Visuaalinen säveltäjä: Opas vetämään ja pudottamaan sivun rakentamiseen

WordPress on hienoa, ja WordPress-ajo-verkkosivusi mukauttaminen on vain kakun jäätämistä. Kuitenkaan kaikki meistä eivät koodaa guruja. Hei, jotkut WordPress-ystävät eivät tiedä mitään HTML: stä tai CSS: stä. Mutta tämä ei saisi estää sinua mukauttamasta WordPress-teemaasi. Tässä kohtaa sivunrakentajat tulevat sisään.


Vedä ja pudota -sivun rakentajat ovat laajalti saatavana laajennuksina ja ne on rakennettu moniin suosittuihin teemoihin. Niiden avulla kaikkien tasojen käyttäjät voivat tehdä muutoksia teeman yleiseen asetteluun, ja se voi tehdä ylimääräisten kukoistusten (kuvakkeet, taitopalkit, hinnoittelutaulukot jne.) Lisäämisen erittäin helpoksi. Erityisesti haluamme esitellä sinulle uuden suosikkisivumme WordPress-laajennuksen – Visual Composer.

Hanki visuaalinen säveltäjä ilmaiseksi! Visual Composer -laajennus sisältyy ilmaiseksi Total WordPress -teeman hankintaan, ja se sisältää hienoja laajennuksia laajennukseen, jota käytetään teeman kanssa..

Mikä on visuaalinen säveltäjä

Visual Composer on WP Bakeryn kehittämä fantastinen laajennus, joka lisää vetämällä ja pudottamalla -sivunmuodostimen WordPress-teemaan. Siirrimme sen Total Multipurpose WordPress -teemaamme, mutta voit nähdä sen myös melkein jokaisessa uudessa Themeforest-myyjässä. Se antaa sinulle työkalut, joita tarvitset voidaksesi luoda monimutkaisia ​​sivuasetteluja joutumatta koskemaan yhtä koodiriviä.

Kuinka visuaalinen säveltäjä toimii ja mitä se voi tehdä

Se on laajennus, joten asenna ja aktivoi vain hyödyntääksesi sen kaikkia upeita ominaisuuksia. Kun Visual Composer on aktivoitu, voit hallita sivujesi asettelua. Lisää vain uusi sivu ja näet uusia painikkeita, jotta voit siirtyä klassisen tilan ja rakennustilan välillä, sekä painikkeen, joka vie sinut live-käyttöliittymäeditoriin.

visuaalinen-säveltäjä-painike

Tästä eteenpäin mahdollisuuksia rajoittaa vain sinun (tai asiakkaidesi) mielikuvitus. Voit lisätä rivejä, sarakkeita, painikkeita, tekstiä, kuvia ja paljon muuta kaikilla Visual Composer -vaihtoehdoilla. Lisäksi on mahdollista tallentaa asettelut malleina, joita voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen.

riviä

Rakennustyökalu sisältää sivunrakennuselementit. Voit käyttää näitä elementtejä sivusi kirjaimellisina rakennuspalikoina. Ensimmäinen Lisää rivi. Rivien avulla on mahdollista lisätä sarakkeita yhdellä napsautuksella. Vie hiiri rivin vasemmassa yläkulmassa olevalle keltaiselle kappalevälilehdelle ja valitse asettelu. Rivi jakautuu automaattisesti sarakkeisiin valitsemasi asettelun mukaan.

yhteensä-add-row

Sivuelementit

yhteensä-add-elementtejä

Seuraava vaihe on aloittaa sivuominaisuuksien lisääminen. Napsauta vain Lisää elementti -painike avata ponnahdusvalikon. Voit lisätä tekstilaatikoita, otsikoita, sosiaalista jakamista, kuvia ja gallerioita, kytkentä- tai välilehtiä, haittoja, viimeisimpiä viestejä (jotka toimivat myös teeman mukautettujen postityyppien kanssa blogiviestien lisäksi), painikkeiden ja jopa sivupalkin widgetit.

