kuin se alkaa tuoda näkyviä esineitä. Mikään ei tietenkään estä WP Compressia lisäämästä tulevaisuudessa lisää vaihtoehtoja, jotta ne sopisivat paremmin muihin pakkaustasoihin.

häviötön

häviötön esiasetus on minusta mukavin. En ole koskaan käyttänyt mitään pakkaustasoa, joka saattaa heikentää kuvien laatua, ja kaikki suunnittelijat, jotka rakastavat esitystä, tekevät saman. Lossless-esiasetus poistaa kaikki EXIF-tiedot ja antaa WP Compress -sovellukselle yleensä erottaa noin 15–34% koosta.

Vertaamalla WP Compressia EWWW Image Optimizeriin Olen huomannut, että ne tuottavat samanlaisia ​​tuloksia Lossless-menetelmää käytettäessä, joten molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja, jos haluat vain päästä eroon tarpeettomasta tiedosta.

Esitys

Suorituksen suhteen WP Compress toi blogiini joitain latenssiasioita. Muista vain, että tämä on erittäin iso blogi, jossa on yli 2 miljoonaa kuvaa. Alkuperäisessä testauksessa oli lisätty erittäin suuri viive, ja sain selville, että blogiviestien ja mediakirjaston avaaminen kesti yli 9 sekuntia.

WP Compress -tukitiimi oli erittäin hyödyllinen tämän ongelman diagnosoinnissa ja he onnistuivat vähentämään latenssin 9 sekunnista 3 sekuntiin, mikä osoittaa sitoutumista tuotteeseensa. Laajennuksen poistamisesta käytöstä ottamisesta käyttöön, uusimman version viive on seuraava:

 • 1,5 s – 3 s avataksesi blogiviestit
 • 1–2 kuvaa ladataan
 • Noin 6 sekuntia yhden kuvan pakkaamiseksi manuaalisesti

Sinulla on tietysti paljon pakkaamista aluksi, mutta sellainen blogi, jonka olet todennäköisesti lähettänyt alle 100 kuvaa päivässä (ja se on antelias), ja jos otto-automaattiset pakkaukset ovat käytössä, sinun ei pitäisi huomaa paljon viivettä.

Tietenkin, jos käytät erittäin tehokasta palvelinta (kuten minun, jolla on 24 säiettä ja 48 Gt RAM-muistia, ajaa nginx- ja PHP 7.2 -käyttöjärjestelmissä Plesk Onyxin kautta runsaasti resursseja käytettäessä kuin ilmainen lisäosa, joka käyttää omia resurssejasi, voi olla nopeampaa.) Esimerkiksi WP Compress onnistui saamaan hyviä aikoja, mutta oli yleensä 1-2 sekuntia EWWW: n takana omalla palvelimellani.

Mutta keskimääräiselle bloggaajalle tai verkkovastaavalle, joka käyttää Bluehostin, Flywheelin tai muun hosting-yrityksen hosting-suunnitelmaa, jolla on asetettu määrä resursseja, tilanne kääntyy ylösalaisin. WP Compress tarjoaa jatkuvasti parempia pakkausaikoja kuin vaihtoehdot, kuten EWWW-kuvanoptimointityökalu, ilman paikallista resurssien käyttöä.

Vapahtaja Otto

Heti kun olet lukenut viimeisen rivin, saatat ajatella, miksi käyttää WP Compressia ollenkaan, jos voin asentaa EWWW-kuvanoptimointityökalun ilmaiseksi? Se ei ole niin yksinkertaista. EWWW: n käytöstä päivittäin on erittäin tärkeä sivuvaikutus.

Oletusarvoisesti WordPress pakkaa kuvat lennossa, kun lisäät pakkauslaajennuksen, kuten EWWW, ja joka lisää ylimääräistä latenssia jokaiselle kuvan lataukselle lisääntyneen prosessorin käytön kanssa. Joten jokaiselle lähettämällesi kuvalle käytät ylimääräisiä resursseja isännöimässäsi kuvien pakkaamiseen. Tästä voi olla useita ongelmia. Joitakin sivuvaikutuksia ovat: hitaampi latausaika, mahdolliset HTTP-virheet lataamisen aikana, aikakatkaisut, jos sinulla ei ole PHP: tä oikein määritettyinä ja niin edelleen.

Näin ei ole, kun WP Compressia käytetään sellaisenaan ei pakkaa kuvia lennossa. Plugin tarjoaa kaksi moodia pakkaamiseksi, olipa se manuaalisesti mediakirjasto tai ottamalla Otto käyttöön. Myöhempi vaihtoehto pakkaa kuvia useita minuutteja sen jälkeen, kun olet ladannut ne blogiisi ja useaan eri aikaan koko päivän. Tämä on paljon parempi vaihtoehto kuin tehdä se lennossa, kun ohitat käytännössä kaikki mahdolliset sivuvaikutukset ja käytät prosessissa nollia paikallisia resursseja.

Käärimistä

WP Compress on hieno ratkaisu niille, jotka haluavat käyttää kuvanpakkauspalvelua heti ja joilla ei ole paikallisia resursseja tai asiantuntemusta ratkaisun toteuttamiseksi. Ei-asiantuntijoille (ja bloggaajille yleensä) WP Compress -sovelluksen käyttö ei ole ketterää. Se on nopea, helppo ja vain toimii. Otto on yksi palvelun parhaista ominaisuuksista, koska sen avulla voit määrittää pakkauksen ja unohtaa sen. Asiantuntijoille tai graafisille suunnittelijoille, joilla on omat VPS: t ja tehokkaat suunnitelmat, EWWW Image Optimizer voi silti olla parempi valinta.

Säästä 30% WP-pakkaussuunnitelmista

Etkö vielä myy WP Compress -tuotteessa? Entä jos me kertoisimme sinulle koodilla WPEXPLORER Voit säästää 30% kaikista suunnitelmista, paketeista tai lisäosista. Hyödynnä tämä hämmästyttävä tarjous ja optimoi kuvasi töihin tänään!

Säästä 30% WP Compress -sovelluksessa

Mutta riippumatta asiantuntemuksestasi, WP Compress on vankka palvelu, joka poistaa rajoitukset hosting-prosessointitehon käyttämiselle kuvien pakkaamiseen. Lisäksi palautuskuvavaihtoehto, Otto-ominaisuudet ja kyky merkitä / ohittaa pakkaukset muodostavat hyvän yleisen kokemuksen. Tiimi on sitoutunut parantamaan ja optimoimaan laajennusta entisestään. Tekninen tuki on ystävällistä ja avuliasta.

Erittäin suurille sivustoille voit odottaa jonkin verran viivettä lisättynä, mutta normaaleissa blogeissa pieniä viiveitä ei ole havaittavissa ollenkaan, ja pilvipalvelun, joka automaattisesti pakkaa kaikki kuvat automaattisesti, hyödyt ovat vain fantastisia, hinta on suunnilleen oikea.

Onko sinulla kysyttävää WP Compressista? Tai kuvan optimointi yleensä? Jätä ajatuksesi alle!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map