Lisäksi näet enemmän tai vähemmän sivuelementtejä, riippuen WordPress-teemasta ja Visual Composer -sovelluksessa käyttämistäsi yhteensopivista plugineista. Yllä oleva esimerkki on peräisin Total Drag & Drop WordPress -teemasta, joten luomme ja tyylistämme vielä 30 sivua lisääviä elementtejä yksinomaan Totalille. Tähän sisältyy mukautettuja jakoja, kuvakelaatikoita, virstanpylväitä, karuselleja ja paljon muuta.

Napsauta mitä tahansa elementtiä avataksesi elementin vaihtoehdot. Alla on esimerkki Total-teeman Icon Box -moduulin ”vaihtoehdoista”. Kuten näette, jokaisella moduulilla voi olla monia asetuksia ja jopa useita välilehtiä asetuksia.

ikoni-box-asetukset

Rakentaja tukee myös neljää mahtavaa kolmannen osapuolen liitännäistä: Kerrosliukusäädin, Vallankumouksen liukusäädin, Painovoimamuodot ja Yhteydenottolomake 7. Jos jokin näistä plugineista on asennettu, sivuelementti ilmestyy automaattisesti teemaan. Kun päätät lisätä sivuelementin johonkin näistä laajennuksista, Visual Composer näyttää avattavan luomiesi liukusäätimien / lomakkeiden tai näyttää syöttöruudun, johon voit lisätä liukusäätimen tunnuksen. Ei enää kopioita ja liitä lyhytkoodeja!

Vedä ja pudota

visuaalinen-säveltäjä-editori

Suunnitteluprosessin missä tahansa vaiheessa voit vetää ja pudottaa mitä tahansa rivi- tai sivuelementtiä niiden järjestelemiseksi. Voit myös kopioida minkä tahansa rivin tai elementin, mikä tekee toistuvan sisällön lisäämisestä nopeaa ja helppoa (loistava samankaltaisille sarakkeille, UKK: lle, vaihdettaville jne.).

Kun olet luonut rakastamasi mallin, voit tallentaa sen mallina. Tämä on hyödyllistä, kun luot mukautetun sivun asettelun tai sivupalkin, jota haluat käyttää uudelleen. Napsauta vain Mallit -painiketta, anna asettelulle nimi ja paina Tallenna. Kun käytät mallia, se täyttää sivusi automaattisesti tallentamallasi asettelulla ja elementeillä.

Rivivaihtoehdot: Alusta, klooni ja poista rivit

Jokaisen rivin vasempaan vasempaan nurkkaan on lisätty kolme lisäominaisuutta, joita voidaan käyttää kloonaamaan tai kopioimaan koko rivi ja sen koko sisältö, lisäämään uusia moduuleja, muokkaamaan sarakkeita jne. Vie hiiri haluamallesi riville. päästäksesi näihin asetuksiin:

yhteensä-visuaalinen-säveltäjä-rivi-asetukset

Jälleen, visuaalisen säveltäjän kanssa käytettävästä teemasta riippuen, käytettävissä olevat muotoiluvaihtoehdot voivat olla erilaisia. Vaikka jotkut teemakehittäjät päättävät jättää Visual Composerin sellaisenaan, monet räätälöivät pluginia teemansa tarpeiden tai tyylin mukaan.

Frontend Editor

Tehokkaaseen Visual Composer -sovellukseen kuuluu nyt etusivun toimittaja, jonka avulla on entistä helpompaa aloittaa omien sivujen ja asettelujen rakentaminen. Ainoa varoitus on, että kaikki teemat eivät vielä tue käyttöliittymäeditoria. Muista tarkistaa teeman ominaisuusluettelo uudelleen tai ottaa suoraan yhteyttä teemakehittäjään nähdäksesi, onko Visual Composer -käyttöliittymäeditori yhteensopiva WordPress-teeman kanssa. Meidän WordPress-teema on 100% yhteensopiva käyttöliittymäeditorin kanssa joten jos nykyinen teema ei ole, kannattaa ehkä harkita päivittämistä teemaamme.

laajennukset

Viimeinen ominaisuus, jota haluaisin koskea, on Visual Composerin laajennettavuus. Jos satut olemaan edistynyt koodaaja tai teemakehittäjä, voit integroida omat lyhytkoodisi laajennukseen. Itse asiassa lisäsimme omaan Symple Shortcodes Premium -sovellukseen antaaksemme käyttäjille lisäsivun rakennuselementtejä. Tämä antaa käyttäjille vielä enemmän vaihtoehtoja sivuja rakennettaessa!

Jos et ole kooderi, tarkista CodeCanyon ja etsi nopeasti Visual Composer -lisäosa. Siellä on paljon hienoja premium-laajennuksia, jotka lisäävät lisäominaisuuksia Visual Composeriin, ja jopa joitain hyviä ilmaisia, kuten Symple Shortcodes -laajennus.

Visuaalisen säveltäjän asetusasetukset

Viittaan visuaaliseen säveltäjään sivunrakentajana, mutta se toimii hyvin myös viestien ja mukautettujen viestityyppien kanssa. Ainoa mitä sinun on tehtävä on ottaa tämä vaihtoehto käyttöön. Navigoida johonkin Asetukset> Visuaalinen säveltäjä. Sinun pitäisi nähdä tämäntyyppinen näyttö:

Visuaalisen säveltäjän asetukset

Laajennus näyttää automaattisesti WordPress-teemaasi sisältyvät eri tyyppiset sisältötyypit. Valitse vain mitä haluat käyttää Visual Composer -sivun rakennustyökalun kanssa. Yllä oleva esimerkki on Total-teemasta, minkä vuoksi siihen on lisätty vaihtoehtoja portfolioille, henkilöstölle ja suosituksille (kaikki mukautetut postityypit) sekä foorumeille, aiheille, vastauksille ja tuotteille (jotka liittyvät Totalin tukemiin bbPress- ja WooCommerce-laajennuksiin)..

Voit myös yhdistää kaikki lyhytkoodipisäykset Visual Composeriin, jotka olet jo asentanut WordPress-sivustoosi. Napsauta asetussivun yläreunassa Omat pikakoodit -välilehteä ja napsauta painiketta Kartta lyhytkoodi. Tämän pitäisi lisätä kolmannen osapuolen lyhytkoodit säveltäjäelementteihisi. Helppo!

Katso se toiminnassa

Kuten sanoin, rakastamme Visual Composeria niin paljon, että rakensimme sen eniten myytäväksi Total WordPress -teemaamme (sisältyy hintaan ostoksesi mukana). Tutustu minkä tahansa Total-teeman live-esittelymme eri sivuille. Suurin osa live-demoissamme näkemistä sivuista on luotu Visuaalisen säveltäjän kanssa! Lisää taustat, otsikot, teksti, kuvat, kuvakkeet … jne. Se on kaikki “pala kakkua”.

yhteensä-demoja

Täydellinen visuaalisen säveltäjän käyttöopas

Jos omistat jo laajennuksen ja etsit ohjeita sen käyttämiseen, tutustu Visual Composer -käyttöoppaaseemme, joka opastaa sinut askel askeleelta ja näyttää sinulle, miten pluginia käytetään.

Mistä voit saada sen

Visual Composer on saatavana CodeCanyonissa, jos haluat hankkia sen itse. Se on integroitu myös täysin premium-WordPress Theme Total -sovellukseen (yhdessä kahden muun premium-laajennuksen kanssa, joiden kokonaisarvo on 67 dollaria – mikä on enemmän kuin mitä maksat teemasta!).

Hanki yhteensä Hanki visuaalinen säveltäjä

Kerro meille mitä mieltä olet alla olevasta laajennuksesta. Olemme todella vaikuttuneita visuaalisesta säveltäjästä ja haluaisimme kuulla, että otat sen vastaan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map